5
jan
Seneste opdatering: 5/1-24 kl. 2305
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det svarer til cirka 100 døde danskere i overdødelighed om ugen

Og dr. Campbell: High deaths in middle age. Begge videoindslag er foranlediget af en ny artikel i The Lancet: Excess mortality in England post COVID-19 pandemic: implications for secondary prevention. Man skal åbenbart betale for den i England, men vi kan af en eller anden grund læse den gratis. For en time siden kommenterede dr. Campbell kræftlægen professor Angus Dalgleish’ besøg hos Nigel Farage på GB News: WEF and excess deaths.* (indlejret nederst i posten)

Regner vi lige over fra England til Danmark, hvad man kan da vaccineringsgraden er cirka den samme, svarer det til 100 døde danskere om ugen i overdødelighed. Det turde være nok menneskeliv til adskillige avisartikler og Folketingsdebatter, men som vi ved…..skønt politikerne har overtaget ansvaret for “vaccinerne”, da medicinalindustrien fralagde sig det, ved de hvad der gemmer sig under den sten, og de skal ikke nyde noget. Og medierne er betalt til tavshed. – Se Russel Brand: Is THIS Why Young People Are COLLAPSING?!

Et vaccineoffer vågner

“Jeg er vaccineskadet og min kone har fået kræft”

Er der ikke snart nogle som gider åbne øjnene?

Ved du hvem Christine Stabell Benn er? Prøv at Google hende. Det er nu kommet frem at de coronavacciner der blev haste/nødgodkendt er IKKE de samme som folk har fået. Vi ser: Menstruationsforstyrrelser, aborter, barnløshed, hjerteproblemer hos unge mænd. Myocarditis/pericarditis, hvor 50% af tilfældene medfører permanente skader. Fald i antal nyfødte. Voldsom overdødelighed 2 år i træk. Sportsstjerner der falder som fluer. Halvmarathon i København i 21 graders varme hvor 200! Mennesker skulle tilses-det er IKKE normalt.

Belyses det i tv? Kan I læse om det i aviserne? Søg viden alle de steder du kan!

Jeg blev selv indberettet som vaccineskadet af egen læge efter anden dose pfizer. Alle mine tal var fine og jeg blev gennemtjekket i hoved og røv. Mit immunforsvar var ikke eksisterende. Og jeg var syg konstant i tæt på halvandet år. Min hustru oplevede tæt på samme, men måske 70% af mit forløb.

I januar måned fik min hustru konstateret kræft- i sidste uge indrømmede overlægen på Gentofte kræftafdeling at de siden vaccinerne kom, har set kæmpe stigning i kræfttilfælde. Og der er mange kræft-tilfælde der opfører sig unaturligt aggressivt- og det er fra lægens egen mund. En del onkologer verden rundt beretter om det samme. Der er iøvrigt ikke frigivet kræft tal siden 2019. De er mørklagt.

Vedrørende min indberettede vaccineskade, er det eneste jeg har hørt, en skriftlig bekræftelse fra sundhedsmyndighederne. Der er iøvrigt tusindvis af vaccineskadede danskere som ikke kan få ordentlig hjælp og forsøges tiet ihjel.

Har du hørt om dem i nyhederne? Nej, vel…

Du kan starte med at se denne dansk producerede dokumentar:

Dokumentarer er iøvrigt gennemgået med en tættekam af Tjekdet og de har ikke fundet noget de kunne brokke sig over.

Prisen for samfundssind har vist sig at være uendelig dyr…

Husk alt hvad vi blev lovet var løgn. Et stik, så er alt godt. 2 stik, så er du færdig. Du beskytter andre. Du beskytter dig selv, nå nej, det passede så heller ikke.

Mundbind, jødepas, afstand. Juleaften over Skype. Ensrettede supermarkeder. Føler du dig ikke til grin? Det gør jeg ihvertfald. Jeg havde hovedet så langt oppe i røven at jeg bare fulgte med flokken. Hvor er pressen aka den fjerde statsmagt? De vender det blinde øje til.

Martin Hagen Christensen, Facebook

skribenten ser ikke ud til at være en dag over 40 år. Parret har børn i 6-8 års alderen.

* World Economic Forum and excess deaths

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
9 months ago

Jeg “glemte” at blive vaccineret, og blev hånet og lagt under pres for det.

Den brede befolkning (et fantastik udtryk) ville ikke bruge blot 10 minutter på at overveje om der var noget galt med “vaccinerne”: nødgodkendelse, ansvarsfraskrivelse!

De ville hellere se Vild med dans og X faktor.

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Er du stadig i forbindelse, med nogle af dem der “pegede dig ud”? Hvis ja, hvordan er deres “omgængelighed” nu?
Jeg var i syv tvivl – og 6 i pistolen, om jeg skulle vælge JJ eller Astra, men så døde Ulla – min søde nabo – 01.07.2021 14 dage efter 2 “skud”, så deeet…

Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
9 months ago
Reply to  Anders Bo

Ja der er jo mennesker bag ethvert tal, tragisk. Joh dem er jeg stadig i kontakt med, dog er det ikke et emne vi taler om, det er vel nærmest blevet et tabu for dem

Mads kering
Mads kering
9 months ago

Ja. Jeg blev også udsat for statens og dens tilhængeres mobbe og skræmmekampagne, samtidig blev jeg udskammet og oplevede endda at blive truet og talt grimt til, netop fordi at jeg ikke hovedløst og manipuleret bare havde ladt mig stikke med dødssprøjten.. idag virker det som om at de færreste husker eller ønsker at tale om det mere.. derfor jeg nu elsker at slynge om mig, med satiriske sorte bemærkninger og hentydninger om skaderne ved COVID-19 “vaccinerne”.. de udsatte mig for alt det, og nu skal jeg så bare glemme og tilgive.. oplevede for meget lort o.s.v. Til at det… Read more »

Bastardo
Bastardo
9 months ago

Mette sagde: “ Ét dødsfald af COVID er et for meget”. Sjovt!

Hans Vestergaard
Hans Vestergaard
9 months ago

https://www.statistikbanken.dk/dodc2

Danmarks Statisik finder ikke det nødvendig at opdatere længere???

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Godt du så mit link i går, Steen. Her er det nyeste. =>

WEF and excess deaths (youtube.com)

Dragen
Dragen
9 months ago

Et vaccine-offer vågner op . Jamen ,- det er jo godt . Men det er mig en gåde , den enorme tillid mange tilsyneladende starter ud med . En ubetinget tillid til, at det vores myndigheder beder os om , er godt eller vigtigt helt ukritisk at efterkomme . Der er tilsyneladende ingen kritisk eller selvstændig tænkning nødig.

Tvl
Tvl
9 months ago

Nemlig, der blev lavet om på måden at lave DNA på, fra PCR metoden som blev godkendt, til derefter hemmelig brug af E-coli bakterier som en mellemstation, og SV40 så produktet kunne trænge ind i cellekernen.
Dem som tog injektionen og viste samfundssind med dertil hørende håneret, i er blevet snydt snydt snydt, og der venter mange af jer en grum skæbne. Læs artiklen, den er fuld af ny viden. Men det havde ikke gjort en forskel alligevel for det brede flertal

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-dna-contamination/

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Ved du hvad Martin Christensen? Pressen som du kalder den fjerde statsmaagt er hvor den altid har været. I hvert fald så længe jeg kan huske. Nemlig i lommen på regeringen, som er vores værste fjende (egne ærlige ord). Pressen gør hvad den bliver betalt for. Politikerne gør hvad de bliver betalt for. Dukker der i det frådende grådighedshav en ærlig politiker eller en ærlig journalist op, skal de hurtigt få mundkurv på. Og det du kan viderebringe, er at alle vacciner er skadelige. Sådan er det bare desværre. Men videnskab og særligt lægevidenskab er ikke så troværdige, som presse… Read more »

H.P.
H.P.
9 months ago
Reply to  Nielsen

Medicinalindustrien lever af syge mennesker. Hvis folk blev raske gik medicinalindustrien neden om og hjem.

H.P.
H.P.
9 months ago
Reply to  Nielsen

OG , hvis man har statsuddannede journalister og statsbetalte medier hvad har man så ??
Nemlig .. statsmedier. Den der med ” jamen vi har da frie og uafhængige medier” er SÅ hjernedød en udtalelse at man savner ord.

Bastardo
Bastardo
9 months ago
Reply to  H.P.

Pressen er oppe i røven på dem der bevilger mediestøtten.
OG: Luk de såkaldte journalistuddannelser. De fleste seriøse journalister er historikere.

Nu om dage er historieløs uvidenhed livsfarlig
Nu om dage er historieløs uvidenhed livsfarlig
9 months ago
Reply to  Nielsen

Ja, karaktermord har været meget brugt af
de gamle partier, til at lukke munden på folk
der sagde sandheden. Bare se hvordan man
brugte hetz og skueprocesser mod Glistrup
og Ninn Hansen mfl.

At alle vacciner er skadelige, passer nok ikke.
Koppe- og polio-vaccinerne reddede vist mange
fra slem sygdom. Men at der er noget riv-rav
ruskende galt med Pfizers og Modernas kvak-
salver produkter er hævet over enhver tvivl.

Havde folk ikke været så naive at de stolede
på politikerne og MSM, men havde fulgt med
på nettet, kunne de have undgået de fatale
covid stik.

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Igen må jeg undskylde for at træde ved siden af emnet. Men nok så vigtigt: What if there were a monumental environmental threat that you didn’t even know was happening? What if you found out it is affecting your health and that of people you know and love? What if you knew it was such an enormous problem that it has the potential to destroy our crops and trees, the soil they are grown in, our entire water supply, and whole ecosystems – and that if you didn’t act, we could never turn back? We are not talking about fracking,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  Nielsen

Du kunne have givet 4-5 linjers sammendrag på dansk!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x