4
sep
Seneste opdatering: 4/9-24 kl. 1821
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

WHO er 88% under Bill Gates’ kontrol og beskæftiger sig med organiseret kriminalitet

(“Racketeering.”)  Han er således “hovedaktionær” i WHO. I disse 25 minutter skal man folde ørerne godt ud. Dr. David Martin prøver at formidle avanceret stof, men facist er, at WHO ikke har noget med sundhed at gøre. Monkeypox som det handler om nu, er en dækhistorie. Det handler ligesom Covid gjorde, om at få flere vaccineret.

Desuden handler det at formindske jordens befolkning med 50% i dette “vaccinernes årti,” som vi er inde i. Hvis han ikke argumenterede så detaljeret og sagligt, ville jeg afskrive ham som fantast. Han er imidlertid så informeret, at dette er noget, der skal formidles. Især da der knapt er andre, der gør det i Danmark.

Tager jeg fejl, så meget desto bedre. Vaccinerne er langtfra forbi, og i Norge åbner regeringen for tvangsvaccinering“ved næste pandemi.” Som bekendt har vi slet ikke haft nogen pandemi, og dødsfaldene begyndte som man kan se af grafen nedenfor først, da vaccineringerne begyndte. At der ikke er noget, der ophidser folk så meget som sandheden, kan jeg ikke tage mig af.

I går genså jeg Max Frisch’ Biederman og Brandstifterne, som Jespersen og Pittelkow brugte som indledning til deres bog Islamister og Naivister fra 2013 og et billede på masseindvandringen . Det er et makabert stykke om menneskelig psykologi, fejhed og virkelighedsfornægtelse, der også lader sig bruge på vaccineterroren, der nu er i gang.

Dr. Martin taler om det samme med Alex Newman: Alex Newman – Monkeypox a Cover for Covid Injection Side Effects, Warns Dr. David Martin

og så lidt opmuntrende

Dr. McCullough Shares Good News for Vaccine Regretters

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
1 month ago

Jeg troede egentligt, at WHO også var kontrolleret af muslimsk broderskab. Altså kombinationen – pharma/gates og muslimsk kontrol. Men det behøves vel heller ikke , når nu FN er så gennemsyret af broderskabet . Jeg har vidst i mange år , at WHO ikke var en public org , – men en privat økonomisk erhvervs organisation. Men jeg er , vokset op med forestillingen om , at WHO, var en slags underafdeling af FN. Og det er stadig , en almindeligt antagelse i den brede offentlighed. Også i MSM. Det forvirrer tingene for mange mennesker . De tror de bliver… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 hours ago
Reply to  Dragen

Intet under at vi er så syge. Nej. Men dette https://www.bitchute.com/video/AlD1S4zRndto spiller også en væsentlig rolle.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Smart fyr ham David. Han har i hvert fald gjort hans hjemmearbejde.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Nielsen

ja , han har i høj grad gjort sit hjemmearbejde. han er meget bred i sin indsigt , men samtidigt kan han redegøre for detaljerne også. som at have at gøre med flere eksperter og specialister på en gang. han er virkeligt dygtig.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x