19
sep
Seneste opdatering: 19/9-24 kl. 2101
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Fortjener det svenske folk at overleve?”

Da jg begyndte at skrive om svensk indvandring for 23 år siden, troede jeg i en kortere periode, at det drejede sig om oplysning og information og at indvandringspolitikken hvilede på uvidenhed og var en fejltagelse. Jeg blev relativt hurtigt kureret for den opfattelse. Ingen begår den samme fejltagelse år efter år i fyrre år. Selvfølgelig ikke. Opløsningen af Europas folk og nationer er fuldstændig forsætlig.

Det drejer sig for de ledende politikere vedtagelse om helt bevidst ondskab, som Jonas WE Andersson også siger her. Han mener, ligesom jeg, at vi skal retsforfølge og straffe de hovedansvarlige mens de lever.

I Sverige haster det, for landet er så ødelagt allerede, at massive hjemsendelser af mennesker, der har snydt sig ind som falske asylanter må ud inden det er for sent. Med over 2 millioner, og en hastigt tippende demografi, kan det kun gå for langsomt. Det er rene ord for pengene, og han siger blandet andet:

.Snart er vi i mindretal og vi går en vældig mørk tid i møde…….Islam er her med et invasivt formål. Det vil uvægerligt lede til vold og død i stor skala. De ansvarlige MÅ drages til ansvar for ødelæggelsen. Politikerne og de såkaldte journalister.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
Brian Olesen
5 hours ago

Det eneste mennesket frygter, er frygten selv.

Bekæmp rotterne, bekæmp politikerne!

Brian Olesen
Brian Olesen
4 hours ago
Reply to  steen

Jeg har ikke tænkt mig at respondere på dit svar, i det du fjenede helt lødige og ovenikøbet konservative indspark fra min hånd. Det gør 10 gange mere ondt, når det er ens meningsfæller, der censurere og udelukker en. Kan du huske dit kafkaske svar til mig da jeg uforstående henvendte mig til dig? Det kommer her: “Jeg ved ikke, under hvilket pseudonym du skriver, men hvis du er den jeg tænker på, skriver du ofte kommentarer jeg ikke vil have. Det er min beslutning, og den er ikke til diskussion efter den sabotage jeg var ude for for et… Read more »

Anders
Anders
2 hours ago
Reply to  Brian Olesen

Det var sørme en lang “non-respons”.
God aften til dig.

Den europæiske galeanstalt
Den europæiske galeanstalt
7 hours ago

Den gamle landefader Tage Erlander var ikke vild med indvandring fra de varme lande og beskrives til tider som racist, dvs. han havde en hjerne. Det fik afløseren Olof Palme dog gjort op med, Palme var vild med indvandring til folkehjemmet. Det svenske folk fortjener naturligvis ikke at overleve i sin svenske form. I dag er svenskere mere et historisk begreb, noget med langt lyst hår ala Bjørn Borg tilsat noget Abba og Alfons Åberg, altså et tilbageblik på de ting, som bandt landet sammen og umiddelbart kunne defineres og genkendes ikke blot af svenskerne selv men af hele verden.… Read more »

Last edited 7 hours ago by Den europæiske galeanstalt
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x