1
jun
Seneste opdatering: 4/6-12 kl. 0608
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Brussels police came under attack on Thursday after they arrested a Muslim woman who refused to remove her face veil. Protesters threw metal barriers and trash cans at a police station in Molenbeek. The district of the Belgian capital has a high number of Muslim immigrants. Johan Debecker, the head of Brussels-West police authority, said the unnamed woman became aggressive during questioning. – “She head-butted our policewoman and the policewoman now has a broken nose,” he told reporters. Some 100 people surrounded Molenbeek police station late on Thursday night, with scuffles breaking out…..Last month, an Antwerp court jailed the group’s spokesman Fouad Belkacem for two years for inciting racial hatred against non-Muslims.Brussels police attacked by Islamists: mayor Video: Flamsk utekstet.

Meanwhile, a Muslim mob of about 100 had been quickly summoned by mobile phone. They surrounded the police station, throwing missiles at the police. Anti-riot units had to deploy. The Socialist mayor of the area, Philippe Moureaux, has blamed the group Sharia4Belgium for the incident. He has issued a decree banning any gathering of more than 5 people in the district in case the mob returns tonight.Belgium: Muslim Mob Attacks Police Station Following Burka Check

Molenbeek-Saint-Jean er et kvarter nær centrum og “Europaviertel von Brüssel”. Forhåbentlig ligger Dan Jørgensen hjemme på sit hotel og bæller belgisk øl. Sahria4 Belgium opfordrer til fortsat kamp, meddeler belgiske medier. “De hersker ikke over gaden” siger borgmester Philippe Moureaux i De Standard. Lad os nu se, siger jeg. Det har været snert på før. Nogle episoder dansk presse ikke har viet synderlig opmærksomhed i deres EU dækning. VI har jo Mette Fugl og ‘international korrespondent’ – hvad er det nu han hedder ?

Bryssellistan: “It’s just a matter of time”, Bryssel – Europas muslimske hovedstad, 4000 Kalashnikovs på Bryssels’ gader, Optøjer i Bryssel, 12.4.2010, Bryssel: Vi har brug for en nødretstilstand, Mikhail Kalashnikov i Bryssel, Bryssel: Eurokrater og oprørere, Politiet kapitulerer i belgiske forstæder. Angreb på jøder og jødisk ejendom i Bryssel, Antwerpen og Charleroi.

Lars Gule alene i verden

Nu hvor Bruce Bawer også melder forfaldjeg spåede det for fem måneder siden – så bliver der tyndt i vidneskranken i Oslo. Anarkisten Gardell og ‘journalisten’ Strømmen, vil selvfølgelig møde op, men hvor er alle de, der skulle hænges ud som delagtige i massemorderen Breiviks verdensbillede? Gules analyse bør forurolige det politiske etsablissement, selvom den er vendt på hovedet. Hans tankeverden dyrker yogaens hovedstand. Der er ingen europæere, der har erklæret islam krig. Breivik er en diffus, sindsforvirret forpostfægtning.

Der er tværtimod en hel del muslimer, der for længe siden har erkæret Europa krig, hvad enten det er på det primitive gadeplan, som terrorister eller som det er erklæret på tryk af Det Muslimske Broderskab eller The Muslim Counsil of Europe 1980 – på det mere ideologiske plan. Der er ingen europæere der har besvaret dette endnu andet end verbalt med den skulle man tro meget agtværdige hensigt at forebygge den. Når Gule derfor også ser krigen, bør enhver blive urolig. Det der foregår nu, er abekastningen: Er de skyldige de, der advarede imod at installere konflikt, eller er de der gjorde den mulig? Det er det, det drejer sig om, for om tendensen og fremtidsdiagnosen hersker der nogenlunde enighed. Den der vinder abekastningen nu, står uskyldsren når ulykkerne kommer væltende.

Vi befinder os altså i et forspil, en ‘phony, intellectual war’, hvor Oslo Tingsret lige for tiden er brændpunktet, men det kan flytte sig med døgns varsel. Hvor havner aben, hvem skal havne på den forkerte side af historien? Alt dette er positionering med henblik på kommende tider, der kæmpes allerede om eftermælet til en krig, der knapt er erklæret og i al fald ikke af de oprindelige europæere, en krig der er i fostertilstanden. Gule ved det, han er ikke dum, måske føler han endda allerede skyld i den underbevidsthed, han måtte have.

Hvorfor skulle islam i Europa føre til krig ? Den svenske officer Anders Lugn prøvede i 2008 at advare svenskerne, om det samme som jeg har forsøgt. “Vi har nu lagt alle betingelserne til rette for en katastrofe” skriver han. Der bliver krig, fordi der altid er blevet krig. Fordi islam altid har betydet krig for ikke-muslimer, og gør det i dag hver dag rundt omkring i verden. Fordi vi tror, at fred er menneskets naturlige tilstand og fordi vi af irrationelle grunde nægter at se de advarselslamper, der allerede blinker, så man ikke skulle tro de var mulige at overse.

Min gamle lærer, Peter P. Rohde, begynder sine erindringer i 1905 med at spørge sin far henover tinsoldaterne: “Hvorfor bliver der aldrig krig, far?” Han slutter dem efter det 20. århundredes rædsler som gammel med at spørge: “Hvorfor bliver der altid krig?” Da var drengens krigsfascination afløst af alderdommens resignation og ærefrygt overfor tragedier, vi synes at gentage i det uendelige. Det er derfor bedre at være forberedt på den, end at håbe på den ikke kommer. Kun betingelsesløs agtpågivenhed kan sikre fred, og vi har ikke været agtpågivende, vi har fokuseret på fortidens trusler, ikke fremtidens.

Les jeux sont faits, ingen der spiller med, ved hvor han havner. Man kan lukke munden, men det tavse flertal har aldrig betydet noget i den henseende. De ryger med i gryden. De der skaffede den, ryger med. De der prøvede at forebygge, ryger med, og ingen vil vide præcis hvornår de passerede the point of no return, men det er historien, der udpeger de skyldige ligegyldigt hvor meget vi snor os. Når man tænker på det, er Gules frenetiske iver ganske forfængelig og komisk, og ikke midre af, at en moden, erfaren mand ikke kan kende forskel på årsag og virkning.

Gule forteller at Breiviks forestilling om at Vesten er i krig med islam, deles av flere som deler noe av Breiviks tankegods på nett.– I de kontrajihadistiske miljøene på nett, så er vi i krig. En slags lavintensitets-krig mellom jihadistene og Vesten, sier Gule.Forestillingen om at muslimer allerede kontrollerer enkelte områder, såkalte «no-go-soner», i Norge er spesielt utbredt, forteller Gule.– Voldtekt mot ikke-muslimske kvinner blir sett på som en krigshandling. Også kriminalitet og narkohandel blir sett på som et virkemiddel som brukes i denne krigen, forteller han.Mange av kontrajihadistene mener også at muslimene praktiserer Taqiyya, muligheten til å benekte sin tro dersom ens familie eller inntekt er truet. En slags lisens for å lyve til vantro for å kamuflere islams hellige krigsstrategi. De hevder muslimer bruker voldtekt og narkosalg som virkemiddel i krigen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 1 juni 2012 - 22:33 - Svar

Det minder mig om en forudsigelse, der kom for et par år siden, om hvor de muslimske optøjer ville starte henne: nemlig i det tætbefolkede områder i enten Holland eller Belgien. Det her kan sprede sig som en steppebrand, den arabiske gader ligger også i Europa efterhånden, og “Europa i Flammer” kan snart tages bogstaveligt!

Men bare roligt, snart melder et par imamer (slanger i forklædning) sig, der vil bedyre at de hjertens gerne vil i dialog. Dernæst vil myndighederne gyde olie på vandene (læs: millioner til byfornyelse, islamiske kulturcentre, støttepædagoger, forsikringer fra politikere og politi om dialog og respekt) og snart vil lignende scener udspille sig igen og igen. Sådan kunne det nemt køre uafbrudt i 5-10 år. Og vi ville finde os i det. Myndighederne vil langsomt opgive kontrollen over områderne. Det bliver Gaza om igen og snart regner det med raketter fra oven.

Michael Laudahn

Posted: 1 juni 2012 - 22:49 - Svar

Hvis man siger Bryssel istedet for Bruxelles, så skal man også for bydelene gerne bruge de originale hollandske navne. Her altså Sint-Jans-Molenbeek. Det er jo tydeligt at Molenbeek ikke betyder andet en Møllebæk. .)

Frank P

Posted: 1 juni 2012 - 23:08 - Svar

Igen og igen snak og skriverier om nye krige i Europa. I radioen diskuterer 3 forfattere om hvordan scenerne i et borgerkrigshærget København vil udspille sig, en af forfatterne er sikker i sin sag: “alt er forandret, velfærdssamfundet er ikke længere, der er noget nyt i luften, måske er det fordi jeg er blevet gammel”. Antony Beevor toner frem i Deadline og betoner hvor svær situationen i Europa er blevet i dag. Af frygt for nationalisme ender man med at fremprovokere nationalisme med diktatoriske doktriner og magtkoncentration. Det kan ende med krig.

Europa vil se forandret ud om 10 år, med eller uden krig.

T. Snorrason

Posted: 1 juni 2012 - 23:52 - Svar

Og mens vi er i gang med at spå om fremtiden :-), så angiver Nostradamus 2017 som året, hvor det virkelig går løs og den endelige fred sænker sig på jord!

Emeritus

Posted: 2 juni 2012 - 00:11 - Svar

Til både posten og FrankP.
‘Indvandringen er kommet for at blive’, mener nogle. Hvorfor mener de det? Nogle mener det, fordi det er en følge af globaliseringen, og at netop globaliseringen er et universelt gode. En form for avanceret ‘Internationale’ med moderne tilsnit. For nogle er dette slet ikke bekymrende. Til gengæld spørger de selvsamme mennesker sig selv og andre bekymrede, om nationalismen midt i det hele stikker sit grimme fjæs fra II. Verdenskrig frem igen. Hvorfor spørger de dog om det? Selv i DR’s Deadline her til aften stillede Adam Holm netop dette bekymrende spørgsmål til historikerEN, Antony Beevor.

Men spørgsmålet hviler på en ensidig bekymring med blind vinkel. Verden i det forrige århundrede blev terroriseret af to i udgangspunktet ens godhedsideologier, den ene med socialismens forankring i det internationale (globale) Verdensherredømme og med Moskva som centrum, det andet med det nationale og Berlin som centrum og socialistisk basis for Verdensherredømmet som endemål. Adam Holm kunne derfor med lige så stor ret have vendt sin bekymring om og spurgt, om ‘Internationale’ påny stikker sit grimme fjæs fra II. Verdenskrig frem – igen igen forklædt som noget, ingen kan have noget imod – globalisering og Tro. Undlod han det, fordi globalisering er en god bestræbelse? Mennesket har jo brug for at tro på noget godt. På den anden side hvis Nationalt er grimt er internationalt eller globalt så ikke MINDST dobbelt så grimt.

Med venlig hilsen

Frank P

Posted: 2 juni 2012 - 00:13 - Svar

På næsten ugentlig basis hænges voldtægtsmænd ud med navns nævnelse på svenske Avpixlat – dette kan dog snart kan være fortid, hvis det står til Miljøpartiet i Sverige, der jo som bekendt vil beskytte indvandrede voldtægtsmænd uanset hvor grufuld gerningen har været. De aggressive og fordrukne svenske journalister kræver også Avpixlat lukket ned og hvis man husker tilbage så ved man jo, at sådan noget har man god erfaring med i Sverige. I 2006 fik den svenske socialdemokrat og minister Laila Freivald koldsved på panden, da SD på deres hjemmeside publicerede de berømte karikaturer. Hun beordrede derpå ganske enkelt hjemmesiden lukket ned og hun fik det som hun ville.

Og ikke kun fra politisk og journalistisk side møder Avpixlat modstand. Store internethacker-grupper har erklæret krig mod Avpixlat. For voldtægtsmænd skal beskyttes for alt i verden! Fuck de svenske piger, der er blevet besudlet, får dybe traumer, afhængighed af nervepiller og som til sidst kan ende med at tage den sidste udvej: selvmrd. Utallige gange er avpixlat nu blevet lagt ned, men de kommer altid igen.

Men Igen igen… massevoldtægt…. nu med dom til 4 ud af 7 gerningsmænd, ja 3 slap jo væk..

Andres Peos Goria, f. 1993, för grov våldtäkt till fängelse 1 år 4 månader. Irakisk medborgare.
Revyan Yonan Banyamin, f. 1993, för grov våldtäkt till fängelse 1 år 4 månader. Irakisk medborgare.
Steven Ghazwan Butrus Butrus, f. 1992. för grov våldtäkt till fängelse 1 år 4 månader. Irakisk medborgare.
Sivak Raffe Dauod, f. 1992, för grov våldtäkt till fängelse 1 år 8 månader. Irakisk medborgare.

(må de google deres egne navne for altid!)

Ikke engang 2 år!?!? Grov voldtægt!?!? Der nævnes endda i dommen at voldtægten var særligt rå og hensynsløs! Hvor forstyrret må svenskerne have lov til at være? Anklageren gik efter 4 år, men krævede dem heller ikke engang udvist???? Sverigistans oprindelige befolkning betaler en høj høj pris for dette sindssyge eksperiment. Hvor er oprøret henne, Svensson? Er du dum i skallen eller bare en FEJG hund?

Hvordan går det forresten lige med det somaliske svin der voldtog den lille pige i Herning?! Er der taget hensyn til hans menneskerettigheder?

http://avpixlat.info/2012/06/01/fyra-fick-fangelse-for-gruppvaldtakt-i ngen-utvisas/

Frank P

Posted: 2 juni 2012 - 00:21 - Svar

Frank P

Posted: 2 juni 2012 - 03:10 - Svar

Sikken en blæst om Søren Espersens generalisering om de 16.943 somaliere i DK.

Er Søren Espersens generalisering ugyldig? Nej.

Altså af det ovennævnte antal er 4236 af somalierne tilsyneladende voksne og over 18. Blandt disse tog man så en stikprøve på 269 og 248 af disse havde snydt i skat! 269 af 4236 er 6,3 % af den samlede population. 92, 2 % af stikprøven snød i skat. Kan vi nu generalisere om de voksne somaliere? Er stikprøven stor nok til at vi kan udtale os nogenlunde sikkert om populationen? Er stikprøven så at sige repræsentativ?

Nu hedder det sig, at man ikke må generalisere. Men det sker altså ustandseligt: Meningsmålinger udfærdiget på baggrund af 1200 personer ud af en population på 4 mio. stemmeberettigede bliver rask væk
brugt til at generalisere om danskerne. Det er 0,03 % af population. Altså taler 1 respondent på vegne af mere end 3000. Og det i en situation hvor der er flere valgmuligheder.

Hvad med somalierne? En hurtig søgning og derpå indtastning i en alment accepteret formel der bruges overalt giver svaret.

Her er eksperimentet udformet som et binomialforsøg (ja eller nej, succes eller fiasko, skattesnyd eller ej) og hvis man skulle udtale sig skråsikkert i 98 ud af 100 tilfælde (altså en usikkerhed på 2%), så havde en undersøgelse af 181 somaliere været tilstrækkelig. Så 269 somaliere overgår i høj grad et krav om at kunne sige med 98 % sikkerhed at de 92,2 %’s skattesnyd er repræsentativt for hele populationen. Faktisk kan vi komme op på hele 98,4 % sikkerhed før vi skulle have flere end de 269 undersøgte somaliere med i undersøgelsen. 99% sikkerhed ville have krævet 720 somaliere…

Normalt er det i socialvidenskaberne almindeligt accepteret at man kan udtale sig skråsikkert på et 95 %-grundlag. Det er her hvor man automatisk udråber det til en sandhed, selvom der er en risiko for med 5 % sandsynlighed at have begået en fejl.

Undersøgelsen af somalierne overgår altså i høj høj grad standarden inden for statistik om at kunne sige noget med sikkerhed! Søren Espersens generalisering er i orden efter de vedtagne statistiske regler.

Men men men de hellige, anført af Fatih El-Abed kan jeg se, vil fortsætte med at skyde på Søren Espersen og hans person. Der må laves en totalundersøgelse af alle enkeltindivider og indtil den sidste ikke er blevet undersøgt, så kan Søren Espersen intet som helst konkludere! Tænk hvis livet kun skulle leves således, aldrig at kunne generalisere om noget som helst. Så skulle vi nok nå langt.

Bjovulf

Posted: 2 juni 2012 - 08:30 - Svar

Flere detaljer ang. “Immigration is here to stay”

http://politiken.dk/udland/ECE1643197/eu-indvandring-er-kommet-for-at- blive/

Internationalt 1. jun. 2012 KL. 16.05

EU: Indvandring er kommet for at blive

Tiden er inde til en ny tone i udlændingedebatten, siger EU-kommissær på baggrund af rapport om indvandring.

Trods de seneste års skærpede tone i udlændingedebatten er danskerne sammen med svenskerne og hollænderne blandt de europæiske folk, der er mest indstillet på at åbne arme og landegrænser for udlændinge i nød. [ Hmm, hvornår er svenskerne – eller vi andre – nogensinde blevet spurgt SERIØST
om det emne? Er det da typisk sådanne udlændinge vi “får” eller rettere bliver påtvunget? ]

En holdningsundersøgelse lavet for Eurobarometer [ Hmm, gad vide, hvem der ejer / kontrollerer dem 😉 *) ] viser, at 92 procent [ ?!?! Næppe 😉 ] af danskerne synes, EU’s medlemslande skal yde beskyttelse og tilbyde asyl til folk, der føler sig forfulgt [ NEJ, til folk, der virkelig er forfulgt – og som ikke rejser hjem på ferie og genopdragelse, så snart de har fået asyl, opholdstilladelse eller statsborgerskab i DK – og / eller medtager og fortsætter deres hjemlige konflikter på dansk territorium – eller bruger os som base og økonomisk og logistisk støtte til terrorbevægelser og lign..] i deres hjemlande.

*) http://en.wikipedia.org/wiki/Eurobarometer

….

»De politiske ledere må holde inde med den indvandringsfjendtlige retorik, der er så udbredt. Migration er kommet for at blive«, siger Malmström på et pressemøde i Bruxelles. [!!!!!]

….

  Jacob Pedersen

  Posted: 2 juni 2012 - 19:52 - Svar

  Bjovulf, den samme artikel er skrevet hos Ekstra-Bladet. Prøv at læs, hvad de forskellige skriver i bloggen. Jeg har selv skrevet helt i bunden http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1769403.ece

  Meget kan man sige om Ekstra-Bladet, men inde for dette område, der tør både læserne og journalisterne tale, hvor andre holder deres kæft.

   Bjovulf

   Posted: 3 juni 2012 - 19:11 - Svar

   OK, tak – ja, der er sandelig mange der, der er meget bramfrie 😉

   Og nogle af journalisterne lader også af og til skinne igennem, at de ikke alle er helt 100 % PK,
   som man ellers let kunne forledes til at tro 😉 – gerne med nogle sarkastiske bemærkninger
   med et glimt i øjet. Der er sikkert grænser for, hvad de kan tillade sig at sige, når de er ansat i
   Politikens (forbedrings-)Hus.

falkeøje

Posted: 2 juni 2012 - 10:48 - Svar

Islam har intet med religion at gøre.
Den hører hjemme i mytologien sammen med Odin, Thor Freja og mange andre fra både den nordiske og den græske mytologi.
Det kræver overtro og meget ringe IQ at opfatte den anderledes.
Ufatteligt, at mennesker i 2012 kan opføre sig så åndssvagt!!!

falkeøje

Marie

Posted: 2 juni 2012 - 17:13 - Svar

Er Lars Gule alene i verden? Og er “krigen” så langt fremskreden, at fremtidens historieskrivning og placeringen af “aben” er højaktuel?

Jeg har netop været inde på et af Danmarks mest læste islamkritiske netsteder, og der var “krigen” udvidet til at omfatte handicappede og kvinder, som blev hudflettet i de mest beskidte vendinger af en af webstedets permanente medhjælpere (formodentlig under flere identiteter) og med tilhørsforhold til Trykkefrihedsselskabet fra første færd. Den slags udladninger er ikke ualmindelige og er måske forklaringen på, at antallet af læsere ikke har rokket sig i flere år, og at de fleste gode kommentatorer er forsvundet, selv om man skulle tro, at føromtalte krig havde inspireret til det modsatte. Ét er at vennerne godtager den slags kommentarer, men hvis man ikke hører til blandt vennerne, betakker man sig for at placere sig i samme kravlegård. Hvorfor luges der ikke ud i den slags? Er sådanne venskaber mere værd end at få udvidet læserskaren? Jeg tror det, for kritik er altid meget uvelkommen.

Jeg har også taget mig tid til at læse et opus af Fjordman, der mener at have bevist, at det er usandsynligt, at verden vil få en kvindelig Einstein at se. Personligt er jeg lige glad, omend jeg synes, at han undervejs i sine opremsninger overser Niels Bohrs intellekt og fine egenskaber og i det hele taget bryder alle de love for videnskabelig redelighed, der er mulighed for. Jeg sad tilbage med spørgsmålet, hvad alle de ord skulle gøre godt for, og hvor mange, der hopper på den limpind. Kommentatorerne gjorde det ikke.

Ude til højre ser jeg henvisninger til Sigurd Skirbekk. Ham har vi ikke hørt noget til i de senere år, desværre, han er savnet. Skirbekks artikler er på en gang stilfærdige, redelige og indtrængende af høj karat. Som sådan ikke oplagte elementer i den mere pågående netdebat, men meget anbefalelsesværdige, skrevet af en vidende og erfaren mand som de er. Jeg er desuden glad for Christian Skaugs artikler på document.no, der altid er gennemtænkte og -arbejdede, ærlige på en enkel og ligefrem måde, som jeg genkender fra den type mennesker, jeg mest har sat pris på at omgås og arbejde sammen med. Dem ser man ikke mange af i debatten. Morsom kan han også være på en tør og underspillet måde. Man mere end aner nogle gnæk i baggrunden.

Skyldes manglen på udvikling i den islamkritiske danske debat, at de fleste af os er dumme og sover, eller har det noget med kommunikationsformen at gøre? Kunne det tænkes, at man skyder for mange fra sig, selv om de i realiteten er interesseret i emnerne? Det kunne jo være, at dagen i forvejen var så fuld af problemer og modgang, at man ikke er i stødet til dommedagsvarsler for fulde basuner. Det vil i så fald åbne et “marked” for mere neddæmpede toner, der ikke behøver at gøre mindre indtryk, tværtimod. Det afhænger af modtagerne.

For at vende tilbage til Gule, måtte han i går helt fortjent tåle flere vitser, som da VG-reporteren Mads A. Andersen ansigt til ansigt med Gule udtalte, at han var en terrorist, der var blevet taget med bukserne nede. Videoen kan nemt googles. Andersen har en speciel mimik, der kan efterlade folk med det indtryk, at han befinder sig i et fremskredent stadium af Parkinsons syge, hvilket jeg ikke så sjældent er stødt på i Norge. Det giver jo muligheder for mentalt at blæse med mel i munden. Det dualistiske fornægter sig heller ikke i den sammenhæng. Men morsomt var det.

  steen

  Posted: 2 juni 2012 - 18:36 - Svar

  gider du skære det lidt ud i pap ?

  og der var “krigen” udvidet til at omfatte handicappede og kvinder, som blev hudflettet i de mest beskidte vendinger af en af webstedets permanente medhjælpere (formodentlig under flere identiteter) og med tilhørsforhold til Trykkefrihedsselskabet fra første færd.

  hvis det er ham, jeg tænker på, har han mindre end intet at gøre med TFS

   Marie

   Posted: 3 juni 2012 - 14:03 - Svar

   Nej, det hverken gider eller ønsker jeg, og desuden ved du sikkert, hvem jeg tænker på. Jeg har også haft den tvivlsomme fornøjelse af modtage mange beskidte personlige breve fra ham, de seneste blev kasseret ulæste. Ud fra din seneste tilføjede oplysning må jeg gå ud fra, at han lyver om sin medvirken i selskabets startfase, som han har pralet med, ligesom i øvrigt den tidligere stasi agent, der har fået fornyet aktualitet, efter at historien om den formodede storspion Per Michaelsen er begyndt at cirkulere. Desuden er jeg ikke dummere, end at jeg som andre har lagt mærke til, at indlæg og oplæg, jeg har kommenteret, senere er blevet ændret, hvorved min kommentar i bedste fald virker forstyrret og i andre direkte latterlig og forkert.

   Kommentatorernes sikkerhed er i det hele taget et hidtil uberørt emne, og hvor forsigtig man skal være, fordi der blandt andet hersker stor uenighed om nogle grundbegreber og forhold af basal betydning, kan man læse ud af Øyvind Strømmens bog “Det mørke nettet”, som jeg fik tilsendt i går. For hvor irriteret jeg end har været over hans påståede ekspertstatus, kan jeg dog ikke undgå at dele hans lede ved nogle af de eksempler, han drager frem. For at tage et oplagt, var det ikke alle, der udviste så stor takt den 22. juli sidste år, som der med en enkelt undtagelse blev udvist på Snaphanen. Der findes et meget ubehageligt eksempel på noget, der til forveksling ligner en triumferende hoveren.

   Jeg vil i det hele taget forsøge at lytte, hvor jeg kan, for er man opmærksom, finder man mange sprækker i Strømmens argumentation, som han i sidste ende – når han har fået forsvaret Arbeiderpartiet – ikke virker helt afvisende overfor at lade noget nyt sive igennem. Det er ikke en god bog, det er en sammenhobning af navne og omtale af meget overfladisk skitserede organisationer, hvis betydning jeg finder al mulig grund til at betvivle. Strømmen beskriver med stort hastværk et fjendebillede, som han i overvejende grad har tastet sig til perifer viden om på nettet, men han løfter ikke den bevisbyrde, der påhviler hans påstande om noget stort og farligt, som fra egne etniske rækker lurer på demokratiet. Bogen slutter med lidt rituel selvpiskning, men som sagt også med en diskret fremvisning af usikkerhed.

   ”Det mørke nettet” er hurtig læst, hyppigt irriterende både i det oppustede indhold og fordi den mangler et indeks, men lidt klogere bliver man da undervejs. Jeg opdagede fx, at jeg aldeles uforvarende tidligere er ramlet ind i et begreb, som jeg har tillagt en ganske anden betydning, end det har indenfor terrorforskning og counterjihadbevægelsen: den ensomme ulv. Det bruger Øyvind Strømmen megen tid på. Når jeg har skrevet om ulve, har det altid været som en munter henvisning til den amerikanske jungianske psykiater og digter Clarissa Pinkola Estés’ bog ”Kvinder der løber med ulve”, og den har intet som helst med terror og counterjihad at gøre.

    steen

    Posted: 3 juni 2012 - 23:38 -

    at indlæg og oplæg, jeg har kommenteret, senere er blevet ændret, hvorved min kommentar i bedste fald virker forstyrret og i andre direkte latterlig og forkert.

    næppe her?

    Iøverigt går jeg ud fra at vi taler om samme person. Jeg gentager : Han er ikke en dyt ” med tilhørsforhold til Trykkefrihedsselskabet fra første færd.” Påstår han det?

    Morten - - -

    Posted: 4 juni 2012 - 00:29 -

    @ Marie

    Kunne du ikke linke til blot tråden ? Så man kunne få syn for sagn. – Jeg er ikke i tvivl om, at du taler helt sandt. Vi har nok alle set ærgerlige og kontraproduktive indlæg i tidens løb.

    Selv er jeg af den mening, at de er ytringsfrihedens bærme, og at et vist mål af dem er et sundt tegn. Men det bliver de selvfølgelig ikke mindre skadelige for sagligheden af.

    – – –

Jacob Pedersen

Posted: 2 juni 2012 - 19:35 - Svar

Stærkt at Snaphanen kommer med denne her information. Man hørte kun kort om det i går over TV2News, og ellers har det været svært at finde noget.

Kan i ikke gå ind og kigge på min aktuelle video, som jeg har filmet om to i Niqab i Zoologisk Have. Den fik et review i forgårs:
http://www.libertarianrepublican.net/search?updated-max=2012-06-01T05% 3A44%3A00-05%3A00&max-results=10

Leave a Comment