20
maj
Seneste opdatering: 21/5-12 kl. 0151
1 kommentar - Tryk for at kommentere!
Del...

 

En smuk venstre knock-out med hele kroppen bag i de første sekunder af fjerde omgang, minut 14:04 i videoen. En bokser, en skytte, en fotograf kender øjeblikket indenfor mikrosekunder. Man ved den er hjemme, inden man har set resultatet. Selvom Kessler har passeret toppen, er han stadig en fornøjelse at se på. En stilren, stadig lynhurtig bokser med punch. Greene ligner en, der bare håber at holde 12 runder. Det gør han ikke, efter få minutter går han bare baglæns. Professionel boksning er ikke nogen diskussionsklub, vel derfor det ikke rigtigt er tilladt i Sverige. Lyset er slukket inden han rammer canvassen.Kessler-knockout måske den bedste i år. – Se også »I didn’t know I was going to die just yet«


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Leave a Comment