25
mar
Seneste opdatering: 25/3-10 kl. 1608
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sønderborg-sagen: To koner og elleve børn

Hvad var det nu Lars Hedegaard kom til at sige den 17. december? Hvis man ikke  bryder sig om  det, kunne man i det mindste prøve at belægge det med noget forskning og statistik, selvom  området er svært dokumenterbart. Men det er almindelige voldtægter også. I Sverige har de oplevet en fordobling af overgreb mod børn på godt ti år. Hvorfor?

Sagen fra Sønderborg, hvor en egyptisk far angiveligt har misbrugt flere af sine døtre, er ifølge anklageskriftet – som TV 2 Nyhederne er i besiddelse af – mere alvorlig end først antaget. Ifølge anklageskriftet har den 60-årige mand ikke kun forgrebet sig seksuelt på to af døtrene, som det først var antaget, men også en tredje datter, der er født i 1998, blev også misbrugt. Ifølge anklageskriftet blev en nu 19-årig pige næsten dagligt udsat for overgreb, hvor han tvang sig til samleje – og i flere tilfælde også analt samleje og oralsex – ved at bruge fysisk magt. En enkelt gang forsøgte han at opnå samleje ved at love hende en ny mobiltelefon. [..]  Den nu 60-årige mand har siden september været varetægtsfængslet, men nægter sig skyldig. Han risikerer at blive udvist. Anklage: Daglig voldtægt af datter

Sensitiviteter

I min gamle avis The Stratis Times ser jeg man er “højreorienteret”, når man indleverer en protest mod Lars Vilks. Men Vilks er jo også traditionelt “venstreorienteret” og så passer  pengene igen:

Malay right-wing group Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) submitted a protest note today to the Swedish Embassy here over the Lars Vilks caricature that angered Muslims around the world.Its president, Datuk Ibrahim Ali, earlier led a gathering of about 80 people at the embassy and later submitted the note to Ambassador Helena Sangeland who was there to receive it. Ibrahim said the protest note was to demand a public apology from Sweden for degrading Islam and Muslims.

“I also consider the newspapers which feature Lars Vilks’ caricature as evil preying on sensitivities of Islam aimed at creating enmity,” he told reporters after delivering the protest note. The protest was over the caricature which depicts Prophet Muhammad with the body of a dog and displayed as an exhibit at a Swedish cultural heritage centre and published in three Swedish newspapers. The Straits Times.

Jeg havde lovet mig selv ikke at se Debatt om skolerne og hvordan man kan få smidt de partier ud, man ikke kan lide, men så gjorde jeg det alligevel. Der er megen sort tale, ikke mindst fra Ung Vänsters forkvinde. Det er svært at tage stilling til noget, man ikke forstår ét ord af. Jeg kan være faldet hen i en døs, apropos søvndyssende journalistik. Mærkeligt at der nu kun er “to-sprogede” elever i Sverige, efter programmet  at dømme.

Vi har under våren sett flera exempel på hur Sverigedemokraternas och Nationaldemokraternas skolbesök har slutat med ordningsstörningar och rent våld. När rasistiska partier besöker skolor och delar ut propaganda innebär det en uppenbar risk för otrygghet och osäkerhet på den arbetsplats som är både elevernas och lärarnas. Därför måste man, med hänvisning till skollagen och arbetsmiljölagen, ta dessa partier i öronen och lyfta bort dem. SVT Debat, min. 28:00

Sverige sænker humanismens fane – hva´nu, Sahlin ?

Af ikke helt uransagelige grunde har den svenske regering gjort en U-vending i spørgsmålet om de “ensamkommande flyktningbarn”, de hedder “skægbørn” i folkemunde. Det er præcis ni dage siden at minister Billström ville tvinge alle kommuner til at “tage deres ansvar overfor børnene.” Nu hvor Norge og Danmark ikke vil have flere, skulle Sverige netop leve op til Carsten Jensens høje moralske forventninger. Nu skriver Mikael Wiehe en rasende, indigneret sang til. Når børn ikke længere er en rigdom, hører alting op. Reinfeldt regeringens kompasnål begynder at flakse. Man mindes Nyrup i 2001, da panikken greb ham 14 dage inden valget. Det er lidt tidligt for Aliancen at panikke. Sverige följer Norges exempel gällande ensamkommande unga asylsökande. ”Flyktingbarnhem” är SD-politik.

Hvad siger Sveriges opposition nu til det ? Nøjagtigt det ventede, de er så “korkade” at de tror dette tager kegler: Miljøpartiet – Regeringens förslag om flyktingläger för barn i Afghanistan inte acceptabelt, Vänsterpartiet -Regeringen vill sända barn till krig. Hvis Sahlin var klog, ville hun holde kæft eller mumle i skægget, hvis man undskylder os metaforen. Det er nu, hun skal give helt klart udtryk for noget uforståeligt. Måske bliver det svenske valg underholdende alligevel?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Liva

Posted: 25 marts 2010 - 13:26 - Svar

OECD mener at modermålsundervisning skal genindføres i DK fordi der er mange såkaldt to-sprogede.

“Danmark er nødt til at erkende at vi har skoleelever med en anden sproglig og kulturel baggrund. Og vi må anerkende det på en positiv måde.”

h t t p://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2010/03/24/172102.htm

Hvem betaler? OECD? Eller er det også hr. og fru Jensen der skal betale for det? Nu samtidig med at der skæres ned på hospitaler, fyres skolelærere etc.?

  steen

  Posted: 25 marts 2010 - 13:45 - Svar

  @ Liva: Jo, jeg hørte godt P 1. “En ny og mere positiv tilgange til de to-sprogede”. “Danmark skal genindføre “modersmålsundervisningen”. Ikke ét ord om værdien af den er pædagogisk omdiskuteret, for ikke at sige tvivlsom.

  ( Jeg har kendt en fransk, en finsk og en kinesisk kvinde, – tre ikke germanske sprog – der alle var perfekte, uden accent på deres eget sprog og på dansk på akademisk niveau.Deres eget sprog lærte de hjemme, dansk i skolen. Hvorfor kan de såkaldt tosprogede ikke klare det, andre kan ?)

  “Danmark mister vigtige ordrer fordi vi ikke dyrker tosprogetheden”, siger én. Øh, hvilke vigtige ordrer? Den langt største gruppe indv. og efterkommere er tyrkere.Er det tyrkiske ordrer vi mister, Tyrkiet som omkring 1 procent af vores samhandel er med ?

  Mit gæt er at det kan være tyske ordrer, vores allervigtigste samhandelspartner. Lær børnene tysk og kinesisk og lad OECD og P 1 plapre.

  Hele rapporten er her – 76 sider.

   Liva

   Posted: 25 marts 2010 - 14:20 - Svar

   Det ligner at OECD laver regulær kulturkamp. Hvem lever org. af?

   Noget andet er at du har ret. Det er pjat at børn i Danmark ikke kan lære dansk fordi de ikke får undervisning i et andet sprog også. Lidt polemisk: Hvordan kan det så være at så mange danske børn lærer dansk uden at de undervises i f.eks. russisk eller spansk fra de er spædbørn af?
   Hvor der er vilje, er der vej. Også i indvandrerfamilier. Paraboler i f.eks. ghetto områder hjælper ikke indvandrerbørn med at lære at tale dansk og det gør formummede ‘forklæde’ mødre heller ikke. Ej heller fædre der nægter at tale dansk.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 25 marts 2010 - 13:33 - Svar

Om Sverigedemokraternas information och upplysning i skolorna:

»När rasistiska partier besöker skolor och delar ut propaganda innebär det en uppenbar risk för otrygghet och osäkerhet på den arbetsplats som är både elevernas och lärarnas.«

När grundlagen inte tillåter att sanningssägare förbjuds besöka Sveriges skolor tvingas fienden ta till sin gamla vanliga metod att säga sig vilja “värna om säkerheten” och “varna för social oro” om inte skolan eller samhället i stort “tar sitt förnuft tillfånga”.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 25 marts 2010 - 13:41 - Svar

Om Sverige och de “ensamkommande” :

Till sist har nog de borgerliga även i Sverige insett vilken fälla extremvänstern har gillrat ihop med Muslimska Brödraskapet. Man har helt enkelt blivit medvetna om risken för att många av dessa “barn” helt enkelt är tränade terrorister färdiga att slå till på signal. Här finns ytterligare en länk:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/regeringen-vill-ha-flyktingbarnhem_4 476403.svd

Julia Caesar

Posted: 25 marts 2010 - 14:37 - Svar

Carsten Jensen må bryta samman – det vore i så fall på tiden. Det kan vi unna honom.

Tobias Billströms utspel om de ensamkommande skäggbarnen är i bästa fall en kursändring vad gäller en av de största statliga propagandabluffarna i svensk invandringspolitik. Antingen har han äntligen insett det vansinniga i idén att importera tusentals unga ankarmän som är förtrupp till stora familjer och som kommer att ha mycket stora svårigheter att någonsin integreras i det svenska samhället.

Eller också försöker han locka väljare från Sverigedemokraterna. Det är tydligt att desperationen stiger i regeringskansliet och når nya ångestnivåer. Det är bara någon vecka sedan regeringen hotade med tvångslagstiftning som skulle tvinga alla kommuner att ta emot den här gruppen.

De “ensamkommande flyktingbarnen” är en statlig propagandabluff som okritiskt förs vidare av massmedia utan minsta analys eller ifrågasättande.
Det handlar om unga män upp till 30-årsåldern som saknar asylskäl men ändå söker asyl som “minderåriga”, eftersom det är det lättaste och snabbaste sättet att ta sig in i Sverige. De påstår sig stå helt ensamma i livet, utan anhöriga.

Så fort som den unge mannen har fått PUT, permanent uppehållstillstånd, återuppstår släkten mirakulöst ifrån de döda och flaggar upp sig som anhöriginvandrare. I fall som anställda på Migrationsverket har återgett på Merit Wagers blogg kan det handla om 16 anhöriga på tre “ensamkommande”, alltså mer än 5 anhöriga per person. Eller 8-10 anhöriga på en enda ung man.

Dessa anhöriga från muslimska u-länder som Somalia, Irak och Afghanistan är ofta analfabeter och kommer aldrig att kunna försörja sig själva. Deras kultur och religion förbjuder dessutom kvinnor att förvärvsarbeta. Istället långtidsparkerar de sig på kommunernas socialbudgetar för bidragsförsörjning livet ut. De kräver alla förmåner av Sverige utan att ge någonting tillbaka.
Det är inte underligt att majoriteten av kommunerna vägrar ta emot den här gruppen.

De unga männen kommer undantagslöst till Europa med hjälp av kriminella människosmugglare som tjänar grova pengar på sin verksamhet. Genom att Sverige urskiljningslöst tar emot dem bidrar alltså Sveriges regering och myndigheter till att vidmakthålla en världsomspännande kriminell verksamhet.

I Norge har tandanalyser visat att 93 % av de unga männen ljög om sin ålder och var betydligt äldre än de uppgav, i vissa fall tio år äldre. Där skärper man nu reglerna och ger tillfälligt uppehållstillstånd, TUT, tills “barnet” fyller 18 år. Då skickas det tillbaka till hemlandet.
När Norge nu har ändrat sina regler är landet plötsligt inte lika attraktivt längre, och flyktingsmugglarna väljer andra resmål. Om Sverige inte ändrar våra generösa regler kommer vi att få ta emot ännu fler. Och ännu fler. Och ännu fler.

Danmark tog emot 469 personer i den här gruppen under 2009. Till Sverige kom 2 250. Det är en mångdubbling på bara några år.
I år räknar Migrationsverket med minst 3 000.

Varje “barn” kostar 1 900 kr/dygn = 693 500 kr/år. Till detta kommer kostnader för skola, (64 300 kr/år och gymnasieelev), god man, vård, dagpenning med mera. Samt en grundersättning till kommunen på 500 000 kr för att “underlätta mottagandet samt öka kvalitén”.
Kostnaden hamnar alltså på minst 1,3 miljoner kr per “barn” och år.

Det är hög tid att stoppa denna vansinniga verksamhet. Genast.

Universalgeni

Posted: 25 marts 2010 - 17:17 - Svar

Gylle. Spamfilteret gik i aktion igen. Hjælp. 😆

morlille

Posted: 25 marts 2010 - 18:53 - Svar

Vedr. “Sønderborg”. Jeg bryder mig absolut ikke om journalisters brug af ordet “risikere”. Her fortælles, at endnu en galning “risikerer at blive udvist”! Det kunne jo formuleres på en måde, som de fleste kan acceptere, nemlig: Danmark risikerer at endnu en galning ikke kan udvises!

  Victor

  Posted: 25 marts 2010 - 19:26 - Svar

  Har du set, hvad han har levet af?

Nils

Posted: 25 marts 2010 - 19:38 - Svar

Jeg synes, man skal lære de tosprogede dansk. Så er der da ét sprog, de kan.

  Victor

  Posted: 25 marts 2010 - 19:50 - Svar

  Ja – i grunden er det fantastisk: Mens nogle kommuner søger om – og får – dispensation til at have mere end 30 elever i hver klasse, skolebøgerne er årtier gamle og mange skolelokummer ligner noget fra Bangladesh, så er der åbenbart penge til at lade muslimerne lære tyrkisk og arabisk:::::

  Universalgeni

  Posted: 25 marts 2010 - 20:04 - Svar

  Man burde lære dem deres eget sprog. Og ikke andet. Denne her kører i skolegårde og ligende steder:

  Mel: du må få min sofacykel

  De skal ikke integreres, de skal hjem,
  de skal ikke integreres, de skal hjem,
  de skal ikke integreres, de skal hjem,
  de her været her for længe,
  de har taget vores penge,
  De skal ikke integreres, de skal hjem.

   Universalgeni

   Posted: 25 marts 2010 - 20:09 - Svar

   Faktisk vil mange hellere lære arabisk fremfor urdu, farsi og hvad de forskellige sprog nu hedder. Så kan de læse koranen. Og mange vil hellere hjem. Vi mangler den 117.000-kroners ordning…

Vivian

Posted: 26 marts 2010 - 00:48 - Svar

Julia Caesar,

“De unga männen kommer undantagslöst till Europa med hjälp av kriminella människosmugglare som tjänar grova pengar på sin verksamhet”.

Ja, människosmugglare med svenska samarbetspartner. Det är storkovan i Godhetsindustrin.

Leave a Comment