28
aug
Seneste opdatering: 28/8-24 kl. 1333
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Helt nyt Trump interview hvor han blandt andet taler om attentatet, om valget og om “Comrade” Kamala Harris, en marist og globalist, som hele “den borgerlige” danske presse nu hepper pĂ„.

Af Lars Hedegaard
Det er netop kommet frem, at FBI, der er sat til at undersÞge omstÊndighederne omkring mordforsÞget pÄ den tidligere prÊsident, har skyndt sig at brÊnde liget af den formodede, uheldige drabsmand, Thomas Matthew Crooks, og slette de fysiske spor pÄ det tag, hvorfra han siges at have affyret adskillige skud. Man mÄ hÄbe, at de har sikret sig alle projektilerne, sÄ man kan se, om der har vÊret mere end én skudafgiver.
Men man skal ikke forsvÊrge noget, for jo mere, der bliver afslÞret, des mere mystisk bliver attentatet, der nÊsten medfÞrte Trumps dÞd.
Nu viser det sig, at det lokale politi i Pennsylvania havde tilbudt Secret Service-agenterne pĂ„ stedet radioer, sĂ„ de kunne kommunikere med de lokale, men tilbuddet blev afslĂ„et. Det samme skete en drone, som det lokale politi havde tilbudt, og som ville have kunnet lokalisere Crooks’s ophold pĂ„ taget inden for let skudvidde af prĂŠsidenten.

Og for at det ikke skal vÊre lÞgn, havde Secret Service inden Trumps massemÞde givet skriftlig besked om, at anmodninger om mere mandskab ville blive afslÄet.
I den amerikanske kongres har den fungerende leder af Secret Service, Ronald Rowe, under ed bedyret, at hans agenter pĂ„ stedet fik al det mandskab, som de bad om – hvilket teknisk set var korrekt, idet ingen naturligvis bad om noget, som de vidste ville blive afslĂ„et.
Det senatsudvalg, der er ved at grave i attentatet, har udbedt sig alle dokumenter, der kan belyse begivenhedsforlĂžbet, men Secret Service og FBI har givet det den kolde skulder og har kun udleveret dele af dokumenterne og tilmed i stĂŠrkt redigeret form.
Hvis man ikke troede sĂ„ godt om sine medmennesker og de amerikanske institutioner, ville man vĂŠre kommet til den konklusion, at Secret Service havde planlagt forsĂžget pĂ„ at skaffe Trump af vejen – da det efter mange Ă„rs bestrĂŠbelser ikke var lykkedes pĂ„ anden mĂ„de.
Vi skal huske, at i Den Dybe Stat og det demokratiske parti er Trump Hitler.

Steen: Robert Kennedy jr. hos Tucker

Forleden kunne man hĂžre Trump indtroducere sit samrejde med Kennedy pĂ„ et stort mĂžde i Arizona. Begejstringen er virkelig vĂŠrd at hĂžre. Det er sĂ„ mange, der har travlt med at kritisere dem begge for at vĂŠre “kontrolleret opposition.” Jeg finder det ikke bevist, tvĂŠrtimod er et USA’s store hĂ„b om at slippe ud af det mareridt, det globalistisk-kommunistiske “Demokratiske parti” har placeret landet i med de to marionetter Biden og Harris. Ikke mindst en mulighed for at fĂ„ stoppet den farlige Ukraine-krig mod Rusland inden nogen affyrer det fĂžrste atommissil.

Vil den dybe stat prÞve at fÄ Kennedy eller Trump myrdet igen? Givetvis. Den tidligere Trump medarbejder dr. Alexander skriver: Was it a warning shot at Trump? Yes, it was a warning shot, IMO not meant to KILL YET but the evil deepstate & I argue within our own government, WILL try to kill him again! The hand of GOD intervened

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
22 days ago

Attentater, splid, krig og optĂžjer er det Demokratiske partis levebrĂžd.
Alt hvad de beskylder andre for, er hvad de selv praktiserer.
Gud bevare Donald Trump.

H.P.
H.P.
22 days ago
Reply to  steen

Trump og co. kan sidde i det hvide hus og udstede alverdens pÄbud, love, dekreter osv. Hvad skal han /de gÞre hvis de der sidder pÄ magtmidlerne , FBI, CIA, Pentagon, vÄbenindustrien, secret service osv. ikke adlyder ? Give dem en endefuld ?
Kennedy , den forrige, sagde at han ville demontere deep state. ham slog de ihjel. Det er mange Ă„r siden.
Siden da har deep state bare konsolideret sin magt.
USA har fuld fart pÄ mod kaos.

Anders Bo
Anders Bo
22 days ago
Reply to  H.P.

OgsĂ„ pga befolkningens metabolske degenerering…

H.P.
H.P.
21 days ago
Reply to  Anders Bo

Ja ogsÄ det. Tallene for hvor mange USAŽnere der er overvÊgtige, fÄr krÊft, tager medicin hele livet osv. er rystende.Feks. fÄr hver 4 kvinde antidepressive midler, oveni det er der woke hvor enormt mange er direkte sindssyge/ dÊmonbesatte.
USA har forlÊngst passeret kanten til afgrunden fra nu af gÄr det bare nedad.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x