2
mar
Seneste opdatering: 4/3-24 kl. 2342
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvor var ‘the point of no return?’

BRÅ stĂ„r for “Brottsförebyggande RĂ„det.” Der er desvĂŠrre intet forebyggende i historien omkring ĂždelĂŠggelsen af og kriminaliteten i Sverige gennem 50 Ă„r. Der er gĂ„et alt, alt for lĂŠnge med at indse det farlige i det, de har haft gang i siden 1975 og isĂŠr siden 1992. Der er nu tale om infiltration af “rĂ€ttsvĂ€sendet, fastighetsförmedling, bokföringsbranschen, juridiska tjĂ€nster, sĂ€kerhets- och bevakningsbranschen och transportsektorn.”

Nu er spĂžrgsmĂ„let, om Sverige nogensinde kan repareres. Hvor pĂ„ rejsen befandt ‘the point of no return’ sig? Man mĂŠrker ikke, nĂ„r man passerer det, og demografi er lumsk.

Med Sveriges omkring 32 % af fremmed herkomst (20% udenrigsfÞdte som man helst siger,) hvis gennemsnitsalder er lav, ved vi at forfaldet vil Þge af sig selv uden et meget kraftigt, radikalt, demografisk indgreb, jeg ikke ser komme. Det er allerede alt for krÊvende, til at nogen tÞr foreslÄ det. Det rigtige tidspunkt at have indset det, var formentlig senest omkring Är 2000, da jeg begyndte at skrive om Sverige og blev skÊldt huden fuld af ikke sÊrlig tanketyngede personer.

Det er 24 Ă„r, Sverige har drĂžmt vĂŠk. Det er landets andet ‘galna kvartsekel.‘ Hvor mange kan det tĂ„le? DesvĂŠrre tror jeg ikke Folketinget endnu har begrebet situationens alvor, der ogsĂ„ er skriften pĂ„ vĂŠggen i Danmark. Nu Ă„bner FlygtningenĂŠvnet for opholdtilladelse for flygtninge fra Gaza. De har glemt katastofen med dem fra 1991. 64 % af palĂŠstinenserne blev kriminelle.

De klanbaserade kriminella invandrarnÀtverken har idag infiltrerat i stort sett hela det svenska samhÀllet. Det konstaterar Brottsförebyggande rÄdet (BrÄ) i en fÀrsk rapport som regeringen och SD har bestÀllt.

Varenda undersökt bransch infiltrerad

I Brottsförebyggande rÄdets nya undersökning konstateras att det inte lÀngre gÄr att hitta en enda bransch som inte Àr infiltrerad av kriminella invandrarnÀtverk med sÄ kallade möjliggörare. Exempel pÄ sektorer som BrÄ med nedslÄende resultat har granskat Àr rÀttsvÀsendet, fastighetsförmedling, bokföringsbranschen, juridiska tjÀnster, sÀkerhets- och bevakningsbranschen och transportsektorn.

– Det Ă€r vanligast att möjliggöraren upparbetas under anstĂ€llningstiden, men det förekommer ocksĂ„ att möjliggörare placeras av nĂ€tverket eller att möjliggörarna sjĂ€lva föreslĂ„r att de ska söka en för nĂ€tverket lĂ€mplig tjĂ€nst”, sĂ€ger Johanna Skinnari, utredare pĂ„ BrĂ„ i en kommentar till rapporten. BrĂ„: Hela samhĂ€llet infiltrerat av kriminella klaner

En kortere sammenfatning af BRÅ: Möjliggörare för kriminella nĂ€tverk. Om möjliggörare i kommunal, statlig och privat sektor

Hele studiet, 105 sider: Möjliggörare för kriminella nÀtverk. Om möjliggörare i kommunal, statlig och privat sektor

5 12 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
6 months ago

Det er prÊcis sÄdan islam fungerer. Islam overtager fremmed og nyt territorie gennem at oplÞse og underminirere. Islam bygger intet op . Er aldrig skabende . Det overtager nyt omrÄde og Êder det op for dets goder , og spreder sig derefter til andre omrÄder i umiddelbar nÊrhed. Det er som grÊshoppe svÊrme .

Slap nu af, snart grĂŠsser ulve og lam side om side
Slap nu af, snart grĂŠsser ulve og lam side om side
6 months ago
Reply to  Dragen

Ja, hvem er egentlig bedst eller vĂŠrst? De vidunderlige kulturfremmede, vores kĂŠre politikere eller de sĂžde DR-kvinder? Hvis det er migranterne der er bedst, er det vel rimeligt nok at danskerne viger pladsen og overlader deres land og folkehjem til de livskraftige og dynamiske fremmede. Hvis det er politikerne der er bedst, er det jo fint nok at de fĂ„r lov til at bestemme om vi skal leve eller dĂž. Og hvis det er DR-prĂŠdikanterne som er de sĂždeste og klogeste, har de vel ret i at danskerne er noget white trash? IĂžvrigt vil det jo fremme diversiteten hvis vi… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  Dragen

Muhamedanere formerer sig som grĂŠshopper svĂŠrmer.

Der grĂŠshopper i fĂžlge WEF og andre lysende Ă„ndsfyrtĂ„rne er god spise, kan ovenstĂ„ende pĂ„stand i sagens natur ikke vĂŠre racistisk. đŸ€Ș

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Absurdistan der Ăžst for Øresund, er pĂ„ flere mĂ„der en tikkende bombe under Danmark. Alligevel synes de kloge hoveder inde pĂ„ Galesnstalten, at vi skal fortsĂŠtte vores medlemskab af de udenomsparlamentariske organisationer NATO og nEUropa. Vi kan jo ikke have, at opfindsomme nationalistiske patriotiske landsmĂŠnd slĂžjfer broen og genindfĂžrer grĂŠnsevagter. Nej lad “svenske” og “tyske” negre og arabere strĂžmme til vores land fra alle sider. Vi skal bare blive siddende pĂ„ vores hĂŠnder, og blive udskiftet med kultur- og relegionsfremmede brune mennesker.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago
Reply to  Nielsen

Som man sagde for omkring100 Ă„r siden: Orienten begynder i MalmĂž!
I dag kan man tilfĂžje, at Orienten nu slanger sig over broen til Hoppeborgen i Minkistan, hvis eunukker allerede er begyndt at indĂžve numselĂžft for tungnemme, og de 7 slĂžrs dans.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago
Reply to  steen

Den svenska gĂ„tan: Selvom muslimer og svenska nykterister ikke mĂ„ drikke alkohol, vil de gerne have noget indenfor Vesten – om ikke andet sĂ„ en full plĂ„nbok.

der Adler
der Adler
6 months ago

At danske myndigheder nu vil tage imod sĂ„kaldte flygtninge fra Gaza, er helt ubegribeligt. Er man virkelig ikke blevet klog af skade. Er det lutter nullerter der sidder i Fjolsetinget. Vi sĂ„ jo hvordan det endte med den sĂ„kaldte palĂŠstinĂŠnserlov, hvor takken for ophold i DK var kriminalitet. I Odense holder den dybt kriminelle (handel med kokain + hash) palĂŠstinensiske familie Daabas (bl.a. Mohammed, Wassim, Houssam (nu Houssam Riyad), Carlos (alias Abdul Ali), Abdalrahman, Mahmoud Rakad, Riyad, Haysarn og Ibtisam Mahmoud Dabaas) til, ligeledes familien el-Banna, der oprindelig har til i Aarhus, og som har kostet danske skatteydere millioner af… Read more »

Nielsen
Nielsen
6 months ago
Reply to  der Adler

Til dit SpĂžrgsmĂ„l, som du glemte at afslutte med et spĂžrgsmĂ„lstegn: “Er det lutter nullerter der sidder i Fjolsetingettinget?” Er kun at svare et entydigt JA.

Bastardo
Bastardo
6 months ago

Og snart kommer der en halv million kommende HAMAS-krigere til Norden som “flygtninge”.
Og vi har lige fÄet et nyt NATO-land, der om fÞje Är er islamistisk.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
6 months ago
Reply to  Bastardo

En video optaget fra ca. 2000 meters hĂžjde
viser folk stimle sammen i store antal omkring de
lastbiler der er kĂžrt ind med forsyninger af mad og
andet. Der har i tidens lĂžb vĂŠret mange tilfĂŠlde
af nedtrampning af folk der samledes i store skarer.
Det er set ved koncerter og fodboldkampe. Muligvis
har der ogsÄ vÊret affyret skud. Iflg. Aljazera, en
arabisk tv-station, blev der skudt, men det er vist
endnu ikke bekrĂŠftet af andre end Hamass.

Bastardo
Bastardo
6 months ago

Muhamedanister SKAL udelukkes fra offentlig tjeneste.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

I et mere ideelt samfund, ville medlemmerne af flygtningenĂŠvnet kunne idĂžmmes andet – og vĂŠrre! – end frihedsstraf. For min skyld gerne noget med langvarig og stĂŠrk fysisk smerte. Men har har nok desvĂŠrre – temmelig! – lange udsigter, at fĂ„ dĂ©n lovgivning igennem Folketinget… Hvorfor arbejder FlygtningenĂŠvnet ikke positivt, pĂ„ at fĂ„ de omkringliggende arabiske stater, til at tage de pestilĂŠnsere – der mĂ„tte have brug for det – som flygtninge? Forestiller FlygtningenĂŠvnet sig, at Danmark skal flyve i titusindvis af unge muhamedanske mĂŠnd direkte ind fra Egypten, Syrien, Jordan eller moskĂ© fra selve Israel? For de elitĂŠre selvfede/-gode/-frelste… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Hvorfor skulle de omkringliggende arabiske stater vise stÞrre interesse for at tage imod dem end os? De har lige sÄ lidt skabt flygtningesituationen.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  Margrethe

Øhhh…

De har jo netop skabt denne flygtningestrĂžm, ved siden 1937 at holde de sydsyrere, der i 1960 af politiske Ă„rsager begyndte at kalde sig palĂŠstinensere, i offer-/flygtningerollen, Vestbreden har i Ăžvrigt ikke vĂŠret besat siden 1996.

PalĂŠstinenserne er i Ăžvrigt den eneste “folkegruppe”, der har fĂ„et lov til at nedarvede flygtningestatus. Hvis man tilstod de efter WWII 16 millioner fordrevne tyskere samme status, kunne det hele pludselig blive for morsomt. đŸ€Ș

Jakob
Jakob
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Enig med Magrethe Ta’ f.eks. Syrien, jeg sĂ„ en glimrende video der viste en familiefar(ingeniĂžr) og hans bĂžrn ved et friluftsbad med g-string og moderne forhold, altsĂ„ faren var ikke i g-string. Han blev spurgt om han ikke var bange for de bomber man kunne hĂžre i baggrunden der faldt i den sydlige del af byen, hvortil han svarede nĂŠh ” det er jo nede hos de kriminelle ekstremister, heroppe nyder vi livet som vanligt, Assad sĂžrger for at beskytte hans folk”. SĂ„dan var det ogsĂ„ i Libyen og sĂ„dan er det mange steder i mellemĂžsten, du skal holde de… Read more »

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  Anders Bo

ØØhh.
Hvem var det lige der fortalte araberne at nu skulle de bare skrubbe af for nu havde nogle vestlige lande besluttet at nu skulle zionisterne, som nu er i gang med et indiskutabelt folkedrab pÄ arabere, have arabernes land. Hvem er det lige der har startet ulovlige krige i Irak, Syrien , Afghanistan, Libyen, med enorme flygtningestrÞmme til fÞlge. Hvem er det lige der stÄr bag de dybt kriminelle organisationer , FN mfl. som dikterer at vi skal lade alle disse fremmede vÊlte ind i vores lande ellers er vi onde.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago
Reply to  H.P.

H.G. Wells’s bog “Tidsmaskinen” (1895) er en god analogi til verden i dag.

Den Tidsrejsende lander i en klasseopdelt samfund med to racer. (VesterlĂŠndingene =) ‘Eloierne’ er smĂ„ uskyldsrene, pludrende frugtspisende vĂŠsener, der tilsyneladende ikke foretager sig andet end at lege i hinandens selskab. Til sin rĂŠdsel opdager den Tidsrejsende, at deres egentlige funktion er at vĂŠre spiseligt kvĂŠg for en underjordisk og mindre udviklet race kaldet (Islamisterne =) ‘Morlockerne’. VĂŠrre bliver det da Tidsrejsemaskinen forsvinder, stjĂ„let af ‘Morlockerne’!

Bastardo
Bastardo
6 months ago
Reply to  steen

Terrorister tramper hinanden ihjel for at sikre sig mad pÄ civilbefolkningens bekostning.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  Bastardo

PRÆCIS! Jeg troede ikke Steen var/er jĂždehader, men har Ă„benbart taget alvorligt fejl. For Steens undersĂŠttelse: “Israel har lige…”, er for “alternativ” til at vĂŠre tilfĂŠldig. Husker du da Margrethe Auken – DENSTORESOCIALISTISKEIDIOT !!! – gik i rette med den danske irakstyrke, for at styre amoklĂžbne araberkvinder ved fĂždevareuddeling med kĂŠppe. De skulle bruge hĂŠnderne, pĂ„stod heksen, der Ă„benbart – I UTILGIVELIGHED DUMHED – ville have danskerne til at skyde kvindernes mandlige familie!!! Arabere i kĂžer lĂžber altid amok, uden at jeg skal kunne sige, om Allan H er direkte involveret? Jeg ved ikke, hvad de vestlige “humanitĂŠre” botnakker –… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  steen

NÄr IDF ikke mÄ udÞve selvforsvar mod amoklÞbne Rabarbere i Gaza, hvordan er din indstilling til danskeres rettigheder til samme i Danmark?

Jeg opfattede det som bevidst, du fejloversatte overskriften til den video?

Det er historisk fakta, at Allan H’s muntre sĂžnner – ALENE! – har respekt for Ăžjeblikkelig og rĂ„ vold!

Den europÊiske dÄrekiste
Den europÊiske dÄrekiste
6 months ago
Reply to  steen

Hvorfor give Steens kommentar negative “point” faktum er faktum.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  H.P.

JĂžderne fik omkring 1/3 af det historiske Palestine – 1/100 af MellemĂžsten. Resten fik araberne. Det var aldrig vĂŠret “arabernes land”!
De derboende arabere fik tilbudt fulde borgerrettigheder i Israel, som de og deres efterkommere ni har.

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Jamen det var da fantastisk. Zionisterne tog arabernes land og tilbÞd derefter araberne at de skam godt mÄtte bo der men under zionistisk styre.
Og jo det var arabernes land hvorfor ellers skulle fremmede magter/lande sÄ diktere at nu var det pludselig zionisternes land.
Tag ikke fejl. jeg er absolut ikke vild med hverken negre eller arabere men det er Ă„benlyst at der sidder nogen bag kulissen og stĂžber kuglerne.
Hvis vi skal gÞre os hÄb om at overleve skal vi hugge hovedet af slangen i stedet for at skÊndes indbyrdes.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  H.P.

Du er ubetalelig!

Hvad sÄ med alle de andre nye lande araberne fik af de allierede?
Derfra fordrev araberne knap en million jĂžder; hvad med dem! Israelerne tillod dem, at slĂ„ sig ned i Israel, selv om de tilhĂžrte andre stammer. Derfor er disse – sammen med de 16 millioner fordrevne tyskere – ikke et problem, men faktisk glemt i dag.
Jorden ville blive et bedre sted, hvis pestilĂŠnserne forsvandt. Naturligvis undtagen den +1 million der lever i Israel – med FULDGYLDIGT Israelsk statsborgerskab.

Enten er du TOTALT historilĂžs eller socialistisk D Å M gĂ„ende mod debil…

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Du skulle prĂžve at lĂŠse hvad jeg skriver. Jeg skriver Zionister. Rothchilds som vel nĂŠrmest er edderkoppen i globalisternes net praler Ă„bent med at de skabte israel. Af den samlede befolkning i israel er vel mindre end 10 % jĂžder resten er kazahaer. Israel er et redskab skabt af Rotchilds med et formĂ„l som er svĂŠrt gennemskueligt men sĂ„ vidt jeg kan se at skabe konflikt. Det lader til at du tror at mine fjenders fjender nĂždvendigvis er min ven. Og tallet 1 million fordrevne jĂžder er som sĂ„ meget andet der skrives om fra de kanter formentlig ikke verificerbart.… Read more »

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Ved du hvordan man opdrĂŠtter kamphunde ? Man har et stort bur der er adskilt af en kraftig lĂ„ge. SĂ„ fodrer man fĂžrste dag den ene hund og ikke den anden, derefter fodrer man dag 2 hund nr. 2 og ikke den fĂžrste. Det gĂžr man sĂ„ i et stykke tid. Nu har de 2 hunde sĂ„ lĂŠrt at hade hinanden. NĂ„r man sĂ„ vil have “underholdning” sĂ„ Ă„bner man lĂ„gen. Hvad skal man mene om den der ejer buret og hundene og Ă„bner lĂ„gen ?

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  H.P.

Jeg ved ikke, hvorfor du her bringer din bĂžrneopdragelse pĂ„ bane, men er da ved at danne mig en mening om dig; du er – sandsynligvis! – bĂ„de racist og nazist… Grunden til du vil Ă„bne og skide i de kristne kunderne- der i modsĂŠtning til pestilĂŠnserne er et folk – er at hverken russerne, tyrkerne, iranerne, irakerne eller syrener er jĂžder, hvorfor du ikke hverken vil offergĂžre kurderne, eller bare accepterer/kĂŠmpe deres sag. Kurderne havde i Ăžvrigt – i modsĂŠtning til pestilĂŠnserne – deres eget land; bare aldrig nogen statsdannelse Der er reserveret helt specielle pladser til “individer” som… Read more »

H.P.
H.P.
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg henleder opmÊrksomheden pÄ at det der er sket de sidste mange Är i mellemÞsten er en konstrueret konflikt.
Og ja selvfĂžlgelig er jeg racist, hvad er du ? Og det lader til at du er mere afhĂŠngig af nationalsocialismen end nazisterne var.
Har jeg skrevet at jeg vil skide pÄ kurderne ? Hvorfor i alverden skulle jeg kÊmpe kurdernes sag ?
Nu forholder det sig faktisk sÄdan at jeg er kristen og Jesus er min frelser sÄ det er interessant at du fÄr blandet muhamedanismen ind i dit indlÊg.
Og sÄ vil jeg bare Þnske dig en god dag.

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago
Reply to  Anders Bo

De 16 millioner tyskere var ikke fordrevne – det var blot kolonister, der blev repatrieret til deres elskede Vaterland fra det ĂžstEuropa, de havde besat. Dog sydSlesvig undtaget, da “det radikale venstre” havde besluttet at forĂŠre en gammel dansk provins til hunnerne i 1945.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Enten er du – TOTALT! – historielĂžs, ellers kan du med fordel prĂžve Distriktspsykiatrien…

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago
Reply to  Margrethe

Fordi de altid mangler stenhuggere, som kan spalte klippestykker til stĂžrrelser, man lettere kan kaste med. MĂ„ske til brolĂŠgning ?

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago

Det bizarre fĂŠnomen, Biden, i USA, vil nu kalde “illegal migrants” for “newcomers”.
I lille Danmark kalder de godtĂŠnkende sĂ„kaldte humanister de “illegale migranter” for ‘kulturberigere’ selv om vandrefuglene (gribbe?) helt klart kommer for at berige sig selv pekuniĂŠrt, og infiltrere den danske kultur med deres religiĂžse overtro. Hvor mange promille af de invasive migranter er konverteret til kristendommen?
For at gĂžre Biden en tjeneste, bĂžr vi aftale med den amerikanske guvernĂžr (undskyld, ambassadĂžr) i Danmark, at vi deporterer 100 000 muslimer over til Bidens lykkeland. GuvernĂžren bliver helt sikkert ellevild af glĂŠde.

Bastardo
Bastardo
6 months ago

Info: “möjliggörare” kan oversĂŠttes til femtekolonnefolk.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Mht hovedoverskriften er det “Festligt, SpĂŠndende & Interessant”, at de forskellige kriminelle muhamedanske klaner bevidst holder enkelte klanmedlemmer H E L T ude af kriminalitet – for at sende den pĂ„ politiskoler, for senere at fĂ„ insider-informationer. Dette resulterer i at der i klassevĂŠrelserne pĂ„ de tyske politiskoler, fysisk udkĂŠmpes kampe mellem de forskellige klaners medlemmer – dog ganske fredeligt med slag og spark. Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, brugte tyskerne nok deres gas pĂ„ den forkerte religiĂžse grupper! 😇 Det tog 3/4 Ă„rtusinde at fĂ„ smidt rabarberne ud, hvorimod Nordafrika efter dobbelt sĂ„ lang tid, stadig er besat.… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  Anders Bo

Ud af Spanien mentes der…

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago

Fra den svenske samnytt hjemmeside: USA:s försvarsminister Lloyd Austin varnade pĂ„ torsdagen för att Nato kommer att dras in i krig mot Ryssland om Ukraina besegras. Denne bastante trussel kan oversĂŠttes i klartekst til: Hvis Ukraine militĂŠrt direkte tvinges til ubetinget overgivelse, starter USA den tredje verdenskrig. Hvis Ukraine derimod selv forstĂ„r, at de ikke kan vinde over Rusland og selv tilbyder fredsslutning, kan situationen ende i en “Korea lĂžsning”. Austins trussel kommer med en udlĂžbsdato, nemlig november dette Ă„r. Vinder Trump prĂŠsidentposten over zomBi(d)en fra Delaware, bliver Zelenskid og Austin losset ud sammen med NAtosserne og freden vil sĂŠnke… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago
Reply to  steen

Hvad er der nu galt med dét? :-/
For et overvejende flertal af danske dumsocialister, har jo afskaffet Forsvarsforbeholdet, og derved givet Moder Mette mandat til at sende unge danske raske svende til Slagtehus Ukraine, alene for at fĂ„ pyntet sĂ„ meget pĂ„ CVÂŽet, at International HR ikke lĂŠngere kan sidde hende overhĂžrig… 😀

Dan Christensen
Dan Christensen
6 months ago
Reply to  steen

Berlingeren og Jydepotten er fuldstĂŠndig frakoblet fra virkeligheden. Disse gale sprĂžjter trykker hvadsomhelst, som kan genere Putin maksimalt og hvadsomhelst, som kan retfĂŠrdiggĂžre magthavernes Ăžnske om en snotdum velafrettet presse.
Jeg skammer mig over at bo i samme land, hvor mĂžgspredere som Berlingeren og Jydepotten tilsviner klimaet med deres gylle.

Nielsen
Nielsen
6 months ago
Reply to  steen

Nok er det latterligt hvad de skriver, men det er til at grĂŠde over hvor meeget de ĂždelĂŠgger vores Danmark.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Det er ikke sĂ„ underligt, at nogle svenskere sarkastisk plejede at kalde BRÅ for “Brottsförnekande RĂ„det”, for indtil for bare fĂ„ Ă„r siden forsĂžgte dets medlemmer konstant at bagatellisere, benĂŠgte eller kreativt omskrive de mange massive og hastigt oksende problemer med udbredt grov kriminalitet blandt isĂŠr visse meget kulturfremmede grupper af indvandrere og flygtinge i Sverige.

Man mĂ„tte bare ikke – for enhver pris – seriĂžst beskrive de meget alvorlige konsekvenser af de naive svenske politikeres mandatlĂžse multikulturelle og fuldstĂŠndigt kravlĂžse sociale vanvidseksperiment i fuld skala med det tidligere sĂ„ fredelige og sikre svenske samfund

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x