16
mar
Seneste opdatering: 19/3-13 kl. 0121
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Krasniks research er normalt ikke dårlig, men som man kan se i min kommentarer nedenfor, var der denne gang graverende og tendentiøse fejl i den – efter at de indledende artigheder var overstået. Det skal der bare ikke være bare når Krasnik bevæger sig ud i et frontalnagreb af vidtgående beskyldninger, hvoraf de en store del var løsagtige. Jeg havde mere til over for Krasnik inden denne forestilling med Breivik, Sions Vises Protokoller, Diana West, Bruce Bawer og Charles Johnson, der meldte sig ind i de islamofile tilbage i 2007, to år før nogen kontrovers mellem Hedegaard og 266 b, og er helt marginaliseret i dag- og hele den tyrkiske musik.

Der var ingen rationelt forståelig grund til hans helomvending dengang, nogle antog, han var blevet ramt af en sindslidelse eller et fysisk traume. Året inden havde han publiceret alle mine fotos fra den berygtede Islamofobikonference i Bella Centret, hvor alverdens islamister sammen med Politiken og den yderste venstrefløj i Europa skulle baske Jyllands Posten for dens forbrydelse “mod et svagt, forsvarsløst mindretal”. Den var kønsadskilt, så jeg måtte side med Seidenfaden, Bæk Simonsen og Kamal Qureshi i stedet for de sikkert kønne, formummede kvinder.

Hedegaard skulle slagtes, ligemeget om det var med løgn og myter, og desværre var han alt, alt for venlig overfor underlødighederne. Det ligner ham ikke, men tiderne er heller ikke helt normale for ham. Skærmbilledet nedenunder blev altså helt symbolsk: Hedegaard skulle karaktermyrdes, nu han ikke blev myrdet i det rigtige liv udenfor DR 2. Nu har han fået sympati og opmærksomhed nok for DR’s smag, vil jeg gætte, “seks uger efter at Lars Hedegaard sagde at han blev overfaldet, som Krasnik var så perfid at formulere det. Det var en afslørende, sproglig nuance, mon de fangede den ude i landet? Lad os kalde den “en Mazetti” for den fremtidige etymologis skyld. (se også min mere uddybende kommentarer nedenfor)

Ta inn hele skjermen 17.03.2013 223359Ta inn hele skjermen 17.03.2013 224919
Kommer utvivlsomt på You Tube inden alt for længe. DR 2 Deadline, 30 minutter.

Lone Nørgaard skriver bla. i et længere indlæg, Det er en ommer, Krasnik!

Søndag d. 17. marts havde Lars Hedegaard været så uforsigtig at sige ja tak til et interview i Deadline 22.30. Det vil sige – det var ikke et interview, det var en standret. Lars Hedegaard skulle slagtes, og det blev han. Indbyderen og intervieweren hedder Martin Krasnik. Engang en journalist, som jeg havde stor respekt for, i dag en mand, der tilsyneladende helt har forstået, hvordan man skal gebærde sig for at være en del af det gode selskab.

Ikke mindst i DR, hvis ledelse og medarbejdere pr. definition ikke kan eller vil se truslen fra islam og den igangværende islamisering af vesten. Og dog – ud fra egne erfaringer ved jeg, at et par stykker i medarbejderstaben rent faktisk har indsigterne. Men disse få er åbenbart så manisk fokuserede på deres karrierer og skrækslagne for at kalde en spade en spade, at de dukker sig. Måske man nødigt vil miste avancementsmuligheder, anerkendelse og abefestinvitationer?

Katrine Winkel Holm skriver på Facebook:

I går blev Lars Hedegaard ikke interviewet, men afhørt af Martin Krasnik på DR2. Lars blev tæppebombet med anklager, absurde beskyldninger og Krasniks egne mistænkeliggørende ræsonnementer.

Med til historien hører at Krasnik op til interviewet havde sendt Lars flere mails, hvor han havde udtrykt sin store og beundring og sympati for Lars. Da han først havde fået ham i studiet var den sleske attitude selvfølgelig væk. Mail fra Krasnik til Hedegaard:

Jeg tror aldrig, vi har mødt hinanden, men jeg har fulgt dig ganske minutiøst siden Muhammed-krisen. Jeg er en stor beundrer af dinvedholdenhed og dit mod til at sige din mening! Det glæder mig helt utroligt meget, at du klarede det kujonagtige, rædsomme angreb på dig og er konstant forundret over den udbredte, manglende evne til at bakke dig klart og tydeligt op. Det ville være helt fantastisk og interessant at have dig i programmet til et langt interview”

Et af anklagepunkterne var, at seriøse højreorienterede islamkritikere havde taget afstand fra Lars. Som den mest prominente fremhævede Krasnik forfatteren Bruce Bawer og belagde påstanden med et citat fra 2009. Da Lars forsøgte at nævne at Bawer faktisk havde henvendt sig venligt til ham for nyligt, blev han afvist af Krasnik med, at det jo nok bare var udtryk for sympati efter mordattentatet.

Det er løgn. Bawer har de seneste to år skrevet den ene artikel efter den anden til støtte for Lars, herunder en hyldest til ham i det festskrift, som Krasnik tydeligvis aldrig havde stiftet bekendtskab med, men alligevel brugte til at mistænkeliggøre Lars.Dvs. at Krasniks egen speak var fejlagtig. Det tror jeg han er ligeglad med. Interviewet havde kun en hensigt: At fremstille Lars som en galning. Men andre interesserede kan her læse hvad Bawer virkelig mener:

“I first met Lars when I was writing my book While Europe Slept. We had dinner in a pub on Kongens Nytorv in Copenhagen and talked about the rise of Islam in Europe. I was stirred by his seriousness, his intellect, his deep historical perspective, and his palpable love of freedom and of his country. And I was strengthened and inspired – made to feel less alone and less hopeless in my own struggle – by his quiet but fierce determination to resist what he recognized as a threat to both his freedom and his country. The torments he has been put through in recent months by the Danish judiciary have only proven that he was right all along about everything he has raged against –and have proven, too, that he was every bit as strong and insuperable a champion of liberty as he seemed to me on that evening.” –  Bruce Bawer 2012


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skjoldungen

Posted: 17 marts 2013 - 23:25 - Svar

Jeg så lige forskræppet her på nettet. Den rødhårede ungkommunist som skal interviewe LH indledte med at sige “det er nu seks uger siden at Lars Hedegaard sagde at han blev overfaldet. ‘Nuff said…

Peter Andersen

Posted: 18 marts 2013 - 02:01 - Svar

Det er jo det samme hver gang. Præmissen er afgjort på forhånd. Lars Hedegaard er en skurk – Få det nu bare verificeret, hér på den landsdækkende.
Jeg havde så bare ikke lige troet det om Martin Krasnick. Jeg tillagde ham lidt mere mod end dette. Kunne han nu ikke havde benyttet lejligheden til at indstille det kritiske blik på denne islamificering som Hedegaard omtaler? Så ville han jo let kunne konstaterer, at det foregår overalt i skoler, universiteter, foreninger, politiske partier, på arbejdspladser og da ikke mindst i medier – specielt hans eget – i fuld offentlighed. Ingen omtaler islam med udgangspunkt i den ideologi den er. Skulle nogen være i tvivl, blev det jo så lige bekræftet hér.
Og hvorfor skal det være så svært, når de fleste jo alligevel sagtens kan se det? Fordi det jo netop er indbegrebet af islamificering.
Ignorance baseret på frygt og intimidering, gående i en lige linie fra 600-tallet til idag – fra Indonesien til Marokko. Eller fra 1920 til idag – fra Spanien til Sverige. Hvor svært kan det være?
Ja – der kommer et opgør! Vær du vis på det Krasnick! Alting taler sit tydelige sprog for det. Hvorfor går højrefløjen frem, overalt i Europa – Krasnick?
Ja, hvorfor mon? Kunne det være fordi folk er véd at være skide trætte af jeres præmis?

Peter Andersen

Posted: 18 marts 2013 - 02:34 - Svar

Nu har jeg de sidste par dage pint mig selv igennem DR-programmer om ekstreme netværk, facismens indtog i Europa, bådflygtninge på Lampedusa og alskens vestlige fortrædeligheder i den 3. verden. Hele tiden er præmissen den samme. Alt til højre for Enhedslisten er noget suspekt skidt, som selvfølgeligt må bekæmpes.

Det er simpelthen så latterligt så det gør ondt. Ved bare at ændre præmissen en smule i en mere objektiv retning, tegner der sig pludselig et noget andet billede. Så står det nemlig ganske klart, hvem de virkelige ofre er og hvorfor flere og flere udtrykker sig mere og mere ekstremt. Men det gør man ikke og resultatet vil blive fatalt!

Specielt historien om Lampedusa var et mikrokosmos. Alle disse unge mænd, der ankom fra Tunesien, var stakkels ofre. Pludselig var der ikke længere plads til dem i lejren, og så begyndte nogle af øens beboere at blive racister. Så kom der endnu flere – og endnu flere af øens beboere blev racister. Så var der lige pludselig flere “flygtninge” end der var øboere og nu var både øboere og “flygtninge” ofre, mens resten af Europa var blevet racister. Tilsidst lykkedes det gudskelov for de to tunesiske “mønster-flygtninge”, som programmet valgte at fokuserer de sidste 10 minutter på, at komme til Paris.

Vorherre bevares!

Og så kunne farcen fortsætte med Libyen.

Hvad fanden tager I os for? Komplette idioter?

  steen

  Posted: 18 marts 2013 - 08:06 - Svar

  Krasnik var ret velforberedt, sådan da, og han skal selvfølglig være djævelens advokat, men så skal han forberede sig endnu bedre. Eksempler:

  Charles Johnson , LGF, har ikke været islamkritiker siden han i 2007 pludselig vendte 180 grader, og kaldte alle sine gamle meningfæller for nazister og racister. Det kunne Krasnik med lethed have fundet ud af, for det var stort samtalestof dengang i hele den angelsaksiske verden. Efter det lyn, der slog ned i hans hjerne dengang, er der betydeligt færre, der tager ham alvorligt. Han har også to gange ‘doktoreret’ (forfalsket) fotos i rent svindel- øjemed.
  Han skrev bla.

  I don’t think there is an anti-jihadist movement anymore… It’s all a bunch of kooks. I’ve watched some people who I thought were reputable, and who I trusted, hook up with racists and Nazis. I see a lot of them promoting stories and causes that I think are completely nuts.

  Han kan selv være ‘nuts’ og Krasnik for overhovedet at nævne den nullitet.,

  Han kunne ohså have mailet Bruce Bawer og for at høre, om kritikken fra april 2009 stadig holder. Det gør den nemlig ikke.

  Desuden om Krasniks beskyldninger om kospirationsteorier. En islamsik magtovertagelse af Europa har været tydeligt og umisforståeligt udtrykt af statsledere som f.eks Gadaffi og Houari Boumediene:

  “One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory.” — Houari Boumédienne, in a 1974 speech to the UN??–194.241.59.203 (talk) 10:34, 31 October 2008 (UTC)

  Erdogan er lidt mere sleben i sit sprog, men hans gerninger viser, at han ikke er helt fremmed for samme tanker.

  Der går ikke en dag uden at imamer i Melemøsten siger det samme ( se det på MEMRI), salafister i hele Europa siger det. Danskere på gaden skal høre stærkt provokerende høre fra muslimske bøller, at “vent bare til vi overtager landet.” Det er en klassikker.

  Større overtagelsestanker finder man f.eks. hos det muslimske broderskab

  Der der er ingen vidende personer, der påstår at der findes muslimske masterplaner for magtovertagelse, vi gengiver blot, hvad muslimer på alle niveauer har sagt og tager dem på ordet. Andet ville nemlig være konspirativt, og så ville Krasnik have noget at komme efter.

  Eller the Islamic Council of Europe.

  In 1980 the Islamic Council of Europe published a book called Muslim Communities in Non-Muslim States which clearly explained the Islamic agenda in Europe. When Muslims live as a minority they face theological problems, because classical Islamic teaching always presupposed a context of Islamic dominance; hence the need for guidance on how to live in non-Muslim states. The instructions given in the book told Muslims to get together and organise themselves with the aim of establishing a viable Muslim community based on Islamic principles. This is the duty of every individual Muslim living within a non-Muslim political entity. They should set up mosques, community centres and Islamic schools. At all costs they must avoid being assimilated by the majority.

  In order to resist assimilation, they must group themselves geographically, forming areas of high Muslim concentration within the population as a whole. Yet they must also interact with non-Muslims so as to share the message of Islam with them. Every Muslim individual is required to participate in the plan; it is not allowed for anyone simply to live as a “good Muslim” without assisting the overall strategy. The ultimate goal of this strategy is that the Muslims should become a majority and the entire nation be governed according to Islam. (M. Ali Kettani “The Problems of Muslim Minorities and their Solutions” in Muslim Communities in Non-Muslim States (London: Islamic Council of Europe, 1980) pp.96-105)

  Hvor mange der er med de tanker, kan kun PET vide noget om, og næppe engang dem.

  **************************************************************

  Her er lidt til Peter Andersens rekonvalcens:

  Her en en konservativ, der vil frem i verden, og somn også er mere underholdende end Krause Kjær. Ann Coulter ‘raser’ mod indvandringen på CPAC for nylig.

   Peter Andersen

   Posted: 18 marts 2013 - 08:49 - Svar

   Jamen det er netop en del af min pointe. Når ikke engang Krasnik gider ulejlige sig til at oplyse den, tilsyneladende, intetanende befolkning om alle disse selvfølgeligheder, selvom han sidder med en virkelig gylden mulighed hér, ser det sgu skidt ud. Og Hedegaard var muligvis ikke ligefrem i sit super-es men jeg tror faktisk ikke han var helt klar over, at præmissen for programmet, var SÅ fastlagt. Han så mig nemlig ærligt talt lidt forvirret ud, fra tid til anden. Forhåbentligt tog han sig en snak med Krasnik efter programmet, hvem véd?

   Krasnik er jøde og sidder gudhjælpemig og fremviser Sions Vises Protokoller, for ligesom at sætte det hele i relief??? Og det er det jeg mener – hvad fanden bilder de sig ind?!!

   Ann Coulter er, i mine øjne, altid leverandør af højreorienteret superunderholdning i høj klasse, og ikke bange for en skid! Sådan en kunne vi godt bruge hér. Og så er hun jo heller ikke ringe at se på.

   Det er måske også bare mig men, nu begynder jeg sgu også at synes, at højrefløjens “duller” ser bedre ud…

Limewoody

Posted: 18 marts 2013 - 09:24 - Svar

Normalt har jeg respekt for Martin Krasnick, men interviewet i DR2 i går mindede mest om et forsøg på at pensle Lars Hedegaard som en ekstremist uden for demokratisk rækkevidde. Altså en slags karaktérmord på en, der har stukket næsen for langt frem i sin islamkritik. Og Lars Hedegaard har med skam at melde ikke den store skærmtække – og virkede i sin argumentation ikke helt troværdig for den udenforstående.

Dernæst virkede det som om de tunge historiske argumenter prellede fuldstændigt af på Martin Krasnick – så som islams 1400 årige notorisk krigeriske fremfærd – Indien som det værste eksempel – og den ideologi, der ligger bag. Andre argumenter som Kurt Westergårds og mange andres ilde færd i mødet med islams krigere – og forsøg på terror – Politiken/Jyllandsposten osv – blev nærmest negligeret.

Det er alt for let for “journalister”, at gøre disse forsøg på at sværte folk der er mere eller mindre bekymrede for den udvikling samfundet er ude i. Og det er jo ikke alene det Danske samfund – det er jo hele Europa hvor et mønster taler sit tydeligere og tydeligere sprog. Og elitens reaktion er bare at: “det er noget man må vænne sig til”. Og med den holdning som Martin Krasnick – og med ham mange andre journalister lægger for dagen, viser de sig mere som en del af problemet end en del af løsningen.

Kimpo

Posted: 18 marts 2013 - 11:09 - Svar

Lad mig gentage min facebook-kommentar her, hvor debattens fakta har rod:

Martin Krasnik har netop skrevet sig selv på listen over globalistiske medie-jøder, der vil sælge deres værtsland (for fædreland er det tydeligvis ikke) for helbredet og jobsikkerheden. Føj for Helvede, at flette Breivik ind i sagen på den måde! Breivik citerede alle mulige i sit manifest, inklusive Anders Fogh og Barrack Obama, så det er komplet usagligt at kæde ham specielt sammen med Lars Hedegaard.
Hedegaard bør omvendt snart forstå, at verden er et fjendtligt sted, hvor sympatien ikke længere er givet nogen uanset omstændighederne. Der er ikke længere nogen fælles værdier, som binder danskerne sammen – andet måske end opportunisk overholdelse af lovens bogstaver, og Danmark befinder de fakto i en kulturel borgerkrig, hvor de fleste succesrige mennesker på forhånd må antages at være modstandere af ytringsfrihed og folkestyre – simpelthen fordi det er mere sikkert og givtigt at holde med aliancen af globale rødder og etniske voldsmænd.

  Daniel

  Posted: 18 marts 2013 - 21:00 - Svar

  Han har sitert veldig mange utover de to. Og hvis man skal vektlegge hvem som har påvirket Breivik aller mest, så er det ikke en kritiker av islam. Det er en av norges mest fremtredende forsvarere av multikulti. Hans navn er Thomas Hylland Eriksen. Hylland Eriksen uttalte følgende:

  “Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger” (kilde: http://www.bt.no/nyheter/innenriks/22juli/Hjemsokt-av-forskningssitat- 2688093.html#.UUdwKBw2bcA),

  Der Breivik tolker andre uttalelser i sitt manifest og i stor grad bommer, så er det motsatte når det gjelder Hylland Eriksen. Breiviks tolkning er ca 90-95% korrekt av hva Hylland Eriksen mener. For Hylland Eriksen mener at man skal rive Norge opp med roten m.t.p norges historie, kultur og egenart. Dette treffer Breivik på. Men så tolker Breivik at Hylland Eriksen mener at etniske nordmen ikke skal få barn med andre etniske nordmenn. Og det har selvfølgelig aldri Hylland Eriksen frontet.

  Men at Hylland Eriksen har vært en av de avgjørende faktorene som har trigget Breivik, er hevet over enhver tvil. Men det betyr ikke at Hylland Eriksen er ansvarlig for Breiviks handlinger. Ord er ord, handlinger er handlinger og det er to forskjellige ting.

Michael Jensen

Posted: 18 marts 2013 - 13:30 - Svar

Man behøver ikke nødvendigvis være enig med Lars Hedegaard, gør man? Man må godt mene at han er for langt ude, ikke?

Ellers er der noget jeg har misforstået.

Krasnik viste igen sit store format og tørrede gulvet med Hedegaard, der virkede totalt uforberedt på de spørgsmål der kom. Mikrofonholderi har vi nok af, og hvis folk ikke er forberedt på at der bliver gået på klingen, skal de ikke møde op. Krasnik har flere gange tydeligt påpeget sin modstand mod politisk islam, og det var tydeligt at han prøvede at få Hedegaard til at forklare seerne, hvorfor Hedegaard også har et problem med netop den politiske islam, og ikke muslimer generelt. Det formåede Hedegaard ikke.

Torben Snarup Hansen

Posted: 18 marts 2013 - 15:31 - Svar

@ Michael Jensen: Faktisk pointerede Hedegaard et par gange, at hans advarsel gælder islam og ikke muslimer. Og det har han også gjort ved tidligere lejligheder. Masser af muslimer (og eks-muslimer) er flygtet fra det fysiske og mentale fængsel, der hedder islam. Men det er et emne, Krasnik konsekvent nægtede at tale om. Seerne skal helst ikke høre om Ayaan Hirsi Ali, Ibn Warraq og alle de andre vidner til de katastrofale tilstande.

  Allan Hansen

  Posted: 18 marts 2013 - 19:06 - Svar

  @ Torben Snarup Hansen.
  Er du identisk med ” Torben Hansen,,
  – I krigens hus 2003 ?
  I så fald, så tak for en fremragende bog.

  P.S: Du glemte nogle af verdens skarpeste
  islam kritiker; ex. muslim og forfatter Wafa Sultan,
  ex muslim og forfatter M. A Khan og ex muslim og forfatter
  Walid Shoebat.

  @ Steen.
  Ja, du har ganske ret – man bør ikke stille
  op til en boksekamp – hvis man har dårlig mave
  i så fald er den kamp tabt på forhånd!

  – men vi kan jo alle have en dårlig dag.

  lev Vel.

Peter Andersen

Posted: 18 marts 2013 - 15:45 - Svar

Jeg mener stadig at Hedegaard kunne have gjort det bedre, havde han kendt til PRÆMISSEN på forhånd. Han er nemlig ikke SPOR langt ude, men hvorledes skal man synliggøre dette, når man forsøger at tale om noget, som VITTERLIGT ER LANGT UDE. Når folk enten ikke VIL eller ikke KAN kaperer at overskue HVOR langt ude islam egentligt er, er det jo svært at stille noget op.

Hedegaard skulle med andre ord havde startet med en regulær bredside mod både islam, DR og hele etablissimentet, så Krasnik var BLÆST ned af stolen, men startede istedet med, stille og roligt, at forklare hvorledes éen havde prøvet at SKYDE ham???

Den går altså ikke længere i DR – Krasnik eller ej!

  Michael Jensen

  Posted: 18 marts 2013 - 16:07 - Svar

  Og ved vi noget som helst om, om Hedegaard kendte til præmissen eller ej?

  Jeg vil iøvrigt opfordre alle der ikke har gjort det, til at læse Martin Krasniks bog De retfærdige.

   Lars Jørgensen

   Posted: 18 marts 2013 - 16:37 - Svar

   Skulle der da være en speciel præmis? De mails mellem Krasnik og Hedegaard indikerer alt andet end den nedgøren han fejt blev udsat for. Han skulle gøres til skurken og problemet med islam(ismen) ignoreret. Kuglerne fra indvandrerbander fyger om ørerne på danskerne, men Krasnik vælger at gøre Hedegaard til den slemme dreng.

   steen

   Posted: 18 marts 2013 - 16:38 - Svar

   noget tyder på, han ikke gjorde, men vi finder nok ud af det. Det bekymrer mig, han var så uoplagt, at Krasnik fik så meget plads til noget, der lignede ren teror. Så skal man ikke møde op i TV.

Bjovulf

Posted: 18 marts 2013 - 17:52 - Svar

Krarup: Mordforsøg for åben skærm

http://www.b.dk/kommentarer/krarup-mordforsoeg-for-aaben-skaerm

Af Søren Krarup, tidl. MF (DF)
18. marts 2013, 17:00

Søren Krarup: Der var slet ingen grænse for de mistænkeliggørende påstande, som DRs Martin Krasnik slyngede imod en forbløffet, men fattet Lars Hedegaard i Deadline forleden. Et åbenlyst og ulødigt forsøg på at karaktermyrde Hedegaard foran seerne.

steen

Posted: 18 marts 2013 - 18:08 - Svar

Jeg lagde den på Twitter (jeg havde nogenlunde samme rubrik inden Krarup, tvivler dog på han læser blogs, jeg tror ikke, han ved hvad det er 🙂

https://twitter.com/

Snaphanen ‏@Snaphanen
»Mordforsøg for åben skærm«
Af Søren Krarup,

http://www.b.dk/kommentarer/mordforsoeg-for-aaben-skaerm
Detaljer

Jeg bestræber mig for at have kronikken øverst om mandagen også, der er lige så mange læsere som om søndagen

Kimpo

Posted: 18 marts 2013 - 18:38 - Svar

Du er fuld af lort, Michael Jensen, for du lader som om du ikke har læst, hvad vi har skrevet. Krasnik skamred diverse udvalgte citater og fordrejede tingene. Det er sådan set legitimt nok omend en trist uskik, hvis man er decideret politisk modstander, men Krasniks rolle var journalisten, der skal belyse sagen og derfor have proportionerne i orden. Krasnik gjorde intet andet end at hetze Hedegaard, og han valgte dermed klart side i kulturkampen mellem det danske folk og den globalistiske elite, der vil skide danskerne en lang march.

Min skuffelse over Krasnik er ganske voldsom, men jeg må jo have været naiv. Han er åbenbart ikke på oplysningens og demokratiets side, men blot som så mange andre af tidens karrieremagere: En opportunistisk løgner, der enten aldrig har følt sig som en del af det danske folk – eller et sted på livets vej har solgt sin sjæl for penge og sikkerhed. En de fakto forræder simpelthen, og for mig, der har støttet jøder og Israel i årtier, er det trist at se, hvordan den ene prominente danske jøde efter den anden lefler for folkestyrets og sandhedens fjender, når tingene spidser til. Spørgsmålet er efterhånden, om det ikke snart er på tide at være lige så skeptisk overfor jøders loyalitet som overfor muslimers.. Jeg synes de nyder vor opbakning gratis og nærmest spytter tilbage som tak.

  Mackety

  Posted: 18 marts 2013 - 20:41 - Svar

  Vil du virkelig påstå, at du føler dig repræsenteret af den danske “elite”? Nej vel. Men hvad i alverden får dig så til at tro, at en gennemsnitlig dansk jøde føler sig repræsenteret ved personer som Melchior eller Krasnik.

  Det der kendetegner danske jøder er netop, at de for de flestes vedkommende er fuldt ud integrerede i det danske samfund, og ikke først og fremmest føler sig som jøder, men derimod først og fremmest føler sig som danskere – ergo føler de sig ikke nødvendigvis repræsenteret af Krasnik pga. Krasniks status som jøde, men kan måske godt føle sig repræsenteret af Krasnik qua Krasniks status som intellektuel (og kulturradikal, hvis det er det han er?)

  Omvendt er jeg ret sikker på, at nogle andre fra det jødiske samfund vil føle sig bedre repræsenteret ved en person som Søren Krarup end ved Martin Krasnik.

  En overvældende majoritet af danske journalister er venstreorienterede eller kulturradikale. Det kan du roligt regne med også gør sig gældende for dansk jødiske journalister. Det skyldes imidlertid næppe jødedommen, men snarere socialismens lange vandring gennem institutionerne.

  Krasnik er med andre ord så dansk som nogen, og i virkeligheden ville det have været befriende, om han havde været lidt mindre dansk. Omvendt ville vi være nået langt, hvis det eneste problem vi havde med “Muhamedanerne” var at de var danske kulturradikale.

  Kan du følge mig?

   steen

   Posted: 18 marts 2013 - 20:45 - Svar

   Jeg kan. Jeg forbinder overhovedet ikke hans jødedom med hans optræden i går. Danske jøder er danskere – derefter er de jøder i meget varierende grader. Krasnik så vidt jeg ved kun kulturelt, og så lige det med omskæringen.

   Hvis Hedegaard havde bragt det ind i debatten i går i forbindelse med den store videnskabelige artikel en dansk forsker offentliggører i USA i dag, så havde forvirringen da været total. Men det havde ikke være specielt mere irrelevant end meget af det, Krasnik førte til torvs.

    Mackety

    Posted: 18 marts 2013 - 21:02 -

    Hej Steen.

    Du bemærkede det sikkert, men jeg havde lidt problemer og fik først lagt min respons til Kimpo det forkerte sted, hvorpå jeg jo måtte flytte det – pinligt, men jeg må jo være træt.

    Hvilken videnskabelig undersøgelse drejer det sig om? Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke så debatten med Krasnik og Hedegaard, da jeg efterhånden næsten aldrig ser DR mere, så hvis den blev nævnt der, har jeg ikke hørt om den.

    Jeg reagerede blot på Kimpos kommentar ud fra generelle betragtninger.

    I øvrigt har jeg svært ved at vænne mig til at skrive kommentarer fra I pad. Apples auto correct er virkelig skide irriterende. Kender du det?

   Kimpo

   Posted: 18 marts 2013 - 22:16 - Svar

   Jeg har ikke direkte belæg for at hævde, at selvmordsjøder som Melchior eller kulturradicoole kosmopolit-bøsser som Krasnik repræsenterer danske jøder, men jeg synes faktisk jeg har en smule INdirekte belæg:

   Efter 11. sept 2001 og efter Muhammedkrisens klimaks foråret 2006 kritiserede mange med rette muslimserne for netop ikke at være en mangfoldighed af demokratiske stemmer. Khaders projekt Demokratiske Muslimer var en stor fiasko i den henseende, og det forblev stort set en umulighed at finde klare og stærke muslimske røster til støtte for vesten generelt eller f.eks. USA eller Israel. Jeg har selv mødt mange muslimer, en del flinke, kvikke og veluddannede, men alle har haft et næsten genetisk kodet had til Israel og USA, samt et i bedste fald lunkent forhold til Danmark og vesten.

   Efter samme logik kan vi dømme jøderne: Jeg hører ingen kendte jødiske stemmer, og de er ellers mange, som støtter det nationale fællesskab og kampen mod islamiseringen af vesten klart og tydeligt. Der kan sikkert findes nogle mindre kendte, men mangfoldiheden af holdninger synes fraværende. Det synes umuligt at finde nogen opbakning i jødeland til kampen mod den kosmopolitiske elite, der er i gang med at smadre folkestyre og nation. Jeg må konkludere, at jøderne IKKE er en assimileret del af det danske folk, og at en kvik og veluddannet debatjøde som udgangspunkt vil være utaknemmelig for vore åbne arme – en del af et elitært legeme med egen dagsorden – og potentielt en fjende af folk og nation.

   Jeg er kort sagt pissetræt af de danske jøder.

   ps: Nåja, der er lige Mogens Rukov, og Geoffrey Cain er vist også jøde. Men de 100 andre top-debatjøder arbejder jo mere eller mindre på at afskaffe Danmark.

    Michael Jensen

    Posted: 26 marts 2013 - 18:11 -

    Mogens Rukov er ikke jøde. Men der skal åbenbart ikke så meget til…

    Ok Kim, handskerne er kastet. Jeg ser dig nu.

Provencaler

Posted: 18 marts 2013 - 19:01 - Svar

Krarup skulle have holdt sig for god til den hysteriske salve. For os udenforstående så det grangiveligt ud, som om Lars Hedegaard blev taget med bukserne nede og aldrig fik dem op igen.

Den søgte sondring mellem islam og muslimer holder ikke en meter, og Hedegaard rodede selv fælt rundt i det og lagde beviset foran seerne, mens Krasnik lod os om at drage konklusionerne.

Krasnik kunnet sagtens have gået meget hårdere på, og det mærkede man, han legede som katten med musen. Det var da ganske morsomt, da vi hørte Hedegaard tale engelsk med danske venner i sit egen københavnske hjem, angiveligt uvidende om, at der foregik en optagelse, som skulle udsendes uden han vidste det. Derefter som den naturligste ting af verden, gik offeret helt til højesteret og ud i verden for at fortælle om rabarberstaten Danmark. Det skal han ikke have tak for. Hånlatteren har gjaldet over landet.

Man kan til Hedegaards forsvar sige, at tidspunktet ikke var velvalgt for ham, men hvornår har han kunnet stå imod mediernes forjættende spotlys? Han virkede anderledes end de andre par gange, hvor jeg har set ham, og jeg gætter på, at bordet har fanget. Vi kan vel ikke betale PET for at passe på en person, der er chefredaktør på et antimuslimsk organ og render rundt i udlandet og lader sig hylde som den eneste ene, der forsvarer Danmark.

Professionelt arbejde af Krasnik. Jøde mod jøde, eller hur, og så ikke et ord om, hvor kampagnepengene kommer fra .

Meget professionelt .

  steen

  Posted: 18 marts 2013 - 20:04 - Svar

  En gang til for prins Knud:

  Hedegaard talte engelsk med intervieweren, fordi denne ville bruge det i udlandet. Ikke med os andre, vi var en 6-7 stykker, heriblkandt nogle svenskere og Kai Sørlander. Og i øvrigt: Jeg har hørt hele lydfilen igennem adskillige gange siden dengang. Det varer 32 minutter, men det medierne citerede, varer vel under ti sekunder.

  En ting er, at det er citeret og klippet bevidst ondsindet af medierne – det er deres ret og deres vane efter deres sym- og antipatier – men endda anklageskriftet citerede et medie – 180 grader og Ole Birk s gengivelse, hvis jeg ikke husker forkert – der ikke citerede ordene, som de faldt i virkeligheden.

  Hørt i sin helhed, og med de forbehold Hedegaard tager undervejs, var der heldigvis ikke grundlag for en 266 b dom, men der er jo altid nogle, der er vakse ved havelågen med at indklage politiske fjender.. Det er også meget nemmere end at tilbagevise dem i åben debat. Hvem der egentlig anmeldte Hedegaard, har jeg glemt. En lille skid, for en sådan politisk stikkermentalitet gavner ingen i Danmark overhovedet.

  Og angående “I Krigens Hus”, som Krasnik og klagede sig over ( Sergei Trifkovic), ser jeg at han bare til lejligheden har læst den WA artikel, der kom i 2005. Det er et opkog af en disput i Weekendavisen mellem Klaus Wivel og bogens forfattere i januar 2005. Dengang gav Lars Hedegaard ogHelle Merete Brix Klaus Wivel et svar, der sluttede den diskussion. Indtil Krasnik kom i tanker om sin gamle avis og lavede et opkog.

  “Som Lars Hedegaard prøvede at forklare Klaus Wivel, er det fra Trifkovics bog, vi har oplysningen om Mekka-erklæringens eksistens – og det bør man efter vore begreber anføre – og vi har ikke brugt den til andet. Derefter gik vi til selve dokumentet, der findes i engelsk udgave på en hjemmeside tilhørende den organisation under hvis auspicier, erklæringen blev til, nemlig The Organization of the Islamic Conference (OIC), hvilket omhyggeligt er angivet i vores bog… I vores bog bringer vi følgende citater fra Mekka-erklæringen: “Alle muslimer, selv om de taler forskellige sprog, har forskellig hudfarve, bor forskellige steder, og adskiller sig fra hinanden på andre måder, udgør én eneste nation, knyttet sammen af fælles tro… idet de påtager sig én opgave over hele verden.”

  Dokumentet opfordrer til en indsats for at “forene ummaen, konsolidere dens kultur og styrke dens solidaritet, rense vore samfund for udslag af moralsk slaphed og afvigelser… skabe overensstemmelse i muslimernes tænkemåde og rense islamisk tænkning for alt, hvad der er fremmed og splittende.” Hvis Wivel havde læst Trifkovics yderst summariske omtale af Mekka-erklæringen, ville han have opdaget, at disse citater ikke forekommer, og at Trifkovic i øvrigt ikke har slået ned på de pointer, vi har fremhævet. Alene det burde have tilsagt ham, at vi ikke kan have vores tolkning af dokumentet fra den serbiske forfatter.” (Jf. Kim Møllers Uriasposten 14. januar 2005.)

  Du kan mene, hvad du vil, men Krasnik var særdeles ensidigt og tyndt klædt på til den samtale, og jeg – der tidligere har sat ham ret højt – har nu fået beskåret mine høje tanker om ham en hel del. Han er en mindre journalist, end han var indtil 22.30 i går, har jeg opdaget ved at tælle alle de usandheder, han diskede op med på 30 kun minutter. Man kan godt være skarp og politisk uenig, men man bør holde sig til sandhederne og fakta. Det der kunne være blevet en oplysende samtale, blev i stedet ørkesløst mundhuggeri til glæde for ingen, der er bare lidt indsat i emnerne.

  At Hedegaard førte et svagt forsvar for sig selv overfor Krasniks stormløb, er en anden sag, hvis grund jeg ikke kender. Måske har de seneste seks uger gået ham mere på, end han vil indrømme overfor omverdenen. Han klager sig ikke gerne.

  steen

  Posted: 18 marts 2013 - 22:32 - Svar

  @ POrovencaler: Jeg må bede dig identificere dig og ikke skrive over http://tor4.anonymizer.ccc.de/.

  Jeg har en mistanke om, hvem du er, og jeg vil godt have den afkræftet. Er du Maria Due, Bodil Røhme samt flere aliasser, er du bannet en gang for alle. Med alle aliasserne forstår jeg, du må omtale dig selv i flertal som “vi”, (“vi, der har læst vore aviser””, Vi er mange islamkritikere,” “at vi aldrig fik hele historien.” et af kendtegnenen ligesom Fjordmand med “d”.

  Jeg har begrundet hvorfor du er uønsket, du fik meget lang snor, men det er slut.. Nærlæsning af dit sprog næsten afgører sagen. Bekend kulør!

Torben Snarup Hansen

Posted: 18 marts 2013 - 21:51 - Svar

Martin Krasnik – og DR – serverede en lodret løgn i søndagens nedrakning af Lars Hedegaard og bogen “I krigens hus”. Krasnik sagde, at Mekka deklarationen fra 1981 ikke omtaler planer for agresssion og jihad. Men midt i dette dokument erklæres det tydeligt, at målet er jihad.

http://groups.yahoo.com/group/MahdiUnite/message/13552


THE MECCA DECLARATION OF THE THIRD ISLAMIC SUMMIT CONFERENCE

Thu Aug 16, 2007

Assalamu Alaikum. I am forwarding a very important OIC document –THE MECCA DECLARATION OF THE THIRD ISLAMIC SUMMIT CONFERENCE for your record and remembrance.The Muslim states should review their action in the light of their commitment.
Shah Abdul Hannan
THIRD ISLAMIC SUMMIT CONFERENCE
MECCA AL MUKARRAMAH
19-22 RABI AL-AWAL 1401 H. 25-28 JANUARY 1981
[ … ]

We the Kings, Heads of State and Government of the Member States of the Organization of the Islamic Conference, Assembled at the Third Islamic Summit Conference (Palestine and Al Quds Session) held in Mecca Al Mukarramah from 19 to 22 Rabi Al Awal 1401 H, corresponding to 25-28 January 1981
[ … ]

We are equally determined to engage in Jihad with all the means at our disposal to liberate our occupied territories, to support one another in defending our independence and territorial integrity, in vindicating our rights and in eliminating the injustice wreaked on our nation, depending on our own strength and firm solidarity.

Allan Hansen

Posted: 18 marts 2013 - 22:26 - Svar

Tak til Torben Snarup Hansen.

Til Steen.

En lille joke.
Jeg læste om verdens bedste kamera
” Sony RX1.
Så det havde jeg tænkt mig, at købe.
UPS. Pris ca. 26.000 Kr.
– Jeg tog cyklen hjem!!!

Allan Hansen

Posted: 18 marts 2013 - 22:38 - Svar

@ Steen.
Ja, slet det link!!!
Det er virus!!

HVILKET ? TOR ? Ingen fare.

  Allan Hansen

  Posted: 18 marts 2013 - 23:13 - Svar

  TOR4.

Prudentius

Posted: 19 marts 2013 - 00:49 - Svar

“I går blev Lars Hedegaard ikke interviewet, men afhørt af Martin Krasnik på DR2.”

Krasnik nåede vel aldrig frem til egentligt, at afhøre Hedegaard, men brugte istedet det langtrukne pinligheds-teater til, at skælde ham ud, bjæffende og hysterisk, som en lille tæppetisser i fingeret dødsduel med støvsugeren. Hedegaard skulle nappes i numsen og udstilles, som en (uendeligt paradoksal) ond grusom og isoleret galning, uden hvem kloden ville ånde fred og fordragelighed og de daglige globale jihad-myrderier i islams navn fordampe for dernæst aldrig at have eksisteret.

Dinglende hylende latterligt blev det da Zions Protokoller blev langet over disken og Hedegaard afkrævet en tilståelse af Krasniks egen groteske sammenligning af dens indhold med Hedegaards ganske simple og ædruelige beskrivelser af gumpetung smertelig islamisk virkelighed.

Hysterisk morsomt blev det da Krasnik, nu tydeligt ude af stand til at styre sit patetiske angste raseri, udbad sig svar på om Barack Obama er muslim eller ej og tilmed udbasunerede sin egen ligegyldige holdning til spørgsmålet.

Skulle Hedegaard undgælde for Krasniks uheldige kalot-tur på Nørrebro for nyligt?? Hvis ikke, hvor kom så alt det glødende hysteri/raseri fra??

Mærker de plaprende klasser efterhånden jorden brænde under sig?? Er bevidstheden om, at have mistet grebet om deres multikulturelle Frankensteinsmonster, ved synke ind?? Mærker jøden Krasnik halvmånens skarpe blad presse mod halspulsåren?? Det er unægteligt lettere at tæske løs på en ældre og aldeles civiliseret herre som Hedegaard, end at gå i clinch med stor-københavns væbnede patruljerende indvandrebander.

Hedegaard virkede helt forståeligt både rystet og såret, men svarede godt for sig. Mens Krasnik tog sig ud som den kujon og klovn han åbenbart er.

Peter Buch

Posted: 19 marts 2013 - 08:04 - Svar

At forsvare sig mod undergravende aktivitet, revolutionære af diverse art, og hilmar er herfra konstateret kun en del af livet. Der er andet og mere i det.

Hvilken politik der ville blive ført såfremt alle danske vedkendte sig deres nationale identitet som etniske danskere, eksempelvis.

Hvad tror du?

Der var for mig at se noget ægte over hr. Hedegaard og stadig mere indsigtsfuldt over hans påbegyndte argumenter som hr. Krasnik ikke formåede hverken at kritisere eller problematisere på niveau med hvad kunne forventes af en yderst generøst offentlig finansieret kanal, der skulle bringe noget af kvalitet.
Set herfra, naturligvis.

hilmar

Posted: 19 marts 2013 - 08:39 - Svar

Bare et par sproglige tilrettelser og præciseringer ovenfor, Steen.
Det blev lidt sent igår. Der kommer ikke flere ændringer . . .

Tak for din overbærenhed og tilsyneladende principielle iagttagelse af ytringsfriheden.

  Peter Buch

  Posted: 19 marts 2013 - 08:45 - Svar

  Kan du ikke lægge kommentaren et andet sted såfremt den ikke vises her mere?

Peter Buch

Posted: 19 marts 2013 - 08:42 - Svar

De der var vågne og så kommentarerne her ved der på tidspunktet for min kommentar kl. 08:04 lå en kommentar signeret hilmar. I den kommentar nævntes identificering og forsvar af national etnisk identitet som danske, noget der tilsyneladende interesserer hilmar meget.
Dette udelukkende til orienteren af senere ankomne, der ikke lige med det samme skulle se forbindelsen.

Jens

Posted: 19 marts 2013 - 14:46 - Svar

Jeg synes Krasnik forsøker å lage store saker av små uvesentligheter.
Hadde Krasnik forsøkt og konsentrert seg om de større linjene hadde
hadde Krasnik ikke hatt noen sak.
Dårlig journalistisk håndverk.

Ulf Karlsen

Posted: 21 marts 2013 - 16:51 - Svar

end ikke et treårs barn ville ramme ved siden af på den afstand som det påståede atentat på hedegård skulle være begået på, så hvem stod bag-???????????

  steen

  Posted: 21 marts 2013 - 17:07 - Svar

  Du drømmer ikke om, hvad man kan undgå at ramme, Ulf Karlsen:

  De her skudepisoder viser, hvor svært det er at skyde med håndvåben. Det kræver mange års træning og stor tålmodighed for at blive en god skytte, og ikke engang vores eget politi er altid lige skarpe i træning, siger Kristian Petersen fra vaabensmeden.dk til ekstrabladet.dk. Svært at skyde under stress. Ekspert: Derfor rammer banderne ikke

Jens Kirkegaard

Posted: 21 marts 2013 - 17:09 - Svar

Normalt har jeg ingen sympati for gamle kommunister! Fordi engang kommunist kun viser hen på en totalitær tilbøjelighed. Derfor har jeg altid vendt det døve øre til nå Hedegaard holdt messe, men efter Krasniks behandling har jeg fået sympati for manden.

Jens Kirkegaard

Leave a Comment