15
nov
Seneste opdatering: 15/11-12 kl. 2301
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Efter et fem timer langt møde med boligselskabets formand, var der stadig ikke fundet en løsning på den omdiskuterede juletræssag i Egedalsvænge i Kokkedal. Formanden for boligselskabet 3B, Steffen Morild, var den eneste, som udtalte sig til pressen efter mødet onsdag aften. Han kunne kun fortælle, at det ikke var lykkedes at nå til enighed i sagen, og at der derfor om to uger skal vælges en ny bestyrelse i Egedalsvænge på et ekstraordinært beboermøde.

“Det har taget sin tid, men det gør demokrati en gang i mellem. Vi er dog kommet til forståelse om rigtig mange ting,” sagde Steffen Morild onsdag aften til DR….De ni medlemmer fra afdelingsbestyrelsen valgte at smutte ud af bagdøren for at undgå de ventende journalister. Kl. 14:50. Juletræsballaden fælder bestyrelsen i EgedalsvængeNår TV2 skriver ‘fornyet håb’, så mener de i virkeligheden: Muslimsk flertal afviser fortsat juletræsfest.

Man kan med god ret sige, at “islam betyder krig” så sandt som islam er involveret i over 85 % af denne verdens blodige konflikter, trods det at muslimer kun udgør 23 % af verdens befolkning. Men krig er så meget, det er også kronisk konflikt der bare går i lys lue, lad os sige hvert fjerde år, og som mest er konflikt for konfliktens skyld. Det er mere beskrivende lige her og nu, at samlivet med islam i Europa bliver en kronisk fredsproces, og Kokkedal-eksemplet skærer det ud i pap for de mere tungnemme, der ikke lige er politikere: Efter timelange natteforhandlinger om intet andet end en tom demonstration af dominans og magt, vil det muslimske flertal ikke give sig. De har indtaget territoriet, og de bestemmer, hvad der skal foregå. Ganz einfach.

Der skal dog mere til at skræmme politikere, men enhver der kan se skriften på væggen, ved at disse personer er snyltere og grus i maskineriet på et demokrati, at de ikke bare ikke forstår, men tydeligt foragter. Demokratiet skal tjene deres interesser, og ingen andres, de spiller efter andre regler. De burde ikke befinde sig i landet, hvis noget præventivt skulle gøres, men det skal der selvfølgelig ikke, derfor er fremtiden en fredsproces.

Politikerne hader problemer, de vil sælge deres egen mor for fred, de vil gå baglæns i al evighed, de er den anden nødvendige garant for en evig fredsproces. Deltag i den eller underkast dig dine politikeres muslimske obstruktørers dominans. Mange af deres slags, og hele samfundsordenen ryger i grøften.

Desværre ignorer de fleste fredelige, socialiserede muslimer den skade og ulykke, de vil berede os allesammen. Indtil videre er det kun underklassen, der skal sidde og forhandle i sene nattetimer, fordi nogle udlændinge vil dominere dem i deres eget land, men hvad sker om en generation, når det er middeklasse og øvre middelklasse, der skal tåle den opførsel? Man skulle næsten oprette en sweepstake på, hvad der kommer til at ske.

Indtil da må man takke bestyrelsen i Kokkedal for en perfekt, pædagogisk demonstration, jeg håber alle har taget til sig og aldrig glemmer: Der er dele af islam, man ikke kan og ikke skal forhandle med. Man kalder det ‘et lærestykke’. Tag ved lære, eller tag hvad der kommer. (Se også: Karen Jespersen: Når radikale muslimer får magt.)

Der er den lille kamp og den store kamp

Den lille, der vel at mærke ikke er ligegyldig, handler om at nogle helt konkrete danskere i et bestemt område ikke bliver pisset på af herrefolksaspiranter.

Den væsentligt større kamp handler om at få virkeligheden selv til at tegne og fortælle en vigtig historie af pædagogisk tilsnit til de 85% af danskerne der ikke stemmer DF. Denne kamp kan ikke tabes, uanset udfaldet i den foreliggende sag. Mainstreammedierne kan intet gøre her – ingen afetnificering, apologi, moralsk ækvivalens eller håbløse forsøg på at bringe muslimske mønsterbrydere og muslimsk goodwill på banen kan skjule den egentlige historie: At Danmark er blevet påført en udefrakommende pestilens der bringer kiv og strid, der for bare 20 år siden var så godt som ukendt, ind over hegnet.

Træet kommer givetvis op, og bliver højst sandsynligt ødelagt igen, hvilket er uacceptabelt for beboerne. Tilbage står en lysende klar pointe som de 85% så kan tygge på: Det har ikke altid været sådan. Det behøver faktisk ikke at fortsætte på denne måde, men det gør det helt sikkert hvis DU ikke genovervejer dit politiske ståsted. Valget er dit. Kommentar: Lars Findsen På Crack


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Elefanten

Posted: 15 november 2012 - 17:53 - Svar

De muslimske nu afsatte bestyrelsesmedlemmer i Kokkedal hører til den brede gruppe af moderate og normale muslimer. Der foreligger ikke noget om hellig krig, terrorplanlægning, hashhandel eller æresdrab.
Måske kunne Danmarks Radio caste dem, så befolkningen kunne blive oplyst om, at indvandringen af muslimer fra fjerne lande og kulturer er gandke problemløs.

Frank P

Posted: 15 november 2012 - 18:45 - Svar

LFPC burde skrive mere her igen. Han er fantastisk!

Morten - - -

Posted: 15 november 2012 - 19:35 - Svar

Hvis nogen skal skifte politisk ståsted, så skal de skynde sig, for vi er de sidste, der kan huske, at det har været anderledes. Skolen tugter vore børn til multikulturalister. Satellitbyernes “Grønjakker”s, “KKK”eres og “skinheads”s forhutlede døtre dyrker allerede sex med solbrændte “unge” i “centeret”s solarium. Og konverterer siden, for at få den tryghed, ingen andre end muslimer længere kan give dem.

Da Wilders’ film, Fitna, blev lanceret, spurgte en bekymret journalist en muslim, uden for moskéen på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter, om han dog ikke var såret over hollænderen. Han svarede med et blik glødende af overbevisning: “Folk som Wilders – de forsvinder bare! Men islam bliver bare stærkere og stækere”.

Som talt ud af min mund. Jeg har også vidst det altid. Vi forsvinder bare. Og islam bliver stærkere og stærkere.

– – –

  hilmar

  Posted: 15 november 2012 - 22:39 - Svar

  Hej Morten – – -.
  Fint nok med realisme og utilsløret anerkendelse af den demografisk-eksistentielle krises alvor.
  Men jeg vil mene, at din defaitisme tager overhånd når du skriver:

  Vi forsvinder bare. Og islam bliver stærkere og stærkere.

  Hvem er “Vi” i din pessimistiske profeti?
  Dem der forsvinder, både åndeligt og fysisk, i konfrontationen med selvbevidste og uforbeholdent selvhævdende tilvandrede, er vel de vesteuropæere som bygger deres identitet på hvad andre tillader dem at bygge den på, fremfor selv at definere og vedkende sig en sådan.
  At opbyde troværdig modstand mod statssubsidieret folkemord forudsætter som minimum, at man er ærlig over for sig selv hvad angår identitet og loyalitet.
  Hvis den egentlige nationale, etniske, identitet erstattes med et korthus af formalistiske, juridiske og/eller rent politiske definitioner (såsom sprog, statsborgerskab eller eksempelvis teoretisk konservatisme), ja så smuldrer grundlaget for en stærk, naturlig og indiskutabel modstandskraft.
  Befolkningsudskiftningen er en kamp på liv og død. Hvis man ikke, i det mindste over for sig selv, kan besvare spørgsmålet om hvilken grundlæggende identitet man besidder med et blik “glødende af overbevisning”, men føler sig nødsaget til at forsvare sig med “legitime” rationaliseringer, kan man ligeså godt opgive ævred på forhånd og fortsætte med at se “vild med dans” og “forbrydelsen” på fladskærmen eller læse den næste femi-krimi.

   Morten - - -

   Posted: 15 november 2012 - 23:30 - Svar

   @ Hilmar

   Mit “vi” var ment som et solidarisk “vi”. Jeg har personligt ikke tænkt mig at give op – ligesom det heller ikke er mig, der behøver at følge opfordringen til at skifte politisk ståsted. Men jeg læser dagligt, “hvad der bør gøres” i diverse kommentarspor. Og jeg forstår derfor også, at det aldrig er autor selv, der bør gøre noget. Uden opfordre andre til at blive aktive. Vi her er de eneste, der føler en nødvendighed. Alligevel truer vi ideligt ud i luften med, at “nogle andre” en dag vil gøre noget, og da noget drastisk! Med et “skyggefolk”, der “en dag vågner op” …

   Aaarh … jeg har svært ved at få øje på det. Det er vist en illusion. Et indigneret folk med hat, stok, og paraply findes ikke længere. “Danskerne” er en reference på begge fløje. Og ingen regner sig til dem, enten de mener, at “danskerne” er forvorpne, smålige, småracistiske, småfascistiske, ensporede, smalsporede, enøjede, firkantede, kun tænker på at æde og drikke (“ja, selvfølgelig ikke vi, der er forsamlet her”) – eller er et godmodigt, frisindet, tolerant, godlidende, lidt blåøjet folk, der er blevet ført bag lyset af en verdensfjern og forfængelig elite. Og som altså – mener begge fløje – en dag kan finde på at gøre slemme ting, hvis ikke politikerne gør som hhv. den ene og den anden fløj råder dem til!

   Det er i forhold til den forestilling, jeg synes, vi bare forsvinder. Fordi vi underholder os med fantasier om en reaktion, der udebliver. Mange gange endda simpelthen for at have en ventil at bringe vores eget overtryk ned ved hjælp af – og dermed reelt udsætte dagen, hvor vi gør noget.

   Og vi bliver færre, mens de andre bliver flere. Vores kvinder bliver deres, de indvandrer i større tal, de får flere børn, vi får færre, færre blandingsbørn født af danske piger/kvinder har en dansk identitet. Skolen straffer selvhævdende danske elever og belønner de “multietniske”.

   Selvfølgelig forsvinder vi ikke ad infinitum, fordi vi er nødvendige, vi forsørger samfundet, og der er ikke p. t. et alternativ til vores systembevarende funktion i samfundet. Det er jo ingen særlig kompetence at søge bistands- og julehjælp. Den kan man kun få, så længe der er glade givere. Så på et tidspunkt forandrer nødvendigheden vilkårene for alle. Os, såvel som muslimer. Og vi bliver mindre attraktive som indvandringsland. Lad os da håbe, at vi til den tid har det bedste bud på en fortsat fremtid på dansk grund. For det er nemlig vores bedste håb.

   Udover at få standset indstrømningen, men vi har jo lige stemt for åbne grænser i næsten fire år via den indvandringsvenlige regering og dens støtteparti, Liberal Alliance. Det er lang tid, for i al den tid er tendensen, som jeg siger: Vi forsvinder bare, men islam bliver stærkere og stærkere.

   – – –

    Prudentius

    Posted: 16 november 2012 - 00:06 -

    Morten du forestiller dig et kun alt for levedygtigt status quo. Multikulturens stærkt negative dynamik er selve garantien for det modsatte!

    Kokkedal-sagen er endnu et uigendriveligt bevis på at alle tosserne her på Snaphanen igen og igen rammer rigtigt med profetisk præcision. Stort set alle advarsler fremsat på disse sider har materialiseret sig, desværre.

  Prudentius

  Posted: 15 november 2012 - 22:40 - Svar

  Det var jo den rene multikulti-Hamlet, fusioneret med det berømte syngespil “The fall of Byzantium” og operaen “Requiem for Kokkedal”, genopført til tracket fra sci fi-gyseren “We are all dooooomed!”.

  Jeg har allerede skudt mig med min seksløber. Den med perlemorshåndtaget, sølvkuglerne og det forgyldte halvmåneformede sigtekorn.

  Pædofetens lystige svende har nægtet os et juletræ…. Alt er tabt!

  🙂

   Morten - - -

   Posted: 16 november 2012 - 00:13 - Svar

   Ja, hvis de lystige svende kan nægte os noget så elementært som et juletræ, så er alt ganske rigtigt tabt. Eller din pointe er kanske den modsatte?

   Nu var det ikke “juletræet”, der gav mig anledning til at skrive som jeg gjorde, men LFCPs indlæg. – Hvori han opfordrer til at genoverveje politisk ståsted. Jeg fornemmer, at den opfordring vil få svært ved at nå sin målguppe. Af mange gode grunde. Blandt andet, at vi her forhåbentlig allerede står det rette sted, og ikke stemmer på et parti, der er villig til at handle med udlændingepolitikken. Jeg kan godt se, at Dansk Folkeparti ad åre er krøbet op på forventelige 15% i de mest lovende prognoser. Men det har holdt hårdt og været over mange år. Endskønt hvert valg er en folkeafstemning. Ja, hvert valg er den folkeafstemning, vi fejlagtigt hævder at politikerne ikke har givet os. Det har de. Vi HAR valget.

   Men kan du se noget, Prudentius? Kan du se … der sker ikke rigtigt det, der batter. Ikke rigtigt noget, der for alvor er til vores fordel.

   Vi forsvinder bare, og islam bliver bare stærkere og stærkere.

   – – –

    Prudentius

    Posted: 16 november 2012 - 00:28 -

    Min pointe er den, jo det lyder måske lidt komisk og hovskisnovski, at avantgarden her på Snaphanen er flimrende lysår foran en slumrende befolkning, der længe har betragtet hele diskussionen på døsende afstand…. og ædt tonsvis af kebabber, mens vi i ånden har gravet kilometervis af skyttegrave og udkæmpet hele krige.

    Det er og bliver en omgang smugkiggen i krystalkuglen indtilvidere, fordi vores samfund stadig kan bære presset, men personligt hverken frygter eller tror jeg på den her “death by dementia” du foreslår. Set i lyset af historien og naturen kan jeg kun se en uendeligt kaotisk (dynamisk om du vil) tid forude.

    Og… Islam (og/eller den ny-islamiske vækkelse) har som alle ideologiske-politiske-militære bølger sine tragiske begrænsninger indbygget i sig.

    Morten - - -

    Posted: 16 november 2012 - 01:11 -

    Tragiske begrænsninger er jo livsens vilkår.

    Men det korte af det lange er, at vi svinder ind, og foreløbig svulmer de andre. Det er klart, at polerne vil vende i deres ekstrem, men hvor tragisk det bliver, er ikke til at sige. Og heller ikke hvordan.

    Når man skal vurdere sandsynligheden af “den fredelige indslumren”, så vil jeg nu insistere på den – for nogens vedkommende. I skolen bliver børn ikke længere opflasket med det bedste fra Danmarks oprindelige kulturarv. De sange, selv små børn synger, er mere “Midt Om Natten” end de er smukke årstidssange som “Det Lysner Over Agres Felt” eller andet poetisk. Det smukke, det poetiske, ja selv det herlige, viger for det meget seje og fede. Derfor vil noget dø.

    Vi mister vores samhørighedsfølelse med landet, fordi vi lever som pizzaspisende, systemafhængige, livsuduelige “euromen”/”-women” i en abstrakt økonomi. Og vi kan end ikke svare på spørgsmålet: “Hvilken særlig ret har du til at være her, som han ikke har? Hvad ret har du til at beholde goderne for dig selv? Er det da dig, der har skabt dem? Eller var du bare så heldig at blive født til dem? Og nu handler det om at holde andre fra fadet!”

    Så at nogen vil dø, enten fysisk eller åndeligt – det er jeg aldeles sikker på. Vores forbundethed til vores land er blevet uvirkelig. Vi ved ikke mere, hvorfor vi hører til her i højere grad end alle andre, der vil have del i Eldorado.

    – – –

    Prudentius

    Posted: 16 november 2012 - 02:24 -

    “…pizzaspisende, systemafhængige, livsuduelige “euromen/-women” i en abstrakt økonomi.”

    Ha, ha, ha! 🙂 (Og det er NETOP denne uværdige tilstand, dette impotensens Eldorado, millioner, hvis ikke milliader, fra den tredje verden kæmper for adgangen til)

    Den her med at vi er nogen uvitale skvat druknende i et ocean af økonomisk-kulinarisk nydelse kan jeg godt lide. Jeg tror også den er delvist rigtig, om end den også er enormt relativ og delvist falsk. Vores mere “traditionsbundne” forfædre ville utvivlsomt have givet deres højre arm, solgt deres børn plus fædrelandet, og skrottet alle folkeviserne og salmerne for at opleve bare en eftermiddag i den moderne verden.

    Personligt har jeg ingen romantiske bånd til de forgange tider. Tidlig død, vold, sanseløst druk, fattigdom, fugt, snavs, opslidende arbejde, evige krige, dumme konger, onde herremænd og sure præster, samt generel ufrihed, var dagen og vejen. Et par flotte barok-salmer i en gotisk katedral har været en ringe trøst.

    Vi må arbejde med det vi har. Og som vores forfædre vinde de slag der virkelig tæller. Og igen som vores forfædre kæmpe midt i en kultur og et samfund, der naturligvis altid kunne være bedre.

    Morten - - -

    Posted: 16 november 2012 - 09:01 -

    Jo, men selvfølgelig ville mange, der levede i elendighed i fortiden gerne leve i Slaraffenland, hvis de kunne komme til det. Der er bare det ved det, at man får æselører af det. Og ender med for alvor at blive slavebundet.

    Jeg romantiserer heller ikke om den forgangne tid, selvom den også kunne have momenter af skønhed, og ikke altid kun var rå. Jeg taler bare om bevidsthed. Udviklingen er gået fremad, og vi har løst store problemer. Sagen synes imidlertid at være den, at hver gang vi løser samtidens problemer – så møder fremtiden også med endnu mere komplicerede problemstillinger.

    Jeg tror godt, mange kan se tidens dårskaber, hvis de vil og tør.

    Så jeg stiller altså en diagnose. Og kommer med en prognose. Med henblik på at forbedre udsigterne.

    – – –

    Morten - - -

    Posted: 16 november 2012 - 09:39 -

    Grundlæggende mener jeg, at vi skal stille den rette diagnose, så vi selv kan gøre noget ved sundhedsdelen af vores helbredskrise. Fremfor passivt at lade “historiens nødvendighed” og “naturen” om at rette fejlene. Det er meget sjovere at gøre det selv. Og hvem ved: Så ender det måske knapt så tragisk. Jeg gør i hvertfald noget positivt for sagen. Langsomt, men som en klog mand har sagt: Alle virkelige løsninger foregår i langsomt tempo. Al stræben er dødens følgesvend.

    Lær modigt dine børn de gamle sange (de er smukke og poetiske). Så lærer du dem også frejdighed og at trodse tidens blufærdighed. Lær dem at bruge hænderne til andet, end at spille Gameboy, så de bliver selvberoende. Vis dem, hvordan man fanger en fisk, dyrker jorden, og hvad i deres omgivelser, der kan spises. Så får de sindsro. Og så kan ingen længere skræmme dem til at træffe feje valg, fordi “ellers falder euro’en” eller “der bliver krise på børsen i New York”.

    Og når de opvoksende generationers valg ikke længere udelukkende er feje og sociale, lysner det.

    – – –

    Prudentius

    Posted: 16 november 2012 - 10:38 -

    Jamen, det er da, for så vidt, sande ord.

    Et semi-Thoreau´sk svar på multikulturens løbende sammenbrud.

  Robin Shadowes

  Posted: 16 november 2012 - 12:32 - Svar

  Förlåt men jag kunde bara inte motstå frestelsen. 😉

  http://www.youtube.com/watch?v=mkhhcLSosYU&feature=colike

Mats (Malmo)

Posted: 15 november 2012 - 19:51 - Svar

Betr bestyrelsen i beboerföreningar typ Egedalsvaenge

– Hur är det med valen till bestyrelsen i dessa beboerföreningar? Vem väljer bestyrelsen?

Jag antar (formoder) att det sker vid beboermöten som meddelas beboerne i god tid, och att det är tydligt i meddelandet att det mötet också gäller val till bestyrelsen.

Så jag undrar – kommer det för lite “etniska danskar” till de möten där man väljer bestyrelse? Eller möter de upp manstarkt, men har ändå ingen chans?

  Nils

  Posted: 15 november 2012 - 23:21 - Svar

  Ud fra almindelig erfaring med “den slags”, antager jeg, at det vil være en nem sag at kuppe en bestyrelse i en beboerforening, hvis det er det, man vil, da interessen fra beboerne nok er relativt begrænset, og dem, der sidder i bestyrelsen, nogenlunde svarer til dem, der gider. Nu er det så en speciel situation, men hvis muslimerne vil sikre sig flertallet, så skal det nok lykkes for dem, da jeg vil tro, de er bedre til at genne stemmekvæg sammen end purdanskerne er.

  Morten - - -

  Posted: 16 november 2012 - 00:28 - Svar

  Jeg tror nok, at bestyrelsessammensætningen skal forestille at afspejle beboersammensætningen. Men der er altid nogle kulturdanskere, der stemmer på “nydanskere” i sympati, og for at “hjælpe og støtte” dem – for det er vel nok godt, at de tager del i den demokratiske proces! Det modbeviser jo påstandene om, at de ikke skulle være demokratiberedte.

  Ved en evt. generalforsamling kunne man forestille sig, at flest kulturdanskere, eller sympatiserende, mødte op, fordi det ville være forventeligt, at det er de, der ønsker sig noget, der har engagementet på deres side.

  Hvis muslimerne på den anden side udviser et tilsvarende engagement for at hindre danskerne i at holde juletræstænding … så bliver det for alvor interessant. Men det er langt fra den sandsynligste udgang.

  Jeg vil skyde på, at den siddende bestyrelse – og i hvertfald hovedparten af muslimerne – bliver væltet nu, og at der derpå vedtages at holde juletræstænding. Siden udsættes juletræet for hærværk (benzin hældes på det eller det væltes bare).

  Men konklusionen bliver formentlig, at “så fik de deres juletræ i Kokkedal, og så er den pot ude”. Det er den dog ingenlunde!

  – – –

  Morten - - -

  Posted: 16 november 2012 - 00:54 - Svar

  @ Mats

  Jeg tror jeg har noget mere opklarende her: “Det er svært at finde muslimske kilder i Egedalsvænge, som åbent vil kritisere afdelingsbestyrelsens opsigtsvækkende beslutning om at droppe støtten til et juletræ i bebyggelsen. Det konstaterer Frederiksborg Amts Avis torsdag.” Frederiksborg Amt er det amt, som Kokkedal ligger i.

  Muslimerne i bestyrelsen har altså tilsyneladende ret massiv opbakning fra deres muslimske trosfæller i Kokkedal. Nu får vi se, om den er passiv eller aktiv, assertiv eller stiltiende. Jeg håber på en regulær konfrontation. En løsning “i mindelighed” er ingen løsning.

  – – –

  XXXXX

  Posted: 16 november 2012 - 13:15 - Svar

  Jeg har talt med en om et beboer foreningsmøde om en julefest i en anden ghetto.
  Han sagde at der mødte flere hundrede tørklæde og burka klædte kvinder op, som ikke kunne et ord dansk.
  Så gik der 3 sorte mænd rundt og pegede på stemmeseddelerne. Hvor de skulle sætte kryds.
  Det er “nydansk demokrati”. De vandt selvfølgelig afstemningen.
  Så blev der ballade og afstemningen udskudt.

Torben Snarup Hansen

Posted: 16 november 2012 - 14:05 - Svar

Der er ikke mange nyheder i indlæggene i dette kommentarspor. Juletræet i Kokkedal sætter lidt fut i debatten, og snart kommer en anden “sag”, som medierne gider omtale. Men stort set er der tale om gentagelse, gentagelse, gentagelse …. Kulturberigerne på bistandshjælp er de allermest forudsigelige. Selvfølgelig bruger den lokale overhund i ghettoen de af kommunen installerede videokameraer til at holde øje med, om kvinderne er passende påklædt (ikke til at stoppe kriminalitet), og selvfølgelig gælder det om at tryne dhimmierne. Hvad skal de friske fyre ellers tage sig til?

Det er det samme og det samme og det samme i Antwerpen, Tower Hamlets, Luton, Oslo, de franske “quartiers sensibles”, Malmø o.s.v. Titusinder af danskere tvinges til at flytte. Byen splittes op, voldtægt og røveriske overfald er hverdagskost for dhimmierne, men en stribe politikere bliver ved med at synge om mangfoldighed og berigelse, og de, der kan se galskaben, tier. Alene dette groteske spil afpolitiserer katastrofen. Uden ledelse og koordinering er den enkelte dhimmi afskåret fra at alliere sig med sine medborgere i et forsvar af frihed, velstand og sikkerhed.

Dertil kommer – som fremhævet af flere i kommentarsporet – at børnene i skolen ikke lærer noget om nationalt sammenhold. Trafiksikkerhed? Ja. Seksualundervisning? Ja. Men at opretholde elementær fysisk sikkerhed overfor en tsunami af ikke-vestlige immigranter, der foragter de tåbelige dhimmier, som betaler i dyre domme for at få tæsk? Nej tak, her går det strålende på grund af den megaindustri, der hedder “integration”. Og skulle det alligevel ikke gå helt fint, skyldes det de indfødte danskeres manglende vilje til “inklusion”.

I stedet undervises eleverne i skamfølelse over at tilhøre den hvide race, som engang handlede med sorte slaver, og selvfølgelig er begivenhederne i Gaza verdenshistoriens største problem. Også dette er velkendt. Men orienterer forældrene sig efter de katastrofale forhold i skolen, når der er valg til Folketinget? Privatskoler er blevet et alternativ, men politisk reagerer kun de 15 procent gør, men ikke de 85 procent. Udo Ulfkotte påviser en parallel situation i Tyskland. Statistikkerne – og Ulfkotte selv plus Sarrazin – taler klarsprog, og meningsmålinger viser, at en meget stor del af befolkningen ønsker at sætte en stopper for indvandringsekstremisterne i de stattslige bureaukratier. Men sagen er ikke blevet politisk, og partiejerne sørger for at den heller ikke bliver det i fremtiden. Tanken om “consensual government” er en by i Rusland eller Sverige.

Ulfkottes konklusion er, at det store brag først kommer den dag kassen er tom. Enhver kan se, at dette er perspektivet – selv i det solide Tyskland. Men kan ledelsen i Dansk Folkeparti se det? Sandsynligvis. Men også her er politik hakkelse i dagens rejsestald. DF er det nye socialdemokrati, skabt i protest mod kulturberigelsen, og partiet kæmper for at bevare velfærdsstaten. Men hverken DF eller andre kritikere af det multikulturelle vanvid har en strategi. Kristen Thulesens evner som regnedreng bremser ikke snylteri, dominans, chikane og kriminalitet. Taktik uden en strategi er larm før nederlaget! (Sun Tzu).

anno

Posted: 16 november 2012 - 22:10 - Svar

Radicalisation ‘poses bigger threat’ to society than terrorism

A parliamentary debate has heard that there is mounting evidence that places of education throughout Europe are being targeted by religious ‘radicals’.”

“Swedish Liberal Olle Schmidt, who hosted the discussion said, “This is a serious problem that threatens our democratic values.”

The MEP told the event on Tuesday, “This is especially true in my home town Malmö where we have seen an increased radicalisation among ethnic, religious and political groups. As politicians we have a responsibility to act.”

ht tp://www.theparliament.com/latest-news/article/newsarticle/radicalisat ion-poses-bigger-threat-to-society-than-terrorism/

– måske de når frem til ‘kilden’ en dag 🙂

Leave a Comment