13
dec
Seneste opdatering: 13/12-23 kl. 0302
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Når ‘eliten’ er spejlblank”

I detta program tas några interpellationsdebatter med regeringens ministrar Jakob Forssmed, Ebba Busch, Acko Ankarberg samt Elisabet Svantesson. Genomgående blir det tydligt att det saknas kunnande inom flera mycket viktiga frågor hos dessa ministrar.

“Enten er Jakob Forssmed en ret dygtig løgner, eller også er han virkelig fuldstændigt uvidende,” siger Elsa Widding om Sveriges sundhedsminister. I ved ham der ikke er klar over, hvor mange Covid sprøjter han har modtaget. Af og til slipper en virkelig vidende person ind i de såkaldte demokratiers parlamenter, og så afsløres der tragikomiske ting om den måde, vi styres på. Elsa Widding er sådan en sjælden undtagelse.

Hun taler her om hvordan der har været at fremføre spørgsmål som WHO’s ‘pandemitraktat,’  Covid-vaccinen og forskellige klimaemner i Riksdagen. Her betaler det sig at lytte med for at få et realistisk billede af, hvem der i virkeligheden styrer “de angloamerikanske oligarkier,” som Lars Bern kalder “demokratierne.” og hvilke forudsætninger de der påstår at gøre det faktsik har. Det er afslørende.

I Danmark er vi endnu værre stillet, her har vi ikke engang en Elsa Widding i Folketinget, der stiller sig op og trækker bukserne ned på de siddende partisoldater. Du hører ikke en lyd om Pandemitraktaten før den tids Magnus Heunicke næste år har skrevet den under, og fordi de købte medier har været flinke til ikke at bringe emnet op inden da.

Hele “demokratiets” situation understreges endda af, at Elsa Widding kun er havnet hvor hun er ved et tilfælde – fordi hun er løsgænger og fordi hun som fagperson troede, hun kunne tilføre “demokratiet” noget. Andre medlemmer af RD siger til hende: “Vi er enige med dig, men vi kan ikke sige det for vores parti.”

Sådan fabrikeres ulykkerne. Ingen kan kan vel herefter undre sig, at en sådan forsamling i 40 år optræder landsforræderisk ved at importere hundredetusinder af fjendtligsindede fremmede ind i landet efter at have bortgivet din og min demokratiske, politiske magt til globalister, oligarker og milliardærers repræsentanter: EU Kommissionen.   (En havkat i hyttefadet)

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Den sidste – af den slags fædrelandskærlige kvinder – vi havde i Danmark, var vel Kirsten Jacobsen i slut-90’erne, hvor hun sammen med 2-3 andre var løsgængere i “kontorfællesskabet” Fremskridt 2000? Inger Støjberg (DD) har jo lige diskvalificeret sig selv, ved ikke at ville lade danskerne stemme om Koranloven.

ino
ino
10 months ago

Apropos WHO som er Elsa Widdings første tema, så har Falungong-avisen lige haft en længere artilkel om emnet:
https://www.theepochtimes.com/opinion/

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  ino

Hvorfor “Falungong-avisen”?

ino
ino
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Fordi Falun Gong bevægelsen ejer Epoch Media Group som både har en TV-station og avisen Epoch Times. Wikipedia synes den er højreektremistisk og kolporterer konspirationsteorier. Jeg synes avisen stort set er til at stole på – sådan ser vi forskelligt på tingene.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x