24
apr
Seneste opdatering: 13/3-13 kl. 0441
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

receiving the 2009 Sappho Prize by Trykkefrihedsselskabet for her book “Londonistan“. From journalist and broadcaster Peter Whittle´s introduction:

“I think it’s fair to say that she’s a singular and particular courageous voice in Britain. She is perhaps the best known journalist to the majority of people. Her voice is singular and unique….

She was  “Young journalist of the Year 1976, and she was the winner of the Orwell Prize for Journalism in 1996, the most prestigeous prize for journalism in Britain. Perhaps it’s her formidable work that means her critics, when they are attacking her, are often reduced to personal abuse, as opposed to actually  answering the questions she  poses in her work. In the case of one particular interview that Melanie did in 2003 in the Guardian, that she used to work for, the interviewer said with a certain amount of wishful thinking on his part, that she was “tiring of the battle”, as he put it. Well, he hadn’t seen anything yet, because in 2006 Melanie produced  Londonistan, her most important work yet”.

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-0051

 ( © Snaphanen & Trykkefrihedsselskabet.)

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-0591 melanie-phillips-copenhagen-april-2009-1191

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-1162

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-127

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-083

The Sappho prize has been awarded Flemming Rose (2007) and Kurt Westergaard (2008) Bronze by Uwe Max Jensen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 24 april 2009 - 05:50 - Svar

Har man ikke andet at gøre inden videoen fra Trykkefrihedsselskabet kommer på Snaphanen anbefales video om Lodonistan via Heritage.org – større billede kan muligvis findes/sættes op men lyden er essentiel for budskabet :
http://multimedia.heritage.org/content/wm/Lehrman-051006.wvx

JensH

Posted: 24 april 2009 - 12:07 - Svar

@Steen

Angående de stadig tiltagende uroligheder i Rosengården, så kunne jeg ikke lade være med at tænke lidt ‘konspiratorisk’ da jeg her til formiddag læste, at Justitieminister Beatrice Ask nu vil “öppna för insatser av utländsk polis i
Sverige”:

http://svt.se/svttext/web/pages/120.html

Ganske vist nævnes der “människosmuggling eller annan gränsöverskridande brottslighet”, men kunne det ikke også tænkes, at det Skånske politi på et tidspunkt ser sig nødsaget til at bede om Dansk assistance i forbindelse med ‘optøjer’ i Malmø???

Iøvrigt er det ikke kun i Rosengården det brænder. Også i Östra Hamnen i Malmø har der været to brande i nogle lagerhaller, og offentligheden advares mod giftig røg. Dog ved man endnu ikke om de var påsatte:

http://www.dn.se/nyheter/sverige/kraftig-brand-i-malmo-sprider-giftig- rok-1.851718

ole burde

Posted: 24 april 2009 - 14:10 - Svar

“Londonistan” er en velskrevet bog; det er svaert at naere uenig i ret meget af hvad der staar i den.
Hvis man insisterer paa at paapege en fejl eller mangel , er det maaske den lidt pessimistiske stemning , foelelsen af ,at der-ikke-rigtig-er-noget-at-goere-ved-det.
Der er meget ,som kan goeres ved det. Soergeligt nok er det saadan , at jo laengere man venter, jo mer brutal og voldelig blir enhver effektiv stategi.
Selvom fx svenskerne sku’ gaa hen og blive et mindretal i Sverige, betyder dette langt fra, at der ikke kommer nogen borgerkrigs-lignende tilstand , naar det langt om laenge gaar op for den almindelige svensker at han er blevet smidt paa lossepladsen.. Det betyder naermere, at naar konflikten kommer , vil den blive meget mer brutal og LANGVARIG end vi kan forestille os paa nuvaerende tidspunkt.

Robin_Shadowes

Posted: 24 april 2009 - 21:34 - Svar

Eller när Turkiet blivit fullvärdig EU-medlem så kommer deras polis hit och hämtar dom av oss som har förolämpat deras ohelige pedofet Mohammed (JagPissarIHansMun).

Thomas Bolding Hansen

Posted: 24 april 2009 - 21:36 - Svar

Londonistan har jeg til gode at læse, men kan se, man kan få den til 1,75 pund plus porto, så har bestilt.

på amazon uk

Men ellers kan jeg kun 1000 procent “Theodore Dalrymples: “Our culture, what´s left of it – the mandarins and the masses”

Har lige refereret endnu et essay fra samlingen, om den surrealistiske, fanatiske multikulturelle politik i England.

http://logisksnit.blogspot.com/2009/04/en-beretning-fra-et-fanatisk.ht ml

JensH

Posted: 24 april 2009 - 23:00 - Svar

OT

Så har imamerne igen vist de blæser højt og flot på Dansk lovgivning og vier muslimske teenage-piger:

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/24/234211.htm

Til dette udtaler Konfliktmægler Farwha Nielsen:

“stadig flere unge muslimske teenagepiger indgår ægteskaber, hvor de ingen rettigheder har i forhold til dansk ægteskabslovgivning. Hvis ægteskabet brydes, er det sharia-loven, der gælder, og der står pigerne svagt. Denne type af ægteskaber er rimeligt udbredt, og de er især steget efter indførelsen af den danske 24-års-regel.”

Okay, med andre ord er det ikke imamerne bebrejdes for denne for det Danske samfund utålige ‘praksis’. Nej, det er 24 års reglen der er skyld i hele miseren. Plus, hvad mener Farwha Nielsen med udtalelsen om, at “hvis ægteskabet brydes, er det sharia-loven, der gælder”??? Mig bekendt har landets lovgivende forsamling, Folketinget, ikke vedtaget at sharia-lov gælder i Danmark, og dermed har denne tilbagestående lovgivning ingen gyldig retsvirkning i Danmark.
Men typisk at DDR æder denne vinkling råt.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 24 april 2009 - 23:09 - Svar

Vi har haft en lov mod tvangsægteskaber i årevis, men kan nogen tænke på blot et tilfælde, hvor en er blevet dømt?

Johansen

Posted: 25 april 2009 - 07:46 - Svar

Udvis imamer der vier børn. Disse mørkemænd hører ikke hjemme i Danmark.

JensH

Posted: 25 april 2009 - 08:36 - Svar

@Thomas Bolding Hansen

“Vi har haft en lov mod tvangsægteskaber i årevis, men kan nogen tænke på blot et tilfælde, hvor en er blevet dømt?”

Nej, jeg kan ikke. Men derfor kan der naturligvis godt have været et par tilfælde. Der har været et tilfælde hvor et forældre-par blev dømt for at have sendt deres døtre til Sudan for at blive omskåret (læs= lemlæstet).

Men uanset hvad, så er denne lov mod tvangsægteskaber naturligvis en ren symbollov, der skal signalere overfor Danskerne, at politkerne skam bekæmper disse middelalderlige normer. Det er jo værd at bemærke sig, at Det Radikale Venstre rent faktisk fører sig frem som ‘hard-linere’ når det kommer til at ‘bekæmpe’ tvangsægteskaber. Deres krav om hårdere sanktioner skal selvfølgelig ses i sammenhæng med, at de dermed mener at så er argumenterne for 24-årsreglen forsvundet, og den kan afskaffes, (V & K har været dumme nok til at ‘sælge’ 24-årsreglen som værn mod tvangsægteskaber). Under alle omstændigheder ved DRV selvfølgelig godt, at en sådan skærpelse mod tvangsægteskaber ingen effekt har i virkelighedens verden, hvilket selvfølgelig passer DRV særdeles godt. De ønsker ikke for alvor nogen som helst barrierer på indvandringen til Danmark.

Men spørgsmålet er selvfølgelig også, om politikere og myndigheder overhovedet ville turde for alvor at håndhæve love, som går imamerne imod?? Jeg tænker her på frygten for de optøjer der kunne komme hvis de for alvor ‘satte hårdt mod hårdt’?? Vi har set andre tilfælde, hvor politkerne har sprunget op som trold af en æske, og forlangt strafskærpelser, (senest med flerkoneri), og når det så kommer til det konkrete sker der ingen verdens ting. Og dette ‘fænomen’ kunne man konstatere lang tid før vinterferie-intifadaen i 2008, hvor det Danske politi stod fuldstændigt magtesløst mens landets byer stod i brand.

Et eksempel fra før 2008 jeg kan huske er ihvertfald, da Odense Politi i Vollsmose stoppede en bil med ‘Franske’ imamer på besøg. Der var tale om et almindeligt rutinecheck, og der var naturligvis ingen som led ‘overlast’. Alligevel gav denne harmløse episode anledning til en wekeend med optøjer, og tilsidst måtte politidirektøren i Odense måtte ud og undkylde at politiet havde passet deres arbejde, (fuldstændig grotesk). Og nu vi er ved Vollsmose, så kom det for nylig frem via politi-kilder, at i Vollsmose er det max. 10 procent af samtlige strafferetssager, som overhovedet når det Danske politi og retssytem. Resten klarer imamerne ved hjælp af sharia-kendelser. Igen stor politisk opstandelse, og igen sker der intet konkret.

Måske vi burde omformulere dit spørgsmål en smule: Er der nogensinde en imam som er blevet udvist af Danmark???

Janne

Posted: 25 april 2009 - 11:27 - Svar

Det ser ud som om der er et reelt behov for at sætte mere spot på hvad nogle imamer går rundt og laver. Umyndige unge skal ikke vies af nogen. Heller ikke af imamer. Desuden er der pigers og kvinders frihedsrettigheder at tænke på.

Emeritus

Posted: 25 april 2009 - 12:10 - Svar

Det er så langsomt ved at gå op for politikere og ansvarlige myndigheder, at med de parallelle liv, som er opstået herhjemme, har lumre imamer travlt med at skjule og udføre ældgamle ritualer uden for offentlighedens søgelys.
De ordner problemerne i miljøet.

Den kolde kendsgerning er, at de opretholder en dobbelt mellemøstlig standard sideløbende med vor egen. Vi har nu tre standarder. Grundloven med tilhørende jura, konventionerne, der tilsidesætter landets love, og sharia, der skider på begge dele.

Med venlig hilsen

Vivi Andersen

Posted: 25 april 2009 - 18:43 - Svar

Jep, Emeritus, og hvem betaler for gildet….. den gør den almindelige dansker, der pligtopfyldende passer sit job og sin familie.

Jeg er dødtræt af der ikke bliver skredet ind overfor den vedvarende, islamiske provokation!

Hele tiden grænseafprøver muslimer det danske samfundssystem og danskerne som individer .

Penge vrides ud af systemet, danskerne beklikkes og muslimerne griner.

At vi så sagtmodige finder os i det !

Leave a Comment