21
nov
Seneste opdatering: 21/11-23 kl. 2142
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Depopulation Industrial Complex

If you want the world to be depopulated, this news will make you happy. For everybody else that has a soul, you will be very upset with what the evil globalists have done.

FĂždselstallet i Vesten styrtdykker. I USA fordobledes antallet af ‘miscarriges’ fĂžrst en gang i 2021, og sĂ„ fordobledes det igen fra 2022. Nu er det steget fra 4 % til 15% – pĂ„ tre Ă„r. Det har medfĂžrt en demografisk revolution i en sĂ„dan grad, at der har pĂ„virket gennemsnitalderen i USA. Man tĂžr ikke tĂŠnke pĂ„, hvad de nĂŠrmeste to-tre Ă„r vil bringe.

Nogle kalder det The Depopulation Industrial Complex. Det er et tankevĂŠkkende nyt begreb. Det kunne ligne en hensigt, hvis man ikke helst ville afvise, at der findes en sĂ„dan ondskab. Det er nok derfor, de flinke statsmedier ikke taler sĂ„ meget om det. Se “Never Seen This Before”: EXPLOSION of Miscarriages After COVID Shots og New American.

Pfizer annoncerer i Ekstra Bladet: “Lad ikke smitten ĂždelĂŠgge hyggen”

“Tal med din lĂŠge.” DesvĂŠrre, hvis min lĂŠge ved noget om pseudo-vaccinerne, sĂ„ deler han ikke sin viden med mig. Enten hviler der et stort pres pĂ„ ham ovenfra, eller ogsĂ„ har han for travlt til at sĂŠtte sig ind i de ting, jeg har gjort pĂ„ hans vegne i over to et halvt Ă„r her.

Kunne man mon forestille sig, at Pfizers penge havde nogen indflydelse pÄ journalistikken, ligesom deres annoncer har pÄ amerikanske medier? Firmaet mÄ dog rÊsonnere: Alle danske medier skriver jo, som vi bedst kunne Þnske os det. Der lyves og forties, sÄ det stÄr os om Þrerne.

Informationer om verdens gang

Danskerne ved ikke engang, hvad Pfizers medarbejder Janine Small selv indrĂžmmede i EU parlamentet for et helt Ă„r siden, at vaccinen ikke virker, at den hverken forhindrer smitte eller videresmitte. Den virker kort sagt ikke, ja den giver, som vi ved, mere Covid fordi den DNA ĂŠndrende forsĂžgsvaccine ĂždelĂŠgger immunforsvaret. De mange sygeplejersker jeg desvĂŠrre er nĂždt til at mĂžde i ’embeds medfĂžr’, ved det ikke.

Det er da en hel lille bedrift af danske medier og af sundhedsvĂŠsnet. Hvad kunne mere deligitimere danske medier end deres behandling af ‘pandemien’? Den af Trump? Den af Ukraine? En lĂŠge blev forleden spurgt, hvad han mente om mediernes behandling af, – hvad det nu end var.

“Medierne? Jeg ser dem ikke mere.”

Selv scanner jeg forsiden pĂ„ to omnibusaviser hver dag, det er det hele. TV rĂžg ud for 22 Ă„r siden. SĂ„ gĂ„r jeg videre til de rigtige informationer om verdens gang. For det resterende demokrati og vores mentale sundheds bedste, mĂ„ man hĂ„be, at MSM er i fĂŠrd med at begĂ„ selvmord, sĂ„ der kan opstĂ„ en ny og sandere journalistik, der ikke er korrupt  dvs. “kĂžbt.” (Det er der jo pĂ„ nettet, og magthaverne vil gĂžre alt for at kvĂŠle den, og det vil sikkert lykkes dem. Internet som vi kender det, vil blive Ăždelagt af magt- og pengehungrige personer.)

Det krĂŠver, at politikerne holder op med at financiere den nuvĂŠrende, og det gĂžr de selvfĂžlgelig ikke, for de er deres megafoner. SĂ„ medierne er mere og mere indavlede. “Journalister” der skriver for hinanden og for politikerne i et snĂŠvert kredslĂžb,  befolkningen udenfor dette, stĂ„r mere og mere af. Det er parallelle verdener. LĂžgn og propaganda har den virkning pĂ„ mennesker. Medierne kan vĂŠre ligeglade, de har financieringen delvis pĂ„ plads. “De er sĂ„ vigtige for demokratiet” siger politikerne. Nej, de er vigtige for politikerne og pengemagten. Mere og mere er de blevet hjernevask, og jeg har trods alt fulgt dem i 60 Ă„r.

Er annoncen lovlig?

Af rent pekuniÊre grunde mÄ Pfizer annoncere for deres Covid pseudo-vaccine, for salget er nÊrmest stoppet helt. I 11 mÄneder er det bare gÄet nedad. Aktierne er pÄ det laveste i tre Är, markedet rÄder til at kÞbe til den lave pris. Guldfeberen er stoppet. I USA har kun 4% ladet sig booste i Är mod 15% i Danmark. NÄr man scanner QR koden, henvises man til en side, der er ejet af Pfizer: Virusstop.dk.

Der er stramme regler for annoncering for lÊgemidler i Danmark. Det er derfor lÊgers postkasser overfyldes af reklamer for medicin fordi de normalt ikke kan optrÊde i aviser og tv. Om denne annonce er lovlig, skal jeg ikke kunne sige. Den balancerer vel pÄ grÊnsen. Som udgangspunkt gÊlder Lov om lÊgemidler § 66.

Japansk dokumentar om vaccineskader

I betragtning af, at den er lavet af deres main stream tv, Chubu Nippon Broadcasting, er den ret Ă„ben og ĂŠrlig. Her er de samme sĂžrgende efterladte, og de samme neurologiske invaliderede. Hvor er Danmark Radio? Til mĂžde med statsministeren om taktikken?

It offers a two-year documentary record featuring close interviews with families who lost their loved ones after vaccination and patients experiencing “vaccine after effects.” The documentary includes interviews with representatives from the Ministry of Health, as well as perspectives from local government authorities on the topic of vaccination side effects. Light and Shadow of the Unevaluable New Coronavirus Vaccine – about COVID-19 mRNA Vaccine Injuries in Japan

SIDS – Sudden infant death syndrome

GynĂŠkologen James Thorp

HORRIFIC: 15-Month-Old Baby Dies Two Days After Her ‘Well-Visit’ Vaccinations

Turbo krĂŠft

Jeg hĂžrte netop fra en nĂŠr veninde, at en kollegas mor var dĂžd af krĂŠft, der lĂžd som den helt typiske turbo-krĂŠft, vi har fĂ„et beskrevet af blandt andre onkologerne William Makis og Ute KrĂŒger. Tre mĂ„neder fra diagnose til dĂžd. Man gĂ„r ind og fjerner det, og tror at alt nu er i orden. Et par mĂ„neder efter, er der krĂŠft overalt, og den har vĂŠret upĂ„virkelig for konventionel behandling. LĂŠgen: “Jeg har aldrig set sĂ„dan noget fĂžr.” Hvis han gĂžr sig sine tanker, tĂžr han ikke meddele dem. Det er det makabre klima af lĂžgn, vi lever i. Vi mĂ„ nyde vores sĂžvn, for nĂ„r vi vĂ„gner, er det op til et mareridt.   – LĂŠs

TURBO CANCER IN PREGNANCY – SARCOMA – New Mothers and extremely aggressive Turbo Sarcomas – 14 Tragic Cases – First in the World Article

Den gode dr. Makis skriver ogsÄ dette i dag

Social Media Influencers Are Dying Mostly of Cardiac Arrests and Destroyed Immune Systems

i gÄr dÞde en 16-Ärig af hjertestop

Tyska gymnastiktalangen Mia, 16, död

Vi ved kun, at det bliver meget vÊrre. I lÞbet af de nÊste par Är, er dÞdstallet sÄ stort, at det vil forandre vores samfund i grunden. Jeg ved ikke, hvordan de skyldige til den tid vil bortforklare, hvad der sker, for ingen pÄ hele planeten vil vÊre uvidende om det. Ingen vil kunne sove lÊngere.

The Depopulation Industrial Complex: FDA Licensed Vaccines Are Not Evaluated for Carcinogenesis, Mutagenesis, Impairment of Fertility

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
10 months ago

SpeciallĂŠge Jeanne A. Rungbys Ă„bne brev til sophie lĂžhde, som du lagde op pĂ„ et tidspunkt, mĂ„ og skĂĄl vĂŠre en game changer. Nogle af de uomgĂŠngelige fakta hun nĂŠvner med solide kildehenvisninger: 1: Pfizer injektioner er forurenet med et sekvens fra et abevirus, SV40, som dokumenteret Ăžger risiko for cancer. 2: BĂ„de Pfizers og Modernas injektioner er forurenet med plasmid DNA fra antibiotikaresistente e-coli bakterier. Det kan optages af de e-coli, der i forvejen findes i tarmen, ĂŠndre vores tarmflora og smitte andre med den antibiotikaresistente GMO variant. 3: De forskere, der testede bĂ„de Pfizers og Modernas injektioner fandt… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg har en – FRYDEFULD! – kattetanke om De Uniformerede Voldspsykopater – nu bliver medlĂŠsende kĂŠledyr “ked af det” – bliver R Æ D S L E S S L A G N E nĂ„r det gĂ„r op for dem, at nĂ„r de forurettede ikke kan fĂ„ fat i politikere & embedsmĂŠnd, gĂ„r V R E D E N ud over, dem de “stĂ„r i vejen”! 😇 Det ender sĂ„ nok med, at delinkventerne mĂ„ forlade Danmark – som de gĂ„r og stĂ„r, uden pension & s’n. Jeg er helt glad for, jeg intet har i klemme med injekcerede nĂŠrmeste… Read more »

Anders
Anders
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Injicerede.
Nyd dine popcorn.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Anders

Min storesĂžster er lige som dig; hun ser ikke bjĂŠlken…

Anders
Anders
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Min kat er ligesom dig. Den vil ikke lĂŠre at stave.

Anders
Anders
10 months ago
Reply to  steen

Undskyld ulejligheden Steen.
Men intellektuel ugidelighed skaber modstand pĂ„ lĂŠring – og modstand pĂ„ lĂŠring skaber intellektuel ugidelighed. Det er en ond cirkel.
Knap 20 procent af folkeskolens elever, forlader folkeskolen som funktionelle analfabeter. De har fÄet lov til at gÞre sig dummere end de er. Det er en sand tragedie.
For nÄr alt kommer til alt, sÄ er det jo lettere at fjerne en splint, end en bjÊlke.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Hvordan finder man en DR-radioavis fra sidste torsdag i september? Jeg havde regnet med respons bĂ„de her og i MSM – men der var tavshed over hele linjen. Hovedtemaet var uforklarlig* lav bĂžrnefĂždsler i hele 2022 og 2023 til og med maj. Dette pĂ„ trods af det hĂžjeste antal kvinder i den fĂždedygtige alder i 40 Ă„r. Der var bare ingen der havde sĂžgt i stastistikkerne over provokerende aborter – der fulgte fĂždselstallet nedadgĂ„ende spiral. Der er prĂŠcis 2 muligheder: – infertiliteten skyldes mRNA-indstikkene. – folk er for fĂžrste gang i verdenshistorie sĂ„ lykkelige, at de er holdt op med… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  steen

Du fandt noget mere frem, ser jeg
Du nĂ„ede ikke lĂŠngere med broccoli & Sulforaphane? 🧐

20230810_174558
Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  steen

Skal jeg lade vĂŠre med gode – afprĂžvede – rĂ„d fra andre krĂŠftsyge kroppe?

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Man kunne jo ogsĂ„ anbefale alle over 45 Ă„r dagligt kosttilskud bestĂ„ende af: 1.000 mg C-vitamin 500 mg Quercitin 200 mg magnesium 250 Ćłg D3-vitamin MĂ„ske ogsĂ„ K2-vitamin & zink? Dette ville sĂ„ bare ikke give Mette Eutanasia Frederiksen en platform til genvalg- masse dĂždsfald eller ej. Men der indstiksprocenten er proportional med alderen, vil der om 5-10 Ă„r vĂŠre – relativt! – bedre plads i boligmassen, geriatrikken, pĂ„ plejehjem, kĂžen i Brugsen – skriv selv videre. 😈 Men det har dog den fordel, at vi fĂ„r en hurtigere uddĂžen af de Ă„rgange, der forstenet vanestemmer pĂ„ rĂždfascisterne! 😇 –… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  steen

5.000 IE er for lidt. Normale mennesker skal tage 10.000, og folk som du og jeg 20.000!!! AltsÄ i fÞlge den sidste metaundersÞgelse fra Mayo Clinic.

ino
ino
10 months ago
Reply to  Anders Bo

SÞger man efter Mayo Clinic, sÄ anbefaler de imidlertid prÊcis det samme som LÊgemiddelstyrelsen herhjemme.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  ino

Anbefaler de kun 20 myg??? MC har sÄ nok ikke opdateret deres side efter offentliggÞrelsen af rapporten? Jeg har det fra flere af hinanden uafhÊngige kilder, sÄ jeg betragter den som god nok.

I Ăžvrigt VOLDSOMT at Sygdomsstyrelsen tidligere pĂ„ Ă„ret FORDOBBLEDE deres anbefaling fra 10 myg – Det er ironisk ment.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Verden er i sĂžrgelig forfatning, men det er sikkert bare fordi vi har fundet ud af det, hvor vi plejede at skĂžjte let hen over det, som vi ingen anelse havde om OT Alt, hvad du virkelig behĂžver for at forstĂ„ illusionen er at se pĂ„ denne lov : https://en.wikipedia.org/wiki/Smith%E2%80%93Mundt_Act ” .. The original version of the Act was amended by the Smith–Mundt Modernization Act of 2012 which allowed for materials produced by the State Department and the Broadcasting Board of Governors (BBG) to be made available within the United States.[2][3] J6 TAPES — HAVE YOU FIGURED OUT YET WHO THE BIGGEST PROVOCATUERS WERE?… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Cat Girl

I det Ăžjeblik Trump blev ligegyldig i det Ăžjeblik han lukkede Usa…

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x