19
maj
Seneste opdatering: 26/5-24 kl. 1020
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Canadiske Kayla Pollock havnede i en rullestol efter vaccineskade. Jeg havde hendes historie den 28 marts:Covid-vaccinerede Kayla Pollock fik rygmarvsskade.Her er hun hos Jim Ferguson, der er overbevist om, at de ansvarlige kommer til at betale for deres ugerning.

OgsÄ virologen Geert vanden Bossche er fuldsstÊdig sikker pÄ, at de ikke slipper ustraffet fra det. Han har jo en teori om, at den nÊste virus kommer inden for fÄ mÄneder, og vil ramme alle vaccinerede sÊrlig hÄrdt, da deres immunforsvar ikke kan forsvare dem imod dÞd og sygdom. Han siger, at politikerne mÄ udskrive Ivermectin og andre antivirale midler for at undgÄ massedÞd, og at denne skal indtages Þjeblikkeligt som virus debuterer, om det sÄ er pÄ den anden side af jorden. Man mÄ ikke hÄbe, han fÄr ret, men vi ved det snart, og han har sat al sin hÊder ind pÄ det.

Sasha Latypova hos James Delingpole

SĂ„ ny at jeg ikke har hĂžrt det endnu. Man kan lĂŠse mere om det her: Sasha Latypova: My interview with James Delingpole Delingpod Podcast: “All vaccines are poisons, including the so-called traditional ones, historical “pandemics”. They were not pandemics.

“20 % af befolkningen kan tĂŠnke, de nĂŠste 30 % kan, nĂ„r de fĂ„r lidt hjĂŠlp, og resten vil hellere dĂž end tĂŠnke.”

“Jeg tror ikke pĂ„ jeres Ă„ndssvage konspirationsteorier”

Danske politikere konfronteres med vaccineskader. Messerschmidt, Van Opslagh, Lars LÞkke. Det er mÄske ikke de mest elegante interviews, men de illustrerer meget godt, hvor megen lyst politikerne har til at beskÊftige sig med de dÞde og de skadede. Utroligt sÄ travlt Messershmidt fÄr med at studere sin mobiltelefon. Vi skal hÄbe, at der tilkommer dem den retfÊrdighed, som vanden Bossche og Jim Ferguson er sÄ overbevist om.

5 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Michael T
Michael T
4 months ago

Interviews: fin pointe, men kontraproduktiv form. Ligesom Glistrup. Han have ret, men skadede sagen og budskabet. DesvĂŠrre.

Svend GiĂžnge
Svend GiĂžnge
4 months ago
Reply to  steen

Glistrup var ĂŠgte opposition. Glistrup smed ikke det hele vĂŠk men blev orkestreret og systematisk knust af etablisimentet

H.P.
H.P.
4 months ago

Helt rigtigt. Som jeg har skrevet fĂžr, INGEN virkelig opposition fĂ„r lov at blive valgt ind i folketinget. I Glistrups tilfĂŠlde blev magthaverne, altsĂ„ de virkelige magthavere, taget pĂ„ sengen. Nu har de lĂŠrt lektien sĂ„ det sker ikke igen. For ikke sĂ„ mange Ă„r siden udgav Anton Grau Larsen og Christoph Ellersgaard bogen Magteliten. Der findes en magtelite i Danmark. Denne bog fortĂŠller, hvem den bestĂ„r af, og hvem det dermed er, der styrer Danmark. De 423 mest magtfulde danskere trĂŠffer de tungeste beslutninger i politik, erhvervsliv, fagforeninger og kulturliv. Til sammen danner de et lukket netvĂŠrk i toppen… Read more »

H.P.
H.P.
4 months ago
Reply to  steen

Ja teksten er fra bogen undtagen det sidste afsnit “Glem alt om demokrati og valgene er bare et teater beregnet pĂ„ at fastholde masserne i illusionen om at de har noget at skulle have sagt.” det blev af en eller anden grund med samme skrifttype som den tekst jeg havde kopieret fra bogen.
Du kan finde detaljerne pÄ www. magtelite.dk

H.P.
H.P.
4 months ago
Reply to  steen

Rettelse. Teksten er taget fra en hjemmeside ved navn magtelite.dk
Jeg hÞrte for et par Är siden om bogen og syntes at den lÞd interessant og jeg har selv i mere end 10 Är gjort mig de samme tanker. Men jeg har aldrig fÄet kÞbt og lÊst den af den simple grund at jeg er sikker pÄ at den bare vil bekrÊfte den opfattelse af tingene jeg har i forvejen.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  H.P.

Jeg vil mene at det er selve mentaliteten om at acceptere at der er en elite med vigtigere meninger end andres og den mÄlbare sandhed, som skaber problemet. ReprÊsentationen er et eksempel pÄ denne mentalitet og bogen vil ved lÊsning utvivlsomt prÊsentere andre eksempler med en endda mere udbredt reprÊsentation end folketingets

Ole
Ole
4 months ago
Reply to  H.P.

Tak for tippet. Den vil jeg hÞre som lydbog, nÄr jeg farer landet rundt i min dieseldrevne arbejdsbil og gavner plantevÊksten med CO2

Nielsen
Nielsen
4 months ago

Yup. Det hedder justitsmyrdet. De begravede ham i papir, som netop han var sÄ god til at finde hovede og hale i. Det var sÞm til bÄde hans og Lenes kister.
Øret vÊre hans minde.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Nielsen

Det er sandt, de tog pusten fra ham, yderst effektivt, nÄr man tÊnker pÄ hans ihÊrdighed. Vi sÄ alle forkert, vil jeg mene.via den sÊdvanlige mediemanipulation

Last edited 4 months ago by Cat Girl
Margrethe
Margrethe
4 months ago
Reply to  Michael T

Det ligner et kronisk paradoks. Det er de mest skĂŠve hjerner og personligheder, der altid, som de fĂžrste, fanger mislyde og kommende katastrofer, Ă„rtier fĂžr alle andre kan se, noget er helt galt. Det gĂžr desvĂŠrre ogsĂ„, at omgivelserne stirrer sig blinde pĂ„ den ofte aparte budbringer, og overhĂžrer budskabet. I det her tilfĂŠlde ser jeg ingen undskyldning. De konfronterede politikere kan ikke under nogen omstĂŠndigheder afslĂ„ sig fra at forholde sig til de katastrofale konsekvenser af deres, i bedste fald, apatiske accept af de giftige injektioner og efterfĂžlgende folkemord. NĂ„r de fortsat nĂŠgter at forholde sig til det, bĂžjer… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 months ago

OG NU TIL NOGET HELT ANDET: Midt i al elendigheden mĂ„ vi ikke glemme, det er Pinse. Det er godt for sjĂŠl og helse at kunne slippe tĂžjlerne og opsĂžge begavede oplevelser, kliniske renset for Disney stĂžj, og andre globaliststyrede pĂ„hit. Lidt for sent i forhold til den danske Pinse, kan jeg fremadrettet anbefale at deltage i en Gudstjeneste i den engelske St. Alban Kirke i Churchillparken i KĂžbenhavn. Den ide havde min egen lunkne, kulturkristne sjĂŠl aldrig fĂ„et. Men en veninde, der er aktivt Kristen, har aldrig opgivet hĂ„bet om at vĂŠkke mig af dĂžsen og havde i den sammenhĂŠng nok… Read more »

Gudrun
Gudrun
4 months ago

Er “209.000 vaccineskadede danskere” officielle tal?
Hvis ja, hvor findes de?

H.P.
H.P.
4 months ago
Reply to  Gudrun

Ja det ville vĂŠre rart at vide.

Gudrun
Gudrun
4 months ago
Reply to  H.P.

Vi fÄ nok heller ikke at vide, hvem intervieweren er.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Latypova er en meget begavet person. Hun bevÊger sig pÄ et hÞjere plan end de fleste og spider virkeligheden nÄr hun pointerer at politikernes intention afgÞres af deres lÞgne. Der er kun deres magtinteresser i spil nÄr de taler. For at parafrase: De ved godt at de godt ved, at de lyver

Last edited 4 months ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
4 months ago

Ken Nielsen gĂžr en super insats med de konfrontationer af vores politikere . Det var ogsĂ„ ham der tog rundt pĂ„ klinikkerne der var Ă„bne i week-enderne , sĂ„ folk endlig mĂ„tte fĂ„ taget deres aflivnings og helbreds-ĂždelĂŠgger-sprĂžjter , ogsĂ„ hvis det var svĂŠrt , at fĂ„ tid i en i forvejen alt for presset hverdag . Han gav god info til almindelige mennesker og forsĂžgte , at stoppe vanviddet mens det udfoldedes. Det synes jeg – er og var – meget modigt. Det her er ALT for alvorligt til alt det fintfĂžlende snidder-snadder. Vi bliver folkemords myrdet . Lige… Read more »

trackback

[…] henter disse to videoinnslagene fra det danske nettstedet Snaphanen. SĂŠrlig det siste intervjuet med den belgiske virologen, Geert vanden Bossche, er skremmende bĂ„de […]

DavidK
DavidK
4 months ago

Den mest professionelt imĂždekommende er faktisk Lars LĂžkke. Det er utroligt sĂ„ dreven han er. Messerschmidt, Vanopslagh og SĂžren Espersen agerer som forventet. Nu tror jeg ikke udspĂžrgerens form er specielt dialog-fremmende, men det er underordnet. Om man sĂ„ sendte de samme politikere et venligt brev omkring vaccine-skader ville de formentlig aldrig svare. Vacineskader er en realitet for den danske stat, al den stund at der udbetales erstatninger for skader som fĂžlge af Pfizer, Asta-Zeneca og Moderna-vaccinerne. Man kan slĂ„ op pĂ„ https://patienterstatningen.dk/presse-og-nyheder/fokusomraader/erstatning-efter-covid-19-vacciner Det burde vĂŠre en vindersag for en hvilken som helst politiker at holde med borgeren. Det er… Read more »

Dragen
Dragen
4 months ago
Reply to  DavidK

…vindersag at holde med borgerne…. prĂŠcis. Og HVORFOR i al verden gĂžr de ikke det ? Hvor sovset ind i det hele er de selv ? . Hvorfor fĂ„r vi intet af vide , og hvorfor stĂ„r de ikke ved hvad de ved om de sprĂžjter ? .

Dragen
Dragen
4 months ago
Reply to  Dragen

Hvis det bare er “carte blanche” til Mette Frederiksen , mens de selv har taget sprĂžjterne, pĂ„ lige fod med os andre , sĂ„ har de jo vĂŠret i god tro . OgsĂ„ altfor god tro ifht det sĂŠde de indtager ,- men trods alt deler de vilkĂ„r med befolkningen , og har selv taget sprĂžjternes fluidum . Hvis de har taget sprĂžjterne selv ? . Har vore politikere ogsĂ„ vĂŠret brugt , som forsĂžgsdyr i sprĂžjternes eksperiment ? . Som resten af befolkningen . Det vil vi gerne vide.

Dragen
Dragen
4 months ago
Reply to  steen

Jeg tror ogsĂ„ , at Pape dĂžde for egen sprĂžjte. Jeg tror ikke han vidste det . SĂ„ det var ikke et “assisteret selvmord”.
Af samme grund forestiller jeg mig , at der mĂ„ vĂŠre flere – af de der sad og snĂžftede ved Papes begravelse der har vĂŠret klare ovet , at de selv er sprĂžjtet med de eksperimentelle injektioner . AltsĂ„ ikke var blandt de udvalgte til – sandsynligvis , “den forelĂžbige arken”.
Og de , der fik saltvand ved jo sikkert godt – nu , at den er forelĂžbig. Sandsynligvis.

H.P.
H.P.
4 months ago
Reply to  Dragen

Det er i grunden meget enkelt. ALLE folketingsmedlemmerne er smĂ„ ubetydelige mennesker der aldrig har udrettet noget af betydning. Det ved magthaverne og bruger det. Giv smĂ„ ubetydelige mennesker et klap pĂ„ skulderen, lad dem fĂ„ adgang til et stort gammelt meget fint slot (Christiansborg) , giv dem en god lĂžn, lad dem lejlighedsvis fĂ„ lov at vĂŠre sammen med de virkelige magthavere, hilse pĂ„ dronningen til nytĂ„r, blive fotograferet nĂ„r de ankommer i deres fineste stads, komme i TV, give dem et fint kontor med sekretĂŠr osv. kort sagt fĂ„ dem til at fĂžle at de virkelig ER noget.… Read more »

Dragen
Dragen
4 months ago
Reply to  H.P.

NĂ„r skidt kommer til ĂŠre …

H.P.
H.P.
4 months ago
Reply to  Dragen

PrÊcis. NÄr skidt kommer til Êre og stodder til mÞnt gÄr hÞnsene med laksko.

trackback

[…] henter disse to videoinnslagene fra det danske nettstedet Snaphanen. SĂŠrlig det siste intervjuet med den belgiske virologen, Geert vanden Bossche, er skremmende bĂ„de […]

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x