28
feb
Seneste opdatering: 2/3-12 kl. 1957
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den saudiske journalist har skrevet på Twitter, at han ikke vil bede for muslimernes profet. Med både pædofili og massemord på samvittigheden, kunne Muhammed nu ellers godt have behov for, at nogle beder for hans sjæl. – Nicolai Sennels

Tyskland: »Mange muslimer nægter at integrere sig«

Et stort studie på bestilling af det tyske indenrigsministerium viser at alt for mange unge muslimer er integrationsuvillige, voldsparate, antisemitiske og anti-vestlige-vestlige. Blandt ikke tyske statsborgere er alle parametre værst. Studiet har mildt sagt skabt røre i Tyskland. I intelligentsiaen mener man stort set at der overdrives, blandt de kommentarer jeg har læst til artiklerne, mener man overvejende at studiet underdriver problemerne, og Islamrats für die Bundesrepublik Deutschland mener selvsagt at de unge interviewede er diskriminerede og socialt udsatte, ikke udsat for islam, altså. Rapporten er med sand tysk grundighed på hele 760 sider, og vil man ikke læse dem, kan man se grafikkerne.

Nearly every fourth non-German Muslim rejects integration, questions western values and tends to accept violence, according to a study commissioned by the German Interior Ministry and released late Thursday morning.

Interior Minister Hans-Peter Friedrich said the study’s results were worrying, according to in an interview published on Thursday. “Germany respects the background and cultural identity of its immigrants. But we don’t accept the importation of authoritarian, anti-democratic and religiously fanatical points of view,” Friedrich told the Bild newspaper. Whoever fights against freedom and democracy will not have a future here, said the minister.

The survey showed that of Muslims living in Germany who were not German citizens, 52 percent favored integration, while 48 percent “strongly leaned toward separation” and clearly rejected German majority culture. But when taking into account both Muslims who were German citizens and those who were not, the figure rose to 78 percent in favor of integration, versus 22 percent who favoured a more separatist approach.

The survey also showed that among the 14 to 32-year-olds there exists a “subgroup” of religious extremists who hold anti-western views and are reportedly prepared to use violence. This group amounts to about 15 percent of Muslims with German citizenship and about 24 percent for Muslims who are not German.

Hans-Peter Uhl, the domestic affairs spokesman of the CDU/CSU faction in the German parliament, the Bundestag, told the Neue Osnabrücker Zeitung that the high number of Muslims who don’t want to integrate is “alarming.” Many German Muslims ‘refuse to integrate’ (Lebenswelten junger Muslime in Deutschland, pdf 760 sider.)

Nogle presserekationer:Studie zu Lebenswelten junger Muslime in Deutschland: Innenminister gibt Ergebnisse der eigenen Studie verzerrt wieder, , Studie muss Innenminister Friedrich schwer zu denken geben, Islamrat: Muslimische Jugendliche werden diskriminiert. Thilo Sarazzin kommenterer rapporten i Focus online:

“Den (undersøgelsen) bekræfter glasklart min bogs analyse og den er en opfordring til de store partier om at se på den muslimske indvandrings virkelighed snarere end på deres egen ønsketænkning. Jeg anbefaler denne undersøgelse som et pædagogisk lærestykke for Sigmar Gabriel [socialdemokratisk formand].” (Snaphanens oversættelse)

Ny-svensk: “Når de vantro mødes, så bind dem og hug halsen over”

Nu nærmer der sig en ubehagelig tid for svensk journalistik, ein Theater des Unbehagens. Der er som bekendt ikke rigtig andre end SvD´s Per Gudmundsson, der graver i hjemmeavlede, muslimske terrorister, for man skulle jo nødigt genere Riksdags-ping’erne. Da Taimour Abdulwahab sprængte hul i sin mave i Stockholm, var de samme Riksdags-ping’er tavse som graven, indtil statsministeren 22 timer senere kom med en intetsigende, demineraliseret udtalelse. Så hørte man ikke meget mere til politikerne, som ved denne lejlighed indirekte kunne været blevet ansvarlige for mord på dusinvis af deres egne landsmænd. Et helt år efter kom en enkelt dokumentar om Abdulwahab dryssende, ellers har der stort set været tavshed om emnet. Nu kommer fire svenske fanatikere for retten i København i april, skal man nok ikke vente, at noget medie sender en korrespondent til byen, de vil spare på krudtet til Breivik sagen den 16 april. Det er ikke de første svensk-muslimske terrorister vi har set i Danmark, og der vil komme andre lejligheder for svenske journalister til at overvære terror-retssager i København.

Der er navneforbud i Danmark, men de fire svenskere hedder Munir Awad, Omar Abdalla Aboelazm, Sahbi Zalout og Mounir Dhari. Snaphanen havde deres identitet få timer efter anholdelsen i december 2010. Libaneseren Munir Awad, som Sverige to gange har måttet hjælpe hjem fra jihadistiske hotspots som Pakistan og Somalia, er tillige svigersøn til Helena Benaouda, en finsk konvertit der er talskvinde for Sveriges Muslimske Råd, som i al fald havde en rød telefonlinje lige til regeringens top. Hun har holdt en meget lav, aerodynamisk profil lige siden anholdelsen af svigersønnen. Han risikerer livtids fængsel, så det vil vare nogen tid, inden hun kan lade Sverige kan hente ham hjem for tredje gang.

Justitsminister Morten Bødskov har nu godkendt terrortiltalen mod fire mænd fra Sverige.Deres plan var ifølge anklageskriftet at slå til mod Jyllands Posten og dræbe så mange som muligt kort efter de natten til den 29. december 2010 i bil ankom til en lejlighed i Herlev. Den 29. december var kronprins Frederik til stede i Jyllands Posten/Politikens hus for at uddele “Årets fund” prisen til badmintonspilleren Victor Axelsen.

Pet CHEF Jakob Scharf udtaler: “Vi står overfor en gruppering af militante islamister, og vores efterretninger viser, at de har forbindelser til internationale terrornetværk.” Kronpris Frederik mål for svenske terrorister. Et større antal avisansatte skulle henrettes. Dokumentation: Her er de terrortiltalte. Terrortiltalte nåede at være i Danmark i otte timer – med video: Sådan skulle JP-Politiken angribes.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Västanfläkt

Posted: 1 marts 2012 - 23:00 - Svar

Det är intressant att den tredje generationen är mer svårintegrerad än den första. Jag får inte ihop det riktigt. Beror det på ett samhällsövergripande värdeförfall eller beror det på radikalisering genom extremislamistiska influenser eller beror det helt enkelt på att problemet börjar göra sig bemärkbart pga den skira mängden muslimer? Jag läser just Thilo Sarrazin. Har inte kommit så långt än. Han förklarar en hel del fenomen som dock borde ha gjort sig bemärkbara mycket tidigare!?

Jag bodde i Tyskland under en period på 80-talet och hade där även en del turkiska vänner. Det kändes oproblematiskt då. Vad missade man på 60-, 70- och 80-talet, vad fasen händer och varför nu? Är det de nyinvandrade turkarna som inte sluter an till de integrerade eller är det främst muslimer från andra delar av mellanöstern som ställer till det?

Den politiska korrektheten, med alla dess fenomen, yttrade sig t.ex. inte alls lika starkt då som idag. Är det endast Europas politiker som ställer till det med sin kravlöshet och sitt missriktade tillmötesgående eller är muslimer i slutändan ointegrerbara?

  Utlandssvensk

  Posted: 1 marts 2012 - 23:14 - Svar

  “Det är intressant att den tredje generationen är mer svårintegrerad än den första”

  Samma fenomen har rapporterat från Frankrike och England. Det finns en hel del skrivet om detta, t.ex i engelsk press, och du kan ju googla lite om du har tid och lust.

  Peter Andersen

  Posted: 2 marts 2012 - 06:00 - Svar

  Nu har vi jo kun de første generationers egne ord for, at de er mere integrerede end de sidste. Det kunne jo også betyde at de sidste generationer er mere ærlige – eller ikke er begyndt, at lyve endnu…

  For selvfølgelig spiller de første generationer en rolle i det hér!

Västanfläkt

Posted: 1 marts 2012 - 23:59 - Svar

Du har ingen bra länk du kan servera 🙂

  Utlandssvensk

  Posted: 2 marts 2012 - 00:52 - Svar

  Det finns massor av artiklar om detta. Här är en som jag hade sparat:

  Young Muslims ‘are turning to extremism’
  Extremists are winning the battle for the hearts and minds of Britain’s young Muslims, a disturbing police report warns.

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2171300/Young-Muslims-are-turni ng-to-extremism.html

   Peter Andersen

   Posted: 2 marts 2012 - 06:12 - Svar

   Det gør jo næsten ondt at skulle sige det, men virkeligheden er vel banalt enkel – Jihad…

   Når et ikke-muslimsk barn bliver født, har det et valg. – Du kan blive til hvad du vil.
   Når det så spørger hvorfor andre er anderledes, får det fortalt at – Det er sådan de vil leve.

   Når et muslimsk barn bliver født, har det intet valg. – Du er muslim.
   Når det så spørger hvorfor andre er anderledes, får det fortalt at – De er forkerte.

   Tænk over det, for det er hér det hele starter. Og alt vil senere udgå fra det tankesæt…

Västanfläkt

Posted: 2 marts 2012 - 02:42 - Svar

Tack så mycket. 🙂

Bjovulf

Posted: 2 marts 2012 - 07:46 - Svar

Mere her :

http://www.focus.de/politik/deutschland/junge-muslime-nicht-integratio nswillig-weiter-streit-um-ministeriale-muslimstudie_aid_719567.html

Sind junge Muslime nicht integrationswillig?Die Muslimstudie birgt politische Sprengkraft
Donnerstag, 01.03.2012, 16:51

Es ist ein Ergebnis mit enormer Sprengkraft: Fast jeder zweite Muslim im Land, der keinen deutschen Pass besitzt, soll integrationsunwillig sein. Kein Wunder, dass die Studie für Aufregung sorgt – massive Kritik inklusive.

Frank P

Posted: 2 marts 2012 - 11:22 - Svar

Angående Tyskland hørte jeg igår på ZDF en debattør sige at da muslimer med tysk pas var mere integrationsvillige end dem uden, så skulle man jo bare sørge for at give dem et pas.

  Västanfläkt

  Posted: 2 marts 2012 - 16:32 - Svar

  Eller så är det ännu enklare. Muslimer som hotas av utvisning om de inte integrerar sig är mer intresserade att göra det än muslimer som blir daltade och får 60 000 kr i skadestånd om någon säger “fläsk”.

Elefanten

Posted: 2 marts 2012 - 17:35 - Svar

Det er en kendt sag, at 2. generation er mere kriminelle og opfører sig dårligere end 1. generation, idet 1. generation trods alt har en vis levemåde med fra hjemlandet.
Men 3. generation er totalt fraværende i dansk forskning og debat. Det kunne ellers være rart at vide, om 3. generation også er værre end 2. generation. Hvis der skal bygges flere fængsler og ansættes flere politibetjente, er det tiden at komme i gang. Den 3. generation kan som hovedregel ikke udvises.
Måske kan det være en trøst, at kriminalitetsraten ikke kan komme over 100%.

Leave a Comment