31
dec
Seneste opdatering: 1/1-24 kl. 0013
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En fuldstændig katatrofe.” Hvordan var det muligt?

Det er passende at gengive en svensk kronik ved indgangen til 2024, tyveåret for denne blogs eksistens. Det var en ven, der lavede den i 2004 ganske uopfordret af mig. “Du ved noget om Sverige, skriv!” Det hele begyndte med Sverige. Det var også det år, jeg skrev en kronik i Jyllands Posten sammen med Lone Nørgaard, der hed Voldtægtsbølgen i det statsfeministiske Sverige, for da var antallet voldtægter steget fra nogle få hundrede til 2.650 på grund af indvandringen. I dag er det nærmere 10.000, og det er sådan noget, vel kun feminister kan udrette. Kronikken, og dermed sandheden, vakte ikke jubel blandt mine mere humanistisk indstillede venner og bekendte. Når man foretrækker det nydelige frem for det sande, er man ikke min ven længere.

Og så tog det ene ord det andet. Jeg var  ikke nogen særlig politisk person i 2004, men uden at prale kan jeg roligt sige, at jeg fik langt mere ret end jeg selv og nogen anden anede, da jeg i 2001 begyndte at skrive i danske aviser om svensk indvandring. I svenske aviser kunne man slet ikke skrive det, jeg mente. Jeg forsøgte med fire, men jeg var luft  for dem.

Så skrev jeg til Jan Millds BGF, og vi harmonerede mere sammen. I dag ser man let, vi havde mere ret end alle de andre, der klogede sig omkring årtusindskiftet, også i Danmark. Blandt andet handlede det jo slet ikke om “flygtninge.” Men det er ikke noget, man bliver tilgivet for, man er for evigt noget, katten har slæbt ind.  I april 2005 var han Trykkefrihedsselskabets første gæst og foredragsholder, og jeg fik et meget godt indtryk af ham. En virkelig hædersmand og en repræsentant for det allerbedste i Sverige. Jeg har lagt Jan Millds 19 år gamle videooplæg* nederst her.

Henrik Jönsson ovenfor har det, George Orwell kaldte ‘a gift for words,’ men det er synd at sige, at han var tidligt ude. Han lod os andre stå til søs og tage tæv’ene, og det er den mest almindelige mennesktype. En finger op i luften og mærke vindretningen, og det er netop det, som man kan studere indtil lede i den svenske offentlighed for tiden. Alle er lige skyldige i den ufattelige og aldeles irrationelle ødelæggelse af landet, og derfor skyder alle skylden på hinanden. De skulle i stedet skamme sig over deres fejhed allesammen, men ikke engang det kan de finde ud af.

En samfundsmodels sammenbrud

Sandelig om ikke de elendige socialdemokrater skyder skylden på Sverigedemokraterne, som er de eneste uden skyld. Der er inviteret til bal i ‘kappvändernes’ danseklub. Vi ser ikke mennesket fra den profil, der er lettest at beundre. Vi ser den evige, og den mest almindelige. Henrik Jönsson beskriver glimrende Sveriges nærmest ufattelige situation, som man ikke tiltænker en velhavende, veluddannet, rationel nation. Hvordan var det muligt?

Lige fra 90’ere var der en vidende, informeret kritik af masseindvandringen fra personer som litteraturdoktoren Ingrid Björkman, der sammen med Jan Elfverson, Åke Wedin og Jonathan Friedman skrev: Exit Folkhemssverige : en samhällsmodells sönderfall. I 2007 fik jeg lov at lægge den på nettet som PDF, da den havde solgt færdig. Det er 17 år siden (!)

Kritikken var akademisk og velfunderet, alligevel var disse hædersmennesker “nazister” i den svenske pøbeljournalistik, som i 2008 gik ud over Gunnar Sandelin,  da han i Dagens Nyheter skrev sin kronik ”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna”. Journalistikken er gået hen og blevet det værste magtmedløberi vi har, og det bliver værre og værre. Journalister er forhadte med bedre og bedre grund, men det var med  stor glæde, at jeg kunne medvirke til, at Gunnar fik Sappho prisen i 2020. Han er socialrådgiver og journalist af en ganske sjælden kaliber.

Rigtig godt nytår til alle venner, kolleger, bidragsydere og kommentatorer. Jeg har tænkt på, hvordan de næste tyve år skal forløbe, men jeg indser jo, at det er helt umuligt at forudse. Livet er som en krig, kun det allerførste slag i krigen kan nogenlunde planlægges. Alle de følgende har deres eget liv, men det var måske på tide med en lille ferie for første gang i tyve år…….bloggen skulle faktisk moderniseres i sin tekniske form og udseende.

Egentlig burde jeg også have sørget for at tjene bare lidt penge på bloggen, men som nogle husker, ville Google ikke tilstede Snaphanen nogen annoncer, en person med sådanne meninger skulle ikke tjene noget på, hvad jeg selv vil kalde som samfundsgavnlige og næstekærlige skriverier. Sådan udvælger verden sine yndlinge, og Henrik Jönsson beskriver det skræmmende resultat, som man er fristet til at vende  ryggen til og sige: “Jeg sagde det jo.” Nu om stunder kommer jeg ikke i Sverige længere, og til forskel fra dem der bare holder sig væk, så mener jeg nok, jeg har begrundet det. Men jeg bliver også deprimeret, og det er ikke noget, jeg frivilligt opsøger.


Tysk kardinal: Masseindvandring skal knuse national identitet

“Den handler ikke om at hjælpe mennesker”

Jeg må erklære mig fuldstændig enig med Kardial Gerhard Ludwig Müller. Ret enig med pave Frans, er han ikke. Interviewet publiceres af katolske, konservative Life Site News, der af venstreradikale Wikipedia beskrives: “A Canadian Catholic conservative anti-abortion advocacy website and news publication. LifeSiteNews has published misleading information and conspiracy theories, and in 2021, was banned from some social media platforms for spreading COVID-19 misinformation.” Sådan foregår den idologiske kamp i dag. Lutter skældsord, ingen argumenter.

Cardinal Müller also believes the elites are committing a ‘genocide’ by promoting abortion and euthanasia. The German cardinal said many globalists believe that there are ‘too many’ people on Earth who are causing ‘climate damage.’

“Mass immigration is not about helping people but about destroying national identity,” Müller said. “They say that national identity is nationalism, which has caused all the wars, so they say they are against nationalism, but they are really against the nation.”

“If nationalism is the reason for wars, we must ask who is financing the wars and what interests are behind it. They want everyone to be completely isolated and not connected by language, culture, family ties, or a native land where you feel at home,” Müller continued.

“They want to destroy all that. They want everyone to be atomized, without cultural and religious roots and identity,” he concluded. Cardinal Müller says mass migration is being used to destroy national identities.

*Jan Milld i København i april 2005

4.6 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Hansen
Michael Hansen
9 months ago

Tillykke med de 20 år!
Din store indsats er uvurderlig.
Godt Nytår!

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Michael Hansen

Til de som vender tomler ned og op, vil jeg bare sige: Brug øjnene. Se op, og forstå at vejrudsigten er et manuskript, som læses op af et “talende hovede”
På dit husalter, kaldet fjernsynet.
Man fristes til at ihukomme den gamle Zappa sang: “I am gross and perverted, I’m obsessed & d…….

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  steen

Din stædighed og vedholdenhed, er kvaliteter, som taler til din fordel. Lad os ikke håbe vi mister flere i ’24. Krarup var et slemt tilbageskridt.

Dragen
Dragen
9 months ago

Tak for dine 20 års indsats. Du har bidraget mere end du aner . Og Tillykke med “barnet”. Det er gjort af solidt stof. Håber på mange år endnu i selskab og følgeskab med Snaphanen. Tak for din hjælp og indsats undervejs.

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
9 months ago
Reply to  Dragen

Ja, bare der havde været mange flere af Steens slags. Steen er en af hverdagens helte. Et lyspunkt i en ond og formørket verden. Og Steen har 100% sikkert gjort en forskel for mange, blandt andre dem som via Snap- hanen nåede frem til at de IKKE skulle tro på pandemi- og vaccine-svindlerne hos Pfizer,Moderna og WHO, eller de inkompetente og kyniske politikere og personager i visse partier sundheds-myndigheder. Men alle der kæmper for sandhed og ret, er oppe mod stærke kræfter. Antallet af uduelige, korrupte og ligeglade politikere og naive, uvidende og apatiske vælgere er desværre næsten overvældende stort.… Read more »

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
9 months ago
Reply to  Dragen

Rettelse: …eller de inkompetente og kyniske
politikere og personager i diverse partier og
medier og i visse sundhedsmyndigheder.

Fru Olsen
Fru Olsen
9 months ago

Godt nytår! Det bliver det med garanti IKKE! Her er lige lidt nyheder, som de rådne medløbere og forrædere i hhv regering og MSM ikke fortæller: Pakistan vil udvise 2 millioner afghanere, Assad er ved at begå folkemord på en gruppe i Syrien, og juleaften blev ca 200 fredelige kristne massakreret i kirker i Nigeria! De jages nu og hugges ned med macheter, de kristne, og hvem gør det? Muhammedanere! Man bliver arg! Som de siger i Israel: No Jews, no news!” Kun når jøder forsøger at rydde ud i verdens værste rakkerpak, så skal der holdes nøøøje øje med,… Read more »

Politik er en avanceret form for svindel og bedrag
Politik er en avanceret form for svindel og bedrag
9 months ago
Reply to  Fru Olsen

For hundredtusinder af danskere bliver det bestemt IKKE et godt nytår, snarere et frygteligt ti-år. Regeringen, fjolsetinget, medierne og en række kliker, grupper og bevægelser har et brændende ønske om at skifte vores kristne kultur ud med globalisme, kommunisme, islamisme, LGBTQ+ og woke-isme samt vanvittig WHO og co2 politik. Disse afsindige og skruppelløse grupper er aktivistiske og altid på barrikaderne, mens de mere normale danskere sidder og sover foran tv-apparatet. Hvordan det skal ende godt, kan kun folk med en livlig fantasi forestille sig. At regeringen er håbløs, har EBs net-avis en artikel om. Nederst i striben her viser en… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Du og Fru Olsen kan få mere ret end nogen håber på.

Vi risikerer “Sommeren fra Helvede” begynder i april. Det forlyder at Buster III “mRNA-sjov” slår igennem efter 6 måneder, og udrulningen begyndte jo i oktober, så…
Ved 24s udgang kan de overlevende kigge tilbage og vurdere overdødeligheden.
For mit vedkommende tror jeg “mRNA-skravlet” i omgangskredsene er ved at uddø. Det er snart hele 3 måneder den sidste, har lagt sig i himmelseng…

Jeg tro jeg åbner en flaske champagne – mere! 🤪

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Invationen af muhamedanere idag så stor at der er tale om en regulær invationshær, denne hær af blodtørstige muhamedanere har til hensigt kvit og frit over hals og hoved overtage vores land, teoretisk set kan det endnu nås at stoppe dette digebrud inden undergang. Som Nikita Khrusjtjov i sin tale 1943 til de kæmpende i Stalingrad: ” Kammerater, vi for min del har rigeligt med kaviar, rigeligt med vodka, men vi har ikke rigeligt med tid.” I 1945 så vi, hvordan mange i de sidste måneder tilsluttede sig modstandsbevægelsen, på den måde fik en slags heltestatus, men altså på et… Read more »

DavidK
DavidK
9 months ago

Godt Nytår til Steen, Snaphanens øvrige skribenter og alle de mange læsere. Jeg krydser fingre for 20 år mere …

H.P.
H.P.
9 months ago

Herfra ønskes du et godt nyt år. Tak for din store indsats.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
9 months ago

Nå, nu er Mette Fupsen så valgt som årets torsk. Det er 3. gang hun nyder den tvivlsomme ære. Har hun lært noget af at blive hængt ud som en torsk? Det ser det ikke ud til. Men hvorfor blev der ingen torsk til Lars Ulykke? Nu er det godt at prisen på benzin og diesel stiger, synes regeringen S, V og M. De lader også brev-portoen stige 100%, og de afskaffer frimærkerne (?) National- bankens trykning af pengesedler afskaffes også. Og smadringen af infrastrukturen, skole- og sundhedsvæsnet samt DSBs og bussernes rute-net fortsætter, ligesom indvandringen og rekorderne i kriminalitet,… Read more »

Henrik C
Henrik C
9 months ago

Også et tillykke med de 20 år og et godt nyt år,
har stadig ødegården i Skåne og det går at bo
ude i skogen, selvom der tales en del arabisk og
urdu i de lokale supermarkeder.

Sverige: feminiseret, afrikaniseret og ruineret
Sverige: feminiseret, afrikaniseret og ruineret
9 months ago
Reply to  Henrik C

Så vidt jeg kan regne ud, risikerer du at
blive overfaldet hver gang du skal handle i de
lokale butikker. Og hvis du er rigtig uheldig, kan
du få besøg af hjemmerøvere som regner med at
politiet nok er mindst en halv time væk. Det kan
godt være at der endnu er fredeligt ude på landet,
men om få år er hele Sverige vel et risiko-område
eller en krigs-zone ligesom den før så smukke,
fredelige og hyggelige by Malmø.

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Disse tanker har jeg også gjort mig…

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Yeah well Henrik Jönsson er svær at komme uden om. Desuden er han temmelig filosofisk i hans voksenpædagogik.https://odysee.com/@TenthAmendmentCenter:6/path-121523:2
ja og teløgge

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Masseindvandringen er sociologernes shittest/lakmustest på værdien af globalisternes optimisme; altså den der med, at alle mennesker på kloden i virkeligheden er lige dumme, indskrænkede og ufatteligt lette for magtstræberne at røvrende.
Uanset resultatet af det globale sociale eksperiment, har overklassens topbavianer på forhånd afgjort resultatet af shittesten, som er: Ja, eksperimentet er en succés, fordi det ønskede mål er nået, nemlig at gøre verdens befolkning til lydige profitskabende slaver for overklassens topbavianer. Halleluja og godt (måske sidste) nytår.

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Et svensk øjebliksbillede fra 1942:

https://www.youtube.com/shorts/zGT3PyTMG7s

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  Margrethe

Der er jo ingen svartskaller!

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
9 months ago

Det ser ud til at en kommentar
er røget i spamfiltret. Den handlede
bl.a.om regeringen og stigende priser mv.

Flemming J
Flemming J
9 months ago

Godt nytår og tak din kæmpe indsats igennem så mange år, den er værdsat.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x