22
nov
Seneste opdatering: 22/11-23 kl. 2122
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Staten bør være tydeligere med at kommunikere til forældre som gør «fejl»,  at det at få børnene vaccineret «er det kloge valg»

Af Erling Marthinsen

For nogen dage siden modtog Sveriges regering en bestilt evaluering og undersøgelse af covid-vaccination og fremtidige pandemier. Konklusionen er at åbne for mer brug af tvang, også mot børn uden forældrenes samtykke.

Anders W Jonsson (C) havde fået opgaven at evaluere hvordan massevaccination mod covid-19 fungerede, og hvad som må gøres for at møde udfordringene som nye pandemier kan medføre for Sverige.

Socialdemokraterna indkaldte til pressekonference da rapporten var klar. Der deltog Jonsson, og på video deltog socialministeren Jacob Forssmed (KD), skriver Samnytt.

Foreslår vaccinetvang, også for børn

Meldingen til pressen var at massevaccinationerne fungerede godt, men at de må fungere endnu bedre når næste virus rammer. Da må man åbne for tvangsvaccinationer og undtagelseslove.

Det som må forstærkes er ifølge regeringen tvangsindslag i vaccineringen. Undtagelseslove må komme på plads mener man som fratager den som skal vaccineres retten at vælge mellem tillgænglige vacciner og få det indsprøjtet i armen som staten dikterer ud fra hvad som er enklest logistisk.

Jonsson forklarede videre at forældreretten også må gennemgås. I fremtiden, hvis det anses nødvendigt, kan børn på skolen tvangsvaccineres uden samtykke fra forældrene.

Man vil slippe for det som identificeredes under covid-pandemien hvor sygeplejersker ikke så systematiskt som ønsket kunne stikke nålen i armen på alle børn. Dette fordi at man ikke fike fat på begge et barns forældre eller en af dem satte sig på tværs.

– Her bør man lave en lovændring, så gælder det ikke i patientloven i tilfælde af pandemi.

Sosialministeren sagde dog at det indtil videre skal være muligt for forældre at bestemme hvilke vacciner børn skal tage. Men han siger at staten burde være tydeligere med at kommunikere til forældre som gør «fejl», og at det at få børnene vaccineret «er det kloge valg».

Hvad statsråden mener med begrebet indtil videre er uklart, og det kan selvsagt opfattes som at han åbner for muligheden for at indføre vaaccinetvang af børn mod forældrenes vilje, for eksempel næste gang en såkaldt pandemi dukker op.

Udredningen foreslår også tvangsvaccinering af psykisk syge samt ældre med hjemmetjeneste. Disse grupper havde lavere vaccinationsgrad end andre grupper.

Den øgede tvang og undtagelseslove i pandemitider motiveredes på pressekonferencen med at det skulle kunna redda liv.

Sverige valgte som bekendt en helt anden løsning end de fleste andre lande. De oplevde høje dødstal i 2020, men dette skyldes at ældre med nedsat helbred ikke blev beskyttet godt nok, noget Anders Tegnell også har beklaget.

Men ser man hele perioden fra 2020 til 2022 under et, så havde Sverige ikke høj overdødelighet sammenlignet med lande som Danmark, som indførte meget strengere restriktioner.

Sosialminister Forssmed deltog som sagt på videolink, og talte varmt om vaccinen som «noget af det smukkeste vi har her i verden».

Fria Tider skriver om den pinlige situation som fulgte.

–  Hvor mange sprøjter har du taget?

Ministeren, som bliver tydligt taget på sengen, svarer:

– Eh, ja, jag må komme tilbage til det spørgsmål.

Du kan se videoen nedenfor (den fortsætter lidt etfer sekvensen).

Fra Sveriges regjering utelukker ikke vaksinetvang ved neste pandemi

Regeringen öppnar för hårdare vaccineringstvång vid pandemier

(Fordanskning: Snaphanen)

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

Når der som her tales om vaccinering menes organiseret drab på uskyldige, her hvor de evaluerer hvordan massevaccination/massemord fungerede som bedst, konklusionen at de vil åbne for brug af tvang, i et planeret massemord dræbe svenske børn med eller uden forældrenes samtykke. Socialdemokraternes & regeringens pressekonference havde den melding til pressen til det svenske folk at massevaccinationerne/massemord fungerede godt, men at det må fungere endnu bedre når næste virus rammer, ved tvangsvaccination og undtagelseslove dræbe flest muligt hurtigst muligt, fratager den som skal vaccineres/dræbes retten selv at vælge hvordan de vil dø, fratage dem alle rettigheder selv at vælge om… Read more »

latmask
latmask
10 months ago

Såsom m-RNA har införts och marknadsförts har vi mera anledning att frukta vaccinet än Covid-19. Och förresten, vad hände med Hydroxiklorokin och Ivermectin? Varför används inte de? Är de för billiga och bra?

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  latmask

Du svare jo selv.
Læs min kommentar?

Margrethe
Margrethe
10 months ago

I øvrigt: havde socialministeren været muslim, havde han uden tøven svaret, med fast stemme, at han havde taget alle de covidinjektioner, vi er blevet tilbudt. Gud, eller rettere de altafgørende kulturforskelle, gemmer sig i detaljen.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Margrethe

Vil du uddybe dén?
Læs min kommentar?

Margrethe
Margrethe
10 months ago

I den skrivelse, speciallæge Jeanne A. Rungby har sendt til sophie løhde, har hun nævnt eksemplet på en lille dreng, vaccineret mod polio, og som døde to år efter på grund af en malign hjernetumor. Ved obduktion viste det sig, at tumoren indeholdt det kræftfremkaldende SV40 abevirus, han har fået i kroppen via poliovaccinen. Den samme SV40, der er fundet i alle de undersøgte Pfizer injektioner. Frit fra hukommelsen er det nu oppe på 1 ud af 50 børn i USA, der udvikler autisme. Hjernen fra et dødt autistisk barn er blevet obduceret, og samme barnehjerne indeholdt aluminium, som er… Read more »

Last edited 10 months ago by Margrethe
Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
10 months ago

Retten til nødværge gælder (endnu) stadig.

Hvis nogen angriber dig med en sprøjte som for dig har et ukendt indhold og personen som har sprøjten virker truende så har man ret til at forsvare sig med den nødvendige magt.

Eksemplet kunne være en junkie på gaden med en mulig aids-befængt kanyle.

Og trues man på livet kan man uden straf forsvare sig med dødelig magt.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Rent juridisk er dette jo en tilfældighed!

Se min kommentar?

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  steen

Tilfældigheder!
Det siger Moder Eutanasia selv…

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago
Reply to  steen

Som Campbell er inde på i videoen så er der også et psykisk aspekt ved vaccinerne:

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/anden_sport/sverige-i-sorg-21-aarig-loeber-doed/10035456

Manden, som (be)taltort
Manden, som (be)taltort
10 months ago

Antallet af danskere, der får kræft, stiger, men risikoen for den enkelte er uændret

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/antallet-af-danskere-der-faar-kraeft-stiger-men-risikoen-den-enkelte-er-uaendret

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

JA-HA!

SÄPO aflivede jo – af nød! – Olof P. Hvem aspirerer til at blive den næste?

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago
Reply to  Anders Bo

I tæt samarbejde med CIA: “Det svenske træ er faldet”.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Kender du hele historien bag “Robot 70”?

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Nej, men jeg kender samtlige Palme-teorier ned i detaljen. CIA, Sydafrika, Säpo, kurderne, Christer og Christer, Engström, Stay Behind, Bofors m.fl.

Robot 70 har jeg aldrig hørt om.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x