29
dec
Seneste opdatering: 30/12-23 kl. 0101
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Onkologen William Makis fortÊller om, hvor svÊrt han har ved at fÄ nogle mennesker til at forstÄ alvoren af den medicinske ulykke, der har ramt verden med vaccinerne, nÄr han blot beskriver sygdommene, antal, statistik og de sociale virkninger pÄ sin Twitter konto. Han er nÞdt til at vise historier med konkrete mennesker og deres skÊbner, case stories, for selv at fÄ kolleger i tale. Det gÞr han da ogsÄ rigeligt hver dag.

Man kan se timelange film med neurologiske vrag pĂ„ Rumble (You Tube skjuler de historier), der ryster og skĂŠlver mĂ„ske resten af deres liv, de gĂžr indtryk, men man kan ogsĂ„ nĂžjes med en mere stilfĂŠrdig case story som denne af den 48-Ă„rige sygeplejerske, der fra den ene dag til den anden gĂ„r fra helt rask til en dĂždsdom af den frygtede “turbo-cancer.” Hun tager det tappert. Se det pĂ„ linket, der findes ikke en version, der kan indlejres: VIDEO – Florida Nurse diagnosed with Alveolar Rhabdomyosarcoma (Turbo Cancer), 5 months after COVID-19 booster. She had 3 Moderna vaccines in total.

Portugal: Over­dÞdeligheden i julen hÞjere end under pandemien

Af Arnt Jensvoll 

Portugisiske myndigheder melder om en markant overdĂždelighed fra og med juleaften da der dĂžde 415 mennesker.

OverdĂždelighed pĂ„ 20–30 procent

FÞrste juledag dÞde 440 personer, det er det hÞjeste antal registreret i tilgÊngelige data (siden 2014). Anden juledag blev Ärets sÄ langt dÞdeligste dag og ogsÄ den dÞdeligste 26. december de sidste ti Är, da der dÞde 470 mennesker. Det giver en overdÞdelighed pÄ 27 procent og er 81 flere end under pandemiens fÞrste Är.

27. december dĂžde 449 mennesker, hvilket er 32 flere end i 2020.

OgsÄ fjerde juledag var dÞdeligheden «meget hÞjere end forventet» da der dÞde det samme antal som dagen fÞr, 449 mennesker, hvilket giver en overdÞdelighed pÄ 21,1 procent. Tallet er lige under pandemiens fÞrste Är, da der blev registreret 456 dÞdsfall 28. december.

De sidste syv dage er  325 flere mennesker dÞde end statistisk forventet.

BarnedĂždelighed

– I julen dĂžde nĂŠsten dobbelt sĂ„ mange mennesker som det daglige gennemsnit i Portugal. Hvis du konsulterer Sico vil du ogsĂ„ se en uforholdsmĂŠssig stor stigning i bĂžrnedĂždeligheden i lĂžbet af et Ă„r, twitrer AnaLuisaPinho1:

Canada: 17% overdĂždelighed i 2022

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
9 months ago

Det gĂžr intet indtryk , pĂ„ de fleste menneske med tal og statestik . Med mindre de selv arbejder med tal og statestik i hverdagen. Det er fĂžrst nĂ„r de selv mĂžder det – sygdommene osv , at tal materialet begynder at vĂŠre konkret eller virkeligt for dem . TilgengĂŠld , – har jeg ogsĂ„ mĂždt mennesker , der er meget ramt med sygdom uden – at “connecte the dots” . Overhovedet . NĂ„r jeg gĂžr opmĂŠrksom pĂ„ , at der kunne vĂŠre en sammenhĂŠng med sprĂžjterne , er det for nogen helt utĂŠnkeligt . De forklarer sygdommene med “longcovid”… Read more »

H.P.
H.P.
9 months ago
Reply to  Dragen

Med alt det der sker i forbindelse med klima og covid er det tydeligt at det er de samme mekanismer magthaverne i dag bruger som magthaverne i middelalderen brugte til at styre og kontrollere masserne. Magthaverne dengang brugte udtryk som feks. gudsfornĂŠgter og ukristelig. I dag bruger de klimafornĂŠgter og antivaxer. Det hele handler netop om tro som du sĂ„ rigtigt beskriver. I dag vil magthaverne ogsĂ„ forhindre den frie meningsdannelse ved at begrĂŠnse almindelige menneskers adgang til informationer ved at indfĂžre censur pĂ„ internettet. NĂžjagtig som den katolske kirke dengang ved forbud forsĂžgte at forhindre at biblen blev trykt… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  H.P.

Tak for dine kommentaret og overvejelser . Det glĂŠder mig du kan forstĂ„ pointerne jeg forsĂžger at komme frem med. Og ,- ja klima-tingen er i hĂžj grad en “tros-sag”. AltsĂ„ religiĂžs eller religion.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Dragen

…og ja ,- det ligner middelalderen og de metoder magthaverne dengang tog i anvendelse . Det ligner til forveksling . Det er ikke videnskaben der har skabt den vestlige verdens succes. Det er den kristne impuls , der frisatte tanken og muliggjorde videnskaben . Og en harmonisk og dynamisk samfundsudvikling . Udviklede intelligens og skabte forudsĂŠtning for den videnskablige tanke og baggrunden for det vesten vi kender ( har kendt ?), – idag. .

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  H.P.

Magthaverne ogsĂ„ dennegang fornĂŠgter Gud og opfĂžrer sig ukristeligt. Her folkets chance at sammen med Gud imod magthaverne er folket uovervindeligt, var det ikke for den kendsgerning at ogsĂ„ folket fornĂŠgter deres Gud og opfĂžrer sig ukristeligt, magthaverne har derfor frit spil. Ligesom Sodoma og Gomorra begge byer blev udslettet, vil Gud skĂ„ne Danmark om over 1% kristne? Nu nok langt under 1% kristne i Danmark, spĂžrgsmĂ„let om det rĂŠkker til at redde nationalstaten? RĂŠkker det til at redde folket imod magthaverne? Danmark nĂŠrmest et gudsforladt sted. I virkeligheden det eneste vi danske her og nu har brug for er tro… Read more »

Manden, som i Ăžjeblikket betaler med sorte tusser
Manden, som i Ăžjeblikket betaler med sorte tusser
9 months ago

Man behĂžver blot at skimme dĂždsannoncerne herhjemme, sĂ„ kan man jo selv se at der er noget rivende galt. Vi er sĂ„ heldige at have en graver med os her pĂ„ denne blog, de oplysninger han kommer med er taget direkte ude fra virkeligheden. Det er ogsĂ„ fra tid til anden muligt at lĂŠse en kortere artikel om overfyldte krematorier og ventetider pĂ„ op til en mĂ„ned. Dette burde fĂ„ en klokke til at ringe, men det gĂžr det nĂŠppe og at forlange at den almindelige dansker skal lĂŠse om overdĂždelighed er et urimeligt krav at stille. Der er jul… Read more »

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
9 months ago

Ja, MSM kan nÊsten ikke vente pÄ
at islamiseringen og folkeudskiftningen
er gennemfĂžrt. De ser helst deres eget
folk og land smidt ud pÄ historiens losse-
plads. At de selv vil ryge med, er de for
blinde og kortsynede til at forstÄ. Eller
de er sÄ syltede ind i hjernevask og
korrupte ordninger, at de er som fluer
pÄ klÊbepapir.

Hos Hodja skriver de om Vestens selvmord.

Frederiksen
Frederiksen
9 months ago

Tillad mig at henlede opmĂŠrksomheden mod dette lange, rĂžrende, Ă„benhjertige og hjerteskĂŠrende brev fra den britiske bedemand John O’Looney til ‘Covid’-undersĂžgelsen i England. Det Ă„bne brev er postet den 21. december 23:
Open Letter From UK Funeral Director John O’Looney, To The ‘Covid’ Enquiry
https://davidicke.com/2023/12/21/open-letter-from-uk-funeral-director-john-olooney-to-the-covid-enquiry/

jdm
jdm
9 months ago
Reply to  Frederiksen

Tak for linken

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Hvad er det for ar, hun har pĂ„ brystkassen? Det ligner en indopereret pacemaker. Kan det redde nogen? Er det den fjernstyrede slags kan “dem”, der redder hjertepatienterne ogsĂ„ vĂŠlge at slukke for dem, hvis de ikke makker ret. Der er uendelig mange indfaldsvinkler til den totale kontrol, i det medicinske vanvid, vi er vidner til.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

“..pacemakere..” jeg vidste ikke det med pacemaker-styringen/kontrollen . Men tanken har strejfet mig fĂžr.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
9 months ago
Reply to  Dragen

HvornĂ„r indsĂ©r og forstĂ„r danskerne at platuglernes hĂžjborg er i gang med en kold krig imod dem? Alt skal afskaffes, destrueres og udslettes. Af det Danmark vi kendte og kender, vil intet vĂŠre tilbage nĂ„r de snakkende rĂždkĂ„ls- hoveder har fĂ„et gennemfĂžrt deres planer. Og danskerne selv vil vĂŠre tromlet ned, fordrevet og etnisk udrenset. Lige nu vil de afskaffe kontanter og frimĂŠrker, og de vil forbyde diesel- og benzinbiler i nĂŠr fremtid. Salget af dieselbiler er gĂ„et i stĂ„. Man vil tvinge os over pĂ„ el-biler hvor batterierne koster 650.000 til 1.3 millioner kr. PragerU op- ser om hvorfor… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Dragen

Tak for info .( Det var bare det jeg ville sige).

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Midt i tragediens ulykkelige omstĂŠndigheder, er der lys rundt omkring i mĂžrket. Det mĂžrke vi kan se vores vej ud af, hvis vi vil.
https://odysee.com/@corbettreport:0/realitycheckradio-redpill:d

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
9 months ago

Hvordan gÄr det til at en kommentar
ret tidligt (og i tilslutning til Dragens mindst
7 timer gamle tekst), skubbes til at vĂŠre i
bunden eller langt nede i striben? Og selv
nÄr en kommentar er den allerfÞrste, kan
den ende allernederst. Er mine kommentarer
sÄ dÄrlige at de gemmes af vejen?

Dragen
Dragen
9 months ago

Arnt Jensvoll skriver , at portugisiske MYNDIGHEDER gĂ„r ud med tal pĂ„ overdĂždeligheden . SĂ„ begynder der er at vĂŠre indrĂžmmelser og villighed til , at se pĂ„ hvad c-sprĂžjterne gjorde ved os?. I Portugal , ihvertfald ? . Begynder nationale myndigheder i andre lande nu , at fortĂŠlle hvad der forgĂ„r?. HvornĂ„r bliver det de danske myndigheder, der kommer frem med noget ? . Jeg har svĂŠrt ved , at se for mig Mette Frederiksen nogensinde gĂžre indrĂžmmelse om noget som helst af afgĂžrende eller vĂŠsentlig betydning . Hun indrĂžmmer aldrig . Det med covid. SprĂžjterne . Det tror… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  steen

Det er meget opmuntrende at se Wakefield komme frem med den viden hans (gastro…-lĂŠge, sĂ„vidt jeg husker) og andres viden og indsigt. Men jeg mĂ„ ogsĂ„ sukke dybt og sige . Endligt . Alt for mange mange Ă„r for sent . Og det er bestemt ikke Wakefields skyld. Wakefield har talt om triple-vaccinerne mm – jeg tror siden slut 80’erne. Mange mange bĂžrns og forĂŠldres liv og skĂŠbne er blevet unĂždvendigt skadet og forstyrret af det magt-monopol pĂ„ “videnskaben” , som den ,- den allopatiske medicinske industri har udĂžvet i Ă„revis . Vores kroppe er organiske og reagerer individuelt og… Read more »

Bastardo
Bastardo
9 months ago
Reply to  Dragen

I starten af influenzaepidemien sagde hun pĂ„ et pressemĂžde, med stor patos: “Vi kommer til at begĂ„ fejl. JEG kommer til at begĂ„ fejl. Men jeg kan love jer . . .” Sjovt nok viste det sig, at det kun var en stakkels ressortminister, der begik en ubetydelig formel fejl, og derfor blev ofret. Mette selv, og hendes fĂžrerhund, medicinal- og mobileksperten BBB, begik ingen fejl: Det var ikke en fejl fra fĂžr epidemiens start, at vĂŠre pĂ„ bagkant af udviklingen. Det var ikke en fejl at lukke skolerne ned, med ungdomsdepressioner til fĂžlge. Det var ikke en fejl at… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Bastardo

“….det var ikke en fejl …” Nej , for hun vidste det jo ikke .(!!!???)

GudFriMigVel
GudFriMigVel
9 months ago
Reply to  Bastardo

Jeg kan godt lide din mÄde at sige det pÄ!
-SĂ„ sidder man her og bĂžvler med smĂ„ regninger og trusler fra statsapparatet…
Se bare hvordan milliarderne gĂ„r op i ingenting… Dem pĂ„ Borgen er sĂ„ ubeskriveligt fedtet ind i det mest korrupte hundelort man kan forestille sig. De har for lĂŠngst solgt dette land ud. At nogen stadigvĂŠk kan tĂŠnke godt og forladende om disse mennesker er beyond me. O_O

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

OT – Der er sĂ„ meget god journalistik derude, denne her gjorde indtryk i sin seriĂžsitet mht tone og realisme. Vi kan godt lukke kirken:
FBI WHISTLEBLOWER NATE CAIN, PART 4 NEW !!!, 4297
https://www.bitchute.com/video/YyHCJtrogCWy/

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x