2
okt
Seneste opdatering: 4/10-24 kl. 1120
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For USA holdt den kolde krig aldrig op

Jeg har vel drypvis bidraget til nekrologen siden jeg for ti Ă„r siden mĂžntede udtrykket “teaterdemokrati,” og nu er holdt op med at stemme, men forskellen pĂ„ hĂŠdersmanden Andrew Bridgen og mig, er at jeg ikke har siddet 14 Ă„r i det nationale parlament, og at han derfor langt bedre og mere detaljeret kan forfatte den nekrolog og belĂŠgge pĂ„standen med eksempler

Hvor korrumperet de europÊiske demokratier er blevet (og af hvem), bÞr enhver der tvivler, hÞre her. Han var desuden en af de meget, meget fÄ parlamentarikere i Europa, der turde sige sandheden om Covid-sprÞjterne og medicinalindustrien, samt om Nato og deres uafbrudte aggression mod Rusland gennem tyve Är.

Bridgen ved, at vor tids skÊbnespÞrgsmÄl ikke er klimaet eller alt det pseudovrÞvl statsmedierne fylder os med, men globalismens hidtil vellykkede kamp mod Europas og Vestens demokratier.

Det er heller ikke indvandringen, som blot er et af mange afledte problemer. Foruden altsÄ den stadig stigende fare for, at det nuvÊrende globalistregime i USA fÞrer os alle ud i en termonuklear udslettelse. Derfor er det livsvigtigt for os allesammen, at Trump overlever og aflÞser kupmagerne og valgsvindlerne i Washington.

For USA holdt den kolde krig aldrig op, de benyttede Sovjets fald til at fortsĂŠtte med at udvide deres magtsfĂŠre for at beholde posten som verdens eneste supermagt. Dette er nu blevet til vores “sleepwalking into nuclear war,” som Bridgen udtrykker det.

Demokratiet er blevet til en pantomime

“Det er ligegyldigt, hvem vi stemmer pĂ„. Vores demokrati er nu kapret af meget velhavende krĂŠfter, og for dem kan vi stemme pĂ„ “de rĂžde eller de blĂ„,” de vinder hver gang for de har kapret det hele.

Bridgen var en virkelig sjĂŠlden politikertype, der da ogsĂ„ rĂžg ud ved sidste valg, noget han kalder “effekten af visse valgtekniske uregelmĂŠssigheder.”

Hans positive forslag, er at vi stiler mod en schweizisk form for demokrati. Ellers kan vi vinke farvel til en epoke, der mÄske aldrig kommer igen, og vi mÄ selvfÞlgelig spÞrge os selv, hvor demokratisk den nogensinde var.

4.6 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
a.jensen
a.jensen
3 days ago

Bridgens kamp er vores kamp: “Vores demokrati er nu kapret af meget velhavende krĂŠfter”. Det er karakteristisk for vor tid, at isĂŠr Vestens reelle magthavere bliver mere og mere anonymiserede. Vi mangler indsigtsfulde folk med kendskab til magthavernes cirkler, som vil sĂŠtte personnavne pĂ„ de skjulte magtmennesker, der tilsyneladendende dominerer overalt i vestlige lande. Vi har f.eks. aldrig fĂ„et offentliggjort navnene pĂ„ prĂŠcis de personer, der har styret Bidens syge regime skjult bag den prĂŠsidentielle facade. Er det Bill Gates, Zuckerberg, Bezos og Musk, der trĂŠkker i trĂ„dene pĂ„ marionetten Biden? Hvor meget magt og indflydelse har hver af Bidens… Read more »

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste (EU)
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste (EU)
2 days ago

Ja i Tyskland arbejder en gruppe af medlemmer i Forbundsdagen pÄ at fÄ sat en forbudssag mod AFD i gang. Jeg mener det krÊver 40 medlemmer for at fÄ forfatningsdomstolen i gang med sagen.

Lovhjemlen findes i forfstningslovens paragraf 21, stk. 2.:

”Partier, hvis mĂ„l eller hvis tilhĂŠngeres adfĂŠrd sigter efter at skade eller afskaffe den liberal-demokratiske grundorden (freiheitlich demokratische Grundordnung3 ) eller truer forbundsrepublikkens bestĂ„en, er forfatningsfjendtlige.”

Man vil afskaffe demokratiet for at bevare det!

Socialdemokratiet i Tyskland var faktisk forbudt i flere perioder, blandt andet forbĂžd Hitler det.

Men det holder dem ikke tilbage.

c.olsen
c.olsen
2 days ago

Men er det juridisk strafbart at vĂŠre forfatningsfjendtlig? Islam er afgjort forfatningsfjendtlig og islam er ved at overtage hele StorTyskland ĂŒber alles – was ist dass?
I Danmark er det ogsÄ forbudt at overtrÊde grundloven, men der er mig bekendt ingen strafferetlige konsekvenser ved at gÞre det.

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste (EU)
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste (EU)
2 days ago
Reply to  c.olsen

Nu er islam ikke noget politisk parti og som anerkendt religion nyder islam en sĂŠrlig beskyttelse.

Det er vel en af de grundlĂŠggende problemer.

c.olsen
c.olsen
2 days ago

Islam er et ‘integreret’ styresystem, der lĂŠgger den civile del af samfundet under religiĂžs dominans – jvnf. Irans prĂŠstestyres “vogternes rĂ„d”.
FĂ„r islam magt som islam har agt, kommer der ogsĂ„ et “vogternes rĂ„d” her i landet. Dette rĂ„d er Ăžverste civile myndighed, hvor det findes.
I Ăžvrigt ‘anerkender’ Danmark ikke religioner. Alle registrerede religioner skal bare opfĂžre sig pĂŠnt og ‘sĂŠdeligt’ – hvis de ikke gĂžr det, kan de forbydes.
Islam kan sandsynligvis ogsÄ overtrÊde grundloven uden strafferetlige konsekvenser; kun politiske.

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste (EU)
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste (EU)
2 days ago
Reply to  c.olsen

Der findes ca. 24 forskellige muslimske trossamfund i Danmark, som er anerkendte.

c.olsen
c.olsen
2 days ago

Fra nettet: “Det fremgĂ„r af trosamfundsloven, at et trossamfund kan registreres som et anerkendt trossamfund, hvis det har mindst 50 myndige medlemmer, der enten har fast bopĂŠl i Danmark eller dansk indfĂždsret, og ikke opfordrer til eller foretager noget, der strider mod bestemmelser i lov eller bestemmelser fastsat i medfĂžr af lov.”
Det mĂ„ betyde, at trossamfund ogsĂ„ bare kan registreres uden ‘anerkendelse’. Religionen “Det flyvende spaghettimonster” er ikke anerkendt i Danmark, men har nok sĂžgt om det og derfor blevet registreret.

Anders
Anders
2 days ago

Pt. GĂ„r de store helte fra Christiansborg efter Jehovas vidner.
Det kan de lige overkomme.
SĂ„ fĂ„r vi se om de kommer efter islam bagefter…
Men dem plejer de jo at feste med og slikke op og ned af ryggen.

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste (EU)
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste (EU)
2 days ago
Reply to  Anders

Jehovaer er jo rimelig almindelige mennesker med arbejde osv. sÄ de er nemme at hetze.

Muslimer er en slags kriminel klan, som de er bange for.

c.olsen
c.olsen
2 days ago
Reply to  Anders

OgsÄ lÊngere nede end ryggen.

Margrethe
Margrethe
3 days ago

Den her fra Birgitte Milling kan jeg heller ikke stĂ„ for. TĂŠnk om vi havde flere politikere, der var gjort af det stof…

Birgitte-Milling.2
Margrethe
Margrethe
3 days ago

Birgitte Milling sidder, eller rettere sad, i HelsingĂžr ByrĂ„d for DF. SĂ„ blev hun pludselig ekskluderet fra partiet af Messerschmidt. Den officielle forklaring lyder lidt valgteknisk og kringlet, men den uofficielle forklaring ligger lige til hĂžjrebenet, i hvert fald i mit univers. Hun har i lĂŠngere tid lagt mange gode meldinger ud pĂ„ “X” a la den vedhĂŠftede. Mon ikke det mere er dĂ©t, der har vĂŠret problemet for den globaliststyrede nikkedukke, hun havde til formand? Demokrati min bare.

https://helsingordagblad.dk/helsingoer/helsingoer-politikere-er-blevet-smidt-ud-af-deres-parti-det-er-en-fadaese

Birgitte-Milling
Last edited 3 days ago by Margrethe
Peer Pedersen
Peer Pedersen
2 days ago

Det finns Ätta partier Svenska Riksdagen, den enda skillnaden Àr fÀrgen pÄ slipsen!

Hans Vestergaard
Hans Vestergaard
3 days ago

TĂŠnk pĂ„ statsminister i nye tid, Anker, SchlĂŒter og Nyrup var mennesker med deres fejl og mangler, og hvad vi har haft siden.

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste (EU)
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste (EU)
2 days ago

Ankers sÞn Dan har ogsÄ sine mangler.

trackback

[…] har hentet dette innlegget fra den danske nettsiden Snaphanen. Jeg synes at det som her skrives i korte og enkle formuleringer oppsummerer mye av den situasjonen […]

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 day ago

Jag RÖSTAR enbart för dem som representerar folket, inte PARTIER.
I Sverige har vi för tillfÀllet endast Elsa Widding i den svenska s k RIKSDAGEN!

Last edited 1 day ago by Samuel af Ugglas
trackback

[…] har hentet dette innlegget fra den danske nettsiden Snaphanen. Jeg synes at det som her skrives i korte og enkle formuleringer oppsummerer mye av den situasjonen […]

Nielsen
Nielsen
2 days ago

Den her kan ses pĂ„ Jimmy Dore hvis man gider hans evindelige “morsomme” afbrydelser
https://www.youtube.com/watch?v=Ai34Uxnv_4s

Last edited 2 days ago by Nielsen
Dragen
Dragen
2 days ago
Reply to  Nielsen

Det er meget flot tale han holder .

Ole
Ole
1 day ago
Reply to  Nielsen

Hvis du nu ikke var sĂ„dan en dovent r….. Nielsen, sĂ„ skrev du titlen pĂ„ videoen du linker til.
IN FULL: Julian Assange makes first public statement since prison release

Men det er vel for meget forlangt, hvis du skal skrive et indlĂŠg hvert andet minut

trackback

[…] **** Demokratiets nekrolog […]

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x