8
okt
Seneste opdatering: 9/10-24 kl. 0029
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

‘Give me orgasm, or give me death’ is the new rallying cry of the liberated citizen”

Uden for døren, det kom man, da jeg gik i skole. Så kunne man stå der og være lettet, hvis det var en matematiktime, man slap for. I søndags hørte jeg et program på svensk P4, hvor en mand blev smidt ud af studiet.

En kvinde skrev ind til panelet, at hendes ellers dejlige mand “var så dårlig til sex.” Så kommer den mandlige paneldeltager til at sige: “Staklen er jo nervøs. Han bør tage til København og købe en prostitueret at øve sig med “(det er jo forbudt i Sverige og Norge.)

Reaktionen fra studieværtinden Farah Abadi, født Eriksen kommer prompte: “Jeg tror ikke, du kan være med i dette program længere. Det er jo ulovligt. Jeg tror ikke, jeg kan komme over det her.” Og nej, hun er ikke “nysvensker,” det er bare hendes far, der var en palæstinensk flygtning fra Libanon. Hun er svensk helt ind til knoglemarven og op i hypocampus. Hør indslaget her fra minut 1:26:00.

Roland Huntford: “The New Totalitarians, A terryfying portrait of an “ideal” society that has destroyed democracy”

Tænk at jeg stadig kan more mig sådan over at høre svensk MSM. Det klukkede i maven, og jeg kom til at tænke på Sverigekenderen Roland Huntford, der også havde blik for, hvor vigtigt det er for en totalitær stats magthavere, at befolkningen er meget optaget af sex (så de ikke tror, de skal blande sig i politik.”

Han mente nemlig allerede dengang, at Sverige var totalitært i bogen “The New Totalitarians.” Han sagde i “Sex as an Opiate of the People:” fra 1972: “Give me an orgasm, or give me death!”

Man kan downloade og læse bogen her eller her. Den er vanvittigt interessant og profetisk, ikke mindst fordi, nu hele Europa er ved at blive lige så “liberalt” som Sverige var dengang under Olof Palme.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x