20
feb
Seneste opdatering: 21/2-24 kl. 0035
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De to mest censurerede begivenheder i U.S.A. er valget i 2020 og Covid-pandemien”

“Den nationale sikkerhedsstat er hovedkraften bag censur og indblanding i demokratiske valg. Hvad jeg beskriver er et militærstyre,” siger Mike Benz. “Det er det modsatte af demokrati. Det er et dystopisk mareridt.”

Dette er nok det mest opsigtvækkende interview, man kan høre i øjeblikket, og det bør høres af enhver i det selvgode Vesten, der tror han lever i et demokrati med ytringsfrihed, hvor “misinformation” og “mistillid til staten” nu sidestilles med et cyber-trrorisme. Eller den nye lov “Article Pfizer” – i Frankrig er det nu udtrykkeligt forbudt ved lov, at fraråde nogen Covid-vaccinerne. Bøden er op til 15.000 euros (112.000 dkk.) Normalt skulle man  tro, deres terapeutiske effekt kunne tale for sig selv, men vi ved jo hvordan det forholder sig med den. “Provokation til at afstå fra medicinsk behandling” hedder den nye forbrydelse. Dr. Craig Roberts kommenterer den mere detaljeret i French “Democracy” Establishes Medical Tyranny.

Mike Benz er formand for Foundation for Freedom Online og var tidligere ansat i Udenrigsministeriet som “Head of Cyber Portfolio” og forfatter til bogen “Weapons of Mass Deletion.” Man vil rystes over i hvilken udtrækning kunstig intelligens allerede bruges til at censurere millioner af poster på sociale medier. Ved hjælp af en ny definition af demokrati, er masser af ytringer kriminaliseret.

Demokrati er i den definition ikke, at et flertal af borgere styrer landet, men visse institutioners hellighed. Nato, EU, medierne, domstolene, ministrierne, og kritik af dem skal nu være “misinformation.” Det er allerede forbudt i EU ifølge Digital Services Act“at kritisere dem. Der er meget, meget stærke kræfter, – også blandt dem der kalder sig demokratiske, – som er i færd med at gøre ytringsfrihed på internet til en illusion.

Hvis du ikke vil høre det hele, skal du i al fald høre sidste halvdel fra minut 30. Også om Anders Fogh Rasmussen og NATO’s rolle i dette.

Det jeg længe har fornemmet fra jeg begyndte at bruge ordet “teaterdemokrati,” er langt mere end jeg frygtede blevet bekræftet af den konkrete virkelighed, og det sker uden at et stort flertal bemærker det. Ikke engang at tusindvis af mennesker dør af en statsvaccine, får dem til at lugte lunten, nemlig at “demokratiet” er en ren teaterforestilling. Mike Benz er endnu en bekræftelse af, at svindel afjorde det amerikanske 2020 valg, og at vore medier – der end ikke vil undersøge det –  er delagtige i skandalen. dyb er “den “dybe stat.” De der kalder os “ekstreme antidemokrater” er de samme som dem, der systematisk underløber demokratiet.

Og hvem ved – andre end dybttænkende statsfilosoffer – om demokratiet i virkeligheden er andet end et  uopnåeligt ideal, som hverken vælgere eller valgte kan leve op til ? Jeg tør ikke afgøre det. Kun at demokratiet må være bedre end  oligarkers rene, selvgavnlige regimer. De der tjener formuer på at føre krig med Ukraine, og som kan staves med to ord: Back Rock. (Benz nævner dem)

“De så ikke, at de ikke kunne kontrollere internet”

“What happens to the security state, when New York Times is reduced to a medium size Facebook-page?” Staten har ingen kontrol med de nye medier, der er dukket op. Det er det, det hele handler om. Der er fuld kontrol med de gamle medier. De mener det samme om klima, Ukraine, vacciner og Trump. Interviewet med Mike Benz har også gjort indtryk på Clayton Morris/Redacted. Han har set det tre gange. Jeg selv kun to.

Den glimrende Vigilant Fox har også bemærket interviewet

This Looks ‘Very Bad’: How the 2020 Election Was Rigged 7 Months In Advance

4.3 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
7 months ago
Last edited 7 months ago by Anders Bo
DavidK
DavidK
7 months ago

Ja, det bør ses fra start til slut. Gerne flere gange. Man kunne være fræk og sige, at der ikke er så meget “nyt”, de enkelte bestanddele er blot rask væk systematisk affejet som “konspirationsteorier” – og det falder folk jo for, når de mangler det bredere perspektiv. Men kædet sammen, og sat ind i den historiske sammenhæng som Benz er i stand til, er det et uafviseligt og ubestrideligt vidnesbyrd. Bed mærke i, at Tucker bare lader Benz tale løs, især i starten – akkurat som med t.ex Putin. Det blev han kritiseret stærkt for, men det er jo… Read more »

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Apropos censur. Jeg fik et link til GIs aktionsvideo med “Piraten Lucky”. via Bitchute. Så kom det neden for op på skærmen. Troede Bitchute var kaninhullernes halve paradis.

sencur-paa-Bitchute
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x