4
jun
Seneste opdatering: 4/6-12 kl. 1934
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Interview af Jette Plesner Dali og Snaphanen

Over hundrede venstreorienterede overværer arabisk mishandling af jøde uden at gribe ind.

(Foto: Det lille israelske flag F. bar i reversen i Fælledparken)

Det er 1. maj i Fælledparken. Fra talerstolen har Villy Søvndal prædiket om, at “solidaritet betyder, at vi kerer os om hinanden,” da de kommer ud af det blå – lynhurtigt, beslutsomt og aggressivt. Gruppen af seks-otte unge arabere. Mens to af dem holder den 25-årige jødes veninde fast, går resten løs på ham med slag og spark. “Hvis ikke jeg havde pareret nogle slag, kunne det være gået meget værre,” siger han.

Mens de råbte “jødesvin” og “død over Israel”, smadrede de hans solbriller, flåede hans bluse i stykker, slog og sparkede. Trods chokket fik han spurgt dem: “Hva’ har I gang i, hvor er tolerancen?”

Bagefter forsvandt overfaldsmændene lige så hurtigt, som de var kommet efterladende den unge jøde med et flækket øjenbryn, hjernerystelse og blødende ud af næsen. Ingen af de 100-150 personer, der overværede overfaldet, kom ham til undsætning. Flere filmede optrinnet.

Gentagne overfald

Det gik også galt, da den overfaldne den 11. maj deltog i en støttedemonstration, som bl.a. Dansk Zionistforbund havde arrangeret foran Christiansborg.

“Efter demonstrationen blev jeg forfulgt over en kilometer af to araberdrenge, da vi gik ud af metroen. Når jeg stoppede op, stoppede de også op. De holdt en konstant afstand bag os. Til sidst lykkedes det os at løbe rundt om et hjørne og gemme os i en vens lejlighed.”

Han har prøvet det før. Helt præcist en halv snes gange indenfor de seneste seks-syv år. Ved et lignende overfald på Dronning Louises Bro for nogle år siden mistede han fem tænder – sikkert fordi han gik med jødisk kalot. Når han har vist sig på Nørrebro med et israelsk flag på reversen, er han adskillige gange blevet spyttet på.

Mit land

Hans veninde tør ikke længere følges med ham, hvis han bærer nogen som helst synlige tegn på, at han er jøde. “Hun er simpelthen for bange,” siger han. Trods de mange overfald nærer han stadig en vis respekt for det danske samfund, selvom den ikke omfatter venstrefløjens politikere:

“Det her er mit eget land. Jeg har alting på min side, lovgivningen, retssamfundet, alting – undtagen sikkerheden. Jeg er glad for, at jeg har så mange års erfaring i militæret, jeg er ikke bange. Jeg er blevet overfaldet siden jeg var 18. Der er jøder, der er bange, men som bliver meget glade over at se, at jeg ikke skjuler min identitet.”

Trods sin jødiske oprindelse har han gået i almindelig folkeskole, været på efterskole, sejlet med Skoleskibet Danmark og arbejdet indenfor militæret i fire år. Der blev han alvorligt skadet og pådrog sig en diskusprolaps, som han siden er opereret for flere gange. Han er sat sammen med skruer. Til tider har han svært ved at sove på grund af smerter i ryg og ben og han er nu under langvarig genoptræning.

Alligevel siger han, at det er bedre, at overfaldet i Fælledparken gik ud over ham end over en gammel dame, der ikke kan forsvare sig.

Kan en jøde være socialist?

Den 1. maj havde han medbragt et israelsk flag med, der hang over hans taske, ligesom han havde et lille jødisk emblem på blusen. “Kan man ikke være socialist, bare fordi man er jøde?” spørger han. I Fælledsparken bemærkede han andre, der bar t-shirts med påskriften “Boykot Israel” og nogle, der viftede med palæstinensiske flag.

I dagens Danmark bliver det opfattet som en provokation at gå med kippa – den lille kalot, som en del jødiske mænd bærer. Det samme gælder, hvis en jødisk kvinde bærer en davidsstjerne i en kæde om halsen. Ved den jødiske skole i København er der videoovervågning og hegn.

Åbenlyst jødehad

Hvordan reagerer det jødiske samfund på det åbenlyse og voldelige jødehad, der har vundet indpas i Danmark? Den 25-årige jøde svarer, at det jødiske samfund er delt. Nogle ønsker ikke at reagere – ikke kun fordi man er bange for det, men fordi mange straks vil opfatte kritikken som “anti-muslimsk”.

– Tror du, du bor her om 25 år?

“Det gør jeg ikke. Det tør jeg ikke. Mine børn skal ikke vokse op i et samfund, hvor de ikke kan være de mennesker de er. Danmark er på vej til at blive et farligt land for jøder. Det er det jo allerede, som I kan høre. Ekstra Bladet ville lave et interview med mig med navn og foto, men det er for farligt. Grupper som Hizb ut-Tahrir fører kartoteker over danske jøder og sympatisører. Jeg fatter ikke, at den organisation stadig er lovlig.”

Udbredt bekymring

– Du kender mange jævnaldrende jøder. Hvad taler I om, hvordan stiller de sig?

“Alle er bekymrede. Jeg kender ikke en eneste, der ikke er bekymret. Vi diskuterer allermest hvilken profil, vi skal have. Skal vi være pacifistiske og lade os kue af hadet? Vi er jo ikke interesserede i kamp her i Danmark, vi vil bare leve i fred. Jeg mener ikke, at vi skal lade os kue. Jeg kan ikke acceptere det. Jeg banker panden mod mine egne folk, fordi jeg står fast på min holdning. Jeg står hårdnakket på min ret. Nogle af dem synes, jeg er ekstremist. I Danmark har man på en måde givet op, men kampen er først ved at blive slem nu. Jeg kan kun være den, jeg er.”

– Du tænker: “Hvor er jeg sikrest om ti år”?

“Helt klart. Det land, jeg vil føle mig mest sikker i, er Israel. Der vil jeg være omgivet af mennesker, jeg kan stole på. Kan jeg stole på, at min nabo ville gemme mig af vejen, hvis vi – Gud forbyde det – skulle få et nyt Holocaust? Kan jeg stole på, at politiet ikke henter mig?”

– Har du overvejet at engagere dig politisk?

“Ja, men jeg er ikke sikker på, at jeg ville kunne styre mit temperament. Jeg er simpelthen så vred. Men hvis ikke der er andre, der gør det …”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 4 juni 2012 - 15:55 - Svar

Det kunne være sjovt at få en kommentar fra jødehaderen Willy løgnhals nu da han er blevet udenrigsminister.

Ikke fordi jeg tror han bekymre sig om overfaldet på en Dansk Jøde, men mere for at høre hvilken undvigemanøvre han vil bruge.

  li (islamonausea lidende)

  Posted: 4 juni 2012 - 16:24 - Svar

  ja, det kunne være endnu sjover at få en kommentar fra FriVilly dhimmie Snøvledal på engelsk 😀
  Men Frivilly dhimmie Snøvledal vil helt sikkert forsvare Jødernes ret til at bære Israels flag, selv går jødeforfølgeren Frivilly dhimmidal jo ind for genindførelsen af jødestjerne mærkning af alt Israelsk, lige efter mein kamp og koran bogen.
  Det er godt vi har en out of reach svine medister…øh, minister som Frivilly dhimmie Snøvledal, så behøver vi ikke gå i cirkus revyen for at få noget at grine af, selvom det er noget sørgedal…øh, sørgeligt at en cirkus klovn har forvildet sig ind i vores Folketing, især når klovnens numre får virkelige alvorlige volds konsekvenser for jøderne.
  Klam klovn!

   Santor

   Posted: 4 juni 2012 - 17:13 - Svar

   LOL, Det ville nok forvirre begreberne endnu mere hvis Willy Løgnhals forklarede sig på engelsk, så det ønsker jeg ikke 🙂

Frank P

Posted: 4 juni 2012 - 16:23 - Svar

Socialister og muslimer synes forenede i deres had til jøder. Sjovt som de altid ynder at drage paralleller mellem 30’erne og nutiden: “Muslimer er vore dages jøder” eller “Vi ved jo hvor galt det kan gå når vi tænker på 1930’erne”.

I Frankrig bliver jøder nu dagligt chikaneret og udsat for vold. I belgiske byer er den også helt gal. I Sverige skrives og tales der også om det stigende jødehad, uden at komme nærmere ind på, hvor det kommer fra. Borgmesteren i den 3. største by i Sverige bidrager endda gerne selv til at piske en anti-jødisk stemning op! Måske har han lært det fra Londons tidl. borgmester? Eller ser han måske for meget arabisk fjernsyn, hvor jødehadet trives fint og er en integreret del af selv børneprogrammer, noget som vi skatteydere i DK faktisk finansierer via støtteordninger! Ja tænk vi er med til at udbrede endnu mere jødehad, der er åbenbart ikke nok, også selvom at der I DAG er mere jødehad i den muslimske verden (1,5 mia.) end der var på noget som helst tidspunkt i 30’erne! Og alle os der ikke er jøder ser endnu engang bare på og gør intet, fordi ingen andre gør noget.

Foreslag: lad os afholde en vi-bærer-alle-kippa-dag og så gå igennem gaderne i København, det ville da være det mindste…

  Peer Pedersen

  Posted: 4 juni 2012 - 16:55 - Svar

  En “Kippa-dag” ställer jag upp på, det om något hade dragit ut vänsterns och Islamismens tänder…

  Santor

  Posted: 4 juni 2012 - 17:17 - Svar

  vi-bærer-alle-kippa-dag eller vi-er-alle-jøder-dag.

  Den er jeg med på.

Frank P

Posted: 4 juni 2012 - 18:53 - Svar

Endnu en af liberalisterne (Karsbøl, Arzrouni, m.fl.) giver efter. Ole Birk Olesen, LA, formulerer sig upassende om en spyttende indvandrerdreng.

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1770655.ece

Fluks bliver han overfaldet og nedsablet på sin væg af en horde af gutmenschen, der trækker racistkortet, stråmandsargumenterer og hiver moralsk ækvivalens frem fra rodebunken af slidte tricks. Straks glemmer gutmenschen hvordan Ole Birk Olesen gik i rette med Lars Hedegaards udtalelser om ‘muslimske mænd’ og hvordan han utallige gange er gået i rette med os, der “har muslimer på hjernen”, på sit eget netsted.

Der er lidt svenske tilstande over det, for der går fuldkommen massepsykose i det, der er fri lejlighed til at skilte sit eget åbne og inkluderende menneskesyn.

Jesper

Posted: 4 juni 2012 - 19:21 - Svar

Sej gut.

Respekt her fra!!

Robert R

Posted: 4 juni 2012 - 20:13 - Svar

At tænke sig, at Danmark er sunket så dybt!
Det var os der redede jøderne fra nationasosialisterne!
Men vi kan åbenbart ikke rede dem fra islamisterne!
Skam over de socialister der bare så til!
Det er bare så skammeligt og ynkeligt!

Ole Burde

Posted: 4 juni 2012 - 22:42 - Svar

Lad os nu sige at det havde været en “almindelig” dansker med T-shirt med muhammed-bomben , som havde uldløst overfaldet i fælledparken i stedet for et israelsk mini-flag : det store spørgsmål er så , om nogen af de 100 omkringsstående havde haft mod til at blande sig ?
Det tror jeg ikke .
Problemets rod er mindst lige så meget denne totale mangel på både viljen og EVNEN til spontant kollektivt modangreb.
Denne naturlige evne er på en eller anden tragisk måde gået tabt …..Det er derfor nødvendigt at genopfinde den uden videre omsvøb , på det personlige plan .

vivian edsberg

Posted: 4 juni 2012 - 23:32 - Svar

Spørg Arne og Bent Melchior, Herbert Pundik og andre prominente danske jøder, hvorfor de har ivret sådan for muhammedansk indvandring. Der er for år tilbage blevet advaret kraftigt om netop det, at det kunne komme til at gå frygteligt ud over danske jøder. Men de ville ikke høre, de blev bare ved med deres præk om racisme, nazisme, fremmedhad og “du skal elske den fremmede, husk at du selv var fremmed i Ægyptens land” og de var så gode til det med flygtninge, for de havde jo selv været flygtninge. Spørg dem, hvorfor de har været med til at udsætte deres eget folk for de forfølgelser, der nu finder sted i Danmark – og Sverige, Malmø og andre steder som en direkte konsekvens af indvandringen. Spørg dem!!!!!

  vivian edsberg

  Posted: 5 juni 2012 - 02:35 - Svar

  Man kunne også spørge Barbara Spectre i Sverige, om hun stadig har lyst til at prale med, at det er jøder, der har spillet den ledende rolle i multietniceringen af Europa.

   Michael Jensen

   Posted: 7 juni 2012 - 01:28 - Svar

   Man kunne også spørge dig om, hvorfor du mener det er anderledes at de nævnte personer gør det, end at f.eks. Zenia Stampe og Johanne Schmidt Nielsen gør det..?

Charles Nielsen

Posted: 5 juni 2012 - 00:42 - Svar

Der har meget meget længe trængt til at blive rengjort.
Hold Danmark rent, De er tid til storskræld.

Nakkehårene rejser sig jo, og man får gåsehud. !

T. Snorrason

Posted: 5 juni 2012 - 00:55 - Svar

Selve overfaldet er ikke forbavsende i disse tider, men hvad der kan undre: hvor var og er politiet i den sag?
Ingen skal bilde mig ind, at der ikke var civilt politi i Fælledparken den dag. Selvfølgelig ikke lige, hvor overfaldet fandt sted, men blandt mængden.
Derefter skulle det ikke være så svært, når der, som beskrevet, blev taget fotos, at finde frem til og få afstraffet overfaldsmændene.
Jeg henviser gerne til :

12 timer mod hadforbrydelser og intolerance (28.02.2012)
Under titlen ”Ekstremt Lokalt” samler social- og integra-tionsminister Karen Hækkerup og justitsminister Morten Bødskov den 1. marts 2012 60 repræsentanter fra stat, kommuner, erhvervslivet, foreningslivet, kulturlivet og forskningsinstitutioner til en 12-timers camp mod hadforbrydelser og intolerance.

Men hvis overfald på jøder ifgl. politiet ikke falder ind under alvorlige hadforbrydelser og intolerance, er det selvfølgelig en anden sag. I det tilfælde bedes politiet venligst klart tilkendegive det.

Hvorledes går sagen iøvrigt med jøden, der fik en brosten gennem vinduet?
Henlagt, måske?

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 5 juni 2012 - 13:36 - Svar

Det har sagts många gånger här på bloggen: Judarna är kanariefåglarna som visar att syret är på väg att ta slut och att vi själva står på tur.

F är en otroligt modig människa som genom sina egna uppoffringar hjälper till att göra våldet synligt för alla. Han och alla andra judar måste bara få allt vårt stöd.

Peer Pedersen

Posted: 5 juni 2012 - 17:23 - Svar

Dessa personer borde skickas retur till Krapylistan med första flyg/båt eller i container på bil.
Helt sanslöst att ge sig på en annan människa för ett flagg på jackan.

Victor

Posted: 5 juni 2012 - 18:54 - Svar

Der sidder en stakkels dansker i spjældet i Mexico. Manden hedder Hamza Korekort Karroum, ifølge mexicanerne. (Fedt mellemnavn).

Ifølge brormand Nasser Karroum fra Århus, har han det ikke så godt. Og er forresten uskyldig….

http://jyllands-posten.dk/aarhus/krimi/article4710382.ece

Nå ja.

I mexicansk TV kommer en helt anden historie frem – og den er ikke sø gåd….for Hamza.

http://www.youtube.com/watch?v=Fpr5EaWDImI

Åbenbart har mexicanerne ikke så megen lyst til at blive “kulturberiget”.

Ole Burde

Posted: 5 juni 2012 - 19:03 - Svar

Mon ikke den stakkels unge mand på et tidspunkt pakker kuferten og rejser til Israel ? Eller er det stadig ikke lykkedes for ham at frigøre sig fra den venstreorienterede hjernevask som han sandsynligvis har fået DOPPELT portion af : Både som dansker og fra det jødiske lokalsamfund ? hvis han bliver ved med at klynge sig til “progressiviteten” samtidig med at han nu er udvalgt som dennes yndlingsoffer , så er han fuldt ud ansvarlig for egen skæbne .

  Michael Jensen

  Posted: 7 juni 2012 - 01:30 - Svar

  Vi er ALLE fuldt ud ansvarlig for egen skæbne. Hvorfor skulle nogen være anderledes end andre heri?

  T. Snorrason

  Posted: 7 juni 2012 - 02:29 - Svar

  Hvorfor skulle den unge mand dog flygte til Israel?
  Han gør det korrekte, bortset fra han burde have politianmeldt overfaldet, ganske som Jacques Myard gør i ovenfor nævnte episode “You’ve got no place here. This land belongs to the Muslims”.
  Det er vejen frem for sådanne episoder.
  De pågældende tosser og islamister bliver registreret, får en straf og forhåbentlig også en klækkelig bøde.
  På længere sigt konsekvent udsmidning af landet, så man øjensynligt ikke identificerer sig med og ikke vil være en del af. Har de pågældende statsborgerskab, kan det oftest blot fratages, da mange af disse uvelkomne personer har dobbelt statsborgerskab.
  Rascismeloven burde være perfekt til at få stoppet kæften på islamister og den slags.

   steen

   Posted: 7 juni 2012 - 03:12 - Svar

   Det er selfølgelig anmeldt til politiet og registreret af hospitalet og Mosaisk Trossamfund efter alle kunstens regler.

Info

Posted: 5 juni 2012 - 22:37 - Svar

SVERIGES NATIONALDAG: ANDRA LÄNDERS NATIONALDAG.

Jag skulle kunna fatta mig kort. Sedan Sveriges nationaldag infördes, har ingenting, absolut ingenting, tytt på något annat i Sverige än att Sveriges nationaldag är detsamma som alla andra länders nationaldag. Se närmare nedan.

Det finns en s.k. debattartikel i DN idag, där en nyligen invandrad jugoslav önskar definiera, vad den svenska nationen egentligen är och vad svenskar är och bör vara. Jag själv, till exempel.

Selimovivcz kom från Sverige för några år sedan och nu skall han äntligen med hjälp av DN och FP och Sjupartiet osv. tvinga fram en NY svenskhet. Svenskarna skall hålla käften. Och bara lära sig vad de ska vara. Artikeln i DN lyder: DET BEHÖVS EN NY SVENSKHET.

Varför dög vi inte förut? Varför dög inte min mor och far? Varför måste jag skära halsen av mig?

Den s.k. Sveriges nationaldag erhöll stegvis sin nuvarande status under åren 1983–2005 som en efterfrågad ersättning för den tidigare Svenska flaggans dag, vilken firats oavbrutet sedan 1916. Anledningen var närmast, att man inom Sjupartiet och den svenska journalistkåren allt mer började uppfatta den svenska fanan som en nazistsymbol.

I skolsammanhang infördes till och med förbud mot kläder med blågula flaggor: ”Men nu säger Stålhagsskolan ifrån – tröjor med kränkande symboler är förbjudna.” – Se bild och artikel:

http://www.vimmerbytidning.se/article/articleview/5240/1/52/

Sveriges nationaldag är numera den dag, då tusentals ”nya svenskar” från avlägsna länder varje år hedras med ståtliga ceremonier i Stockholms stadshus, då afrikanska trumorkestrar intar Skansen och kurdiska och afghanska danstrupper får visa upp sig i diverse svenska småstäder. Ungdom Mot Rasism demonstrerar med röda och svarta fanor.

Klicka på skärmdumpen:

http://petterssons.bloggsida.se/2011/06/02

Eventuellt håller EU-minister, demokratiminister och konsumentminister Birgitta Ohlsson återigen tal över sitt älsklingstema ”Avskaffa Sverige”:

http://photoimagine.wordpress.com/2010/02/06/avskaffa-sverige/
http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/birgitta-ohlsson-utsedd-ti ll-varldsledare-5955951-artikel.aspx

ELISABET HÖGLUND/AFTONBLADET 4/6 2012: AVSKAFFA NATIONALSÅNGEN!

TV-kändisen Elisabet Höglund tror sig vara djärv och originell, när hon den 4/6 i AB hånar Sveriges gamla historia och vill avskaffa Sveriges nationalsång, ”Du gamla, du fria”. Men många före henne har gjort detsamma efter 68-vänsterns tid.

Alltnog, ord som hon särskilt vänder sig mot i den 168 år gamla sångens första två verser (Dybecks ursprungliga) är: ”Du tronar på minnen från fornstora dar / då ärat ditt namn flög över jorden.” Ord som Höglund associerar till ”brutal kolonialism”, ”imperialism”, ”kolonialförtryck”. (Hon glömde nämna Breivik. Och Hitler.)

Höglund önskar sig en modern, svensk nationalsång – en sådan där t.ex. ord som Zlatan och Lorine Zineb Noka Talhaoui (Loreen) ingår. – Själv föreslår jag Alfvén/Ossian Nilssons ”Sveriges flagga” (1916): ”Flamma stolt mot dunkla skyar / likt en glimt av sommarens sol”:

http://www.youtube.com/watch?v=HCLPC3Bmzrc

SVENSKA FLAGGANS DAG I STOCKHOLM 1953

Här finns en liten film från det gamla firandet 1953 av Svenska flaggan, som på 50-talet inte var en skamtrasa utan kallad ”Sveriges frihetssymbol”:

http://www.youtube.com/watch?v=qt5cfYIq70I

Filmen kan vara värd att titta på innan den censureras av YouTube. Varningar: Svenska folkdräkter (från 07:20) förekommer liksom vanliga herrbyxor (däremot saknas könsneutrala och icke-elitistiska blåjeans helt, både på herrar och damer).

Snart finns inte heller Sveriges nationaldag kvar. Snart är den svenska autogenociden fullbordad. Och snart är de som iscensatte densamma också borta och döda.

Leave a Comment