17
sep
Seneste opdatering: 18/9-24 kl. 1805
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“European Vaccination Beyond COVID-19!”

Det er hvad det betyder. Har du hørt om det? Jeg kan fortælle, at det her handler om introduktionen af det digitale vaccinationskort. Fra næste måned er der fem “pilot lande”, nemlig Grækenland, Belgien, Tyskland, Portugal og Letland. I 2026 gælder det hele Europa.

Nu har jeg levet i en menneskealder uden at have fået en vaccination siden jeg skulle til søs med ØK i 1971, det var tropesygdomme, og det er 55 år siden, så jeg kan ikke uden videre affinde mig med, at jeg pludselig skal tvangsvaccineres med jævne mellemrum. Jeg vil nægte, og det bør alle gøre.

Desuden er det forbudt for at staten at beordre ifølge EU’s egne love, som man også kan høre i denne video. I første omgang vil det betyde, at ikke vaccinerede kan vinke farvel til udenlandsrejser, men der vil givetvis komme mere til. Kun fantasien sætter grænser.

WHO er for 88 % vedkommende privatfinancieret af kræfter som Bill Gates og medicinalindustrien, så det kræver ikke megen fantasi at forestille sig, hvor mange af deres produkter, de vil afsætte i WHO’s navn. De har allerede begge kriminaliseret sig selv, ved at påtvinge 90 % af verdens befolkning en livsfarlig vaccine.

Launch of the EUVABECO (European Vaccination Beyond COVID-19) Project

Blueprint for Control: Europe’s Digital Vaccination Card and the Coming Era of Total Surveillance

Vaccineret – død. Et dansk interview med patologen Ute Krüger

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
1 day ago

Og danskerne mener stadig at vores hardcore diktatur er et gode

Den europæiske galeanstalt
Den europæiske galeanstalt
1 day ago

Jeg er vaccineret mod totalitarisme og jeg skal ikke have andre vacciner, så det kan de bare stikke skråt op far her siger nej.

“Totalitarisme er en politisk styreform, hvor alle sider af samfundets liv søges underordnet den politiske magt. I komparativ politik er betegnelsen totalitære regimer anvendt som kategori ved siden af fx demokratiske og autoritære regimer.”.

Citat slut.

Bastardo
Bastardo
1 day ago

Det totalitære imperium (L’Imperie Totalitaire, Das Totalitäre Imperium) er ikke det EF, jeg stemte for i 1972. Jeg må undskylde til kommende generationer for min ungdoms naivitet.

Bastardo
Bastardo
1 day ago

Læg mærke til, at en af “partnerne” i dette imperiale vanvid er en sammenslutning, der kalder sig ‘Vaccines Europe’, hjemmehørende i Belgien og bestående af alle de store og mindre vaccineproducenter.
Hvem mon skummer fløden, når politikerne vil frelse Europæerne?

Dragen
Dragen
2 days ago

De har begge sagt op fra deres stillinger i det offentlige sygesystem. Det er godt . De ved begge , at de skal søge uddannelser i det lægende. Ayuevediske ,TCM , homoøpatisk mm. Det er godt. Hvis man fra politisk side kunne lade pengene følge borgeren, så ville den stilfærdige “defunding” af det der ikke fungerer , tilfordel for det der gør – finde sted.

H.nielse
H.nielse
2 days ago

Facisme

Nielsen
Nielsen
2 days ago

Ja det er så gud svært at opfatte.
Husk denne her Steen https://swebbtv.se/w/8rW586Ab9XyMvGYkVZE1dk

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x