13
okt
Seneste opdatering: 13/10-24 kl. 1154
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pelle Neroth Taylor: “Dette er måske mit vigtigste interview indtil nu”

Ingen der interesserer sig for emnet har kunnet undgå at lægge mærke til, at der har været ret mange indslag og artikler om det billige og det af stater og Big Pharma forkætrede Ivermectin det sidste års tid. Selv på fagtidsskrifternes online søgested Pub Med.

I sommer mens jeg lå på hospitalet og var særdeles off line, havde min gode bekendte Pelle et interview med onkologen, jeg beundrer, den canadiske dr. William Makis for hans ærlighed om de livfarlige sprøjter. I kender ham fra hans mange dokumentarer, jeg har vist. I dag skriver han at “First-in-the-World Ivermectin Protocol in Cancer has been peer-reviewed and published Sep.19, 2024! The future of Cancer Treatment starts now.”  Der er ved at ske noget stort på cancerområdet.

Nu arbejder han også på den australske radiostation TNT. Han er stærkt velinformeret, og det er sjældent jeg er uenig med ham om noget. Det egentlige interview ovenfor begynder minut 22, men alt hvad Pelle laver, er værd at høre.

Det må jeg hjælpe med til at sprede af flere grunde, først og fremmest for alle cancerpatienter og deres pårørende, men også fordi jeg selv er i gang med et halvårligt forsøg med et lignende præparat, hvis navn jeg dog ikke vil afsløre endnu, da man aldrig ved, hvad politikere og medicinalbranche kan finde på at forbyde, da midlet koster en brøkdel af brancens hundedyre midler. Politikerne betaler bare, dem kan man ikke forvente sætte sig ind i noget som helst selvom de bliver betalt 24 timer i døgnet for at vide noget.

Man kalder det “drug repurposing”, når et middel der er udviklet mod en sygdom, viser sig at virke på en eller flere andre. Der er mange eksempler på det. En anden onkolog siger om Ivermectins virkning:”

“Ivermectin er sikrere end en sukkerpille, og det virker”

Mit eget forsøg

Som bekendt har jeg både prostatakræft og knoglemarvskræft. Efter mit langvarige hospitalsophold hele sommeren, har  mine læger tænkt, at jeg skulle have lidt fred for kræftmedicin. Måske har de også tænkt, at mit immunforsvar skulle have en chance for at komme sig, da både kræftmedicinen og sygdommen nedsætter det stærkt, og gør mig meget sårbar over for al mulig smitte.

Det er derfor et ideelt tidpunkt at begynde en alternativ/supplerende behandling, da jeg kun får den behandling og ikke hospitalets. Jeg har – også på onkologers anbefaling – købt et nogenlunde ligende præparat på nettet, som jeg begyndte med for 14 dage siden.

Man regner med, at virkningen kan konstateres efter tre måneders behandling, så til jul/januar, når jeg har fået taget mine næste blodprøver, vil jeg skrive her om resultatet, uanset hvad det måtte blive.

Det er selvføgelig afsindigt spændende, også fordi kræft eksploderer i disse år, må det også være af interesse for mange, mange andre. Dr. Makis siger i programmet, at han også har set det virke mod terminal, stadie 4 kræft, både hjernetumorer og mange andre ondartede kræftformer. Det lyder næsten for godt til at være sandt, som en læge sagde, men det er sandt, sagde han derefter.

Jeg vil nok ikke nævne præparatet offentligt, hvis det virker, men syge og deres pårørende ville kunne skrive til mig og få navnet, informationer om dosiso osv. har jeg tænkt mig.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
6 hours ago

Det lyder godt . Den tyske patholog – der taler så godt svensk , talte om nogle homoøpatiske mediciner – indenfor kræft , der var dokumenteret . Det er en hel verden af medicin der heler og styrker. Swebbtv og Lars Bern har også meget opmærksomhed på de her ting .

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 hours ago
Reply to  Dragen

Lars Bern var for nyligt inde på at Fenbendazol sandsynligvis er mere effektiv imod cancer end Ivermectin, Fenbendazol ligesom Ivermectin i ret dosis effektive imod cancer og uden nævneværdige bivirkninger, i værste fald kan Fenbendazol give tynd mave alt efter hvor sart man er, tynd mave som i sig selv kan være irriterende nok, men da nye studier viser at Fenbendazol har evnen at effektivt kurere cancer, må bivirkningen regnes som minimale i den sammenhæng at slippe cancer. Nu ved jeg naturligvis ikke hvilken kur Steen er havnet på, det glæder jeg mig også til i december/januar at vi sikkert… Read more »

H.P.
H.P.
1 hour ago

Hvis en medicin er både effektiv og billig kan vi være sikre på at vore magthavere forbyder det.
Kort inden “pandemien” kunne man købe Ivermectin i håndkøb og pludselig var det så farligt at det ikke længere kunne købes.
Må Gud straffe de monstre der er ansvarlige for dette.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x