23
jan
Seneste opdatering: 23/1-24 kl. 1351
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I praksis får vaccineskadede ingen erstatning

Før jeg blev vaccineret imod corona tog jeg måske en Panodil efter en bytur. Nu ser min hverdag således ud – oven i det kommer et besøg hver fjerde uge på sygehuset for at få et skud imumdæmpende medicin. Claus Jantzen X/Twitter. (viser et batteri af sprøjter og piller)

Hvor mange døde og skadede er der i Danmark? Jeg har efterhånden skudt mig ind på tallene 12.000 døde ud fra den indiskutable overdødelighed, der satte ind i starten af 2021 nøjagtig samtidig med, at vaccineringen begyndte. De alvorligt skadede skønnes at være 4-5 gange så stort. Der er således i omegnen af 60.000 skadede/invaliderede. De kommer til at sejle i deres egen sø på bistandshjælp, for “kun en håndfuld i Danmark har fået erstatning.”

Det er smart af staten at give Claus Jantzen invalidepension og erstatning med begrundelsen, at “vaccinen og en underliggende lidelse udløste skaden.” Noget med “betændelse i en tand på vaccinationstidspunktet.” Den har således ikke anerkendt, at vaccinen i sig selv forårsager skader, endsige at den slår nogen ihjel.

For det første ville det være vanvittigt dyrt at anerkende det, og for det andet – og meget værre – ville det åbne for et politisk debat om den egentlige skandale: At danske politikere og myndigheder har lagt pres på befolkningen for at den skulle tage et livsfarligt præparat, der ikke engang virker.

Skandalen og forbrydelsen er dermed stadig inddæmmet, og politikerne kan fortsætte med at indhylle deres skyld i tavshed. Hvornår udtalte en politiker sidst ordet “vaccine?” De har stukket hovedet i busken, og håber det hele driver over. Og hvem ved, måske gør det? Det er op til en befolkning, der er påfaldende passiv. Efterladte til vaccinedøde, der ikke engang tør nævne deres pårørende – ofte børns – dødsårsag. Hør Claus Jantzen og hans advokat fortælle i Radio 24-7:

Hør programmet

(og se eventuelt også  Military Police Officer – JJ Vax ruined my career.)

Amerikanske myndigheder og medier har myrdet en million amerikanere

Den amerikanske ingeniør John Boudouin sr. har gennemgået en million dødsattester, og fundet ud af hvordan myndighederne systematisk svindler med dødsårsagerne, og han lægger ikke fingrene imellem: “Dette holder ikke op, før alle kender nogen der er døde af vaccinen, og de skyldige er stillet for en domstol og straffet.

Det drejer sig – også i Danmark – om at lægge skylden på den helt ufarlige Coronavirus og ikke på vaccinen. Så sent som i dag kan vi se et eksempel på, at medierne prøver at lyve politikerne ud af deres tunge skyld. “Ny forskning kan forklare Covid-19 komplikationer.”

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
8 months ago

C-sprøjterne er det mest effektive bio-weapon verden har set.

De sorte penge sætter kulør på tilværelsen
De sorte penge sætter kulør på tilværelsen
8 months ago

Det store opgør kommer aldrig.

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
8 months ago

Nej, det gør det ikke. Moderne europæere er
så hjernevaskede og feminiserede, at de er som
besvimede fisk der driver med strømmen…. ned mod
flodens dæmning og vandfaldet med de store turbiner.

Poul
Poul
8 months ago

De kan måske have “hjernetåge” siger de kloge nu: https://www.bt.dk/samfund/ny-forskning-kan-forklare-covid-19-komplikationer-et-saerligt-vigtigt-studie

Alt kan bruges i medierne til at frifinde politikerne og journalisterne fra deres ansvar, men så længe disse stadig kan gå på gaden i fred er jeg tilbøjelig til at give dem ret.

Danskerne har fandeme hjernetåge, og det har de haft meget længe.

Last edited 8 months ago by Poul
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
8 months ago
Reply to  Poul

I betragtning af at danske mænd er gået fra
vikinger og frihedskæmpere til vatnisser og tøffelhelte,
er det nok mest realistisk at regne med at de feminiserede
mænd frivilligt vil lade sig udskifte med hærskarerne sydfra.
Ud med slapsvansene og ind med de friske fyre fra
tusindvis af stråtækte hytter i Afrika.

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Poul

Her i nærheden af vandet er der lidt tåget. Gad vide om nogle af spasserne i galeanstalten Christiansborg har opgivet ånden, pakket den ind i Bullshit Tidende eller Dagbladet og lukket den ud heromkring?

Jostein
Jostein
8 months ago
Reply to  Poul

Det der er propaganda

Dragen
Dragen
8 months ago

Nej , jeg tvivler også på , at der nogensinde vil være kræfter til det rets-opgør der burde komme. Alle de syge og invaliderede der vil være , beslaglægger i sig selv kræfterne . Overskud til , at tage et virkeligt opgør derefter , ved jeg ikke hvor skulle komme fra . Jeg ville gerne vide , om politikerne har fået “særlige” sprøjter ? Udvalgt på forhånd fra “medicinal” firmaernes side . Saltvand fx ?. Bortset fra Jarlov , hvordan har helbredet det hos andre af vores politikere?.

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Derfor er børshaj øøh investorer så vilde med medicinalfirmaer. De leverer et overskud hver dag. Ligesom våbenaktierne. Og hvem vil ikke gerne have en sikker indkomst? Vi skal vel tænke på vores efterkommere.
Nå, men et godt citat må vel være; når den sidste fisk er fanget og det sidste træ er fældet, finder de ud af at vi ikke kan spise penge.

Spørgejørgen
Spørgejørgen
8 months ago
Reply to  Nielsen

Hvordan foregår det når man gennemgår en million
dødsattester? Det vil da tage mange år at gennemgå
dem en for en. (100 attester pr. dag = 30 år)

Nielsen
Nielsen
8 months ago
Reply to  Spørgejørgen

Jeg forholdt mig først til postens overskrift. Jeg har stadig ikke set John Boudoin Sr’s video. Men den er på tapetet.
Mit udgangspunkt er at alle vacciner er giftige, Helt som bl.a. afdøde Brandy Vaughan redegjorde for.

unnamed
unnamed
7 months ago

hello dragen, is that true that what you are saying?

dd@gmail.com
dd@gmail.com
7 months ago

det er satme ikke iorden

Tina
Tina
8 months ago

Glemmer du ikke at fortælle, at Claus fik AZ vaccinen og ikke mRNA

Poul
Poul
8 months ago
Reply to  Tina

Den var stadig på anbefaling fra “vores” politikere som kaldte den “sikker og effektiv”.

Tina
Tina
8 months ago
Reply to  Poul

Nej der blev lukket for brugen af den, på grund af mange bivirkninger og dødsfald, dog kun i de nordiske lande, andre steder er den blevet brugt i stor udstrækning, bla i England, hvor næsten 50% har fået den.

Poul
Poul
8 months ago

Jeg overså det helt i min opgivenhed overfor den danske lemminge-bestand, men vi bør vel egentlig glæde os over at et stort medie som 24/7 nu taler om dette. Hvis der er en lille chance for at flere medier følger trop i jagten på clicks (sandheden rager dem som bekendt et stykke, men de er altid til salg) så er der måske et lille lys i mørket. Det hører dog stadig under ting jeg skal se før jeg tror på det, men det er da et fremskridt. Udover det steen, så er sikkerheden på din side hullet som en si.… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x