14
jun
Seneste opdatering: 22/6-14 kl. 1934
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

siger Sergej Trifkovic i dette klip fra ‘Islam – What the West needs to know’. Jeg spurgte ham over en Tuborg og 20 Kings i 2009, da vi havde komsammen på min bopæl efter hans foredrag i København, om han kunne sætte nogle tal og procenter på, og jeg husker kun at han sagde “omkring 90 % af konflikterne forsvinde hvis man så bort fra alle der involverede islam på den ene eller begge sider af konflikten.”

Jeg har prøvet at sætte nogle tal på: Hvis man anvender The Uppsala Conflict Data Program, der opererer med konflikter der løbende kræver over 1000 liv om året, er der i øjeblikket 11. Af dem involverer 2 ikke islam. Hvis man udvider til mindre konflikter, der ofte har varet i mange årtier, er der 42. Af dem involverer 7 ikke islam, men blandt disse er medtalt uafsluttede men inaktive konflikter som Nordirland og Korea, så i virkeligheden er islams konfliktandel større. List of ongoing military conflicts

Man kan krydstjekke med en anden liste, men procentandelen forskyder sig ikke. Man kan altså sige, at islam er involveret i over 85 % af denne verdens mindre og større blodige konflikter. Muslimer udgør 23% af verdens befolkning. Når man altså tillader sig at ytre bekymring på Europas fremtids vegne, er det altså ikke baseret på hverken “zenofobi” eller “islamofobi” eller “fordomme”, men på hårde facts og dyrt høstede erfaringer.

Risikoen for at islam udløser blodige konflikter i Europa, er altså langt større end for at den ikke gør: Vores chance for fredeligt samliv med islam vil set over tid være foruroligende lille. Ikke så få europæere ville nok skrive under på, at den allerede er forspildt for deres vedkommende. De europæiske politikere der stadig tillader sig at ignorere disse erfaringer, pådrager sig en tonstung skyld.

“Svensk borgerlighed er en skræmmende oplevelse”

For nogle år siden bloggede jeg om en DR2-dokumentar, hvor liberale Johan Norberg argumenterede for det gode ved globalisering. Forleden opdagede jeg han var på Facebook, og tilføjede ham som ven. Det har givet mig et lille indblik i svensk borgerlighed anno 2012, og det er ærligt talt en skræmmende oplevelse.

“I en dynamisk liberal demokrati kan individen genom social och geografisk rörlighet utveckla sig själv och därmed också andra. Invandring har i alla tider varit ett oöverträffat sätt att ge nya möjligheter till människor och nytt liv till gamla samhällen…..Men något håller på att hända inom den intellektuella svenska borgerligheten. Plötsligt har det blivit viktigt att fokusera på invandringens baksidor. …I Neo finner man intervjuer där svenska politiker pressas att medge att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken.

Flera av inläggen kan bara läsas som att invandringen inte är förknippad med problem, utan att invandringen är problemet. På SvD:s ledarsida (25/6 2011) går Per Gudmundson igenom invandrade gruppers brottslighet… Den här typen av generaliseringar brukar annars avvisas av liberaler. Vi håller inte alla män ansvariga för våld mot kvinnor och alla svenskar kan inte göras ansvariga för våld mot invandrare. Skuld går inte i arv och bärs inte kollektivt. Men av något skäl har det blivit legitimt att tala i kollektiva termer om invandrade personer. Svensk borgerlighed ved Johan Norberg: Kollektivistisk ikke at se indvandrere som kulturløse individer

Daniel Pipes: “Hold jer ude af det syriske morads”

Der er ingen tvivl om, at Syrien konflikten er grusom og mere kompleks end de fleste kan overskue. Man sidder medlivet i hænderne når man hver dag skal høre hvad EU og Villy Søvndal nu har fundet ud af at gøre ved Syrien. Frankrig vil intervenere, Eli Wiesel vil, en amerikansk general ville og professor Jakob Skovgaard-Petersen mente forleden – uden at nævne den russiske flådebase i landet og Ruslands vitale strategiske interesser i Syrien med et ord – at “Vesten og NATO skal true Syrien med militær indgriben.” Man skal ikke true nogen med noget man ikke er parat til at gøre. Heldigvis vil Colin Powell overhovedet ikke høre tale om en militær aktion, og Daniel Pipes er heller ikke født i går. Hvem har færre aktier i den konflikt end det krigstrætte Vesten, der har ødet menneskeliv og milliarder af dollars i muslimske lande til højst diskutabel nytte? Følg Pipes’ informerede ræsonnement:

West has more to lose than gain by intervening. As the Syrian government makes increasingly desperate and vicious efforts to keep power, pleas for military intervention, more or less on the Libyan model, have become more insistent. This course is morally attractive, to be sure. But should Western states follow this counsel? I think not. PIPES: Stay out of the Syrian morass

Libya: The worst may be yet to come

Libya has become embroiled in chaos over the past week. First, militiamen seized the capital’s international airport for several hours in protest against the kidnapping of their leader. Islamist militants then targeted the U.S. diplomatic office in Benghazi, following it up with a surprisingly sophisticated attack on a British diplomatic convoy. And in the south, tribal clashes broke out town in the town of al-Kufra, claiming the lives of at least 20 people. Government troops did not intervene, according to reports from the town. CNN.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 14 juni 2012 - 10:10 - Svar

Lawrence Taub – vor tids største forfatter og derfor kendt af ingen (undtagen i Japan) – skrev for allerede mange år siden, og længe før 2001, at det vil lykkes den muslimske verden at få Vesten til at involvere sig i krige dér mange gange endnu. Og hver gang Vesten går ind for at hjælpe, vil det forværre situationen en lille smule.

Hans bog “The Spiritual Imperative” handler om impulserne til den igangværende muslimske opstand, som han vistnok var den første til at identificere i 70erne. Jeg forstod også i 70erne, at der var noget galt, men som helt ung teenager havde jeg ikke Taub’s uovertrufne perspektiv. Jeg vidste dog godt, at den iranske revolution var en del af en historisk bebvægelse, som ville nå os i Vesten.

Udviklingen har til fulde bekræftet, at Taub havde ret. Og læser man hans bog, er det slut med at blive overrasket. Bogens titel antyder, hvad det drejer sig om. For en af grundene til, at vore fakulteter ikke længere kan forsyne os med troværdige forklaringsmodeller, vore politikere ikke med troværdige løsninger, og vort militær ikke med troværdige strategier på slagmarken er, at det ikke er gået op for os, at vi er på vej ud af “den økonomiske tidsalder” med lynets hast. Vi lever allerede i “den professionelle”. – Som snappes i haserne af den religiøse opstand. Vores modpart tager ikke imod vores løsninger længere! Med den ene hånd tager de imod vores brød – med den anden gemmer de et sværd på ryggen.

Hvis vi går ind i Syrien, forværrer vi situationen lidt. Det er det eneste, der med sikkerhed kan siges om den sag.

– – –

GottesWerk

Posted: 14 juni 2012 - 10:12 - Svar

Kunne tilføje Burma/Myanmar til listen over konflikter, her har massevoldtægter begået af muslimske indvandrere fået burmeserne på kogepunktet: http://globalvoicesonline.org/2012/06/10/myanmar-rakhine-villages-atta cked/

Desuden er en stor anti-terror-aktion igang i Tyskland lige nu! De snakker om 70 steder, der er blevet raided.

Desuden vil jeg opfordre folk til at følge med i Jussi Halla-aho, der jages af Finlands juridiske establishment: http://en.wikipedia.org/wiki/Jussi_Halla-aho

“Halla-aho said the prophet Muhammad was a paedophile, and Islam is a religion of paedophilia, because Muhammad had intercourse with his 9-year-old wife and according to Sunnah Mohammed’s life is exemplary in every.”

“In a judgement given on the 8th of June 2012, the Supreme Court found Halla-aho guilty of both disturbing religious worship and ethnic agitation and increased his fines accordingly.”

Nu kræver pressen og politikerne hans hovede på et fad! Efter massivt pres: “Sannfinländarnas gruppordförande Pirkko Ruohonen-Lerner säger att Jussi Halla-aho själv beslöt att lämna posten som ordförande för förvaltningsutskottet.”

http://www.vasabladet.fi/Story/?linkID=200277&highlight=Halla-aho

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 14 juni 2012 - 13:04 - Svar

Syrien: Konflikten kan också leda till en splittring inom Europas yttersta vänster, som tycks vara uppdelad mellan de som stödjer Iran och dess revolutionära och antivästliga rörelse och de som stödjer Muslimska Brödraskapet och dess revolutionära och antivästliga rörelse.

GottesWerk

Posted: 14 juni 2012 - 13:07 - Svar

http://www.bbc.com/news/technology-18404621

Og England rykker endnu et skridt i den totalitære retning.

kurt Rosenstrøm

Posted: 21 december 2013 - 08:31 - Svar

“Islam kan forandre sig, men det henhører pt under politisk drømmeri”

Ja og den forandrer sig ikke. Koranen er simpelthen for “syg”. Man kan selvfølgelig tænke sig en muslimsk Luther, der vil reformere, men ham skal en af Allans soldater hurtig få ram på. Og faktisk tror jeg, at indvandring til Vesten gør dem endnu mere Islam religiøse. Der er kun en ting at gøre, udskift de forræderiske politiker og stop al muslimsk indvandring i Danmark.

Men som den trofaste indvandrerpolitiker fra Socialdemokratiet Mette Reissmann udtaler til Politiken – som svar på den store indvandring i 2013 – om Danmark skal gøre noget ved den stigende indvandring.

” Svaret er nej. Man kan bare åbne vinduet og se på den omverden, som vi lever i. Der er ulykkelige og konfliktfyldte situationer rundt omkring. Der er ikke ændret et komma i lovgivningen i lang tid, og der er heller ikke noget i pipelinen.” Og da DF mumlede noget om stop for muslimske indvandrre, fik hun racismekortet.

Den ulykkelige og konfliktfulde verden vil i de kommende år blive værre og værre, foruden flugten til Europa vil stige. Der er således ikke en kinamands chance for, at landsforræderne i Folketinget vil forandre mening foreløbig. De vil have kaos og social nedsmeltning, og de vil få det, og det varer ikke længe.

Leave a Comment