19
mar
Seneste opdatering: 20/3-13 kl. 0043
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Digital StillCamera

(Bruce Bawer, Jette Dali og Hans Rustad i fotografens køkken, 2006.)

af Bruce Bawer

Da Martin Krasnik interviewede Lars Hedegaard i Deadline i søndags, brugte han den norsk-amerikanske forfatter Bruce Bawer som bevis på Lars Hedegaards stigende isolation. Bruce Bawer er, udtalte Krasnik ”en af de mest seriøse kritikere af islam”: ”Vi taler om ret respekterede mennesker på den islamkritiske højrefløj, der alle sammen siger, at du har gang i noget, der er løbet helt af sporet”. Men Bruce Bawer kan slet ikke genkende sig selv i Krasniks beskrivelse: Læs hans kritik af Krasniks interview her.

Krasnik er en falskmøntner

Af Tim Pallis

Jeg har tabt alt for Martin Krasnik – det er en ommer, som Lone Nørgaard skriver på 180 grader. Det kunne ikke falde mig ind at læse han bog “De Retfærdige”, som Michael Jensen foreslår på Snaphanen. Den er ikke god nok i min optik. Jeg husker godt, da den unge journalist Martin Krasnik tog rundt i Mellemøsten efter Muhammed-tegningerne for at møde de muslimske lærde. Jeg syntes ikke hans udsendelse i DR var begavet nok. Det sagde jeg højlydt en dag blandt kolleger på Det kongelige Bibliotek. Der lød er ramaskrig for Krasnik var allerede den gang det nye store format i DR.

Jeg blev tavs, fordi jeg godt kendte deres kulturadikale indstilling. I dag får jeg oprejsning. Krasnik er ikke begavet nok til det job han har. Han er indbegrebet af DDR = Danmarx Dhimmie Radio og Politiken-segmentet. Tøger Seidenfaden og Bo Lidegaard kunne ikke have gjort det bedre. Jeg husker tydeligt den aften i Forfatterforeningen, hvor Tøger kastede smuds på Lars Hedegaard og Trykkefrihedsselskabet og derefter gik sin vej for ikke at komme i hård dialog med uenige tilhørere.

Krasnik har nu taget masken af, og vi ser en falskmøntner, som i mange år har fascineret læserne og seerne med en kulturradikal forståelse af Islam, som ikke har bund i virkeligheden. Han har blot et overfladisk politisk, religionssociologisk kendskab til islam. Måske har han læst nogle bøger af Jørgen Bæk Simonsen, som ser på islam med marxistiske briller.

Krasnik formåede ikke at overbevise mig om, at han havde lært en snus af sit mikrofonholderi overfor lærde Sharia-teologer i Østen. Han gjorde ikke sit hjemmearbejde godt nok dengang og heller ikke denne gang. Det kommer helt sikkert til at svie til ham i fremtiden, thi det makværk han præsterede i Deadline i går glemmer vi aldrig. Jeg er ærligt talt rasende og kunne næsten ikke falde i søvn i nat på grund af min galde.

Krasnik tror, at der er findes et mindretal af fanatiske “islamister” og at Islam er en anden sag. Han ved ikke hvad Islam er for en størrelse og aner ikke at de politiske “islamister” netop er de millioner muslimer, som han forsvarer. Han ved heller ikke, at alle muslimer accepterer, at Islam både er en religion og en totalitær ideologi, som vil dominere overalt. Men jeg skal gerne kort belære ham om følgende:

I den bosniske præsident, Izetbegovic’s islamiske manifest siges det:

”Der kan ikke blive tale om nogen fred eller sameksistens mellem Islam og ikke-islamiske sociale og politiske institutioner. Den islamiske bevægelse skal og kan tage magten, så snart den er moralsk og antalsmæssigt stærk nok til det, ikke blot for at ødelægge den ikke-islamiske magt, men også for at bygge en ny islamisk magt op i stedet.”

Den tyrkiske præsident Erdogan har sagt noget lignende:

“Moskéerne er vores kaserner, minareterne er vores spyd/harpun, kuplerne er vores skjold, troende muslimer er vores soldater… koranen er vore grundlov, tørklæde er vores fane…”
“For os er demokrati ikke et mål, med et hjælpemiddel. Vi er tilknyttet til demokrati, indtil vi når målet. Det er for os ligesom et S-tog, når vi kommer frem til vores station, så hopper vi af.”
“Man kan ikke både være muslim og verdslig, det er to modsætninger ligesom magneters modpoler, der aldrig kan være sammen.”
“Vores reference er islam, vores eneste mål er islamisk stat.”

Og Det muslimske Broderskabs leder har sagt:

“The Muslim Brotherhood must understand that their work in America is a kind of grand Jihad in eliminating and destroying the Western civilization from within and ‘sabotaging’ its miserable house by their hands and the hands of the believers so that it is eliminated and Allah’s religion is made victorious over all other religions.” — Mohamed Akram, “An Explanatory Memorandum on the General Strategic Goal for the Group in North America,” May 22, 1991, Government Exhibit 003-0085, U.S. vs. HLF, et al. P. 7 (21).

Martin Krasnik skrev et smukt beundrende brev til Lars Hedegaard og spurgte, om han ikke vil være med i Deadline til et langt interview. Hedegaard anede ikke uråd og kom uforberedt. Krasnik havde forberedt sig godt med argumenter, som kun kan gennemskues af folk med et dybere kendskab til den islamkritiske debat gennem årene, men ikke af det kendskab Krasnik har til kritikken af islam-kritikerne.

Den almindelige dansker foran skærmen ved ingenting om disse detaljer og slugte den populistiske journalists skarpe insinuationer råt. Stakkels Hr. og Fru. Danmark bag kakkelbordene en sen aften. De unge var slet ikke til stede, fordi de var sammen på Facebook eller til fest.

Lars Hedegaard er et stilfærdigt, vidende og troskyldigt menneske med stor bekymring for verdens fremtid og dens udsigt til islamisering og opløsning af vore gamle kulturværdier. Og Vupti! bliver han i løbet af 30 minutter til en skurk, en ekstremisk, en galning og demagog, som prøver at overbevise befolkningen om, at der er en sammensværgelse i gang, en islamisk magtovertagelse af Danmark, som vi bør befri os fra med samme midler som frihedskæmperne under anden verdenskrig. Krasnik vovede endda at sammenligne Hedegaards bestræbelser med falskneriet “Sions Vises Protokoller”. Det var en frækhed uden lige og tæller for et Nazi-kort.

Hedegaard var slet ikke parat til den anklage. Han var ikke forberedt på, at man fra den kant ville sætte ham i en standret. Hedegaard har desværre ikke TV tække og er ikke særlig verbal stærk i munden. Det er bestemt ikke unormalt, at en forfatter, som skriver godt, ikke også er god til at svare igen mundligt, når han bliver angrebet. Det er set før.

Martin Krasnik, som ikke er bange for at kaste smuds, var nådesløs og vandt tilsyneladende debatten på et falsk grundlag. Jeg tror beklageligvis ikke, at der er mange som kan genneskrue, at han i virkeligheden bemægtigede sig territoriet med flere fuldstændig uholdbare og billige argumentationer. Hedegaard fik ikke et ben til jorden før endnu en ny overraskende løs påstand overrumplede ham.

Forløbet var dybt skandaløst og Krasnik gennemførte sit karaktermord før Hedegaard nåede at stoppe sin anklager og dommer. Han skulle fra først af have sagt til Krasnik: Vil du hører på, hvad jeg har at sige, eller vil du angribe mig? Det burde Hedegaard have sagt allerede i begyndelsen, da Krasnik indledte med at sige: “Det er nu seks uger siden at Lars Hedegaard sagde at han blev overfaldet.”

Tim Pallis

* Tim Pallis har uddannet sig selv med lidt hjælp af japanske zen mestre. Han har skrevet et par bøger om zen buddhisme og mange artikler i ind og udenlandske tidsskrifter. I mere end 30 år var han ansat på Det kgl. Bibliotek og var medstifter af Zen Buddhistisk Forening. Han var i bestyrelsen af Dansk Japansk Selskab og medlem af Buddhistisk Forums tidsskriftudvalg. I 1970 traf han sin japanske kone på verdensudstillingen i Osaka. Siden har han jævnligt haft sin gang i Japan og har boet i Kyoto det meste af tiden. Tim Pallis har praktiseret zen i flere forskellige templer og gør det stadig. Han er ikke en zen lærer i traditionel forstand, men forsøger gennem sit forfatterskab og som foredragsholder at formidle en introduktion til zen, zen æstetik og sammenlignende mystik.

Af samme forfatter: Ortodoks islam i vor tid og Islam og den rationelle fornuft.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Andersen

Posted: 19 marts 2013 - 01:11 - Svar

Tim Pallis

Du har så fuldstændig ret. Jeg har selv skrevet lidt om det og var også selv dybt rystet over Krasniks indgangsvinkel og præmis.
Der tabte jeg sgu også alt for ham.

Det værste er, at jeg overhovedet ikke kan gennemskue, hvad grunden til dette karaktermord skulle være. Hvis ikke Hedegaard gider stille op til mere nu, ved vi da hvem vi skal takke…

Steen – her skal du fandme se en mand med nosser!

http://www.liveleak.com/view?i=2eb_1363611078

Der findes ikke to slags islam. Men da det koster muslimer livet at forlade det, må vi hellere lade som om der gør…

  steen

  Posted: 19 marts 2013 - 01:25 - Svar

  Den er skjøn. Jeg havde den i 2011, men man kan godt tåle den igen. Fem minutters ren nydelse, der ville være en pryd for Folketinget. Hvorfor ikke nu, hvor Erdogan kommer til KBH?

Mads Nicolai

Posted: 19 marts 2013 - 02:56 - Svar

Jan Christensen

Posted: 19 marts 2013 - 11:11 - Svar

Lige et par kommentarer, jeg også har skrevet på Uriasposten:

Jeg skrev i en artikel, der blev omtalt på Uriasposten for et par dage siden, at Martin Krasnik stemte personligt på Helle Thorning-Schmidt ved sidste valg. Det kan man høre ham fortælle her: http://kortlink.dk/c7az

Hvis der er nogen, der har gået rundt i den illusion, at Krasnik er højreorienteret, tager de grueligt fejl. Det er han ikke og har aldrig været det. Under valgkampen i 2007 forklarede han i Weeekendavisen, hvem han har stemt på tidligere, og hvilke tanker han gør sig om de enkelte partier og deres ledere. Det viste sig bl.a., at han har stemt på Enhedslisten, SF og Naser Khader, personligt, og kun ville sætte sit kryds ved Dansk Folkeparti, hvis han fik en “hjerneblødning”.

Lad mig lige tilføje, at Presselogen på TV2 News også beskæftigede sig lidt med Lars Hedegaard i søndags, fordi Ekstra Bladet som bekendt for nylig ville finde ud af, hvor den mordtruede mand flytter hen. I den forbindelse sagde avisens chefredaktør, Poul Madsen, følgende: “Ingen ved, hvad der i virkeligheden skete. Var det et attentatforsøg, som Lars Hedegaard og hans venner omkring Trykkefrihedsselskabet siger: – at det var nogle muslimer, som var på vej ind i Danmark – eller var det, dybest set, bare en forsmået elsker, som skød imod Lars Hedegaard?” Se Presselogen her: http://kortlink.dk/84ek under “Hvor stolte kan vi være af Grønlandsdækningen” fra 6.44 min.

Allan Hansen

Posted: 19 marts 2013 - 12:42 - Svar

Jeg har nu set Lars Hedegaard på Deadline.
Og alt i alt synes jeg, at Lars Hedegaard
gør det udemærket.

Han siger jo blot hvad man kan læse
hos ex muslim og forfatter Sam Solomon.

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?

Forstår I da ingen ting – I uforstandig mennesker?

Det begynder med halal og ender i Allahs det levende helvede!

“Der har aldrig været mere end én muslim i denne verden
og det var Muhammed selv,,.

Resten er slaver, fanger, trælle, lakajer og kustoder”

-Citat: Sam Solomon.

“Islam er ikke nogen religion og da slet ikke målt med den vestelige terminologi,,.

Sam Solomon er tidligere Højesteretsdommer i sharia lov. I dag er Sam Solomon konverteret til kristendommen og bor på en hemmelig adresse i London.

Jeg vil opfordre ALLE til, at læse – Modern day Trojan horse. The islamic Doctrine of immigration. Accepting Freedom or Imposing islam? (Al-hijra) ordet er arabisk og betyder fjendtlig udvandring= fjendtlig indvandring.

Islamisk udvandring og fjendtlig indvandring har udelukkende det formål, at oprette en islamisk stat og overtage kontrollen over de vantro svin og aber, som der står i de forskelige koraner – altså ligesom terror pedofeten og slavehandler general Muhammed.

Sam Solomon & E Al Maqdisi 2009.

P.S Bogen er tilegnet den Egyptiske historiker og forfatter Bat Ye´or. EURABIA

Lyt til Sam Solomon på dette link.

http://www.youtube.com/watch?v=v7fH464RxWE

Om Sam Solomon´s bog skriver Geert Wilders.

” I hope that every person in the Western world reads it, including the sleeping political elite.
This book should bring about a much needed awakening,,.

Geert Wilders MP and Chairman party for Freedom.

Bogen kan købes via Politikens boghal eller Amazon.com ( 137 sider pris 150 Kr.).

P.S. Sam Solomon holder fordrag i Danmark

Muhammads enhed med Allah.

Sura 68:4
”And verily, you (O Muhammad) are on an exalted standard of character”. S 21
Sura 53: 2-5 “Your companion (Muhammad) has neither gone astray nor has erred. Nor does he speak of (his own) desire. It is only an inspiration that is inspired. He has been taught by one mighty in power”

Sura 33:21 “Indeed in the Messenger of Allah you have a good example to follow for him he hopes in (the Meeting with) Allah and the Last Day and remembers Allah much.”
Sura 4:80 “He who obeys the Messenger (Muhammad) has indeed already obeyed Allah”.
Sura 48:10 “Verily, those who give pledge to you (O Muhammad) they are giving pledge to Allah. The Hand of Allah is over their hands. Then whosoever breaks his pledge, breaks only his own harm, and whosoever full fills what he has covenanted with Allah, He will bestow on him a great reward”.

Sura 33:36 “It is not for a believer, man or woman, when Allah and His Messenger have decreed a matter that they should have any option in their decision. And whoever disobeys Allah and His Messenger, he has indeed strayed in a plain error”.
Sura 9:29 “Fight against those who believe not in Allah, nor in the Last Day, nor forbid that which has been forbidden by Allah and His Messenger and those who acknowledge not the religion of truth, among the people of the Scripture (Jews and Christians), until they pay the Jizyah with willing submission, and feel themselves subdued.”
Sura 24:62 “The true believers are only those, who believe in (the Oneness of) Allah and His Messenger.”

Sura 49:15 “Only those are the believers who have believed in Allah and His Messenger, and afterwards doubt not but strive with their wealth and their lives for the Cause of Allah. Those! They are the truthful.”
Sura 8:1 “They ask you (O Muhammed) about spoils of war. Say: ‘The spoils of are for Allah and His Messenger’. So fear Allah and adjust all matters of difference among you, and obey Allah and His Messenger if you are believers”.
Sura 59:7 What Allah gave as booty to His Messenger from the people of the townships, – it is for Allah, His Messenger, the kindred (Messenger Muhammad ), the orphans, (the poor), and the wayfarer, in order thar it may not become a fortune used by the rich among you. And whatsoever the Messenger gives you, take it, and whatsoever he forbids you, abstain (from it), and fear Allah. Verily, Allah is Severe in punishment”.

Sura 4:59 “O you who believe! Obey Allah and obey the Messenger”
Sura 3:132 And obey Allah and the Messenger (Muhammad) that you can optain mercy.”
Sura 24:56 And perform Prayers (AS-Salat), and give alms (Zakat) and obey the Messenger (Muhammad) that you may obtain mercy.”
Forms of Islamic Migration
Sura 3:83 Do they seek for other than the Religion of Allah?- while all creatures in the heavens and on earth have, willing or unwilling, bowed to His Will (Accepted Islam), and to Him shall they all be brought back,”
Hadith no 2863 Kitab al Amthael reported by Tirmizi, also reported by Imam Ahmed Ibn Hambel as Hadith no 17344: “I charge you with five of what Allah has charged me wih: to assemble, to listen, to obey, to immigrate and to wage Jihad for the sake of Allah.”
To Asamble (Tajammo’h)(join the Muslim community)

Sura 2:218 “Verily, those who have believed, and those, who have emigrated (for Allah’s Religion) and have striven hard in the Way of Allah, all these hope for Allah’s Mercy. And Allah is Oft-Forgiving, Most-Merciful.”

Sura 8:72 “Verily, those who believed, and emigrated and strove hard and fought with their property and their lives in the Cause of Allah as well as those who gave (them) asylum and help, – these are (all) allies to one another. And as to those who believed but did not emigrate (to you O Muhammad SAW), you owe no duty of protection to them until they emigrate, but if they seek your help in religion, it is your duty to help them except against a people with whom you have a treaty of mutual alliance, and Allah is the All-Seer of what you do.”

Sura 8:74-75 “And those who believed, and emigrated and strove hard in the Cause of Allah (AL-Jihad), as well as those who gave (them)asylum and aid; – these are the believers in truth, for them is forgiveness and generous provision, i.e. (Paradise) And those who believed afterwards, and emigrated and strove hard along with you, (in the cause of Allah9 they are of you. But kindred by blood are nearer to one another regarding inheritance in the decree ordained by Allah. Verily, Allah is the All-Knower of everything.”
Sura 9:20 “Those who believed and emigrated and strove hard and fought in Allah’s Cause with their wealth and their lives are far higher in degree with Allah. They are the successful.”
To listen: Listening is to submit to the authority of the Qur’an and the Sunnah, i.e. The examble of Muhammad.
To Obey: The obedience unto Allah through those in authourity over the community is a Qur’anic injunction
Sura 4:59 states: “O you who believe! Obey Allah and obey the Messenger, and those of you who are in authority”
Those in authority, means the Imams and the Islamic scholars,i.e. the so-called Ulama.
To immigrate: those verses have been mentioned above 2:218; 8:72,74,75; 9:30,16:41;16:110 conjoining ‘belief’with ‘Immigration.’

To Wage Jihad
Sura 2:216
“Jihad (holy fighting in Allah’s Cause) is ordained for you (Muslims) though you dislike it, and it may be that you dislike a thing which is good for you and that you like a thing which is bad for you. Allah knows but you do not know.”
It has been reported that Muhammad stated that, “Migration cannot be ended as long as there is kufr (unbelief) or as long as there is an enemy that resists, (kenz al Umal 46274).
Kenz al Umal 46260 “O people, immigrate, holding on to Islam, for Hijra or migration is to continue as long as jihad continues”.
Muslim Immigration or Islamic Conquest?
Hadith number 2645 as reported by Abu Daw’uad, and the same reported by Tirmizi in his manual A-JJamieha as Hadith number 1640, both quote Muhammad saying that, “I am innocent or free of every/any Muslim that lives amongst the Pagans/non-Muslims”
Further, Abu Daw’uad reports in Hadith 2789 that Muhammad had said : “whosoever collegiate or aggregates with non-Muslims and lives with them, he is one of them.”
Al Hakim rewords it saying, “Do not inhabit or settle with non-Muslims and do not collegiate with them for whoever does, is not one of us.”

Sura 58:22 “You will not find any people who believe in Allah and the Last Day, making friendship with those who oppose Allah and His Messenger, even though they were their fathers, or their sons, or their brothers, or their kindred (people). For such He has written Faith in their hearts, and strengthened them with the spirit from Himself. And We will admit them to Gardens (Paradise) under which rivers flow, to dwell therein (forever). Allah is pleased with them, and they with Him. They are the Party of Allah that will be the successful.”

Sura 9:29 “Fight against those who (1) believe not in Allah, (2) nor in the Last Day, (3) nor forbid that which has been forbidden by Allah and His Messenger, (4) and those who acknowledge not the religion of truth(i.e. Islam) among the people of the Scripture (Jews and Christians), until they pay the Jizyah with willing submission, and feel themselves subdued.”
This demand of segregation was established as described above, through Qur’anic doctrines and the Sunnah. As to the examble of Muhammad added to the Hadith references previously noted, we add one further tradition reported by Imam Abu Hanifa, the Hadith scholar and A’Nissai:
Imam Ahmed Abu Hanifa and A’Nissai report a man called Jarir who went to pledge his allegiance to the prophet. Muhammad set the following conditions or terms before accepting Jarir’s pledge of allegiance and support that “he (Jarir) would worship Allah , establish regular prayers, pay zakat, will be loyal to the Muslims, would discriminate against the non-Muslims and will segregate himself from the Pagans or thepolytheists.”

Understanding the Formation of Juristic Directives
Sura 2:185 “The month of Ramadan in which was revealed the Qur’an, a guidance for mankind and clear proofs for the guidance and the criterion (between right and wrong). So whoever of you sights (the crescents on the first night of) the month (of Ramadan i.e. is present at his home), he must observe Saum (fasts) that month, and whoever is ill or on journey, the same number (of days which one did not observe Saum (fasts) must be made up) from other days. Allah intends for your ease, and He does not want to make things difficult for you. ( He wants that you) must complete the same number (of days), and that you must magnify Allah for having guided you so that you may be grateful to Him.”

Sura 4:28 “Allah wishes to lighten (the burden) for you; and man was created weak.”
Sura 2:286 “ Allah burdens not a person beyond his scope. He gets reward for that (good) which he has earned, and he is punished for that (evil) which he has earned. “Our Lord! Punish us not if we forget or fall into error, our Lord! Lay not on us a burden like that which You did lay on those before us (Jews and Christians); our Lord! Put not on us a burden greater than we have strength to bear. Pardon us and grant us Foregiveness. Have mercy on us. You are our Maulana (Patron, Supporter and Protecter, etc.) and give us victory over the disbelieving people.”
Sura 65:7 “Let the rich man spendaccording to his means, and the man whose resources are restricted, let him spend according to what Allah has given him. Allah puts no burden on any person beyond what He has given him. Allah will grant after hardship, ease.”

Darura’ or necessity
Sura 6:119 “ And why should you not eat of that (meat) on which Allah’s Name has been pronounced (at the time of slaughtering the animal), while He has explained to you in detail what is forbidden to you, except under compulsion of necessity? And surely many do lead (mankind) astray by their own desires through lack of knowledge. Certainly your Lord knows best the transgressors.”
Sura 5:3 “Forbidden to you (for food) are: the dead animals – (cattlebeast not slaughtered), blood, the flesh of swine, and the meat of that which has been slaughtered as a sacrifice for others than Allah, or has been slaughtered for idols, etc., or on which Allah’s Name has not been mentioned while slaughtering, and that which has been killed by strangling, or by a violent blow, or by a headlong fall, or by the goring of horns – and that which has been (partly) eaten by a wild animal – unless you are able to slaughter it (before its death) – and that which is sacrificed (slaughtered) on An-Nusub (stone altars). (Forbidden) also is to use arrows seeking luck or decision, (all) that is Fisqun (disobedience of Allah and sin). This day, those who disbelieved have given up all hope of your religion, so fear them not, but fear Me. This day, I have perfected your religion for you, completed My Favour upon you, and have chosen for you Islam as your religion. But as for him who is forced by severe hunger, with no inclination to sin (such can eat these above-mentioned meats), then surely, Allah is Oft-Forgiving, Most Merciful.”
Reasons for and goals of Legitimate Islamic Migrations
Reported by Ahmed and Abu Daw’uad Hadith No 3453:
“Migration will continue until the sun rises from the West, Hijra would not be stopped until repentance is cut off, and repentence will not be cut off until the sun rises from the West”
Bukhari Muhammad said that : “there can be no Hijra (migration) after conquest but jihad and a desire or an intention, and if you settle then stread out.”

The goal of Migration

Qur’anic verses 2:218 “Verily, those who have believed, and those who have emigrated (for Allah’s Religion) and have striven hard in the Way of Allah, or (fought Jihad for the sake of Allah) all these hope for Allah’s Mercy. And Allah is Oft-Forgiving, Most-Merciful.”
8:72 “Verily, those who have believed, and those who have emigrated (Allah’s Religion) and have striven hard in the Way of Allah, or (fought Jihad for the sake of Allah) all these hopefor Allah’s Mercy. And Allah is Oft-Forgiving, Most-Merciful.”
8:74 “And those who believed, and emigrated and strove hard in the Cause with their wealth and their lives are far higher in degree with Allah. They are the successful ones.”
Sheik Halima states that among the aims and the objectives of the Hijra migration are:
1. To rivive jihad
2. To strengthen the Muslims
3. To establish their authourity over the non-Muslims.

For Hijra and jihad are inseperable companions. Each component (that is Hijra and jihad)is needed for the survival of the other. All this has been clearly demonstrated by the Qur’anic verses quoted above. He goes on to say:
“there can be no empowerment of religion without Hijra or immigration, neither can Islambe demonstrated in the abode of unbelief, if the Muslims were not to immigrate and settle there, nor would the power of Islam would be felt if the Muslims were to remain a few, without the increase in their numbers nor without the help of the arrivals of new and more Muslims.

Nu har allah ført krig mod alle ikke-muslimer i 1400 år og har forløbelig udslettet mere end 270 millioner mennesker over alt i verden – det er mere end nogen anden forbryderorganisation ja, det er mere end Stalin, Hitler, Pol Pot og Franco til sammen.

Her er så linket til det muslimskebroderskab i Europa.

SKAL SES! http://www.youtube.com/watch?v=8m2wjj_zJXY

Allahs krig stopper aldrig!

Islam’s Latest Contributions to Peace
“Mohammed is God’s apostle. Those who follow him are ruthless
to the unbelievers but merciful to one another” Quran 48:29

Allahs slavehandel her:

http://kitmantv.blogspot.com/2009/10/slaves-for-middle-east.html

Tak til kitmantv.

Tak for kaffe.

  Peter Andersen

  Posted: 19 marts 2013 - 14:33 - Svar

  Og heraf kan man så bare udlede, at da alt dette – og alt andet på eks. Snaphanen – er frit tilgængeligt viden, for alle i verden, må det bygge på ren og skær ignorance, når nogen ikke ønsker at tilegne den viden, ensige se disse åbenlyse realiteter i øjnene.

  Og forøvrigt er det livsfarligt…

  Mvh.

Emeritus

Posted: 19 marts 2013 - 15:29 - Svar

Martin Krasnik havde let spil. Hans revolver-journalistiske karaktermord er praktiseret mange gange før – ikke mindst i ’60-minutes’. I det program gik vor egen udenrigsminister, Per Stig Møller jo i fælden – og til bunds. Og så havde Martin Krasnik fat i en billig, men farlig, retorisk pointe over for Lars Hedegaard, for hvor er fjenden nu lige henne? Hvis han ikke er her i virkeligheden, er Lars Hedegaard jo en fusentast uden nogen sag. Mindst 200.000 muslimer lever allerede i dette land uden tilsyneladende at gøre en kat fortræd. Hvor mange fjender er der så tale om? Kan de tælles? Krasnik ville inderligt gerne have LH til at nævne et tal og foreslog selv som madding nogle mulige, men selvfølgelig kunne LH ikke gå ind i den slags.
Alt stod og faldt (står og falder) derfor med, hvilke fjendtlige omverdensforestillinger Islam på trods af Martin Krasnik udstyrer de mennesker med, som er opvokset i den muslimske tradition, og hvor altomfattende -ismen gør det. Den problematik håndterede LH ikke godt i situationen. Hvis Islam er vor fjende, har vi selvfølgelig et meget stort problem. Der er nemlig ikke en telefon, man kan ringe til for at få en aftale i stand med Islam, eftersom der er en -isme og ikke nogen person i den anden ende. Er Islam i bund og grund omverdensfjendtlig, må selv en dialogorienteret dansker give op. Så står man over for et vilkår. Der er heller intet overhovede. Derfor kan man aldrig tale om en sammensværgelse, selv om alle muslimer måtte mene det samme om dette eller hint. Så længe, de er fredelige, kan man heller ikke beskylde muslimer for at være fjendtlige, det ville være urimeligt, og det er netop situationen i TV-studiet mellem Krasnik og Hedegaard, fordi det allerede er fortid og seks uger siden, at LH har været udsat for et tvivlsomt attentat, som ifølge visse medier snarere skyldtes en forsmået elsker, end at det havde noget med Islam at gøre. Glem også det igangværende bandeopgør med de mange skyderier, som bare er en lang række enkeltepisoder, hvor kriminelle unge af anden herkomst end dansk tilfældigvis render rundt og skyder på hinanden, fordi de ikke kan finde ud af, hvem der skal dominere Hash- og narkomarkedet. Hvad skulle Islam have med dem at gøre? Hvis de overhovedet kan læse, har de næppe haft energi til at læse en hel side til ende i Koranen. Der er heller ingen sammenhæng med disse bander og det i Sverige planlagte attentat på JP/Politikens hus. Ej heller mordforsøget på Kurt Westergaard. Ingen sammensværgelse. Ingen fælles aftaler, ingen samlende masterplan. Twin-Towers var planlagt i Tyskland. Hvad tænker muslimer om den slags enkeltstående af hinanden uafhængige hændelser? Det afhænger af de dybere forestillinger, som binder dem alle sammen – forestillinger med oprindelse i deres herkomst og Islams hellige bøger. For der er tydelige fingerpeg, som Martin Krasnik ikke kom ind på. Et enkelt eksempel: Ingen andre blev begejstrede, da Twin-Towers styrtede i grus, end specifikt muslimer verden over. Selv ved Verdens ende – i de store, fredelige danske byer kørte begejstrede muslimer rundt i deres biler med hornet i bund og smældende flag ud af vinduet.

Det lykkedes måske Martin Krasnik at få ram på Lars Hedegaard, men ikke på vor hukommelse.

Med venlig hilsen

Allan Hansen

Posted: 19 marts 2013 - 16:43 - Svar

Superman

Posted: 19 marts 2013 - 17:32 - Svar

Jeg har ikke set interviewet, men ud fra hvad jeg hurtigt har læst mig til.

Det er vel indlysende tåbeligt og derfor uhæderligt at Martin Krasnik på en sådan måde jagter at få Hedegaard til at sige et tal.

Og lige i Krasniks tilfælde forekommer det mig særligt provokerende. Krasnik er ellers aldrig ked af at forsvare Israels og landets ret til at eksistere som en jødisk stat.

Det må være oplagt for alle landets journalister at spørge Martin Krasnik hvordan han stiller sig i forhold til palæstinensernes krav på at vende hjem. Jeg er ret sikker på at Krasnik allerede tidligere har udtalt at Israel selvfølgeligt ikke kan gå med dertil.
Men når Krasnik mener sådan, må han jo også kunne afkræves et svar på præcist hvor mange af palæstinenserne der er “farlige” for Israel. Det er jo dybt racistisk hvis han insisterer på at alle muslimske palæstinensere er en trussel for Israel, altså må han mene at kun nogle af dem udgør en trussel. Men hvis han skal leve op til de krav han stiller til Hedegaard må Krasnik også selv kunne sæt tal og procentandel på.
Hvad med den lille sorthårede muslimske dreng på syv år der bare gerne vil være ingeniør – hvordan kan det være en trussel mod Israel.
Krasniks hykleri er grænseløst.

Bjørn

Posted: 20 marts 2013 - 13:36 - Svar

Jeg tror det var TV2, der havde en udsendelsesrække, hvor Mogens Lykketoft og Uffe Elleman
var i studiet sammen med Martin Krasnik (MK) for at diskutere udenrigspolitik. To fhv udenrigsministre
må vide noget om emnet, så det var en god ide, hvis det ikke lige var for MK. Hans ustandselige, ubegrundede afbrydelser tømte hurtigt udsendelsen for enhver mening.

Hver gang een af de to gæster tog tilløb til at øse af erfaringen, var MK der som et søm, med hævet pegefinger og manisk iver. Selvfølgelig skal en studievært styre begivenhederne, men han/hun er altså ikke hovedpersonen. Seerne åbner for TV’et for at se og høre de annoncerede gæster og ikke een eller anden overophidset TV-person’s staccato-afbrydelser.
Gad vidst om dette er symptomatisk, når man er ansat i TV.

Det er synd og skam; jeg læser af og til MK’s artikler i WeekEnd-avisen. De er glimrende.
Så, skomager, bliv ved din læst!

Leave a Comment