16
feb
Seneste opdatering: 17/2-13 kl. 0220
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av Julia Caesar

Copyright Julia Caesar, Snaphanen och HRS. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

kronik

Europa skakas av en hästköttsskandal. Tio miljoner hamburgare i Storbritannien och 7,5 ton lasagne från Findus i Sverige har återkallats. Detta sedan det som sålts som nötkött visat sig vara upp till 100 procent hästkött. Totalt omfattar skandalen minst 750 ton hästkött till ett värde av minst 50 miljoner kronor. Den franska regeringen pekar ut den sydfranska köttleverantören Spangero som en av de huvudmisstänkta, trots att företaget  bedyrar sin oskuld. Bedrägeriet utreds nu av Europol. Hästköttets vingliga väg genom Europa beskrivs så här:

“Färden börjar i Metz i norra Frankrike. Där beställer företaget Comigel ett parti kött från ett annat franskt bolag, som kontaktar en underleverantör på Cypern, som söker upp ett företag i Nederländerna, som vänder sig till ett bolag i Rumänien, som sänder hästkött till företaget i södra Frankrike, som skickar det vidare till livsmedelsföretaget i Metz, som levererar färdig lasagne till Findus, som skickar maten till butiker över hela Europa.”

Masslakt av rumänska hästar och åsnor

561Någon i den långa kedjan – ingen vet ännu vem – har ändrat märkningen från hästkött till nöt. En köttgrossist i Nederländerna har, trots att han dömdes för fusk med hästkött i fjol, fått fortsätta med sin verksamhet och köpt hästkött från Rumänien, som är en av Europas största köttleverantörer. En lag som förbjuder vagnar dragna av hästar och åsnor på rumänska vägar antogs för sex år sedan. Lagen misstänks ha lett till masslakt av rumänska hästar och åsnor. Även åsnekött kan finnas i de rumänska köttleveranserna.

Mysterierna hopar sig. Ett av dem är att upp till 9 000 hästar försvinner spårlöst i Sverige varje år. Sammanlagt kan uppåt 100 000 svenska hästar ha försvunnit bara på 2000-talet. Att låta kremera eller på annat sätt göra sig av med hästkadaver kostar stora pengar. Många hästar kan i hemlighet ha transporterats till europeiska matfabriker, och svenskt hästkött kan ingå i den färdiglagade lasagnen och andra köttprodukter.

Varför är mald ko bättre än mald Brunte?

Betande koDet är faktiskt svårt, i synnerhet ur ett vegetariskt perspektiv, att förstå upprördheten kring hästköttet. Varför är mald ko bättre än mald Brunte? Är det värre att äta rumänskt hästkött än svenskt, eller tvärtom?

Ståhejet handlar givetvis om rätten att få veta vad maten innehåller för att man ska kunna ta ställning till om man vill köpa och äta den. Och den rättmätiga vreden över att ha blivit lurad.

Vi lever i en tid av hästkött

Hästköttsskandalen ger signaler om tillståndet i Europa. Hästkött är en perfekt metafor för allt som inte är vad det synes vara, och sådant har vi som bekant gott om. Raseriet handlar givetvis inte bara om köttet. Upprördheten kring hästköttsskandalen blir i mitt tycke begriplig om man fogar hästköttet till den större bilden – de lögner och låtsaskamouflage vi ständigt pådyvlas och tvingas leva med. I bildlig bemärkelse serveras Europas befolkningar hästkött varje dag. Hästköttet symboliserar falskhet, tvång och lurendrejeri, alla de bedrägerier vi utsätts för av politiker, av media, av näringsliv och fackföreningsrörelse, av hela den statliga propagandaapparaten. Vi lever i en tid av hästkött. Djupt nedgrävd i det svenska urberget ligger – om läsarna ursäktar – en hästköttskyrkogård. Omfattningen kommer vi kanske att få reda på om sådär 50 år – de av oss som lever då. Men vissa saker vet vi redan.

Statsministern portionerar ut hästkött

•   Vi har en regering som samvetslöst tvingar på oss mångkultur och massinvandring och påstår att det är bra för oss, trots att verkligheten varje dag bevisar motsatsen. Det är hästkött.

•   Vi har en statsminister som tycker att allt utom barbariet har kommit utifrån,  att sympatisörer till ett visst politiskt parti får skylla sig själva om de utsätts för våld, att Sveriges försvar är ett särintresse  och att invandring berikar Sverige.  Statsministern portionerar ut mer hästkött än jag kan påminna mig att någon tidigare har gjort i hans ställning.

•  Media är en av de i särklass största hästköttsproducenterna. Vi har en journalistkår som samvetslöst sviker sitt professionella ansvar, går maktens ärenden, ljuger för, föraktar och mobbar sitt eget folk.

Svenska kyrkan ett konfliktfyllt ormbo

•   Islam framställer sig som “fredens och kärlekens religion” fast vi dagligen kan se bevis på motsatsen. Det är hästkött.

•   Svenska kyrkan förmodas sprida kärlek och tolerans bland människor. I verkligheten är kyrkan ett konfliktfyllt ormbo som till stor del befolkas av lesbiska giftormar. Det är hästkött.

•   Vi har ett polisväsende som antas skydda landets befolkning men är fullt upptaget med att lägga ner utredningar och mala hästkött.

En hästköttsskola som släpper ut analfabeter

•   Vi har en bostadsmarknad där den så kallade allmännyttan har förvandlats till invandrarnytta. Hyreslägenheterna går med förtur till invandrare, och svenskar tvingas ta mångmiljonlån för att få någonstans att bo.

•   Skolan var en gång en förnämlig inrättning som förmedlade kunskaper för livet. Dagens hästköttsskola släpper ut allt fler elever som är funktionella analfabeter och varken kan läsa, skriva eller räkna. Varhelst vi gräver hittar vi hästkött maskerat till något annat som ser bättre ut.

Jag trodde att Gösta Hultén hade gömt sig under en sten

gstahulten_161578080I den senaste debatten på Publicistklubben, cirka 23:17, hör jag med häpnad en av Sveriges absolut mest framstående hästköttsleverantörer, Gösta Hultén, häva upp sin röst.  Jag trodde i min enfald att han efter alla motgångar hade tagit konsekvenserna och slutgiltigt gått och gömt sig under en sten. Men icke.

Den ständigt missförstådde Hultén vill ta tillfället i akt och klaga på “näthatet”. På nätsajten Avpixlat säger han sig ha “råkat jävligt illa ut”. Hur då? Jo, han har drabbats av kommentarer sedan han i en debattartikel i Göteborgs-Posten den 4 augusti förra året opponerat sig mot omhändertagandet av en 16-åring i en islamistisk miljö.

“Den verkligt farliga delen av förföljelserna av troende muslimer står polisen för” hävdade Gösta Hultén i artikeln.

“Gösta Hultén borde förpassas till Kabul”

“Två dagar efteråt hade Avpixlat 95 kommentarer mot mig” rapporterar han med av indignation darrande stämma inför kollegerna på Publicistklubben.

En kommentator skrev: “Gösta Hultén tillhör landets värsta förrädare.” En annan: “Jag tycker att Gösta Hultén ska förpassas till Kabul utan lön i minst tio år och därefter få praktik i Irak lika många år. Därefter är han antingen död eller botad för tid och evighet från sina naiva drömmar.”

Stackars Gösta Hultén. En man som har gjort hästkött till sitt signum, och nu känner han sig kränkt. Djupt kränkt. Varför kan folk inte förstå att han bara menar väl när han likt en lobotomerad robot kämpar för terroristers mänskliga rättigheter och vid närmare 70 års ålder insisterar på att klänga sig kvar i sin kommunistiska naivitetsbubbla? Världen utanför bubblan börjar helt enkelt på ett upprörande sätt bli djupt obehaglig för Hultén och hans åsiktsfränder när sådana som Mats Dagerlind, krönikör på Avpixlat, får vara med i en debatt på Publicistklubben. Gösta Hultén avfyrar därför avslutningsvis ett allvarligt hot, riktat mot Dagerlind:

“Blir din ansökan om medlemskap i Publicistklubben antagen, då vill jag inte vara med i samma klubb som dig.” (Han menar: “som du”).

Det ultimata beviset för Churchills tes

Få har haft lika omfattande otur när han tänker, skriver och handlar som Gösta Hultén. Allt han rör vid har en olycklig benägenhet att förvandlas till hästkött.

”Den som inte är röd när han är ung har inget hjärta. Den som inte är blå när han är gammal har ingen hjärna” är ett uttalande som tillskrivs den brittiske politikern och Nobelpristagaren Winston Churchill (1874-1965). Jag tror att Churchill skulle le i sin himmel om han såg Gösta Hultén. Hultén måste vara det ultimata beviset för att Churchill hade rätt. Som ett av den yttersta vänsterns självutnämnda världssamveten dammsuger han Sverige på islamister som det är synd om och tar sig an den ena terroristen efter den andra, allt under “Mänskliga Rättigheters” skenheliga flagg. Där Säpo ser terrorister ser Hultén bara oskyldiga frihetskämpar. Där andra ser islamister ser han “särskilt troende muslimer”.

Målet var att tvinga regeringen att ta hem Mehdi Ghezali

mehdi-ghezaliVem minns inte den kriminelle “Kubasvensken” Mehdi Ghezalis triumfatoriska hemflygning från Guantánamobasen på Kuba i s-regeringens eget jetplan Gulfstream G4 den 8 juli 2004? Det var resultatet av ett av Gösta Hulténs minnesvärda hästköttsprojekt.

Hultén var ordförande i den så kallade Guantánamogruppen som bedrev utpressning mot regeringen för att tvinga den att hämta hem Ghezali.  Ghezali råkade ha hamnat på Guantánamo av en ren tillfällighet efter att lika slumpmässigt ha tillfångatagits nära al-Qaidafästen i Pakistan den 8 december 2001 och överlämnats till amerikanska myndigheter.

Mehdi-Muhammed Ghezali, född 1979, har både svenskt och algeriskt medborgarskap. Därför var han Sveriges ansvar ansåg Gösta Hultén och spelade med sina vanliga vapen: Vifta med MR-flaggan. Skapa så stort medialt rabalder som möjligt. Inge skuld. Svenskar är duktiga på att ta på sig skuld. Vilken politiker vågar säga nej till en kriminell invandrares mänskliga rättighet att bli hämtad i regeringens jetplan? Två personer från Säpo, en psykiater och två regeringstjänstemän åkte med på hämtningsuppdraget som kostade de svenska skattebetalarna drygt 600 000 kronor. Mehdi Ghezali landar på Skavsta flygplats och tas emot som en hjälte med blommor och ovationer.

Ghezali göms undan – inga kritiska frågor

När Ghezali bärgats spricker Guantánamogruppen.  Gruppens politiker inser att de har manipulerats av Gösta Hultén. Bara en, centerpartisten Agne Hansson, tror att Mehdi Ghezali är oskyldig. Gösta Hultén för sin del har fått upp ångan och vill fortsätta befria hela Guantánamo. Han och hustrun Lena Hultén Sonne gömmer Ghezali så att inga journalister ska kunna nå honom. Som en självutnämnd propagandaminister i valfri diktatur tar sig Gösta Hultén enväldigt rätten att bestämma vilka reportrar som ska få tala med Mehdi Ghezali. Han väljer ut sin gamla SKP-kompis Nils Funcke, då på DN:s ledarredaktion, som tillsammans med SR Ekots Fredrik Furtenbach får göra exklusiva intervjuer med Mehdi Ghezali. Dock ställs inte en enda kritisk fråga om vad Ghezali har haft för sig i sex olika länder innan han greps. Och inte ett ord om talibaner eller al-Qaida.

“Så vanns den dövblinda journalistmobben”

“Och Gösta Hultén hade så långt lyckats med sin listiga kampanj. Men mediernas tryck var så stort att det snart fick bli en presskonferens i Örebro. Den var helt igenom riggad av Gösta Hultén, som viskande sufflerade Mehdi Ghezali bakom en skog av mikrofoner. Kritiska frågor avbröts eller möttes med tystnad. Gösta Hultén pekade också själv ut de tv-bolag som fick göra egna intervjuer. Så vanns den dövblinda journalistmobben och hela kungariket, för nu hade Guantánamofången talat en gång till. Och en okritisk story spreds över halva jorden” skrev journalisten Anders Carlgren i Resumé fyra år senare, i september 2009.

Grips igen – tillsammans med Munir Awad

Då har nolltaxeraren Mehdi Ghezali än en gång av en ren slump råkat hamna i ett av Pakistans fundamentalistområden och gripits tillsammans med svensk-libanesen Munir Awad,  en av de fyra invandrade svenska terrorister som i fjol dömdes till tolv års fängelse för ett planerat terrordåd mot Jyllands-Posten i Köpenhamn. Med i resesällskapet i Pakistan finns också Awads 19-åriga flickvän Safia Benaouda, dotter till ordföranden i Sveriges Muslimska Råd, Helena Benaouda,  och parets tvåårige son. Med falska resehandlingar,  knivar, en strypsnara av vajer och 10 940 dollar är de på väg att ta sig in i Punjabprovinsen. I bagaget finns också CD-predikningar “Hereafter” av den amerikansk-jemenitiske al-Qaidaledaren Anwar al-Awlaqi, som dödades i september 2011 i Jemen av amerikanska drönare. Ressällskapet uppger att syftet med resan är att fira den muslimska fastemånaden ramadan.

Gösta Hultén står med byxorna nere

När Mehdi Ghezali grips andra gången i Pakistan står Gösta Hultén med byxorna nere i höjd med fotknölarna. Hästköttet ligger i öppen dag. Men någon avbön är det inte tal om. I Gösta Hulténs egna ögon är hans omdöme lika fläckfritt som ett nytvättat lakan. I en radiointervju säger han:

“Alla som grips är inte terrorister. Vi måste försvara rättssäkerheten även för dem som har dåligt omdöme.”

Nästa skyddsling döms till livstid för terrorism

kassiretta2Efter motgångarna med Mehdi Ghezali tar Gösta Hultén nya tag, hej och hå. Nu har han bildat “medborgarrättsrörelsen” Charta 2008, som kritiserar rättsövergrepp i kriget mot terrorismen och senare ska visa sig vara en ytterst tvivelaktig organisation med starka kopplingar till våldsbejakande islamistisk terrorism. Nästa terrorist som Hultén sluter i sin medmänskliga famn heter Oussama Kassir,  född i Libanon 1966, kom till Sverige 1984. 1991 dömdes han till sex års fängelse för narkotikabrott.

Kassir grips den 11 december 2005 i Prag under en mellanlandning på väg till sitt gamla hemland Libanon. I maj 2009 döms han av federal domstol i New York på åtalets samtliga punkter till  livstids fängelse för terroristbrott. Han har försökt bygga ett terroristträningsläger i Oregon i USA och var en nyckelperson i att lansera al-Qaida på Internet, bland annat genom att lägga ut “terrorbibeln” – en bok med recept på bomber och råd om närstrid.

“Vänstern kan inte se skillnad på rätt och fel”

8Två månader efter att Oussama Kassir dömts till livstid deltar Gösta Hultén och Per Gudmundson, ledarskribent på Svenska Dagbladet, i ett seminarium under politikerveckan i Almedalen. Per Gudmundson drar en parallell till 1970-talets tyska terrorister i RAF (Rote Armee Fraktion):

“I mina ögon står Hultén och vinglar på samma gränslinje som RAF:s advokater på sjuttiotalet. Det är inte så att advokatyren har övergått till eldunderstöd, ännu. Men blicken har grumlats. De kan inte längre urskilja rätt och fel. De korrumperar en viktig debatt. Man måste kunna se skillnad mellan demokrati och totalitarism. Mellan rätt och fel. Vänstern klarade inte av det på sjuttiotalet, och vänstern klarar inte av det idag” säger Per Gudmundson.

Gösta Hultén trycker på utpressningsknappen

Den 11 augusti 2011. Media basunerar ut nyheten att egyptiern Ahmed Agiza, 49, har släppts ur fängelset i Kairo. Ett och ett halvt år tidigare, i december 2009, beslutade den svenska regeringen på inrådan av Säpo att inte låta Ahmed Agiza och Mohammed Alzery få uppehållstillstånd i Sverige.  Men redan i Ekonyheterna och tv:s morgonsoffor den här torsdagsmorgonen står det klart hur nyheten ska vinklas och paketeras för svenska folket. Här ska det frossas i stora skuld- och snyftvalsen.

Och mycket riktigt: Några dagar senare är Gösta Hultén på banan med en artikel i Svenska Dagbladet. Sin vana trogen trycker han på utpressningsknappen som går direkt till regeringen. Observera det hulténska patentgreppet skuld och skam:

“Att inte nu ställa övergreppet till rätta och låta Ahmed Agiza få återförenas med sin familj i Sverige vore en skam för Sverige som rättsstat” skriver han.

Tre miljoner kronor i skadestånd

Det “övergrepp” Gösta Hultén avser är avvisningen i samarbete mellan Säpo och CIA av Ahmed Agiza och Mohammed Alzery till deras hemland den 18 december 2001 på grund av misstänkta kopplingar till islamistiska terrororganisationer i Egypten. 1999 bodde Ahmed Agiza i det islamistisk-fundamentalistiska Iran och blev, tillsammans med 106 andra, i sin frånvaro av en egyptisk militärdomstol förklarad skyldig till att vara medlem i en förbjuden islamistisk organisation. Ett år senare, år 2000, anländer han med sin familj till Sverige på falska pass och söker politisk asyl.

Både Agiza och Alzery fick redan 2008 skadestånd för avvisningen av svenska staten med tre miljoner kronor vardera.  Det vet naturligtvis Gösta Hultén, men det nämner han inte.

Kuppen lyckades – Agiza får PUT

Trots att det våras rejält för egyptiska islamister under Muhammed Mursis ledning och Egypten borde vara ett drömland för Ahmed Agiza sitter han nu med sin fru Hanan Attia, de sex barnen och ett nätt litet startkapital på tre miljoner i Örebro, lustigt nog även Mehdi Ghezalis hemstad. I juli 2012 beviljades Agiza permanent uppehållstillstånd i Sverige.  Kuppen lyckades. Med hjälp av det osvikliga skuldvapnet lyckades Gösta Hultén kränga hästkött igen. Han har haft ovärderlig hjälp av en trogen skara do-gooders, som Thomas Hammarberg, Amnesty, Civil Rights Defenders med flera – personer och organisationer som sällan sparar någon möda för att sätta offerkoftan på grova brottslingar och smeta gullegull över.

Till attack på Vilhelm Mobergdagen

Bara några veckor före Agizaoffensiven, närmare bestämt den 2 juli 2011, har Gösta Hultén emellertid hunnit sticka emellan med lite annat jävelskap. Just den dagen arrangerar Vilhelm Mobergsällskapet tillsammans med Emmaboda kommun Mobergdagen i Rävkullen i Småland. Författaren Anders Johansson  är inbjuden att tala om sin nya bok om Vilhelm Moberg. Av obegripliga skäl är Gösta Hultén utsedd som moderator. Inför publik går han till häftig attack mot Anders Johansson. Publiken blir illa berörd, och Vilhelm Mobergdagen är förstörd.

“Jag attackerades på ett mycket obehagligt sätt både före och efter mitt föredrag. Det var med yttersta viljeansträngning som jag fullföljde mitt anförande, min omedelbara impuls var annars att lämna lokalen” sa Anders Johansson i Östran.

Charta 2008 har kopplingar till islamistisk terrorism

I styrelsen för Charta 2008 sitter förutom Gösta Hultén inte oväntat en samling andra vänsterextremister  med namn som Anita D´Orazio, “religionshistorikern” och Ship to Gazapassageraren Mattias Gardell, den somaliskfödda biologen Amina Said och Amanj Aziz som anser att “niqab/burka inte tas på för samhället utan är en handling av dyrkan som tillägnas Skaparen”.

Genom miljöpartisten Mehmet Kaplan har styrelsen en förgrening rakt in i den svenska riksdagen. Men trådar från styrelsen går också till islamistisk våldsbejakande terrorism.

För ett år sedan avslöjade Per Gudmundson på sin blogg efter omfattande research att styrelseledamoten  i Charta 2008 Anna Sundberg är identisk med konvertiten Um Anas, född i Sverige 1971, gift (i islamisk mening) med den terrordömde algeriske islamisten Said Arif och mor till två av hans barn. Hon har ytterligare två barn i ett islamiskt äktenskap med en annan algerisk man, bosatt i Lund. Själv bor hon i Stockholmsområdet  “eftersom de enda bra islamiska skolorna finns i huvudstaden”.

“En av de mest erfarna jihadisterna”

Våren 2003 grips Said Arif, Um Anas och barnen i Damaskus i Syrien. Där har de bara hunnit  bo i en dryg månad innan säkerhetspolisen slår till. Said Arif sitter i syrisk fångenskap i ett år innan han utlämnas till Frankrike. Um Anas sitter i husarrest i en månad och häkte en vecka innan hon och barnen skickas hem till Sverige. När Said Arif i juni 2004 ställs inför domstol i Frankrike kallar inrikesministeriet under Dominique de Villepin honom för “en av de mest erfarna jihadister som vårt land har mött de senaste åren”.  Han kunde knytas till två olika terroristkomplotter i Frankrike – med planer att bomba julmarknaden i Strasbourg och ryska intressen i Paris – och påstods dessutom smuggla jihadkrigare till Irak.

Said Arif grips – i Sverige

Said Arif döms 2007 till tio års fängelse för terroristbrott. Efter en uppseendeväckande strafftidsförkortning sattes han förra vintern i husarrest på ett hotell i staden Millau, i väntan på utvisning. Därifrån rymmer han. Den 21 maj förra året kunde Said Arif efter ett internationellt polissamarbete gripas – i Sverige. Här har han ju hustrun Um Anas och två barn, och här uppgavs han ha sökt asyl. Arif skickades tillbaka till Frankrike. Där bestred han sitt nya straff och fick det sänkt till sex månader. Allt detta grävde Per Gudmundson fram. Svenska media skrev inte ett ord. Huruvida Said Arif är tillbaka i Sverige och har fått asyl är okänt. Detta kommer vi inte att få läsa om i svensk press.

Um Anas svägerska också gift med en terrorist

Per Gudmundson avslöjar ytterligare en dömd terrorist nära Charta 2008. Um Anas´ svägerska är gift med den för terroristbrott dömde svenske medborgaren Bakhti Raho Moussa, född 1960 i Oran i Algeriet. Per Gudmundson skriver:

“Inte bara är styrelseledamoten själv gift med en terrorist. Även hennes svägerska är det. Den så kallade människorättsorganisationen Charta 2008 har alltså en styrelseledamot med två dömda terrorister i familjen. Svårslaget.”

MR-organisation med kopplingar till terrorism

Den organisation som uppger sig arbeta för rättssäkerhet och mänskliga rättigheter har alltså uppenbara kopplingar till islamistisk extremism och terrorism. Det är givetvis ingenting som man erkänner utåt. Gång på gång har Charta 2008 och dess ordförande Gösta Hultén gått på pumpen och gjort katastrofala missbedömningar men fortsätter med precisionen hos fjärrstyrda drönare att leta upp nya terrorister att krama.

“Hustrun till en dömd jihadist får bedriva lobbyverksamhet för slappare terroristlagstiftning i Sverige. Att föreningen inte är någon ordinär MR-organisation torde i vilket fall vara mer tydligt än någonsin” skriver Per Gudmundson.

Hur kan någon ta Gösta Hultén på allvar?

Så hur kan någon ta Gösta Hultén på allvar? Det finns minst två svar. Han har uppnått den ålder där andra människor gör misstaget att tro att man har kommit en bit i utvecklingen av sitt förstånd. Ett annat svar är att han trycker på de rätta knapparna, de som gör det möjligt att kränga hästkött som oxfilé. Skuldkänslor är en populär gren i Sverige, och just där trycker Gösta Hultén med sitt långa pekfinger. Allting är vårt fel. Alla helveten på jorden är Sveriges ansvar. Mänskliga rättigheter åt alla – även åt dem som vill spränga oss i luften.

Gösta Hultén och hans islamistvänner kommer att kränga hästkött exakt så länge som någon vill köpa det.

Af Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Utlandssvensk

Posted: 17 februar 2013 - 00:30 - Svar

68-vänstern har aldrig varit FÖR någonting utan kännetecknas helt av vad de är EMOT.

Visst, under 70 och 80 talet kunde man kanske tro att de var för en massa saker: Jämställdhet för män och kvinnor, frihet för förtyckta folkgrupper, osv, osv.

Men utvecklingen har visat vad de är för figurer. De är helt uppfyllda av hat mot:
– USA och västvärlden
– Den vanliga kärnfamiljen
– Småborgliga vanliga människor

Länge har de påstått att de är “feminister”. Men nu visar det sig att de helhjärtat stödjer ett av de absolut mest kvinnoförnedrande trossystem som världen har skådat, nämligen Islam. Det viktiga var aldrig “kvinnlig frigörelse” utan att avskaffa den traditionella västerländska kärnfamiljen. Vad som kommer istället spelar mindre roll. Höjden av ondska är en vanlig familj med mamma, pappa, barn, villa, volvo och vovve. Denna MÅSTE bort. Två pappor eller två mammor är mycket bättre. En muslimsk familj där kvinnan i princip är mannens egendom är mycket bättre. Att dessa två grupper (homosexuella och muslimer) knappast kan samexistera, ja det struntar man glatt i. Alla som är EMOT kärnfamiljen är 68-ornas vänner.

De påstår att de stöder demokrati. Men sanningen är tvärtom. Alla totalitära mördarregimer stöder man medans det inte finns någon hejd på kritiken mot USA och Israel. Faktum är att jag är helt övertygad om att 68 orna skulle jubla om Obama avskaffade demokratin och införde militärdiktatur i USA. Att se USAs vita medelklass i fångläger tror jag skulle utlösa fullständig eufori på t.ex DN kultur. Det enda som möjligen skulle vara ännu bättre är att arabstaterna i ett blodigt krig utplånde Israel. Då skulle rödvinet flöda på uppsluppna fester på Södermalm…..

  Marit

  Posted: 17 februar 2013 - 22:38 - Svar

  Forfatterskap av ypperste klasse ! Takk Julia ! Ingen over- ingen ved siden !

Cavatus

Posted: 17 februar 2013 - 00:43 - Svar

Tack, Julia, för denna redogörelse av Gösta Hulténs förehavanden. Det är oerhört skrämmande att en person kan gömma sig bakom MR-argument och i lönndom stödja terrorister. Och sedan kunna påverka makthavarna med sin retorik och skuldbeläggande. Oerhört skrämmande och Sveriges totala urspårning i ett nötskal.

Än värre är medias totala mörkläggning av detta. Svenska folket ska inte få veta och det gör mig ursinnig hur vi som ska finansiera hela projektet aktivt ska hållas okunniga om vad som försiggår.

Liknelsen med hästkött är mitt i prick. Själv har jag reagerat som så att EUs fria marknad utan gränser kanske inte var så lyckad som man förväntat sig? Den bjuder in till gränsöverskridande fusk och ligor, som får än större möjligheter att organisera sig och dölja sina knep och hålla varandra om ryggen.

Det är nog inte bara hästkött som är ruttet i EU-bygget. Det är sannolikt bara toppen av ett isberg. Man kan konstatera att det nog inte var så vettigt att släppa in så fattiga länder som Rumänien i EU av många olika skäl. Länder i union måste befinna sig på ungefär samma nivå för att inte obalanser ska uppstå av olika slag, som bl a leder till kriminalitet och liknande.

XY

Posted: 17 februar 2013 - 00:44 - Svar

Utmärkt krönika! Needless to say, Julia Caesar är en fröjd att läsa. Där korrektmedia kastat in hästschabraket avslöjar och erinrar Julia oss bevismaterialet för de svenska mediernas förräderi samt den svenska statens falska varudeklaration och impotens.

Kenneth Karlsson

Posted: 17 februar 2013 - 01:57 - Svar

Jag har varit partimedlem med Gösta Hultén i SKP. Det skäms jag för. Dels för partiets galenskaper, dels för hur Hultén driver galenskapen vidare, och dels för att jag på den tiden överhuvudtaget kunde tro på denne galanskap.

Peter

Posted: 17 februar 2013 - 07:11 - Svar

Som Julia har skrivit tidigare så är mångkulturalismen (alla olikheter när det gäller etnicitet, religioner och kulturer ska suddas ut tills bara godhet och anpassning återstår) bara ett sorts substitut för kommunismen (människan skulle passa in i ett kollektiv).

Vänstern har fått en ny chans att ta vid där kommunismen misslyckades. Nu heter det i stället kulturmarxism, där man vill krossa västvärlden inifrån, bland annat genom hög invandring och genom att angripa nationalstaten, kristendomen, den västerländska kulturen och traditionerna. Kan man dessutom avköna människan så kan man göra den ännu mer osäker, vilket nu sker genom genusforskningen.

Vad dessa vänsterdårar dock inte inser är att många muslimer inte har en tanke på att hjälpa till när väl maktövertagandet har genomförts (OK, nu snackar vi i ärlighetens namn kanske 50 – 75 år i framtiden). Då kan det bli som i Iran, där islamisterna dödade kommunisterna, efter att Shahen hade störtats. Snacka om nyttiga idioter.

I dag har vi att välja mellan (extrem)vänstern, där Miljöpartiet numera intar en nyckelroll, och nyliberalerna (som vill ha fri invandring för att krossa välfärdsstaten). Snacka om att välja mellan kolera eller pest!

Breidablikk

Posted: 17 februar 2013 - 08:11 - Svar

En spesiell takk fra norsk teolog, og her på et spesielt punkt: her benevnes Kirken i kortform det den har forfalt til: “konfliktfyllt ormbo som till stor del befolkas av lesbiska giftormar”. Også i Norge har Kirken forfalt. Det beste man kan gjøre, er å fortsette kritikken. Dagens Kirke lover oss multikulturelt og “frigjøringens” Paradis, allerede på jorden. Mange av oss ser Helvetet bre om seg. Nå skal man være forsiktig med religiøse termer i politisk tenkning men jeg ser ingen bedre metaforer for den katastrofe våre skandinaviske land opplever. Det holder å nevne alle de voldtekt og ran som naive, hvite, unge piker og menn blir utsatt for. Men de eneste som norske biskoper militerer for, det er innvandrere, og akkurat nå de stakkars “asylbarn” som skrupelløse bakmenn skyver foran seg for å manipulere våre edleste følelser av medlidenhet.

Magnus

Posted: 17 februar 2013 - 08:35 - Svar

Den här krönikan verkar riktigt intressant!!! Ska tina upp en moderat-lasagne (hoppas den inte i laboratorietest visat sig innehålla 100% miljöpartistisk kulturrelativism) och läsa sen!

Maria Magdalena

Posted: 17 februar 2013 - 08:43 - Svar

Absolut underbart reportage !
Det HÄR är journalistik!

Mina varmaste gratulationer!

Frans Olsson

Posted: 17 februar 2013 - 09:45 - Svar

Tack Julia för en mycket välskriven och upplysande artikel om hästkött och som jag tror Sveriges värsta fiende Gösta Hultén efter Olof Palme och Reinfeldt.
Jag tycker fortfarande att Gösta H skall skickas ut ur vårt land och helst till Kabul, med förbud att återvända till Sverige inom 30 år.
Med sig ska Gösta H ta hela gänget i hans kamratförening samt alla andra som ställer till besvär för oss andra hederliga och redbara medborgare i Sverige.

A. Lukas

Posted: 17 februar 2013 - 09:56 - Svar

Tack Julia för en fantastisk krönika!

Härligt att det finns undersökande journalister som duger. Ni behövs. Ju mer komplicerat samhället blir och ju större mänskliga nätverk blir, desto mer finns det att hemlighålla och desto mer finns det att urforska.

Hästkött är en riktigt rolig metafor, som blev en fin krydda i reportaget.

Tack igen! Det blir en fin söndag.

Crass Børsting

Posted: 17 februar 2013 - 10:18 - Svar

Endnu en deprimerende, men fremragende gestaltet søndagsprædiken. Mange tak, fr. Caesar.

Tony

Posted: 17 februar 2013 - 10:21 - Svar

Ja detta är journalistik på hög nivå, om dom flesta journalister gjort samma jobb som Julia gör
så hade Sveriges utveckling sett ut på ett helt annat vis än vad det gör.
Hade faktiskt inte hört talas om denne Gösta Hulten tidigare, man kan inte nog förvånas över
hur ytterlighets personer som G.H kan erhålla sådan makt som han gjort, för Sverige har väl
tidigare visat att man inte ville ha kommunister i maktposition. Och ändå sitter denne kommunist
som spindeln i nätet och utverkar skadestånd på fantasibelopp till grova förbrytare, sådana som
borde ruttna ner i fängelserna. Det bevisar att maktstrukturerna går in i varandra oavsett vad
Svensken röstat fram. När det gäller kommunister är det häpnadsväckande, hur dom nästlat in sig
i makt korridorerna trots sin litenhet, man har kontroll över hela Mediaapparaten, över kulturutbudet,
och många andra områden. Därför är det lättare att förstå varför media idag är så upprörd över att
folk kan göra sin röst hörd via andra kanaler än gammelmedia, ordet näthat är bara ett desperat
utfall mot något som man hitintills inte kunnat tysta ner, som i sina egna kommentarsfält.
Dom som känner sig påhoppade, som till ex. denne Gösta Hulten, har ju välförtjänt dragit på sig
kritik, men jag förstår att det är en obekväm sits att hamna i , när man tidigare har kunnat agera
utan att någon reagerat.
Återigen Julia, Tack för att du klär av skitstövlarna in på bara Skinnet!

  B-E Johansson

  Posted: 17 februar 2013 - 13:14 - Svar

  Kände inte heller till denne Hultén. Däremot en annan, numera inte så känd, påverkare Stellan Arvidson, DDR-vurmare och pådrivande i införandet av den svenska enhetsskolan, med ett stort öra hos bl a Tage Erlander

Invandrare1957

Posted: 17 februar 2013 - 10:32 - Svar

Gösta Hultén. Är det statarmentaliteten som lever kvar i Sverige år 2013. eller vad är felet att inte svensken säger ifrån. Är han så rädd för överheten jag förstår det inte. Så rädd för överheten så han offrar sitt land. Den dan vi får en arabisk eller afrikansk statsminister då har svenskarna skapat starten till inbördeskriget i Sverige. Och det blir inte svenskar som blir inblandade i det utan det handlar om makt. Vem som har makten i Sverige. Svensken är redan nu uträknad i sitt eget land tack vare sådana som Gösta Hultén, Reinfeldt och Palme som startade det hela. Vi har en chans att ta tillbaka Sverige år 2014 det är sista chansen eller egentligen försent redan nu.Invandring ska Sverige men den ska vara arbetskraft baserad. Inte en tycka synd om människor invandring där vi skapar samhällen i samhället där politiker ska införa skattefria zoner för att rädda sin egen politik. Svenskarna flyttar ut i skogen med miljonlån för att fly staden som skapar brott och mobbar ut svensken. För barnen är det viktigaste vi har därför flyttar man för att ge en bra skolgång och uppväxt. Sverige är som en cancersvulst. som behöver en kraftig strålbehandling.

Anonym

Posted: 17 februar 2013 - 10:44 - Svar

“Gösta Hultén och hans islamistvänner kommer att kränga hästkött exakt så länge som någon vill köpa det.”

Gäller även journalistkåren inom MSM och 7-klövern.
Men kundunderlaget sviktar … det krymper betänkligt och desperationen hos försäljarna har inneburit att man börjat sälja hästkött av dålig kvalitet och det märker i första hand de som är förnuftiga och har kvar sitt sunda förnuft.

Det är viktigt att hästkött märks upp väl, precis som det är viktigt att halalslaktat kött borde märkas tydligt.

elwee

Posted: 17 februar 2013 - 10:46 - Svar

“Gösta Hultén och hans islamistvänner kommer att kränga hästkött exakt så länge som någon vill köpa det.”

Gäller även journalistkåren inom MSM och 7-klövern.
Men kundunderlaget sviktar … det krymper betänkligt och desperationen hos försäljarna har inneburit att man börjat sälja hästkött av dålig kvalitet och det märker i första hand de som är förnuftiga och har kvar sitt sunda förnuft.

Det är viktigt att hästkött märks upp väl, precis som det är viktigt att halalslaktat kött märkes tydligt.

Anonym

Posted: 17 februar 2013 - 11:07 - Svar

Tack för ännu en välskriven krönika. Jag läste att Mats Svegfors anser att kvalitetsjournalistiken trängts tillbaka, och är böjd att hålla med honom. Åtminstone vad det gäller de stora dagstidningarna med sina ständigt sjunkande upplagor, vilka han själv representerar. Kvalitetsjournalistiken har faktiskt trängts undan så pass våldsamt att man numera mestadels finner den på dissidentbloggar. Att man inte kan öppna en dagstidning i dag, och få ett uns av sanning i de frågor som är ytterst ödesdigra för Sverige, vårt folk och hela samhällsordningen är naturligtvis hästköttsproblematik på högsta nivå.

“Mänskliga rättigheter åt alla – även åt dem som vill spränga oss i luften.”

Ja, det tycker Gösta Hultén och hela vänsteranhanget från softsoffisarna till maskeradpöbeln, men även statsministern, PK-media, PK-kyrkan med flera. Men dessa rättigheter gäller inte svenskar som motsätter sig deras mål att göra Sverige och Europa till en kulturmarxistisk ruin. Det kan för övrigt inte bli något annat än en ruin av samhällen styrda av kulturmarxism. Kyrkan är väl ett bra exempel på en institution, som styrs av fan själv i dag.

Arvid Falk

Posted: 17 februar 2013 - 11:22 - Svar

Stort tack för en (som vanligt) lysande krönika med en värdefull sammanställning av Gösta Hulténs klandervärda profil!

—-

Här är nyheter, som Steen nog bör uppmärksamma.

I Sverige anser sjupartiet – dvs samlingspartiet av de sju gamla riksdagspartierna – att invandringspolitikens negativa konsekvenser för landets befintliga befolkning EJ har någon som helst relevans.

Sjupartiets uttalade likgiltighet för den egna väljarkårens väl och ve saknar givetvis någon motsvarighet i andra västerländska länder. I fungerande demokratier betraktar inte landets politiker de egna väljarna med ett sådant djupt förakt.

I veckan som gick framförde Storbritanniens premiärminister Cameron därför diametralt motsatta värderingar jämfört med svenska politiker:

“There are many parts of our current arrangements which simply don’t pass a simple common sense test in terms of access to housing, access to the health service, access to justice and other things which should be the right of all British citizens but are not the right of anyone who just chooses to come here.”

Svenska media verkar inte ha rapporterat om denna deklaration från den brittiska regeringen.

Ty som alla vet, så anser svenska politker raka motsatsen. Svenska politiker anser, att bostäder, sjukvård m.m. – allt på bekostnad av svenska skattebetalare – tvärtom verkligen är en rättighet för alla, som väljer att bege sig till Sverige. Den svenska journalistkåren anser förmodligen, att svenska väljare ej bör känna till, att från ett internationallt perspektiv så har svenska politiker en m-y-c-k-e-t avvikande inställning till de egna väljarna.

Idag publicerar den brittiska inrikesministern (Theresa May) en skarp kritik av somliga domares ointresse för parlamentets tolkningsföreskrfter, att allmänhetens behov av säkerhet ska balanseras mot någon brottslig utländsk medborgares åberopande av sin mänskliga “rätt till familjeliv” i syfte att undvika utvisning efter avtjänat straff.

Hon skriver:

“Unless there are very exceptional circumstances, foreigners who have committed serious crimes in this country, or who have attempted to cheat the immigration system, should be deported from Britain.

Parliament wants that to happen, the public wants that to happen, and I want that to happen. But, too often, it is not happening. Time and time again we are treated to the spectacle of people who have been found guilty of rape or serious assault being given the right to stay in this country.

It is not in the national interest that this situation continues. What is going on? The short answer is that some of our judges appear to have got it into their heads that Article Eight of the European Convention on Human Rights, the ‘right to family life’, is an absolute, unqualified right.”

Hon fortsätter:

“The Convention is quite plain: the right to family life is not an absolute right, like the right not to be tortured. It is a qualified right, and it can be restricted when that is required, for example, to protect public safety, or for the prevention of crime.”

Någon ambition att “protect public safety” saknas som bekant helt hos svenska politiker. Liksom något intresse saknas för vad som är “in the national interest”…

Inrikesministern aviserar: “I am therefore determined to introduce primary legislation that will specify that foreign nationals who commit serious crimes shall, except in extraordinary circumstances, be deported.”

Sjupartiets politiker jämte den svenska regeringen är totalt ointresserade av att lagstifta för att se till, att utländska medborgare (utom i extrema undantagsfall) skall utvisas, om de begår allvarliga brott.

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/9867628/David-Cameron-pledges -to-overhaul-benefits-system-for-immigrants.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2279842/Judges-sabotaged-MPs-b id-deport-rapists-thugs–Theresa-May-vows-crush-judges-revolt-rushing-t ough-new-laws.html#ixzz2L8mKoT3b

PFEP

Posted: 17 februar 2013 - 11:24 - Svar

Hej Julia, det är med glädja jag läser din fina söndagskrönika, jag har ätit massor med hästkött, fick 10 hästbiffar för en hundring i Ishøj sist under nittiotalet, men klart vill man veta vad man tuggar.
Din övergång från MSM-hysterin till de mer allvarliga hästkött-krämare som Gösta Hultén är sublim så det bara förslår; mästerligt Julia.
Sverige ÄR illa ute och det krävdes Dansk terrorlagstiftning att få Mehdi Ghezalis kompis Munir Awad inlåst i 12 år, i Sverige hade han gått fri i brist på bevis.

HH

Posted: 17 februar 2013 - 12:48 - Svar

Ja, det är en fenomenalt bra och insiktsfull krönika som Julia C har skrivit, mina applåder!
Men denne Hultén – kan man tänka sig honom i helskägg (rödfärgat givetvis!) och med turban? För att liksom smälta in?

Till allvaret. Dagens radio berättade om motstånd mot propellerenergien, ni vet de där snurrande sakerna som brukar ge ett antal villor ström. Folk hade nu i den lilla orten sammangaddat sig mot bestämmarna av vindkraften och uttalat hotelser och mycket annat – dynamit och annat var på tapeten.

Hustrun kom med den förlösande insikten. Vi har en s k representativ demokrati. Du lägger din röst på det parti som du tycker verkar förnuftigt – kommunalt eller riksdag. Men har du någon mer koll? Enda sättet EGENTLIGEN för att din röst ska kunna gälla i vidare omfattning är att du går med i partiet och är med på årsstämman. SAMT har koll på vilka som sitter i VALBEREDNINGEN!! Varje röstberättigad borde göra det. För du kanske inte ALLS vill ha en viss person i valberedningen – och det är i valberedningen man bestämmer vilka namn som ska finnas på den lapp du lämnar till valförrättaren!

Jag tror att alla dessa s k hatmejl berättar om en annan sak – svensken lever kvar i ett samhälle där ALLTING kommer uppifrån. Vi har aldrig gjort oss av med kungar och adel, de finns kvar, fast i annan tappning. Hatmejlen anser jag talar om desperation, ett folk som lämnat målbrottet och börjar förstå att de faktiskt är FOLKET och inte längre vill hunsas eller sägas till.

Man kan säga att detta inte urskuldar hatmejl, nej det håller jag med om. Men tänk om det i förlängningen VERKLIGEN ger folk sin röst? Att detta är början på någonting annat? Att man faktiskt inte längre tror på det som basuneras ut som det rätta? Att man anser det vara fel? Och varför ska man inte få säga det? Och när man blir tillsagd att, rent ut sagt, hålla käften, så blir man desto ivrigare. Man hittar inte ord. Man tar till det man har och det man inte fick i sin skola av bildning och andra resurser.

Det var bara en tanke. Men Julia C:s krönika rymmer en djupare sanning än vad som till förstone kan utläsas. Hur kan EN person ha denna makt? Given av – vem?

Errbe

Posted: 17 februar 2013 - 15:13 - Svar

MILITÄRTJÄNST I ALGERIET

Om jag inte minns alldeles fel, smet Mehdi Ghezali från militärtjänsen i Värmland, men reste till Algeriet för att göra den där. Det var ett villkor för fortsatt medborgarskap.

Jag frågar mig hur vi kan ha sådana bestämmelser att man då får behålla sitt svenska medborogarskap. Varför begärde vi inte att Algeriet skulle hämta honom från guantanamo ?

pk

Posted: 17 februar 2013 - 19:21 - Svar

Der er så meget, der er tæt på at være totalt vanvittigt, når det handler om indvandringen.
Se bare på det her; når indvandrere udøver grov vold i Sverige og kommer i aviser, så er ansigtet
pixlet. Ja, en klar oplysning, om at forbryderen er udlænding, skal helst ikke stå i avisen.

Men så, hvis en islamist dræber med en bombe 20 mennesker , sårer mange andre i
f.eks.Somalia
OG har svensk statsborgerskab, så står der sandelig I avisen at en svensker har udøvet
denne gerning.
Dette sker hvad forbrydelsen end er. Aviserne vil så gerne fortælle om svenskernes forfærdelige
adfærd.
Målet må være at svenskere skal foragtes. For enhver pris.

Ludvig

Posted: 17 februar 2013 - 20:25 - Svar

Tack Julia för det andningshål du varje söndag skapar för oss som, resten av veckan, riskerar kvävningsdöden under det täcke av lögner och hyckleri som flertalet journalister höljer oss i så fort vi öppnar en tidning eller slår på radio/TV; i synnerhet när de portionerar ut sitt “hästkött” – liknelsen är magnifik – om den välsignelsebringande invandringspolitiken.

Riksradions P1 är svår att överträffa när det gäller förkastelsedomarna över dem som inte tänker som redaktörerna själva och de av dem inbjudna kommentatorerna. Dessa senare är genomgående ett vänster-anhang i Åsa Linderborgs efterföljd med stark lutning åt det vänsterfascistoida hållet (en Nina Björck, en P.O. Tidholm,osv).

Det du säger om den svenska skuldkulturen är mycket viktigt. Etablissemanget skriar om “culpa nostra, culpa nostra” (det är vårt fel, dvs. svenska folkets) när det gäller den “misslyckade” integreringen. Citationstecknen beror på att det aldrig var vare sig meningen eller möjligt att integreringen skulle lyckas sedan man börjat massimportera människor som aldrig skulle klara annat än okvalificerade låglönejobb till ett land – vårt Nifelhem – där sossarna redan på 70-talet avskaffade möjligheten till låglönejobb. Historiens dom över våra härvidlag sinnessvaga politiker kommer att bli mycket hård.

Menig 442

Posted: 17 februar 2013 - 21:54 - Svar

http://www.youtube.com/watch?v=q_vzPwVMQMw
Her står han i al sit op bræk af hestekød . Desværre er der så meget baggrundsstøj, at det er svært for os ikke svensk kyndige at følge med.

Ven

Posted: 17 februar 2013 - 23:11 - Svar

Tony

Posted: 18 februar 2013 - 14:51 - Svar

Det så kallade näthatet har blivit journalisternas nya modeord , som dryftas
vid varje tänkbart tillfälle, och allra värst råkar visst dom kvinnliga hatpredikanter
som har Aftonlögnen som sin hemvisst. Dom skriker i högan sky, när vreden över
deras ondskefulla drapor får folk att bli heligt förbannade, då är det så synd så synd
att någon skriver elaka saker om dem, att dom själva provocerar fram ilskan lotsas dom
förstås inte om! Men är det dessa illasinnade damer som råkar värst ut i samhället idag, och
som vi ska tycka synd om? Nej absolut inte! Dom får med sina elaka provokationer skylla sig
själva!
Däremot går det omkring tusentals flickor varje dag i skolor, ute i samhället på gator och torg
från 10 års ålder och upp till mogna kvinnor , som av ouppfostrade invandraslynglar blir
titulerade Svennefittor och horor och andra oerhört kränkande tillmälen, men om detta skrivs det
inte. Har någon läst något av överstehat prästinnan Åsa Lindeborg beklaga sig över detta,eller
någon från dom andra hat predikanterna?? Nej om detta tiger dom.Hellre sätter dom på sig sina
offerkoftor för att försöka förmå beslutsfattarna att inskränka yttrandefriheten för vanligt folk.
Man kan inte nog förvånas över vilka oerhört ynkliga människor som valt journalistyrket som sin
inkomstkälla i livet !

Nostradamus_i_norr

Posted: 18 februar 2013 - 20:30 - Svar

Fann denna beskrivning hos signaturen cfbleachers på http://pjmedia.com/blog/the-lingo-of-the-left/

Att vara en vänsterorienterad är handlingen av att avsiktligt inte separera fantasi från verklighet. Det är skapandet av en värld som du vill att den ska vara och vägran att leva i världen som den är. Uppfinnandet av ord som uppfyller avsaknaden av verkligheten är en biprodukt av att permanent försöka leva i en värld som inte existerar. Du måste ljuga för andra, eftersom du måste ljuga för dig själv.

Det blir skadligt när du hatar människor som försöker tvinga dig att leva i den verkliga världen. Eller som måste försvara sig mot ditt ingjutande av bedrägeri, bluff, förvrängande … i de regler som styr varje aspekt av deras liv. Vänstern har trängt in i själva kärnan i att leva i världen … och att knäppa oss tillbaka till verkligheten är skärande för deras sinnen. De reagerar genom ett våldsamt och vildsint skyddande av sin fantasi.

De vet inte hur man ska leva i den verkliga världen och det skrämmer dem när någon eller något konfronterar dem om detta. Titta nästa gång på en vänsterorienterad politiker när denne står inför en verklig och objektiv fråga … från en journalist som inte tillhör ”fantasigänget”. De ryggar tillbaka i skräck och blir sedan ursinniga. Varje gång.

Att vara en vänsteranhängare är inte bara en psykisk sjukdom, det är en personlighetsstörning. Marxistisk schizofreni i kombination med svårartad narcissism.

Utlandssvensk

Posted: 18 februar 2013 - 21:00 - Svar

@ Nostradamus_i_norr

PJ media är VÄLDIGT bra och jag rekommenderar alla svenska systemkritiker att ta en titt på den sidan. Där finns något som länge har varit helt frånvarande i Sverige, nämligen seriös konservativ debatt. Även kommentarerna håller ofta mycket hög klass.

Min favorit är Victor Davis Hansson, en svenskättlig som dels ar professor i klassisk historia, dels driver ett jordbruk i Kalifornien. Mycket av det han skriver handlar om hur den massiva immigrationen av mexikaner kombinerat med socialism och kulturmarxism helt har förstört stora delar av hans hemstat. Rekommenderas varmt!

Johan

Posted: 19 februar 2013 - 21:03 - Svar

Hej Julia – här hålls fanan högt!
Att islamisterna är ett problem p.s.s som de indolenta svenska kommunisterna var på 60-80 talet är uppenbart. Ivrigt påhejande diverse terrorgrupper ansågs de som en samhällsfara – med all rätt!

Tyvärr är det väl så att konvertiterna inom journalistiken visar sig likadana underlättar ju inte situationen, dvs tokkommunister som gömmer sig i miljöpartiet med mer än suspekta argument.

Förr påstods det att man skulle ha 5.0 i medelbetyg för att komma in på journalisthögskolan – men det är synd att det så väldigt sällan märks – och för PK-eliten gäller väl det inverterade värdet, dvs 0,2 !!

Freddie

Posted: 20 februar 2013 - 01:45 - Svar

Man kan inte tro det. Precis som när mina ögon öppnades när jag läste boken världsmästarna, magen vänder sig och man undrar hur det är möjligt.

Ett par saker slår mig extra starkt efter denna krönika.

Dagens journalister har fått gallfeber. Ärligt talat när man är så uppenbart ond, verklighetsfrånvänd, psykologiskt skruvad av idéer m.m. hur förväntar man sig att de som inser detta ska reagera? Jag tar alltid ställning mot näthatet, de som gör övertramp osv men det blir ju snart omöjligt att försvara en uns av dessa människor. Inte bara Hultens helt otroliga påfund, men det faktum att INGEN upplyser mig om det. Att jag ska behöva läsa det på en blogg som man bara kan hitta om man redan lyckats se förbi medias lögner. Jag kan inte ens skriva, så upprörd är jag.

Och du Hulten, när du läser det här. När du läser en text där du avslöjas som terroristkramare, där det du gjort av “godhet” visar sig gett obeskrivliga dåliga konsekvenser, hur känner du då? hur har du mage att gå in på publicistklubben och som en sann översittare och godhetsapostel säga att du inte vill vara i samma klubb som din opposition. Skäms Göran! Om jag hade gjort det du gjort så hade jag aldrig velat visa mig på gatan igen. Vilket för mig tillbaka till “granskande media”. Vart är rapporteringen om detta? Hur kan “näthat” bli månadens händelse och något sånthär gå förbi obemärkt?

Nej om jag ska fortsätta försvara er mot “näthatare” osv så måste ni ge lite tillbaka. Jag är så djupt besviken på er

Julia Ceasar, dig avgudar jag

GandalfGrå

Posted: 21 februar 2013 - 06:59 - Svar

Hultén verkar vara en mycket mycket sjuk man…hans umgängeskrets tala sitt tydliga språk, och namnet Charta08 hehe..vad är det med vänstermänniskor som verkar bli orgasmiska av fraktioner och charta, det jag misstänker är att de anser sig vara “intellektuella som bara den och försöker med löjliga namn distansera sig mot “de som inte har förmågan att nå deras intellektuella höjder” 😉 suck…! Hur kan en så genomtydligt pinsam människa få leva och verka i ett demokratiskt land som Sverige en människa som i en handvändning skulle byta demokratin mot mer diktatur..eller spela islam i händerna som de nyttiga idioterna som islamisterna anser att dom är…! Gösta Hultén..tror att han skulle kunna resonera med dessa om dom en gång gud förbjude skulle komma att få makt i vårt land…! Hur kan man vara så naiv och ha ett beteende som en lobotomerad mentalpatient…?

teekay

Posted: 21 februar 2013 - 09:55 - Svar

Tänk ,gott folk, om Julia Cesars fantastiskt sakliga ,underhållande och avslöjande artiklar skulle finnas på
våra största tidningar.
Eller i bara en tidning. Tex SVD. Jag tror att denna tidning då skulle få en sådan publicitet, både negativt (förstås)
men, efter han hand mycket positvt, med större läsekrets, mer prenumeranter och givetvis bättre ekonomi.
Man kanske t o m inte behövde något presstöd.
Men framförallt. Det sovande folket skulle kanske vakna upp och häpnas över att det finns avpixlade sanningar.

katarina broman

Posted: 21 februar 2013 - 10:06 - Svar

Gösta Hultén piper om att han smädats på Avpixlat. Han kommer mycket lindrigt undan kan jag säga! Tål man inte att någon rekommenderar en att åka till Kabul för en realitycheck har man inte inom journalistiken att göra och man ska definitivt hålla sig ifrån internet!
Jag uppfattade det som att den fjantige Hultén grinade som en bortskämd brat som inte får sin vilja igenom. En journalist som bölar på bästa sändningstid får folk att kollektivt ta fram skämskudden. Att han sedan travesterar Groucho Marx är ju bara patetiskt. Vore jag Dagerlind skulle jag vägra vara med i en klubb som denne terroristkramare är medlem i.

Angela

Posted: 2 marts 2013 - 23:14 - Svar

Om än sent har jag nu läst krönikan. Intelligent, informativt, kunnigt, väldokumenterat som väntat ! Fast din krönika är en beskrivning av ett land som totalt urartat till något som mest kan liknas vid ett pateiskt skämt av en statsbildning och borde få en svenska att gråta floder så sitter jag här och skrattar. Vaknar jag till i natt så är det nog inte av snarkningar utan av skrattsalvor. Kan man annat? Allt är så absurt att det blir tragikomiskt.

Leave a Comment