11
aug
Seneste opdatering: 11/5-12 kl. 0224
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Foreslår en kroatisk født svensk socialdemokrat. Med tanke på den svenske  anvendelse af begrebet racist, er rigtig dårlig idé. Så længe  det ikke anerkendes at indvandrere er omfattende racistisk voldelige  overfor indfødte svenskere, helt uantagelig. (Medmindre det som forleden er et udpræget racistisk (= fornedrende, ydmygende) knivoverfald på to bøsser, men dér  fortiede pressen gerningsmændenes arabiske oprindelse). Følgende tekstuddrag belyser forfatterens virkelighedsforankring og  minder mig om en skånsk skolebog for 12 årige, jeg så derovre sommeren 2006. (fotokopierne):

“Sju av tio fall av etnisk diskriminering som rapporteras till DO rör personer med muslimsk bakgrund. Muslimer är den största och snabbast växande minoritetsgruppen i Sverige – och en av de mest utsatta. När svenska skolböcker beskriver muslimer och islam handlar det ofta om militant islamism. Sådan ensidig information riskerar att stärka snarare än motverka islamofobi.”

 

Bogen,  der er  udgivet af forlaget Kultur og Natur 2001, påstår iøvrigt at der i Sverige  bor 60.000 muslimer.Det  er antallet i Skåne alene. Det rigtige  tal er mellem 3 og 500.000. Kort sagt: endnu en gang  løgn og hykleri, Aftonbladets foretrukne udtryksformer.  Aleksander Gabelic  Svenska FN-förbundet i AB (fotos fra lærebogen, Snaphanen)

Free at last: “politisk ukorrekt” revolte mod SVT

“Endelig, endelig kan jeg være politisk ukorrekt“, siger journalist Höglund efter  sin opsigelse fra SVT. Vi kan næsten ikke vente på al den klima- og udbrændthedsjournalistik, for ikke  at tale om “ulve-spørgsmålet” og “inkompetencen”.  Tabuer vil ramle som dominobrikker for Höglunds non-konforme  journalistik:

För nu träder jag in i en ny. Jag kastar mig rakt ut i ovissheten utan att veta, om jag kommer att ramla ner med ett magplask eller om jag lyckas hålla mig svävande. En sak är i alla fall säker: Jag är fri! Äntligen är jag fri! Från och med nu kan jag säga och skriva precis vad jag vill. Jag kan äntligen få uttrycka mina åsikter om växthuseffekten, klimatförändringarna, utbrändheten, bidragsfusket, kärnkraften, vargfrågan, ungdomskulten, dubbelmoralen och hyckleriet i miljöpolitiken, polisens och rättsväsendets inkompetens, bankernas, försäkringsbolagens och elbolagens lurendrejerier gentemot oss konsumenter samt SVT:s personalpolitik utan att riskera att bli fälld i Granskningsnämnden för radio och TV.  “Vågar vara politiskt inkorrekt”

Janne Josefsson mener  det samme, og alligevel ikke helt: – Ibland kan jag känna att jag är en jäkla ynkrygg som inte reagerar starkare, säger SVT-profilen Janne Josefsson og det er  altsammen på grund af Stina Dabrowski´s ret nydelige  debatartikel: “Tandlöst ledarskap på SVT slösar bort licenspengarna“. Ingen af dem vil dog sige op eller fyres. Jeg tænkte det hele kunne  interessere dem, der endnu måtte  se public service.
– I Danmark vil endnu en kronikør  nedlægge DR, og han har ret i meget. Da der gik seertal og middelklasse-broadcasting i public service, fjernede det  sit  eksistensgrundlag og en god idé blev  dårlig. Det er  stadig både hurtigere  og nemmere  at nedlægge skidtet  hjemme  hos sig selv. Om ti-tyve  år, vil folk alligevel have  glemt  at der f.eks.  engang var noget der hed  filmkunst.  DR 2, som jeg havde  ventet mig noget af i retning af langsomt  TV, mistede  jeg for alvor troen på, da Jytte Rex ´kongeniale film om Palle Nielsen “Mig skal intet fattes”, i flere  år  var for “smal” til kanal klog.  (Siden blev den endelig vist). Man må have  ondt af dem, der ikke lige kan smutte i filmmuseet, som var en del af min opdragelse. Helt fra  dengang det lå i  en treværelseslejlighed på Strøget. DR synes at mene, at de  gamle er så senile og enfoldige, at elendige danske C- film fra halvtredserne er den åndelige føde, de lige akkurat kan tygge , og at de unges yderste, intellektuelle horisont  er Casper Christensen. Tak for tilliden, og så vil de ha´ penge for det. Hele idéen i at “tale op til folk” er, at det dels er det høfligste, dels kalder det det bedste frem i mennesker og dels virker det beroligende at forestille sig, at der er  nogen derude der er klogere end én selv. Ellers stod det også ilde til.

Morten Uhrskov: »The newspeak of the educated classes and the failure of the Socialists«

Netop idag som  jeg ser denne oversættelse af Uhrskovs Politiken kronik fra 31. juli – har jeg gennemsøgt  Infomedia for eventuelle  reaktioner i Politiken på den. Intet. Der kan være  tre muligheder: Intensiv Politikenlæser sommerferie, eller  mangel på argumenter.  Når der skal sparkes i løgsovsen i kronikken, foretrækker  bladets  læsere nok mere letbenede debattører. Endelig kan chefredkatøren være kommet hjem, misfornøjet over kronik og  videre diskussion.

Denmark parted with a portion of its sovereignty when Parliament in 1983-2002 created the right to family reunions. Gates of Vienna: Feeling-Based Immigration Policy

“Jeg synes, det er meget sørgeligt”

Forældre fravælger ‘sorte ‘ skoler. – åh, hvad, når ikke engang Margrethe Vestager vil bruge  sine børn på “politiske  eksperimenter”, som hun så delikat udtrykte det – men gerne  Danmark, forresten – så kan man vel ikke  fortænke menigmand i at gøre ligeså:

Opdeling i ‘sorte ‘ og ‘hvide’ skoler er ikke kun et problem på den københavnske stenbro og i ghettoer som Vollsmose og Gjellerup. Også i provinsens smørhuller opstår der ‘sorte skoler ‘, og det fri skolevalg øger problemerne.
De lokale politikere praler gerne og kalder den Nordeuropas flotteste skole. Alligevel flygter forældrene fra Skanseskolen i Hillerød, som i morgen starter skoleåret med to nye børnehaveklasser med kun 14 og 15 elever i hver.

Skolen har, som den eneste i kommunen, op mod 30 procent tosprogede elever. Det er nok til at få de ressourcestærke forældre til at søge væk. Og Hillerød er langtfra det eneste sted i landet, der oplever problemer med elevflugt fra skoler , hvor de tosprogede derfor kommer til at udgøre en stadigt voksende andel af elevmassen. I Kommunernes Landsforening siger Henrik Larsen (R), som er formand for Børne- og Kulturudvalget, at mange mindre kommuner kender til problemet.

»Jeg ved, at Horsens har et eksempel, og i min egen kommune Kolding har vi også en skole, Dyrehaveskolen, hvor andelen af tosprogede nu er to ud af tre elever, siger Henrik Larsen: »Og det bliver værre for hvert år. Vi har givet skolen ekstra ressourcer, vi har gjort en stor indsats for at informere de danske forældre, og vi har gennemført læsetest, der viser, at der ingen faglige problemer er. Men vi kan ikke engang få forældrene til at komme til informationsmøder om skolen«. Det fri skolevalg, som siden 2005 har været knæsat af regeringen som alment princip, har i særlig høj grad medvirket til at sætte fart på den negative spiral. ( Forældre fravælger “sorte” skoler)

Jihad: »Mod de vantro er  alt  tilladt«

(Paris, Île-de-France, december  2007, Arabisk med  franske undertekster. Snaphanens  oversættelse, enkelte  sætninger er udeladt.)

En from, muslim der  bor i Europa (sidst på filmen ligner det Hamborg)   taler  til brødrene om  jihad og erklærer, at en vantro, som er imod islam, vil blive  straffet, dræbt eller smidt ud af landet. Ifølge denne opfattelse, er selv den mest “harmløse” kritik af islam, at betragte som en krigserklæring.

“Forbryderne er i  muslimernes  øjne de vantro europæere selv, som ikke  af sig selv tager islam til sig. Det er derfor ikke  en forbrydelse at dræbe vantro civile ved attentater.”

“Det er legitimt at fratage  den  vantro hans liv og hans ejendom , medmindre han slutter sig til  islam eller  nyder en særlig beskyttelse. Hvad betyder det? Hvis de vantro konverterer til islam, er problemet løst – alt i orden, han bliver vores bror. Så er det forbudt at dræbe ham eller smide ham ud. Da det er forbudt at gøre  ved ham, det som også er  forbudt at gøre mod muslimer.

I dag er du nødt til at tage i betragtning at disse vantro er i krig med dig.. Du og jeg befinder os i øjeblikket i et land, som bekriger  islam og muslimer .

De islamiske stater i Mellemøsten  er næsten alle kontrolleret af militære besættelsesmagter. Tjetjenien, de spanske byer Ceuta og Mellila, ja, hele  Andalusien er områder, som tilhører islam . Spanierne okkuperer Andalusien.  Disse vantro skal ses som modstandere i kampen.

Muslimerne kan derfor med god ret tage fjendens ejendom , hans kvinder, hans penge og hans sjæl. Helt legalt.

I Jihad er det forbudt at dræbe kvinder og børn, eller at dræbe en præst i sin kirke. Men hvis sidstnævnte  støtter de vantro, deltager han og han må betragtes  ligesom  alle andre krigere.

Hvis et barn tager et gevær i hånd med henblik på at dræbe muslimer, hvad så ?  Skal vi tillade sådan noget, bare fordi det er forbudt at dræbe et barn? Altså: De, der dræber os, er ikke kun børn – nej, min Herre – når et barn griber til våben for at dræbe muslimer, skal det dræbes. Der er intet andet valg: Vi må dræbe det, før det dræber os.”   Via Mosci.info og Daily Motion


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 12 august 2008 - 07:45 - Svar

Det er ufatteligt hvad nogle religiøse mennesker kan få sig selv til at mene/tro.

Hvis dette er et menneske…

Bananen

Posted: 12 august 2008 - 09:06 - Svar

“Netop idag som jeg ser denne oversættelse af Uhrskovs Politiken kronik fra 31. juli – har jeg gennemsøgt Infomedia for eventuelle reaktioner i Politiken på den. Intet. Der kan være tre muligheder: Intensiv Politikenlæser sommerferie, eller mangel på argumenter.”

Politikens læsere er enige med Urskov, men de kan ikke få sig selv til at indrømme det. Til gengæld er vi da nået dertil, at de ikke længere kan få sig til at argumentere imod det indlysende; det ville de have gjort for et par år siden. Det synes imidlertid at være en kende sent, at Politikens læsere har fået øjnene op. Løbet er måske allerede kørt.

JensH

Posted: 12 august 2008 - 09:57 - Svar

@Bananen

“Politikens læsere er enige med Urskov, men de kan ikke få sig selv til at indrømme det”

Overhovedet ikke. Biedermeier-segmentet vil aldrig lade sig rokke ud af fastlåste holdninger på grund af faktuelle argumenter. De ‘føler’ sig frem til deres holdninger. Næ, grunden til de ikke har reageret på Uhrskovs kronik er, at de slet ikke kan få armene ned efter EF-domstolen har underkendt den stramme Danske udlændingepolitik.

Peter Buch

Posted: 12 august 2008 - 10:24 - Svar

Det kan undre mig, det er muligt der er tale om min uvidenhed det er ganske muligt, at der ikke findes eller har fandtes mennesker, der kalder sig muslimer men som har andre værdiprioriteringer end de værdier/opfattelser mulimisme/islam normalt defineres ud fra. Hvilke værdier jeg her burde nævne for at være ganske korrekt.
Der vil jeg dog lade mennesker, der mener de er muslimer og ikke muslimer der er officelle forskere definere sagen- henvisninger her udeladt grundet tidsnød.
Hvad er årsagen/årsagerne til dette må jeg det betegne det som et paradoks, at der ikke synes at være en bredde som kan observeres i andre kulturer, hvor der for eksempel er kristne, der mener de anser sig som ateister til andre kristne der mener de er bibelfundamentalister.?
Er det min manglende søgen og viden der er årsag til min uvidenhed?
Eller hvad er ellers baggrunden for dette fænomen?

LFPC

Posted: 12 august 2008 - 11:32 - Svar

“Eller hvad er ellers baggrunden for dette fænomen?”

Hvis du spørger den ikke-essentialistiske ‘islam er intet’-fløj blandt akademikerne, vil de sagtens kunne udpege alle de uventede varianter af islam du måtte ønske. Man mindes Kate Østergaard, der ved februars møde i Forfatterforeningen om Kim Møllers bog fortalte, næsten triumferende ‘nåh, det vidste I nok ikke’, at der på en eller anden ø i Indonesien findes muslimer der fejrer Muhammeds fødselsdag med svinekød og risbrændevin.

Bredden findes givetvis, men det er bare ikke noget vi kan bruge til noget eller forlade vores fremtid på. Vi må kigge på magtforholdene og hvor voldspotentialet findes, og det er altså hos dem med dogmatikken, historien og traditionerne i ryggen. Derfor vil vi næppe nogensinde se en moderat retning af islam herhjemme der eksplicit, troværdigt og umisforståeligt afskriver sig islams krav på verdensherredømmet, giver muslimer lov til at forlade islam, giver muslimske kvinder lov til at gifte sig med vantro mænd, og støtter Israels ret til at eksistere, bare for at nævne nogle forhold.

Hvis islam virkeligt var så bred og pluralistisk som apologeterne hævder, ville vi selvfølgelig se bevægelser i denne retning. Men det gør vi ikke, fordi det ville være livsfarligt at markere sig på denne måde. Derimod er det fuldstændig uproblematisk at stå for traditionelle fjendtlige, intolerante og aggressive islamiske holdninger. Ingen prøver at screene for dette ved indrejse i Danmark, ingen ville turde foreslå noget sådant, det anses for uanstændigt og mistænkeliggørende. Man husker også hvordan Naser Khaders lille prut Demokratiske Muslimer var lammet af trusler mod medlemmerne fra deres bagland.

Bjovulf

Posted: 12 august 2008 - 12:22 - Svar

OT.

Hej Steen,

Artiklen fra Politiken om forældres fravalg af de sorte
skoler er nu online.

http://politiken.dk/uddannelse/article550230.ece

Emeritus

Posted: 12 august 2008 - 13:44 - Svar

Til LFPC, 11:32
Kort form, klar tale. Jeg er enig i din oversigtsanalyse.
I øvrigt overrasker det mig, at Sverige ifølge oplysning på din forrige tråd, kun har modtaget rundt regnet 500.000 muslimer. En større befolkning, det samme som vi? Har de grund til klage?

Din jihad-video er symptomatisk og siger alt. Hvordan kan noget normalt menneske få sig selv til at kæmpe for sin sag på et så hæsligt grundlag, og hvilket normalt menneske har lyst til at følge ham? – I det sidste spørgsmål ligger desværre den skumle pointe. Både provokatøren, rollemodellen og medløberne er sandsynligvis normalt begavede, men det, de vil…
Med venlig hilsen
Emeritus

steen

Posted: 12 august 2008 - 14:23 - Svar

Tak Bjovulf. Lars Hedegaard beskriver Politikens dilemma ret morsomt i GS idag:

Sort snak
Her gik Groft sagt og troede, at vi for længst var færdige med Lille Sorte Sambo, negerkys og Den Store Bastian, der gjorde slemme hvide drenge sorte ved at dyppe dem i blæk. og så skal man i Danmarks Radio høre om sorte skoler, som hvide forældre ikke vil have deres børn til at gå i. Det lyder som en sag for Angivercentralen, men i dette tilfælde er det helt i orden at benytte sig af en sprogbrug, der ville have været pinlig i Alabama i 1970. DR kan nemlig henvise til en artikel i Politiken med overskriften: »Forældre fravælger »sorte« skoler«. Sort er altså i citationstegn, men det er næppe nogen trøst for de piger og drenge, der får at vide, at de går på en sort skole, og at problemet er deres egen forkerte hudfarve. Synspunkter og holdninger kan man gøre noget ved. Hudfarven slæber man rundt på hele livet.
Hvad skal denne racetænkning til for? Hvorfor denne sorte snak? Jo, det drejer sig om at skjule det faktum, at skolens problemer ikke har det fjerneste med elevernes hudfarve, nationalitet eller andre medfødte karakteristika at gøre. At danske forældre ikke tager deres børn ud af skolen, fordi de ikke kan lide negre, men fordi de ikke vil udsætte dem for at skulle gå sammen med muslimer, der er opdraget til at betragte vantro som undermennesker og friheden og demokratiet som perversioner, og som opfører sig som en besættelsesmagt. Problemet er islam og ikke race.
Men det er det eneste, man ikke må sige i den offentlige debat. Så hellere genoplive racismen. Det er også meget nemmere for Politiken og dens venner at angive deres landsmænd for racisme end for at ville beskytte deres børn mod overgreb.
Lars Hedegaard , Groft Sagt, Berlingske

***************************************************

@Emeritus: ingen kender tallet præcis, det er ulovligt at opgøre folk efter religion.Men de skøn jeg har set, bevæger sig imellem de to tal. Men som du så forleden – det totale antal indv. og efterkommere fra 3 verden er oppe over 1.3 mio. (f.eks. ca. 80.000 irakere, en del af dem kristne – og dertil mange afrikanere)
Med alle lande talt med, er det 24 % af befolkningen – ca. 2 mio.

En Kommentar vi har løftet frem, som også hører hjemme her: (om Det racistiske overfald på to homoseksuelle i Stockholm)

kriminalreportern

De tre häktade personerna:

Stockholms Tingsrätt, avdelning 2, mål B 10568-08.

Alem Mohammad, Norsborg
http://www.inkomstupplysning.se/s/911208-1998/1

Siyabent Sabahattin Gülen, Norsborg
http://www.inkomstupplysning.se/s/920207-2493/1

Zahed Rezai, Skärholmen
http://www.inkomstupplysning.se/s/920510-1414/1

http://snaphanen.dk/2008/07/28/en-islamisk-konspirations-t%c3%a6nker/# comment-12735

Peter Buch

Posted: 12 august 2008 - 17:22 - Svar

Tak for svar LFPC!
Det gav vist yderligere belæg for årsagen til der heller ikke i de store medier sendes meget om diverse oppositionelle eller blot demokratiske muslimer.

Johansen

Posted: 12 august 2008 - 17:59 - Svar

Denne sortskæggede islamofascist bør hurtigst muligt ekspederes ud af Europa.
Han opfordrer til vold/jihad mod de “vantro”, hvilket er ulovligt. Befinder han sig i Europa forventer jeg, at han bliver stævnet.
Påby intimidering fra én af Allahs soldater, som vi snart kender til hudløshed. Hvilken skadelig voldsideologi.

Ufatteligt med alle de (danske) nyttige idioter, som løber kapitulerende i forvejen og curler for islamiseringen.
Deres blindhed for islams ødelæggende konsekvenser for et samfund er ufattelige og forstemmende.

Vivi Andersen

Posted: 12 august 2008 - 23:04 - Svar

Ja, Johansen, det kan vi ikke blive uenig om.

Men selv hvis han befinder sig i Europa vil der såmænd ikke ske nogetsom helst !

Vi har garanteret folk med samme opfattelser, som han har, her i landet – og vi kan intet gøre udover, at holde øje med folk som ham.

Bortset fra det, så er disse Rettroende mennesker i grunden nogle patetiske typer, som resten af verden ingen respekt kan have for.

Verden bevæger sig fremad – de Rettroende bevæger sig baglæns.

De medvirker ikke til noget som helst konstruktivt – uanset hvad vi kigger efter.

De er denne verdens største tabere – og jeg er ikke sikker på andet end de er klar over det.

Så deres bidrag til verden er et voksende had til alt ikke-islamisk, som de ydspyr i linde strømme af verbale forbandelser og trusler.

Vivi Andersen

Posted: 12 august 2008 - 23:13 - Svar

Glemte dette-

at dem vi skal tage os gevaldigt meget iagt for er de af de Rettroende, der uddanner godt, får smidt slæberne ind de forskellige steder i væsentlige jobs, hvor de kan arbejde for `Sagen`.

De der taler slebent ala Ramadan, som danner organisationer der søger indflydelse på samfundet og som kan begå sig overalt indenfor de Vestlige samfund.

De er Islams Pæne Side.

Men de er ikke mindre destruktive end Islams Mørke Side, som de har fælles interesser med.

Vi tror ikke der eksisterer noget fælles fodslaw mellem muslimer i Vesten og Østen.

Men det viser bl.a. The Muslim Brotherhood´s organisationer, og fraktioner, at der gør.

Det er de Pæne Rettroende jeg er mest foruroliget over.

Anna Lyttiger

Posted: 14 august 2008 - 19:49 - Svar

“We should fear evil men.
But what we should fear even more, is
The indifference of GOOD men.”

Leave a Comment