22
nov
Seneste opdatering: 23/11-23 kl. 0010
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En tredobling af cancertilfældene, vi har aldrig set noget lignende”

Jeg ved, at 91% af danskerne er vaccineret, og de har slet ikke lyst til at læse om sådan noget, og det kan enhver godt forstå. Der er desværre ikke nogen vej udenom, der er ingen steder at gemme sig for, hvad jeg betragter som den vigtigste og værste forbrydelse siden anden vedenskrig. 5.5 milliarder mennesker er Covid-vaccineret eller 72.3% af verdens befolkning.

I værste fald kan en milliard eller to være døde om et par år. Jeg er derfor nødt til at følge de vigtigste begivenheder på området, især da vi ikke har nogen medier, vi kan regne med. Alle er købt. Edward Dowd kommenterer de officielle, engelske data. UK – Death Trends for Malignant Neoplasms, Ages 15-44.

Hør ham i videoen om den, også om de politiske implikationer. Kun 4-7% af amerikanerne har taget imod den seneste sprøjte. De er mere opvakte end danskerne. Man kan kun konkludere: “Der er ikke nok døde danskere endnu”, men som som Dowd siger i videoen: “Der er et tipping point, hvorefter befolkningen reagerer, og så bliver det dramatisk.”

Rapidly metastasizing and terminal cancers at an unprecedented rate

Teenagers and young people in their 20s, 30s and 40s in the U.K. are dying from rapidly metastasizing and terminal cancers at an unprecedented rate since mass COVID-19 vaccination began, according to a new analysis by Edward Dowd. The 45-page report by Dowd, a former Wall Street hedge fund manager and author of “‘Cause Unknown’: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022,” alarmed some oncologists who characterized it as a sharp reversal of decades of mortality data.

A 28% rise in fatal breast cancer rates in women.
An 80% increase in pancreatic cancer deaths among women and a 60% increase among men.
A 55% increase among men in colon cancer deaths and a 41% increase in women.
A 120% increase in fatal melanomas among men and a 35% increase in women.
A 35% increase in brain cancer deaths among men and a 12% rise in women.
A 60% increase in cancer death rates among men in cancers “without site specification” and a 55% increase among women.

New Report: Young People Dying of Cancer at ‘Explosive’ Rates, UK Government Data Show

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling Olesen
Erling Olesen
10 months ago

I dag, onsdag den 22.11. hørte jeg radioavis kl. 12.00.
I denne radioavis blev der sagt at der i Danmark var en stigning i tilfælde af kræft forårsaget af en længere levealder samt en stigning af befolkningen.
Indslaget i radioavisen tyder på at der er nogen i redaktionen på Danmark Radio som har læst Snaphanen til morgen, og derfor lige vil lægge et røgslør ud,
Og resultatet blev det rene sludder.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago

Jeg er meget enig i det, som skrives i de forskellige indlæg her. Jeg er ikke selv vaccineret, men til de, som er vil jeg bare sige at løsningen ikke er bare at grave sig ned og fortsætte som om intet er hændt. Der er masser af muligheder for, at forbedre immunforsvaret, mineraler, vitaminer, fødevarer osv. Man må tage sagen i egen hånd og gøre alt hvad der er muligt for at holde sig på toppen. Forvent ikke at regering eller myndigheder laver oplysngskampagner, dette kommer aldrig til at ske da dette jo vil anerkende at der er begået fejl/forbrydelser.… Read more »

Last edited 10 months ago by Manden, som (be)talte sort
Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Som nøssebarrøv Brostrøm sagde: “Vi har ikke taget fejl, vi er blevet klogere”.

Fru Olsen
Fru Olsen
10 months ago

Ja, den med shedding bør nok tages alvorligt. På Drtrozzi.com (eller org?) stod der i en artikel noget om, at man bør holde sig fra vaccinerede i mindst 2 mdr, efter at de er blevet injicerede. Der er påvist et eller andet i deres blod i op til 6 mdr efter sidste injektion. Nu husker jeg også, hvordan det var efter 2 dødssprøjte-runde i 2021; jeg forsøgte at undgå besøg af nyligt vaccinerede, men jeg oplevede flere gange at føle mig syg på en underlig måde efter at have været sammen med folk, der var blevet vaccineret en måned tidligere,… Read more »

Last edited 10 months ago by Fru Olsen
Fru Olsen
Fru Olsen
10 months ago
Reply to  steen

Det var så lidt, Steen. Man kan tjekke disse ting på den Nobelpris-indstillede, desværre nu afdøde Dr Zelenkos stadigt fungerende hjemmeside i New York – zstacklife.com.
Her kan man se de ingredienser, der er i, og hvis man har lidt hjerne, så kan man selv fremskaffe dem.

https://zstacklife.com/?irclickid=RdzQiry%3AixyPUN%3A1ovyuF3p-UkFXirU-4ypgTI0&irgwc=1

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Fru Olsen

Skyld næse og mund, lige når du kommer hjem. 1 tsk salt til 1 dl vand.
Du kan med fordel bruge alt fra citrusfrugterne, men kom først saften i, når afkoget er kølet af.
Hvad er “NAC” forkortet af? Indtag D3-, K2- & C-vitamin sammen med Quercitin og zink!

Fru Olsen
Fru Olsen
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Anders – den der opløsning lyder lidt stærk, synes jeg. Der skal jo ikke ætses hul op til hjernen . . . Jeg bruger kildevand, koger det og hælder det i i bunden af en stor kop, hvor jeg i bunden har drysset et tyndt lag salt med jod. Køles af, eller der tilsættes lidt ekstra koldt kildevand. Det skal smage salt, men det bør ikke gøre ondt, og det er ikke noget, jeg selv gør, blot jeg har været i en butik eller noget, kun efter større og indelukkede arrangementer, som jeg herefter vil undgå – såvidt muligt –… Read more »

Last edited 10 months ago by Fru Olsen
Margrethe
Margrethe
10 months ago

Med fare for at lyde mere kold og kølig, end godt er: Den angst for de barske, injicerede realiteter må folk til at komme sig over, og det i en fart. Kæmp for alt, hvad I har kært, dø om så det gælder. Vi andre kan heller ikke vide os sikre på, ikke at have indåndet så meget spikeprotein, og måske SV40?, som de injicerede har gået og drysset af sig, at vi også bliver hældt i graven før tid. Jeg husker, hvordan jeg fik en snurrende fornemmelse i bihulerne, hovedpine og generel ubehag, når jeg var tæt på de… Read more »

Last edited 10 months ago by Margrethe
Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Margrethe

Kan spikeproteinet alene komme helt ind i cellekernen, så det kan reproducerer?
Eller er det hele “vaccineklumper” der er kommet ud af de fortabte?
Har du efterfølgende haft “noget”?

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Jeg kendte 2 mænd, hvor det nærmere var G-kompressions-turbo-kræft, for kræften gik fra “i ro” til at EKSPLODERER i dem. Den langsomste var hele 3 uger om at dø…

bÅt whÅt, jeg advarede dem begge, så de må fortsætte forløbet med Fanden…

Bastardo
Bastardo
10 months ago

”Det er fordi den globale opvarmning eller noget”.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Bastardo

Nol nærmere åbenstående mikrobølgeovne…

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Bastardo

Nok nærmere åbenstående mikrobølgeovne…

trackback

[…] under er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi vet ikke om de tallene som er gjengitt under også er representative for Norge. Men fra 2022 […]

trackback

[…] under er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi vet ikke om de tallene som er gjengitt under også er representative for Norge. Men fra 2022 […]

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x