8
dec
Seneste opdatering: 8/12-23 kl. 2313
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvorfor skal vi hade de to – navnlig Alex Jones – sĂ„ meget? OgsĂ„ ifĂžlge danske journalister? Tucker Calrson har selv svaret for Jones’ vedkommende: Fordi han sĂ„ tit har haft ret, faktisk oftere end ikke, og derefter giver han nogle udmĂŠrkede eksempler pĂ„ det. Alex Jones analyse af globalismens projekt imod demokratiet, sidder lige i skabet. For ikke sĂ„ lang tid siden, var det i mange Ă„r god latin at mene, at “uden ejendomsret intet demokrati,” men det er der ingen der siger lĂŠngere.

Det tragiske er, at vi ikke har EN i Folketinget, der ser problemet, de er alle globalismens nyttige idioter. OgsĂ„ de sĂ„kaldte konservative og “populister”, de er fordi de ikke identificerer, hvad EU i virkeligheden er, nemlig en globalistisk frontorganisation. Og sĂ„ er der nogle der gĂ„r rundt og efteraber danske journalister i stedet for at undersĂžge sagen selv, for dette er meget, meget hĂžre vĂŠrdigt.

Folk der tror, at islam, indvandring eller vacciner er de store enetrusler mod fred, velstand og demokrati, skal hĂžre dette, for de er kun skiver af en stĂžrre lagkage der allerede arbejder nĂŠsten ubemĂŠrket imod os, vores demokrati, ytringsfrihed, vores velstand og vores fred. Det hele files dagligt ned nĂŠsten umĂŠrkeligt, og en dag er det forsvundet i en digital sky.

Canada: “Uspecificerede dĂždsfald” tredoblet

In 2021, death due to “unknown causes” was the leading cause of death

Normalt ville en sÄdan nyhed rydde alle forsider overalt. Men her er noget mÊrkeligt: Selvom vi ved, at staten og dens medier, skyder skylden pÄ disse dÞdsfald pÄ virusset Corona, der har en dÞdelighed lidt mindre end ifluenza, sÄ er de ikke ude og skyde skylden pÄ noget. Der er fuldstÊndigt tyst overalt. Hvordan kan det nu vÊre, andet end fordi de slet ikke Þnsker nogen diskussion om overdÞdelighedens Ärsag?

New Canadian government data has revealed the nation has suffered a staggering 135% spike in deaths listed as “unspecified causes.” Statistics Canada, an agency of the Canadian government, has just published a new report revealing that the nation smashed records for deaths in 2022. A report released by Statistics Canada last week admitted that deaths due to COVID-19 in Canada rose by 36% last year.

Statistics Canada blames the increase in Covid deaths on the relaxing of the tyrannical mandates, masking, and lockdowns.The government agency also argues the “new highly transmissible COVID-19 variants” are causing deaths to spike. Additionally, the report reveals that Canadian life expectancy dropped for the third year in a row. The falling life expectancy trend coincidentally started in 2020.

In November, 56-year-old Barry Young, a New Zealand government IT employee, leaked damning secret data on the soaring number of deaths among the nation’s vaccinated population. As Slay News reported, the government data leaked by Young shows that an alarming 20 percent of the vaccinated population has now died.

These Numbers Should Be Front Page News: Canada Reports 135% Spike in Deaths From ‘Unspecified Causes’

StatCan report reveals 135% increase in deaths due to “unspecified causes”

Deaths, 2022, Released at 8:30 a.m. Eastern time in The Daily, Monday, November 27, 2023, PDF

og

Whistleblower: 20% of New Zealand’s Vaxxed Population Have Died

3 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
10 months ago

Jeg har haft meget svĂŠrt ved at forstĂ„, hvis ledende politikere bevidst deltager i aflivningen af deres egne befolkninger og folk. Alex Jones skildre et sted i interviewet med Tucker Carlsen, hvordan eliten han har kontakt til i USA og Canada er , “drunk in own power”. Det giver ikke sĂ„ meget mening pĂ„ dansk, men betydningen er til at forstĂ„ – synes jeg . Som at vĂŠre “smĂŠkfuld af sig selv” (selvfed/selvbegejstret) osv. Det fik noget til at falde lidt anderledes ud, – for mig – i en indre samtale om, hvordan det her aflivningseksperiment, kan foregĂ„ pĂ„ fulde… Read more »

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  steen

ja , jones beskrivelse gjorde ogsĂ„ meget indtryk pĂ„ mig. det fik noget til at gĂ„ i skred. han er en meget dygtig mand . og pĂ„ sin mĂ„de et meget ordentligt og godt menneske. jeg har altid sĂ„ godt kunne lide ham . “den gale mand i studiet”.

Hans
Hans
10 months ago

Hvis Alex Jones fik gjort noget ved sin defekte stemme, sÄ kunne man mÄske udholde mere end 10 sekunder af ham.

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Hans

prÞv at lyt. man vÊnner sig til det . det bliver en vane der til sidst ikke forstyrrer sÄ meget . Robert kennedy Jr`s stemmer , synes jeg det har vÊret vanskeligere at vÊnne sig til . men deter begynder ,at gÄ bedre for mig efterhÄnden . det er folk der har noget at sige , det er vÊrd at fÄ fat i. sÄ mÄ man overkomme ubekvemmeligheden og anstrengelsen ved deres stemmer. og det er muligt at fÄ et uanstrengt forhold til.

Dragen
Dragen
10 months ago

20% af de der lod sig vaccinerer , – er nu dĂžde. (?????). Det er 1/5 af de vaccinerede der nu er vĂŠk . Forstod jeg det rigtigt ?. Er dĂždsfaldene noget der ser ud til at stige , eller er det stagenerende pĂ„ et vist nivaeu? Mao , vil det langsomt blive stadigt flere – der dĂžr?.

Old member
Old member
10 months ago
Reply to  Dragen

I Danmark blev 90% af befolkningen vaccineret, hvilket vil sige 4.500.000. 29 % heraf er 900.000, som sÄ skulle vÊre dÞde. Kan du ikke selv se, hvor langt ude det er?

Old member
Old member
10 months ago

Jeg er ikke tilhĂŠnger af at hade nogen, men der er god grund til at vĂŠre skeptisk overfor Alex Jones og Tucker Carlson. 14. december 2012 drĂŠbte Adam Lanza 20 bĂžrn i 6-7 Ă„rsalderen samt 6 voksne pĂ„ Sandy Hook Elementary School. Denne ugerning vakte pĂ„ ny debatten om vĂ„benkontrol til live, og Alex Jones gik ind i debatten. Han beskyldte forĂŠldrene, der havde givet interviews for at vĂŠre skuespillere, der ville skabe opbakning til vĂ„benmodstanderne. Massedrabet pĂ„ deres bĂžrn skulle vĂŠre en stor lĂžgn. Vi tager den lige igen: Alex Jones stemplede forĂŠldre, der lige havde mistet deres smĂ„… Read more »

ino
ino
10 months ago
Reply to  Old member

Lige hvad det sidste angÄr: Indledningsvis var der ingen der stormede kongressen. De ankommende blev stille og roligt lukket ind af vagterne. Har du ikke set videoerne?

Old member
Old member
10 months ago
Reply to  ino

Jeg har set masser af videoer, og de har alle vist, at demonstranterne stormede kongresbygningen. Hvilke videoer har du set?

ino
ino
10 months ago
Reply to  Old member

Jeg mener at bl.a. Lauren Southern har bragt en video om January 6th. Den er selvfÞlgelig ikke lÊngere pÄ Youtube, men du kan nok finde den pÄ hendes hjemmeside

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x