16
okt
Seneste opdatering: 16/10-24 kl. 1056
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er den globalistisk dagsorden for en ny verdensorden

Af Steen Raaschou & Lone NĂžrgaard.

[Vi har igennem en lÊngere periode forsÞgt at fÄ nedenstÄende artikel i sÄvel MSM som i de alternative medier. ForgÊves. Derfor bliver artiklen nu lagt pÄ dels Snaphanen, dels NewSpeek, og vi opfordrer alle lÊsere til at dele vidt og bredt pÄ alle tÊnkelige platforme]

***

Fornemmer du ogsĂ„, at jorden brĂŠnder under dig? At noget ikke er, som det skal vĂŠre? Hvad enten det handler om klimaalarmisme, corona-’vaccinationer’, Ukraine-krig, stigende overvĂ„gning, islamisk terrorisme eller et MellemĂžsten i brand efter Hamas-angrebet d. 7. oktober og de israelske magthaveres (Note 1) myrderier i Gaza?

Selv nĂžjes forfatterne til denne artikel ikke mere med at fornemme. Fordi vi igennem de seneste 4Âœ Ă„r har indsamlet stakkevis af evidens for, at der er en globalistisk dagsorden i gang med det sigte, at en ganske, ganske lille gruppe mennesker i toppen af magtpyramiden er i gang med at tilrane sig magten til at udĂžve total kontrol over samtlige befolkninger pĂ„ kloden, herunder at reducere deres antal med ’vacciner’ (som man kan enten dĂž af eller fĂ„ Ăždelagt fertiliteten), forurenet drikkevand, fĂždevarer med giftige tilsĂŠtningsstoffer, strĂ„ling, luftforurening mv.

Det lyder vildt og absurd og ubegribeligt, men vi vil bede lĂŠserne Ă„bne deres Ăžjne og sind for pĂ„standen: Vi har dokumentation pĂ„ stĂžrrelse med Mount Everest, en dokumentation der ”bare” aldrig fĂ„r lov til at trĂŠnge igennem i hovedstrĂžmsmedierne og derfor fastholder det store flertal i uvidenhed om de faktiske forhold.

Globalisternes lĂžgne rĂŠkker til himlene, fordi de (the global banksters, Mr. Global, the cabal, den globale mafia / GLAFIA – ukĂŠrt barn har mange navne) skubber en sĂ„kaldt grĂžn klimadagsorden foran sig som en rambuk, hvor sandheden er, at denne dagsorden er det modsatte: Velfungerende (Ăžkologiske) landbrug skal smadres, og vi skal tvinges til at spise insekter og genmodificerede fĂždevarer. Fremfor sund og nĂŠrende kost, herunder Ăžkologisk kĂžd. Med i kĂžbet skal, at der udlĂžses jordskĂŠlv og vejrforandringer med bio-vĂ„ben (fx Dubai og Maui).

Varedeklaration

En kort varedeklaration er pÄ sin plads, fÞr vi gÄr videre, sÄ lÊseren kender vores position i debatten.

Steen Raaschou har siden 2004 bestyret bloggen Snaphanen, der fra fÞrste fÊrd stillede skarpt pÄ islam og islamisering og advarede mod udviklingen i Sverige, hvis dÞre stod pivÄbne for indvandring fra muslimske lande. For 20 Är siden forudsagde blogbestyreren helt prÊcist, hvad der ville ske. Profetierne har vist sig at holde vand, hver og én.

Lone Nþrgaard har véret samfundsdebattþr siden midt-90’erne, islamkritiker siden 2002 og skrevet en lang rékke kronikker og kommentarer om bl.a. islam(isering).

Siden 2017 fast bidragyder til videobloggen NewSpeek, fra 2019 som redaktĂžr.

De seneste 4Âœ Ă„r har sĂ„vel Snaphanen som NewSpeek rettet fokus mod fĂžrst corona-scamdemien, der har vĂŠret en vigtig brik, da puslespillet med ny verdensorden skulle lĂŠgges – siden de mange andre brikker, der viste sig at vĂŠre en del at det samlede billede.

***

Depopulations – dagsordenen

Til sagen, som er den igangvĂŠrende depopulations-dagsorden (Note 2) koblet til udrulningen af en totalitĂŠr verdensorden med Ă©n ikke-valgt verdensregering og med digitalisering og teknokrati som aktuelle hovedvĂŠrktĂžjer. En udvikling, der har vist sig at vĂŠre i gang i Ă„rhundreder.

De seneste godt fire Är siden lockdown 2020 er det skridt for skridt kommet for en dag, at verden slet ikke er skruet sammen, som de allerfleste af os troede. At vi ikke lever i et demokrati. At vi ikke lever i en retsstat. At vi ikke lever med en fri presse. TvÊrtimod er propagandaen sÄ massiv, at de fÊrreste forstÄr dybden i bedraget.

Propaganda

Forfatterne har gravet og gravet i de alternative medier og systemkritiske bÞger og artikler, eftersom hovedstrÞmsmedierne har udviklet sig til fÞrst og fremmest at vÊre magtens talerÞr. Derfor mÄ der sÞges viden og informationer i andre kilder uden for de statsbetalte medier.

 Islam er ikke hovedfjenden

PĂ„ den baggrund er det gradvist gĂ„et op for os – efter begge som sagt at have vĂŠret islamkritikere i mere end 20 Ă„r – at islam ikke er hovedfjenden i nedbrydningen af nationalstaterne i Europa. At islam fĂžrst og fremmest bliver brugt til at udĂžve den velkendte del-og-hersk politik. Til at spille de oprindelige befolkninger og muslimske tilvandrere ud mod hinanden.

Det MÅ vĂŠre muligt at holde to tanker i hovedet pĂ„ samme tid:

1. Globalisternes facilitering af en indvandring fra muslimske lande har vĂŠret en katastrofe for fĂžrst og fremmest Vesteuropa og skulle aldrig have vĂŠret tilladt.

2. Borgerkrige mellem de oprindelige europĂŠiske befolkninger og rettroende muslimer er et af de mange redskaber i vĂŠrktĂžjskassen, GLAFIA vil bruge til at presse deres dagsorden igennem: Vi skal tigge og bede om orden, og den fĂ„r vi, hvis vi vel at mĂŠrke makker ret og underkaster os digitalt slaveri og ’vacciner’.

Det er gĂ„et op for os, at skytset skal rettes et helt andet sted hen – mod globalisterne og deres utallige lakajer i form af organisationer (World Economic Forum, FN, WHO, NATO, EU, m.fl.), selskaber, efterretningstjenester (CIA, MOSSAD, MI6), tĂŠnketanke, fonde, NGO’er samt en rĂŠkke enkeltpersoner (Bill Gates, George Soros, Elon Musk, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos, Tedros, Anthony Fauci) og 90 procent af alle politikere.

Lidt hþjere oppe i hierarkiet Rothschild’erne og Rockefeller’ne.

Helt i toppen: Den sorte adel (jf. en kort indfĂžring i Black Nobility her).

Lad os forsĂžge at holde tungen lige i munden:

At lave mere nuancerede og kritiske analyser af, hvad der fx foregÄr i Israel / Gaza er ikke det samme som at vÊre islam-elsker. Der gÄr sÄledes en lige linje fra covid over Ukraine til Hamas-angrebet d. 7. oktober 2023. Protester mod og kritik af det igangvÊrende folkemord kan ikke slÄs ned med hold-kÊft-bolsjet anti-semitisme. Et folkemord er et folkemord, uanset hvem der udÞver det.

Men selv om vi tager stĂŠrkt afstand fra Israels skruppellĂžse magthavere og deres forbindelse til Deep State og New World Order-krĂŠfter, er det faktisk muligt at fastholde en overordnet islam-kritik.

Sandhederne gĂžr ondt, meget, meget ondt, og med Hamas-angrebet er det desvĂŠrre endegyldigt lykkedes at splitte frihedselskende mennesker, der tidligere har dannet fĂŠlles front, til atomer.

I den aktuelle kÊmpesump af magthaverlÞgne, manipulationer, proxy-krige og propaganda er der lige nu og her sÊrligt tre spÞrgsmÄl, der trÊnger sig pÄ:

1) Hvor lÊnge endnu vil vi lade os slÄ ihjel af postulerede vacciner (Note 3), men i virkeligheden giftsprÞjter, og samtidig acceptere ikke at mÄtte tale om det?

2) Vil de ansvarlige for dette massemord slippe fra det uden straf?

3) Hvordan vil dĂžds- skade og infertilitets-tallene udvikle sig de nĂŠrmeste to-tre Ă„r?

Svarene er af betydning for dem, der skal dĂž i fremtiden, for de invaliderede og for hvor let eller svĂŠrt, det bliver at holde sandheden om dette skjult.

Endelig mÄ man tilfÞje, at de, der nu pÄ fjerde Är tier om denne forbrydelse, har stillet sig pÄ forbrydernes side.

Endelig mÄ man tilfÞje, at de, der nu pÄ fjerde Är tier om denne forbrydelse, har stillet sig pÄ forbrydernes side.

De ved godt selv, hvem de er, og man kan kun forundre sig over deres fejhed og leven-under-bekvemmelighedsflag – taget i betragtning at mange af dem har bþrn, hvis fremtid i et totalitért teknokratisk samfund uden frihed til at tréffe egne valg tegner dystert.

Kujonerne muliggĂžr, at endnu flere vil dĂž. Cecilia befinder sig pĂ„ Forest of the Fallen ved Sydney. Vi har set en syv-Ă„rig dansk pige, der dĂžde af hjertestop. I England-Wales er 680.000 ekstra dĂžde pĂ„ to Ă„r. I USA er det en million. I EU mĂ„ det vĂŠre nĂŠrmere 1.5 mio. Og vi i den “frie verden” med de “frie medier” lader det ske i tavshed.

Og sÄ er der rapporten fra Denis Rancourt m.fl., der konkluderer:

“The paper projected 30.9 million excess deaths globally from 2020-2022, with 16.9 million deaths related to the rollout to the jab.”

Som lemminger lader vi os drive i dĂžden

Som lemminger lader vi os drive i dÞden af blandt andre politikere og vÊr vis pÄ en ting: Mange af disse politikere er udmÊrket klar over, hvad der foregÄr. Alene deres fuldstÊndige tavshed afslÞrer dem.

Det bliver ikke sjovt at leve i Danmark/Vesten, hvis de slipper ustraffet fra dette. Vi cementerer den totalitarisme, vores efterkommere kommer til at leve under. SĂ„ meget kan vi sige med sikkerhed her i 2024.

Lad os rekapitulere

Der er en bevÊgelse i gang mod New World Order / One World Government, og hvad der pÄ overfladen ser ud til at vÊre rene tilfÊldigheder er orkestreret og delvist koordineret. Delvist, fordi den menneskelige faktor / Êgte tilfÊldigheder altid mÄ medtÊnkes. Og sÄ begÄr globalisterne og deres agenter ogsÄ fejl, jf. fx de mange begÄede fejl i dokumentaren om Kennedy-mordet.

I dag kender vi ogsĂ„ en rĂŠkke af de institutioner, rĂ„d, fora, firmaer, fonde, universiteter, NGO’ere, organisationer, tĂŠnketanke mv. der er med til at drive verdens befolkninger frem mod realiseringen af den globale mafias vĂ„de drĂžm om verdenskontrol: FN, WHO, WEF, NATO, EU, Trilateral Commission osv. osv. osv. – en mere samlet oversigt her.

Individuelle medlemmer i de forskellige organer – alt afhĂŠngigt af deres placering i hierarkierne – vil befinde sig et eller andet sted pĂ„ skalaen med polen nyttig-og-naiv idiot i bunden med modpolen psykopatisk satanist pĂ„ toppen.

Placeringerne / de forskellige medlemmers videns- og bevidsthedsgrader kan mĂ„ske forklares med ’compartmentalization’? At pĂ„ de lavere niveauer kender medarbejderne ikke til, hvad der foregĂ„r hĂžjere oppe i hierarkiet.

Der er en ondskab i verden, som vi i skrivende stund ikke er sikre pĂ„, at vi for alvor har fattet rĂŠkkevidden af. Den omfatter depopulation med ’vacciner’ og andre biovĂ„ben, destruktion af grundlaget for fĂždevareproduktion, forgiftede fĂždevarer, chemtrails (?), trafficking i alle varianter (bĂžrn, organer, prostitution), menneskeofring og ritualmord, og stribevis af likvideringer af de personer, der har dristet sig til at stikke en kĂŠp i hjulet pĂ„ Mr. Globals planer (fx J.F. Kennedy, Martin Luther King, Robert Kennedy, Gaddafi, Kary Mullis, fire afrikanske prĂŠsidenter (?) mv. -spĂžrgsmĂ„lstegnene skyldes, at de pludselige dĂždsfald alene kan sandsynliggĂžres, ikke bevises i form af en rygende pistol).

Samtlige (eller kun vestlige?) regeringer pÄ verdensplan er infiltreret af the global banksters.

Noter:

Hold venligst fokus: Det MÅ vĂŠre muligt mentalt at foretage en sondring mellem almindelige civile israelere og de mennesker, der trĂŠffer beslutningerne – med Netanyahu som frontfigur. Israelske civile er lige sĂ„ meget ofre som palĂŠstinensiske civile.

Igen – hold fokus: Vi ved af egen erfaring, at denne sandhed er den allersvĂŠreste af dem alle at tage ind. At der er mennesker, der har det som deres erklĂŠrede mĂ„l at reducere jordens befolkninger ved at slĂ„ os ihjel.

Her et link, der samler Snaphanens graverjournalistik om de sÄkaldte vacciner.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Med lĂžgne og fortielser styrer MSM danskerne
Med lĂžgne og fortielser styrer MSM danskerne
1 hour ago

Hvis det er sĂ„ slemt som I beskriver det her, er der jo ikke noget at stille op, og de fĂ„ lĂŠsere af netaviserne kan da slet ikke ĂŠndre den politiske kurs. Men at man bekĂŠmper os bĂ„de med jord- skĂŠlv, chem-trails og vejrforandringer ved brug af bio-vĂ„ben og krig mellem Israel og Hamass, det er der nĂŠppe beviser for. Og hvorfor stiller I Elon Musk sammen med Soros og Fauci?? Det er vel snarere Klaus Schwab der burde nĂŠvnes her. Som I stiller det op, er der kun hĂ„blĂžshed, panik og afmagt tilbage. For hvordan skal smĂ„ lokale samfund… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x