23
sep
Seneste opdatering: 23/9-24 kl. 1848
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige fortsĂŠtter med at dele 100.000 opholdtilladelser ud om Ă„ret

For politikerne er tilsyneladende ikke klar over Ă„rsagen til analfabetismen, da de ikke nĂŠvner masseindvandringen med Ă©t ord. Her mĂ„ vĂŠre tale om en grĂŠnselĂžs inkompetence – eller ondskab.

Vid den senaste undersökningen frÄn Statistiska centralbyrÄn var enligt SVT omkring 780.000 personer mellan 16 och 65 Är analfabeter i Sverige, men antalet ökar snabbt. NÀr de nya siffrorna kommer i vinter rÀknar bedömare med att siffran stigit över 800.000 och innan decenniet Àr slut kan över en miljon av Sveriges invÄnare vara analfabeter.

“Om utvecklingen fortsĂ€tter riskerar vi att fĂ„ en hel generation unga som i praktiken blir funktionella analfabeter”, konstaterade utbildningsminister Johan Pehrson (L) och skolminister Lotta Edholm (L) i en debattartikel i veckan.Snart en miljon analfabeter i Sverige

SVT: SÄ gÄr det till nÀr en analfabet lÀr sig lÀsa og Grundskolan görs om och blir tioÄrig

Lars Hedegaard: Vestens nye klassedeling (du ligger i bunden)

I anledning af mit opslag om de mange analfabeter i Sverige har flere spurgt, hvordan det dog kunne gÄ sÄ galt. Er svenskerne blevet tossede?

For at nĂŠrme os en forklaring er det nĂždvendigt at lave en samfundsanalyse – som i Ăžvrigt ogsĂ„ gĂŠlder i Danmark og de fleste andre vestlige lande. Vi kan dele befolkningen i bĂ„de Sverige og Danmark op i tre segmenter.

I bunden har vi den brede, almindelige befolkning, der skal opdrages til at acceptere og bifalde landets skĂŠve gang.

DernĂŠst er der et mellemlag af ideologer og prĂŠdikanter, som befolker medierne, Christiansborg, skolerne, universiteterne, kulturlivet, kirken og de talrige NGO’er. Deres opgave et at prĂŠdike moral for almindelige mennesker og fĂ„ dem til at genvĂŠlge de samme politikere ved valg efter valg. Og med glĂŠde betale til Danmarks Radios larmende propaganda.

PÄ samfundets top har vi, for det tredje, det smalle lag af de egentlige magthavere, der er ligeglade med den herskende ideologi eller alle smukke omsvÞb, der flyder fra ideologernes mund, men som tjener pÄ samfundsoplÞsningen og folkeudskiftningen, og hvis rigdom og magt beror pÄ, at ideologerne holder folket hen med ammestuehistorier om multikulturens berigelse og den slags. Top-danskernes hjerter ligger ikke i Danmark, men er deponeret hos de globale magtcentre, som er garanterne for deres magt.

Vi andre er bare til grin.

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 hours ago

An alfabet vs anal fabet

Det skriftlige falder ikke altid lige nemt for alle… 😉

b.hansen
b.hansen
6 hours ago

Hedegaards klasseopdeling er som hevet ud af Aldous Huxley’s sci-fi bog “Fagre nye verden” fra 1930’erne. HedegĂ„rd beskriver Alfa-klassen, som er de smarteste og nyder stĂžrst frihed. Beta-klassen fik, da var fostre i rugemaskinen, et lille skud radioaktiv strĂ„ling, der reducerede deres IQ noget, men tillod dem at fungere som mellemledere. De 3 nĂŠste klasser, Gamma, Delta og Epsilon modtog mere og mere bestrĂ„ling; sĂ„ledes at Epsilon menneskenes IQ blev ĂŠndret til niveau med migranter. Epsilonnerne kunne lige finde ud af, at bringe varer ud, grave grĂžfter, hyppe kartofler og klĂž sig i nakken. Sverige vil mĂ„ske realisere Huxley’s verden… Read more »

Name
Name
7 hours ago

Som Orwell ganske korrekt har skrevet:
Der findes kun tre klasser, underklassen middelklassen og overklassen!
De to sidste kĂŠmper altid skiftevis om magten, resten er blot grĂždbĂžnder.
Ved overklassens nu velkonsoliderede globalistmagt og fortsatte udsultning af middelklassen er lĂžbet nu kĂžrt.
Det er lige prĂŠcis det der kaldes New World Order.
Velbekomme!

Den europĂŠiske galeanstalt
Den europĂŠiske galeanstalt
8 hours ago

Lad os hÄbe, at svenskerne i det mindste kan lÊse skriften pÄ vÊggen.

Cat Girl
Cat Girl
8 hours ago

Breaking – private corp the UN spends 5 minutes to agree on
The pact for the complete annihilation of freedom and any restriction on the global socialistic and fascistic terror regime
https://www.bitchute.com/video/48Yxx1x1JJT2

Only 3 countries left not under totalitarian globalist dictatorship:
Russia, Iran & North Korea

Last edited 8 hours ago by Cat Girl
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x