12
apr
Seneste opdatering: 12/4-13 kl. 1636
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 12.04.2013 113111

Islam sees hijab as an obligatory code of dress, not a religious symbol displaying one’s affiliations. Islam, as a divine religion, sets down rules that strike a balance between men’s responsibilities and women’s rights.

Skriver Onislam net i sin kritik af FEMEN’s aktioner. Hvordan skal det nærmere forstås? At tørklædet er politisk obligatorisk, men ikke religiøst? Tvungent er det i al fald i vid udstrækning, og det burde vække kvinden i kunsteren Katrine May Hansen til eftertanke, der åbner udstillingen »Et tørklæde, et tørklæde, et tørklæde« der sammenligner det med det, “som Fanøkvinder havde på”. Jeg har spurgt hende, men hun har desværre ikke svaret. Måske er der andre, der har et bud? (Foto: Femen, France i et svar på kritikken.) – Se også Tørklæder skal forbydes i private vuggestuer. log og in

Islam bliver valgtema i Tyskland

og det er hverken en vindersag for socialdemokraterne eller islam. Islam er upopulær i store undersøgelser i alle store europæiske lande, og det er selvbedrag at tro, som nogen gør, at det har noget som helst med økonomisk krise at gøre. For mange opfører sig for dårligt og koster for meget, længere behøver forklaringen ikke være. Det er ofte selvforskyldt, at være upopulær, og for islam er fundamentet ekstra skrøbeligt i krisetider af den uheldige grund, at der aldrig var noget folkeligt flertal for, at de skulle befinde sig her. Det er ulykkeligt og potentielt eksplosivt, man – og især muslimer – bør have det i baghovedet. Hvis jeg var dem, ville jeg vente med at lave rigtig lort i den til midten af århundredet, når de er op imod en million og danskere til den tid tror, at deres bedsteforældre vedtog det demokratisk.

Muslimer afgjorde det franske valgt til fordel for Hollande og gjorde Front National rekordstore, i Tyskland risikerer de at afgøre det imod venstrefløjen. Der er valg den 22 september 2013 – kort efter valget i Norge, der bliver farvel til den norske venstrefløj og Stoltenberg. Soeren Kern opsummerer alle de forskellige sager, der har præget den offentlige debat de seneste måneder. Alle af de større har været her på bloggen direkte fra tysk, men det er instruerende at se dem samlet i en kort artikel. Herunder undersøgelsen Die Furcht vor dem Morgenland im Abendland, som jeg refererede 9 december 2012:

The recent study, “Fear of the East in the West” [Die Furcht vor dem Morgenland im Abendland], shows that more than half of the German population believes that Islam is prone to violence (64%); has a tendency toward revenge and retaliation (60%); is obsessed with proselytizing others (56%); and strives for political influence (56%).

More than 80% of Germans believe that Islam deprives women of their rights, and 70% say Islam is associated with religious fanaticism and radicalism. By contrast, only 13% of Germans associate Islam with love for neighbors, 12% with charity and 7% with openness and tolerance. The study — which corroborates the conclusions of other recent surveys — concludes that the image of Islam in Germany is “devastating.”

These attitudes were reinforced by a recent survey of Turkish-German mores and attitudes that found that nearly half of all Turks living in Germany say they hope there will be more Muslims than Christians in Germany in the future.

Growing public apprehension in Germany over Muslim immigration suggests that — at least for the time being — pandering to Muslim voters may be a rather risky proposition.Germany: Islam Becomes Campaign Issue

Svenske politikere frygter ikke vælgerne

Hvorfor skulle de også det? Nu har de med dødsforagt foræret 20 procent af landet væk på en generation, der har endda lige sat turbo på, og kun ti procent af vælgerne har protesteret takket være pressens velvillige samarbejde. De kan stadig gå på vandet. Nu har SAP valgt islamisten og antisemitten Omar Mustafa ind i selve partiledelsen, det stormer noget omkring ham, men hvis han bare holder mund et års tid, har alle glemt ham. I SvD synes de nok, at antisemitterne begynder at hobe sig noget op i det svenske socialdemokrati – ‘bliver Ku Klux Klan nästa?:

Även socialdemokraten Adrian Kaba, som sitter i Malmös kommunstyrelse och skrivit i tidskriften ”Tro och politik” att det finns ”en judisk-europeisk högerextrem sammansvärjning”, får fortsätta. Nu stormar det kring Omar Mustafa, som precis valts in i partistyrelsen. Som ordförande i Islamiska förbundet bjöd han in flera personer med antisemitiska åsikter till en konferens 2010. En av dem, Salah Sultan, har i Hamas tv-kanal påstått att judar varje påsk begår ritualmord på kristna och använder deras blod i brödet.

Omas Mustafa skrev själv på debattsajten Newsmill 2011 där han mest anklagade sina kritiker och lovade att fortsätta att ”bjuda kända och relevanta muslimska föreläsare till våra arrangemang oberoende av vad islamofoberna tycker”. I dag tar Omar Mustafa i en intervju i TT avstånd från antisemitism men slingrar sig däremot påtagligt när han får frågan om han skulle bjuda in dem igen. Han tror nämligen på ”argumentation och dialog”. Med det resonemanget kan han lika bra bjuda in Ku Klux Klan till nästa möte.

Omar Mustafa har ikke bare inviteret kendte rabiate jødehadere til Sverige, (studér f.eks. Assam Tamini som Mustafa har inviteret her), han har også bag om myndighedernes ryg klagt til FN over diskrimineringen af muslimer i Sverige. I Sverige, der servicerer islam på søvltallerkener på sine gamle og svages bekostning! Det er takken de får fra Omar Mustafa.

Ta inn hele skjermen 12.04.2013 102034Ta inn hele skjermen 12.04.2013 102104

Da Gaza sidste gang angreb Israel og Israel svarede igen, forslog han dette:

Indspilning i fuld skærm 12-04-2013 163353


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ven

Posted: 12 april 2013 - 12:03 - Svar

Folkmordet på vita:

http://i.imgur.com/6oe6WqQ.png

Prudentius

Posted: 12 april 2013 - 12:22 - Svar

“Hvordan skal det forstås?”

Det skal slet ikke forstås! Ihvertfald ikke logisk-rationelt.

Det er intet andet end endnu en bizar undvigemanøvre fra en totalitær morderkult der igen-igen er blevet taget med pludderbukserne nede om anklerne.

Islam har fire kort at spille i alle sammenhænge:

1. At beskylde modstanderne for racisme og/eller islamofobi

2. At appellere til venligt indstillede vesterlændinge, der tror de fremstår som fromme tolerante verdensborgere ved at dække over islams uhyrligheder.

3. Vold og/eller truslen om vold.

4. Den muslimske majoritets religiøse Stockholm-syndrom overfor en ideologi de er opdraget til at opfatte som “a divine religion”, ligemeget hvor meget dens lære overdænger dem og deres lande med radbrækkende lidelser og skånselsløse nedslagtninger.

Jeg bedømmer Onislams anti-Femen argumentation, eller mangel på samme, til primært at være en blanding af punkt 2 og 4.

  steen

  Posted: 12 april 2013 - 15:43 - Svar

  Jeg opfatter det indtil videre sådan, at islam er en religion, når det passer den, og politik, når det passer den. For så vidt det nu kan adskilles. Men egentlig er det vel logisk vrøvl – en listig udtalelse, som man hører fra enhver politiker til daglig.

Hans Erling Jensen

Posted: 12 april 2013 - 13:05 - Svar

I debatten om de muslimske antisemitter i svensk politik og nu i det svenske socialdemokratis rækker i særdeleshed, er der underligt nok få medier – og blogge – der har nævnt det skræmmende faktum, at Ilmar Reepalu, den mest kendte jøde og israelhader i Sverige (borgmester i Malmö) på dette års partikongres blev valgt ind som formand for “valgberedningen”, altså den gruppe, der udpeger kommende ledelsesmedlemmer!

Socialister og muslimer går her sammen i fælles sag mod israel og jøderne. Heldigvis er der dog nogle, der protesterer, men det er langt fra nok. De gode gamle socialdemokrater burde skamme sig noget så godt og grundigt og i det mindste vende sig fra partiet og se sig om efter politikere, der vil føre socialdemokratisk politik – ikke bare i munden og/eller for magtens skyld!

  PBr.

  Posted: 12 april 2013 - 15:12 - Svar

  Man kunne jo få den tanke at hardcore fascister (islam) er lykkedes med at r..rende lmar Reepalu , det svenske socialdemokrati og andre tossegode underfrankerede “beslutningstagere” der blot var på det forkerte sted da det virkelig gjaldt.

  Jörgen

  Posted: 12 april 2013 - 17:02 - Svar

  Vad det handlar om här, både i Malmö och på riksplanet är röstmaximering. I Malmö gjorde S den bedömningen att man skulle kunna behålla makten lokalt med hjälp av den muslimska rösten. Den fick man givetvis inte gratis som vi alla kunnat se. De omedelbara och direkta förlorarna var stadens judiska minoritet.

  Nu vill S på riksplanet göra en Reepalu för att även här med hjälp av muslimska röster komma tillbaka till regeringsmakten. Därför kommer man att hålla fast vid Omar Mustafa i det längsta. och därför blundade man för tveksamheterna i hans bakgrund.

  Man visste också att Moderaterna, det ledande regeringspartiet, var komprometterat i frågan genom samröre med muslimska brödraskapet i form av den moderate riksdagsman som tidigare var ordförande för islamiska förbundet. Man kunde alltså utgå från att M inte skulle göra något väsen av den nye ledamoten i partistyrelsen och att media som vanligt skulle ligga lågt för att inte gynna islamofobin och SD.

  Men, men, man hade ändå missbedömt situationen! Omar Mustafa i partistyrelsen tillsammans med den offentliga hedersbevisningen mot Reepalu blev för mycket för det judiska samfundet i Sverige och dess vänner, liksom för delar av kvinnorörelsen och gaysamfundet.

  Hur det här än slutar, kommer S att gå skamfilat ur den här historien medan Miljöpartiet (MP), detta motbjudande parti, kommer att tjäna på saken. MP, dessa gröna miljötalibaner, är också i det väsentliga en frontorganisation för muslimska brödraskapet. Med Reinfeldt och regeringen har man ingått ett nytt avtal när det gäller invandringsfrågorna dvs. att gränserna även i fortsättningen ska hållas öppna, samtidigt som man håller öppet för att tillsammans med kommunisterna och socialdemokraterna bilda regering efter nästa val, om Reinfeldt och moderaterna inte kan bjuda över.

  Detta är skamlöst fräckt, men mycket skickligt. Genom att spela ut de borgerliga mot vänstern, se till att ha inflytande på båda sidor och hålla upp den muslimska rösten till beskådande, maximerar islamisterna sitt politiska inflytande och de fördelar man oblygt utverkar till sina egna. Säkert är bedömningen riktig att det så här långt är politiskt mer gynnsamt att använda M, S och MP som trojanska hästar än att bilda ett eget parti.

  Säger verkligheten något annat?

   Hans Erling Jensen

   Posted: 12 april 2013 - 18:00 - Svar

   Imponerande analys Jörgen! Hatten av för den! Du har så rätt så rätt och det värsta av allt är att ingen vanlig svensk protesterar för mycket. Det är de rädda folk som kom därifrån, där islam kommer som protesterar. Det är på tok för dumt!

Falloid protest mod Femen?

Posted: 13 april 2013 - 01:33 - Svar

Hvad ER det damen til venstre underskriver sig med? “MuslimPrick”? Opfatter hun sig selv som et fallossymbol?

Bjovulf

Posted: 13 april 2013 - 18:33 - Svar

Would You Name Your Kid “Sword”? – god pointe 😉

http://www.gatestoneinstitute.org/3669/muslim-names

Names parents choose to give their children are at least something of a guide to what they hold in high regard and what they wish for their children.

Would we name our children Warrior, Conqueror, Sword, or Holy War? These are the meanings of personal names commonly used in the Muslim world, and may give some insight into Muslim values, especially regarding violence. Violence has been endemic to Muslim society from its inception more than 1,400 years ago. A large proportion of the ancestors of today’s approximately 1.3 billion Muslims converted to Islam under duress.

Western societies almost never give their children names which denote violence. The Protestants who settled America often gave their children names indicative of their values, such as Felicity, Charity, Prudence, Hope, Faith, Joy or Chastity. Other Christians gave their children names that reflect similar values, or names from the Old or New Testaments: Miriam, Mary, David, Luke. As names can be an indicator of how a civilization views itself and the outside world, names parents choose to give their children are at least something of a guide to what they hold in high regard and what they wish for their children. And as Muslims often choose names related to war and violence, could those possibly be indicative of their values? Of course, many Muslims choose names such as Jamil (Beautiful), Latif (Kind, friendly), Wasim (Handsome), Karim, and Jawad (both meaning generous), which refer to qualities we in the West might also hope for our children. But many Muslims do not.

  Bjovulf

  Posted: 13 april 2013 - 18:37 - Svar

  Og et svar fra en insider 😉

  “Reformation then war”

  http://www.gatestoneinstitute.org/comments/12085

  Reader comment on: Would You Name Your Kid “Sword”?

  Submitted by Farid Ghadry, Apr 11, 2013 09:08

  As a Muslim, I must say we start with wars and we will end with wars. Reformation is too challenging a task, too submissive in its nature for Muslims to undertake. [!!!] We cannot find the courage to explore and respect each other’s differences (Sunni vs. Shia), which I believe may begin the process. A surgeon opens a wound to heal a patient. In Islam, all we do is open wounds; we never heal anything. [!!!] The healing is always someone else’s responsibility. [!!!] We call it submission. [!!!]

  Fascinating article. Thanks…

HH

Posted: 15 april 2013 - 15:49 - Svar

VI ÖVERTAR VÅR MAKT ENLIGT FOLKSTYRET I VÅR GRUNDLAG!

Nu har jag läst tillräckligt för att förstå tillräckligt. Jag ser redan slutet på den väg som våra folkvalda politiker valt, och den skrämmer mig ofantligt. Särskilt med tanke på mina barn och barnbarn.

Gör så här: i höst är det val i Svenska kyrkan. Det är val till råd och fullmäktige. Även om du är icke-troende, struntar fullkomligt i saken eller bara är helt ointresserad, gör ändå ditt val. Om du ser två listor är förmodligen den ena politisk. TA INTE DEN! Men finns det en samlingslista består den säkert av icke-politiska personer som är intresserad av kyrkans väl och ve. Om du kan och vet, kryssa för den person du vill ha överst.

Det här är en övning i demokrati. Fortsättning följer 2014. Många här anser Sverigedemokraterna vara bäst och kommer att rösta på dem. Det är inte fel. Trots allt baktaleri och skitprat om partiet håller de en linje som är förnuftig och mänsklig.

MEN! Tänk efter. Vad har detta parti för möjlighet i det konsensus som råder? Som jag ser det – ingen möjlighet alls. Tyvärr! DÄRFÖR råder jag alla att helt enkelt rösta blankt!!! Säg att så många blankröstare som 8-10 procent måste helt enkelt de nuvarande partierna få skrämselhicka. Och hur ska dessa ryggradsböjare få ihop en regering?

Vi bör kräva personval. Inga listor komponerade av partierna. Vi bör kräva folkomröstning som är bindande och inte som förslag. På det sättet fick schweitzarna ett totalförbud för moskéer i sin demokrati! Alltså, vi bör kräva folkomröstning när det gäller för oss vitala frågor som skall vara BESLUTANDE! Kan man i andra länder kan man det även här.

Till sist bör den oerhörda mängden av knapptryckare i vårt parlament reduceras. Holland har över 16 miljoner invånare och betydligt färre parlamentariker. Att vi har så många personer i vår riksdag bottnar i vår tidigare riksdag med två kamrar. Man slog ihop dem och fick denna fullständigt otänkbara anhopning som vi ska försörja till döddagar.

Men skriv gärna en kommentar till det här. Eller kom med andra idéer. Nu gäller det att rädda vårt land!

Leave a Comment