14
dec
Seneste opdatering: 14/12-23 kl. 1523
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danmark har spildt enorme milliardbeløb på vacciner, nedlukninger, døde og invaliderede

 Sundhedsstyrelsens tal fra i går.  Man ser, at det ikke var så tosset et politisk fif, at lade ‘vaccinerne’ koste små tusind kroner for under 65-årige. Gratisterne er næsten de eneste, der har taget den. Herved håber politikerne ikke at gøre deres allerede tonstunge skyld endnu større. De har spildt ufattelige milliardbeløb på nedlukning og vacciner og anslået 12.000 danske menneskeliv. Hertil ufattelige lidelser i form af bivirkninger (Young Vaccine-Injured Woman Begs Someone To “Chop Her Head Off” To End Her Misery)

I store lande som Tyskland, Frankrig og USA er interessen endnu mindre. Jungletrommerne har virket, og som bekendt viste en Rasmussen undersøgelse i november 2023, at 24% af amerikanerne kendte en, der var død af vaccinerne.

Der er ikke meget nyt at hente i danske medier, de er næsten lige så tavse som politikerne: Danskerne køber gerne vaccine mod influenza, men ikke mod corona: – De fleste siger ‘ellers tak’ Intet om bivirkningerne (!) Medierne parerer ordrer ligesom politikerne, men befolkningen må kræve fuld åbenhed om dette. Hvor mange liv har det kostet, og hvad har hele udgiften været. Hvordan kan alle, der ved dette og tier om det, leve med sig selv?

“Fravalgt grundet pris” mener Danske Lægers Vaccinationsservice

At der er større interesse for at købe en influenzavaccine end en covid-vaccine, bekræftes af én af landets største private udbydere af vacciner, Danske Lægers Vaccinations Service.

Niels Kristensen er både apoteker på Lyngby Svane Apotek nord for København samt administrerende direktør for firmaet Apovac, der står for alle apotekernes vaccinationer.Niels Kristensen fortæller, at prisen på en covid-vaccine afholder mange fra at købe den. Efterspørgslen er meget begrænset, og jeg tror, at det først og fremmest skyldes prisen, siger han.

Dr. Campbell: No protection against death

Jeg havde en kortvarig diskussion med en læge i går, der selv introducerede emnet, da jeg jo havde været på hospitalet for en infektion, som de kaldte ‘corona’, og tilbød mig Remsezevir for. Jeg har selv forlængst opgivet at åbne den samtale med en læge om Covid-sprøjterne. Han bebrejdede mig, jeg ikke var blevet vaccineret. Jeg spurgte ham, om han selv var, og det var han da.

Så spurgte jeg ham, om han 1) ikke vidste, Remdezevir var berygtet for at give nyresvigt, og 2) om han ikke vidste, at jeg flere sprøjter han fik, desto mere Corona ville han få. og 3) At vaccinerne slet ikke virkede på det, de skulle. Jeg kom ikke ind på dødstallene for ikke at give mine argumenter, hvad der kunne opfattes som ‘overkill.’

Han afviste det hele dele temmelig vrissent, hvilket viser at man skal vare sig for at lære læger noget, hvis man vil bevare den gode stemning hellere end at bevare sit liv. Hele diskussionen varede knap to minutter. Lægen lukkede den som tydeligt uønsket, han fortrød han havde åbnet den. Enhver kan forestille sig, hvad dettte gør ved den tidligere hyldede tillid mellem patient og læge.

I denne østrigske undersøgelse bekræftes det endnu engang, at Covid vaccinerede oftere bliver hospitalsindlagt med Corona og andre sygdomme, fordi deres immunforsvar ødelægges af sprøjterne. Effectiveness of a fourth SARS-CoV-2 vaccine dose in previously infected individuals from Austria

Politiker ændrer først mening om vaccinerne, da hans datter invalideres

Se også Canada Reports 300% Increase in ‘Unspecified Causes’ of Death, Sparking Calls for Investigation og

VIDEO – ICU Nurse – what she witnessed in the ICU during COVID-19 pandemic, hospital protocols og

The world knows mRNA Covid shots have failed. Now Pfizer and Moderna shareholders know it too og

Must be “The Climate Change”: United Kingdom Excess Deaths Surge 100% Between 2019 & 2023

Gynækologen James Thorpe: Denne vaccine har dræbt 17 mio mennesker og ændret milliarders DNA. “Jeres sundhedsvæsner er korrupte”

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
10 months ago

Covid-løgnen stod helt klar for mig i det første døgn.
Når MSM og samtlige politikere plaprer løs om det samme, med de samme fraser, så er det med største sandsynlighed løgn fra ende til anden. Primitiv manipulation når det er værst.
Alle er de købte og betalte og tjener ingen andre end sig selv.

H.P.
H.P.
10 months ago
Reply to  Anders

Det samme her. De fremstillede det som at jeg skulle kæmpe mig igennem bunker af lig på gaden, virkeligheden var bare at alt var som sædvanligt. OG for mange år siden lærte jeg at hvis hele propagandaapparatet vil have mig til at se i en bestemt retning gør jeg klogt i at se mig over skulderen.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago
Reply to  H.P.

Ligene kom først efter vaccinationerne.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Ja da.
Covid er jo en normal A-influenza.

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
9 months ago
Reply to  Anders Bo

Da Pfizer osv. fraskrev sig ansvaret og der var tale om nødgodkendte kemikalier, udviklet på få uger, havde man jo grund til at være skeptisk. Havde man så læst et par bøger om virus og vacciner, og fulgt en smule med på nettet, var det ret oplagt at undgå “vaccinerne”. Og hvorfor stole på politikerne og medierne, de har fyldt os med løgn i årtier. Danskerne er naive, tåbelige og primitive når det gælder politik. De 80-90% af dem hopper på hvad som helst. De lader sig overbevise af en- hver løgn, bare den er stor nok og vises frem… Read more »

Margrethe
Margrethe
10 months ago

“Jeg kom ikke ind på dødstallene for ikke at give mine argumenter, hvad der kunne opfattes som ‘overkill”

Man er netop nødt til at nøjes med at servere bittesmå smagsprøver af den samlede sandhed om det emne. Får de hele portionen går klappen øjeblikkelig ned hos folk. Konstant at skulle vejre stemningen og modtageligheden hos folk og veje sine ord og formuleringer på en guldvægt, det er nok det, der har kørt mig mest træt.

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Margrethe

“…kørt mest træt…” Det minder om tiden, hvor ingen indvandringskritiske eller isalamkritiske holdninger var mulige.

Margrethe
Margrethe
10 months ago
Reply to  Dragen

Jeg funderer nu over, at min strategi er forkert. Præget for meget af hensynsbetændelse? Nu var jeg til jule gløgg komsammen med 16 mennesker, hvor flere af dem har jeg ikke set et par år af forskellige grunde. Oh my god! – hvor er de blevet gamle og affældige at se på. Vi ældes nok alle hurtigere end vi har lyst til, og de foregående hårde år, sætter nok i sig selv slidspor, der er dybere, end et vanligt livs bekymringer. Men dén “lynældning” vi ser nu er bare ikke naturligt, det er det bare ikke. Jeg observerede det samme… Read more »

Hans
Hans
10 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg var til herreaften i en bekendts hobbyværksted, hvor verdenssituationen som sædvanligt blev diskuteret. Jeg sagde ikke et kvæk, for de andre gentog propagandaen fra løgnepressen: Send endnu flere penge og våben til Ukraine, det vil være en katastrofe hvis Trump vandt valget, de der stemmer Trump gør det fordi han er en succesfuld forretningsmand, skønt han bare har formøblet det hans far byggede op. Det værste er at jeg ved, at min ven, gennem hvilken jeg er kommet ind i kredsen, på tomandshånd godt kan indrømme at Trump har fat i meget af det rigtige, mens han barer hyler… Read more »

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg forstår (desværre) tilfulde HELE dit indlæg . Oplevelserne , erfaringerne ,iagttagelserne ligner alt for meget mine egne . Mht. Strategi . Jeg er begyndt på den barske vej . Ofte sort satirisk , hvor jeg opfordre til endeligt at tage et par stykker mere af sprøjterne, hvis man har mulighed for det . ” Det er jo “helbredsstyrkende” – og med alle de mange mange små og stor-skavanker folk oplever , så må det da være vejen ” . Osv . Jeg remser af og til tallene op jeg har fra E. Dowd om de mange 100% stigninger der… Read more »

H.P.
H.P.
10 months ago
Reply to  Dragen

Vi må forstå at vores holdninger og meninger er lige så legitime som de andres. At de udgør flertallet er ikke ensbetydende at de har ret.
Ja det giver nogle øretæver men det er præcis det fjenden satser på, at vi putter os af frygt.
Som Kaj Munk sagde: spørg aldrig,aldrig om det nytter men om det er sandt.
Så bare klø på.

H.P.
H.P.
10 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg kommer i en sammenhæng hvor en af dem er apoteker. En flink mand ingen tvivl om det. Han spurgte henkastet om jeg var vaccineret imod covid. Jeg svarede at nej det var jeg ikke, det havde jeg livet for kært til. Så blev der ikke snakket mere om det !

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Margrethe

Ville du have elsket “en Margrethe” til dit bryllup?

Jones
Jones
10 months ago
Reply to  Margrethe

Hej Margrethe. Nyder altid dine indlæg da du vist er sundhedsfaglig og kritisk. Hvad skete der med alle de ligposer og massedød i USA som vi fik mange billeder af i msm? Har svært ved at forklare folk. Det var jo før dødssprøjterne??

ino
ino
10 months ago

Jeg spekulerer på om ikke lægerne i det daglige nøjes med at læse Sundhedsstyrelsens forskrifter om hvad man skal, dvs. SKAL, gøre i de forskellige situationer.
Lægerne har næppe tid selv til at læse nye artikler på alle de områder der er relevante for dem:

  • Har pt for højt kolesteroltal, så skal der doseres Simvastatin
  • Har pt atrieflimmer, så skal der doseres blodfortyndende medicin
  • Har pt Covid-19, så kan der doseres Remdesivir osv. osv.
Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago
Reply to  ino

Ja de praktiserende læger udskriver standartpakker uden individuel rådgivning og vurdering . Måske kender du lægen Sunil Dhand, han siger det direkte, de fleste praktiserende læger er debile. Du kan finde ham på youtube.

Dragen
Dragen
10 months ago

Der ingen individuel patientbehandling . Det er standardpakker og protokoler over hele linjen . Lægeløftet giver ingen mening. De fleste akademikerer er meget autoritetstro og alt andet end selvstændigt tænkende . Lægerne er muligvis de værste. Problemet rækker laaaaangt tilbage og er ikke nyt. Men alle er bange for lægerne , fordi alle har et helbred der før eller siden svækkes og behøver hjælp. Derfor er det ikke ofte at der tales om problemerne.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  ino

Praktiserende læger har aldrig rigtigt haft mulighed, for at følge med i de nyeste forskningsresultater. Gennemsnitstiden – fra opdagelse til almen praksis – er 17 år.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago

Da jeg fandt ud af, at medicinalvirksomhederne fraskrev sig ansvaret og vaccinerne fik en nødgodkendelse så var den sidste rest af troværdig væk. Så jeg blev ikke vaccineret andet end med en god gang skepsis.

Da kampagnen kørte på sit højeste blev jeg på en restaurant offentligt udskreget som “nåh du er en af dem”.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Kender du den, du blev udskreget af? Det ville jo være frydefuldt med en gang “Hvad sagde jeg”, når delinkventen RALLER! 🥳 Hvad mener du om mine “ideer” om samme i min kommentar?

Dragen
Dragen
10 months ago

“…en af dem” . Den fik jeg også flere gange. Og flere med meget vrede . Al den vrede der var , foryalte mig , at folk IKKE traf beslutningen om vaxx/ikke-vaxx ,- selv. At defacto-tvangen var en realitet. SelvomMette F mm blev ved at TALE om frivillighed. Det var en svinsk behandling at give folk , og det gentog sig blandt alm mennesker.

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Bekendelserne kommer rislende, som små bække. Først og fremmest fra dem, der nu selv er blevet ramt af konsekvenserne af det vaccinehysteri, de selv var med til at piske op. Toppen af pyramiden, de virkelige hardcore psykopater, hører vi aldrig noget fra. De har vidst det hele tiden, og er derfor ikke injiceret.

https://steigan.no/2023/12/journalist-mona-wikoren-jeg-pushet-frykt/

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Margrethe

Det er den første beretning jeg læser fra en journalist. Jeg har længe tænkt på hvordan de mon har det ?. Altså – de der var med til , at lægge hele kampagnen tilrette så alle rettede ind . Og som SELV tog injektionerne . Borgere med sandt, sundt og godt samfundssind.
Nogen af dem , måtte jo opleve de skader der kom. Før eller siden .
Jeg ved ikke, om de begynder at dukke frem her og der? Jeg håber det , for det vil bringe narrativet til fald – og forhåbentligt nogen stillet til ansvar.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Dragen

Overser du at Mona – journalisten – først “bliver oplyst”, da hun selv får Pfi☠️💉-skader, men inden har andres Pfi☠️💉-elendigheder efterladt hende K O L D?

Har du bemærkninger til mine “ideer, meninger & indstillinger” til socialkammeratiske grødbønder mm?

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Anders Bo

“KOLD”…. JA , det er jo problemet når andres lidelser eller smertefulde liv ikke rigtigt rager en , før end man selv stå i suppedasen . At angagementet i andres liv og skæbne er så lavt , kan vores samfund ikke holde til .

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Dragen

….” borgere med sandt …” . Det er ment ironisk/satirisk . Jeg fik ikke sat “…” .
“borgere med sandt, sundt og godt samfundssind”.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Margrethe

Har du bemærkninger til mine “ideer mm” mht selvramte og andre socialkammeratiske grødbønder?

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Jeg for mit vedkommende fravalgte den på grund af (opdagede jeg efter mindre end et halvt år) dens sikkerhed og effektivitet. Sjovt nok kan højtlærde være de værste, til at fastholde deres indlærede dogmer, hvor uforbundne med virkeligheden de end måtte være. Heldigvis har vi nulevende og døde/dræbte/selvmyrdede vidner, som bekræfter at vacciner altid gør skade samtidig med, at de aldrig har gjort gavn – for andre end læger, dyrlæger, apotheker og vaccineproducenterne, under et kaldet medicinalindustrien. Man kan ikke undgå at se en paralel til våbenindustrien. At tjene på andres ulykke synes at være uløseligt forbundet til bankers gøren… Read more »

H.P.
H.P.
10 months ago
Reply to  Nielsen

Jeg er da ikke et øjeblik i tvivl om at de betinget nødgodkendte eksperimentelle injektioner er både sikre og effektive. Det er 100 % sikkert at de ødelægger dit imum forsvar meget effektivt .

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Nielsen

“…parraellen til våbenindustrien”. Ja de to størrelser ligner hinanden til forveksling . Den allopatiske medicin har ikke meget helbredelse eller godt at tilbyde menneskeheden . Vores “læge”-uddannelser er fuldstændigt syltede ind i dens tænkning og er derfor også en del af problemet . De læger der vil deres patienter det bedste , har INTET andet at komme med end “tilbuddene” fra den allopatiske medicins vidunderer. Det er ikke medicin . Det er kemikalier der skaber og fastholder sygdom, svækkelse , nød og elendighed.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Altså LANGT over 95% af +65-årige danskere har nu fået 5 – FEM! – Pfi☠️💉? 🤣 Når de FJOLSER bliver invalideret og/eller dør, bliver min kommentar herfra: “Nåh 🥳”* Mette Eutanasia Frederiksen har så nået sit rødfascistiske mål, med at bortluge useless eaters fra statsfinanserne. * ikke pga medfødt ondskab, men selvmorderne kan næppe påståes uagtsomt – OG! – Jeg har- SGU – efterhånden fået SÅMEGETLORT fra den kant, at de er mig I N D E R L I G T ligegyldige (at hovedparten af dét segment gennem livet har stemt S, RV & videre vestover, formilder mig ikke;… Read more »

Jones
Jones
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Du er en hård nyser og sikkert ikke fra den gamle generation😉. Du har 1000+ kanaler hvor vores gamle har været vant til een og højst 2 kanaler. Er de så idioter? Skal de lære at læse/høre snaphanen.dk, youtu.be osv. Come on

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Jones

Jeg er, hvad dem du tror, jeg er, kalder “boomer”, altså fra før 1965!
Hvis man ikke har haft øjnene åbne siden Poul Schlüter var statsminister, er man tildelt selv skyld i, hvad man lader andre evakuere i ens skulder!

Jeg er nok mere realist end “hård nyser”…

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x