27
jun
Seneste opdatering: 29/6-13 kl. 1258
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg kommer forbi nu og da, men ikke med normalt opdateringshastighed. Det er måske lidt ærgerligt, da det virker som om 2013 er første år, hvor besøgstallet er upåvirket af sommerferien, men jeg skal også lade op. Jeg hører fra teknikken, at der er kommet nogle tusinde ind på Pay Pal, og det skal I have dybfølt tak for. De falder på et tørt sted. Regningen for 2012 er gjort op, og underskuddet 25.000 er ikke langtidsholdbart.

Udgifterne fordeler sig således: Et computernedbrud – ny kr. 4000. En venlig læser reparede dog senere den gamle for 0 kroner, men pengene var brugt. Tak, C. ! Et nyt kompaktkamera: 4000. Tre rejser til Sverige, en til Jylland, en rejse til Bryssel-Køln med diverse hotelovernatninger. Domæne 2.500 kroner (det bliver billigere siger teknikken.) Facit: For dyrt. Til gengæld kan man sige, at der kan laves vældigt meget unikt materiale for den beskedne sum, når jeg kaster et blik over Året 2012 i fotografier.

Dette niende år kan meget vel blive det sidste, der økonomisk kører på pumperne. Énmandsbloggens tid er ved at være forbi, er min fornemmelse, hvis man vil være med i toppen. Det var nemt i 2004 uden nogen konkurrence, længe inden avisblogs og store svenske blogs, der nu har flere læsere end aviserne. Disse har også i Norge mange bidragydere, bedre økonomi og en indbyrdes befrugtning af forskellige folk, som kan forskellige ting og har nye ideer til indbyrdes opmuntring og forebyggelse af intellektuel indavl.

Blogmiljøet har udviklet sig enormt siden 2004, selv er man ti år ældre og synes nogle gange, man gentager sig selv. Incitamentet til at fortsætte er der dog. Det er ikke kun lysten og nysgerrigheden, det er også de mange positive reaktioner, som overstiger de negative langt, samt at man jo kan se i pressen, når man har fået sat en dagsorden, introduceret en bog, spredt viden om et emne, også selvom kilden ikke bliver nævnt af MSM. Kritikken af bloggen fra MSM kommer jo jævnthen, men det meste af den kan ikke forhøje mit blodtryk, selvom der altid forekommer enkelte kritikpunkter, som gør ondt. Jeg ser det som collateral damage.

Der er altså spæde ideer på tegnebrædtet om at forny for at bevare, man da de langt fra en forhandlet færdigt, kan jeg ikke sige meget mere om det. Der er ingen grund til at tro, at de næste ti år bliver mindre krævende, spændende og dramatiske, end de første ti år har været, og man skal være forberedt på fremtiden inden den ankommer. Bloggen her forsvinder ingen steder, den vil blive bevaret som det vigitige arkiv den er, og den vil også fortsat blive opdateret, så meget ved jeg, Men hvis nogen vil betænke Pay Pal knappen ude til højre og bringe budgettet i balance i 2013, vil jeg være meget taknemmelig. Til gengæld kan jeg love, at jeg satser på ti år endnu. – Denne post vil ligge øverst nogen tid og jeg skal iøvrigt ud og rejse, hold øje med Twitter-kontoen imens.

Kasper Støvring interviewer Walter Laqueur

Du har af samme grund argumenteret for, at Europa har brug for indvandring.

”Det er et dilemma. På den ene side medfører den ældre befolkning og de lave fødselsrater, at Europa har brug for veluddannet og faglært indvandring for at kunne opretholde levestandarden og velfærdsstaterne, især sygesikringer og pensionsordninger. Men på den anden side har Europa ikke brug for en indvandringsbyrde. Hidtil er indvandrerne kommet fra tilbagestående områder i f.eks. Tyrkiet og Pakistan. De er uden kvalifikationer.”

Ved siden af det demografiske forfald angår Europas væsentligste problem ifølge Laqueur de mange uintegrerede, især muslimske, indvandrere: ”Problemerne med demografi og indvandring vil blive ved med at trænge sig på, og jeg forudser, at der vil udbryde en generationskonflikt i Europa….Nogle gange i historien ser man, at efter en periode med fortvivlelse, vil pessimisme pludselig begynder at kede en ny generation. De begynder så i stedet at udvise patriotisme og optimisme.” Tanker om Aftenlandet. Interview med den 92-årige historiker Walter Laqueur


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 27 juni 2013 - 21:51 - Svar

Steen! Sluta nu! Du får inte lägga ner verksamheten. Jag har sagt det tidigare och jag kan säga det igen. Enligt min mening är Snaphanen Nordens mest kvalitativa blogg, om man ser det som helhet. Jag har en liten dipp i likviditeten, men lovar att återkomma med en donation så snart det förbättrar sig, och det gör det.

Det är ett intellektuellt vattenhål att läsa dina betraktelser, som jag hade saknat väldigt mycket.

  steen

  Posted: 28 juni 2013 - 00:16 - Svar

  @Skåning: Der er slet ikke tale om at stoppe – bara lugn. Det er sonderinger for en oprustning, som er langtidsholdbar og ikke afhængig af en enkelt mands daglige tilstedeværelse – lidt som Lars S. skriver.

  Det kunne være dejligt at have nogle dage eller en uge, hvor man kunne arbejde på noget og give sig god tid. Sådan som blogosfæren er nu, rider de gamle blogs som Urias og Snaphanen også ovenpå i statistikken, fordi det er indarbejde navne, langt fra altid fordi de er bedst. Det er et forsøg på atsigte højrere, mere kan jeg ikke godt sige om det nu. Hvis det mislykkes, forsætter alt vel som hidtil.

  Jeg servicerer i forvejen andre store blogs, navlig i udlandet, med dansk stof og oversættelser, plus at jeg fotograferer for forskellige andre medier. Ind i mellem bliver det lidt for meget (men heldigvis sender folk stof hertil, og det er jeg altid meget glad for – ikke mindst Søndagskronikkerne)

  Marit

  Posted: 28 juni 2013 - 16:22 - Svar

  Takk Steen, for ditt utrettelige arbeid på Skandinavias beste sait ! Her kan vi møtes, dansker, svensker og norske i meningsutveksling over Steens gode innlegg. Og det er unikt. Det samme er Julia Caesars søndagskrønikor. Ubetalelig.

  Jeg prøvde å sende en slump kroner til Snaphanen, men lyktes ikke. Jeg prøver igjen…

  Mvh
  Marit

LarsS

Posted: 27 juni 2013 - 22:20 - Svar

Jeg er helt enig med Skåning, denne blog er uundværlig i kampen mod samfundets forfald.

En ting jeg kunne tænke mig var at vi her på bloggen og på andre ligesindede blogs, begyndte at hjælpe hinanden i bestræbelserne på at få økonomien på plads for alle ildsjæle.

Selv er jeg selvstændig (forholdsvis nystartet og med en fortsat elendig økonomi), men jeg vil i min virksomhed hellere handle med en meningsfælle her fra sitet, hvis vi alligevel har fælles forretningsmæssigt ens interesser , og så blive enig om at give 1000 kroner/handel til Steen og SH ved hver aftale, end jeg vil handle med en PK virksomhed, som i sidste ende alligevel underminerer vores samfunds (og min families) eksistens.

Kunne være fantastisk, hvis alle der har mulighed, kunne etablere et forretningsmæssigt forum, hvor hver især kunne tilbyde ydelser til hinanden. Naturligvis på konkurrencemæssigt optimale vilkår. Men igen og for eget vedkommende: Hellere handle med en Snaphane-, Document no.-, uriasposten-, avpixlat-, fria tidar-engageret person og så aftale, at et vist donorbeløb ved hver handel blev overført i den gode sags tjeneste.

Alt efter lovens bogstav, men jeg tror endda en del kunne blive fradragsberettiget.

Selv er jeg indenfor industrisalg, men uanset hvilken branche, må vi da kunne bygge et eller andet samarbejde op!

Blot et forslag til eftertanke!

Per Albin

Posted: 27 juni 2013 - 22:32 - Svar

Steen,
Jeg vil sige til alle dine svenske venner at hvis man vil donere 1.000 svenske kroner så svarer det (ifölge Forex) til 812 dkk – som jeg lige har sendt via PayPal.

  Nils

  Posted: 28 juni 2013 - 09:19 - Svar

  Den officielle kurs er 85,19, så det er eddermame et frivolt spread.

   PisseNisse i Hökarängen

   Posted: 28 juni 2013 - 13:44 - Svar

   Nils,

   PerAlbin har nog tyvärr lite problem att hitta rätt info och kurs, han har tittat på Forex sedelkurs (sälj), som ju givetvis är högre. Sannolikt erbjuder Paypal bättre växlingsvillkor. Optimalt torde vara att skicka DKK via Paypal, debiterat i DKK via ett kort som erbjuder växling till mittkursen (om nu PayPal tillåter detta).

   En fråga till Steen, skulle du inte kunna ta in Google-annonser (eller alternativ, om Google bedömer innehåller kontroversiellt)? Det är (normalt) inte tillåtet att uppmana till klickande på sådana, men jag tror att många av bloggens läsare, mig själ inkluderat, gärna klickar runt lite på annonser som kan tänkas intressera oss 🙂

    Per Albin

    Posted: 30 juni 2013 - 18:15 -

    Efter Steens ekonomiska redogörelse här ovan donerade jag 812 danska kronor till Snaphanen. Det är en trettiondedel av 2012 års underskott på 25.000 dkk. Jag skrev en mening om detta främst för att ge andra svenska läsare en liten puff.

    Hur bestämmer man storleken på en penninggåva, t ex till Snaphanen? Man börjar lämpligen med två subjektiva bedömningar, nämligen ”Hur mycket värdesätter jag Snaphanen?” och ”Vad har jag råd att avvara för närvarande?” Dessa två subjektiva bedömningar kan kombineras till en ännu mer subjektiv bedömning, nämligen ”Hur stort belopp bör jag donera för att känna mig nöjd med mig själv och min insats?”

    Min – helt subjektiva – överläggning med mig själv om vad jag borde donera för att kunna se mig själv i ögonen ledde till fram till att jag borde ge ca 1.000 svenska kronor, växlade till danska kronor på det sätt jag själv växlar när jag besöker Danmark. Det var ett sätt att hantera donationsfrågan som jag kunde känna mig nöjd med. Det innebar att jag skänkte 812 danska konor till Snaphanen.

    Min anspråkslösa tanke bakom den mening jag postade var att få andra svenskar som värdesätter Snaphanen att överväga att göra detsamma eller något liknande.

    Den centrala frågeställningen rörande storleken på en donation är, enligt min uppfattning, ”Hur stort belopp bör jag donera för att känna mig nöjd med mig själv och min insats?” Att jag är nöjd med mig själv om jag tänker och gör som jag beskrivit ovan accepteras dock inte av alla.

    Professorn i Besserwissenschaft vid Pissoaren i Hökarängen, PisseNisse, accepterar inte att jag själv avgör om och när jag är nöjd och själv definierar min nöjdhet. Det går inte för sig att jag helt amatörmässigt räknar med en växelkurs som jag själv brukar få när jag växlar inför ett besök i Danmark. Inte ens i mina egna tankar får detta slappa synsätt förekomma.

    Enligt Besserwisserprofessorn är fastställande av donationsbelopp till andra länder tydligen en exakt vetenskap, där det gäller att hitta, och sedan arbeta utifrån, ”rätt info och kurs”. Från sin upphöjda position vid Pissoaren förkunnar han att jag ”har nog tyvärr lite problem” med detta, vilket väl betyder att han vill säga att jag är lite korkad.

    Enligt Bessserwisserprofessorn finns det alltså saker som är ”rätt” oavsett hur en donator själv tycker och tänker, som en tilltänkt sådan bara har att rätte och packe sig efter.

    Jag vill därför varna alla svenskar som värdesätter Snaphanen från att föra egna, ”amatörmässiga” resonemang rörande sina ev donationer, med mitt eget fall som ett avskräckande exempel. Skänk inte pengar amatörmässigt, som jag, gör det professionellt, utifrån anvisningar från Besserwisserprofessorn från Hökarängen.

    steen

    Posted: 1 juli 2013 - 23:56 -

    @ Per Albin: Du er en guttermand !!!!!!!!!!! Tak. *Steen

PisseNisse i Hökarängen

Posted: 28 juni 2013 - 00:33 - Svar

“!Det er måske lidt ærgerligt, da det virker som om 2013 er første år, hvor besøgstallet er upåvirket af sommerferien, men jeg skal også lade op.”

Har noterat samma sak, och mycket beror på att folk är mobilt uppkopplade i allt högre grad och läser sina favoritbloggar även i det fria eller på semester. 24/7 har blivit 24/7/365. Trots att jag själv är early adopter och tekniknörd, så har jag inte hakat på denna trend riktigt. Jag gillar för egen del att ibland koppla ned, koppla av och sortera intrycken, utan ett konstant flöde av informationssnuttar.

Britta Due Andersen

Posted: 28 juni 2013 - 08:39 - Svar

Vedr. Støvring fra Berlinske
Indvandring fra Afrika, Sydamerika mv. NEJ tak!
Det handler altså først og fremmest om kultur.
Den aldrende befolkning er et problem, derfor må vi arbejde længere, sådan som det er vedtaget.
Men der gives alt for mange førtidspensioner.
I virkeligheden kan de fleste yde noget til fællesskabet, det er kun de færreste, som ikke kan gøre et eller andet samfundsnytte. Det er der, vi skal finde de arbejdskræfter – ikke ved import!

Hans Und

Posted: 28 juni 2013 - 11:01 - Svar

En “fælles” blog ala 180grader, bare racistisk&islamofobisk*, muligvis med en vis redaktionel censur på hvem der bidrager med artikler og debat oplæg.

*med henvisning til Poul Westons erklærende sig racistisk + at det historisk har været virkningsfuldt at tage “fjendens” betegnelser til sig. Eksempelvis er jeg stolt over at vide at GESTAMPO Zenia anser mig for racist&islamofob.

Gunnar Biering

Posted: 28 juni 2013 - 17:34 - Svar

Seneste nyt om den somaliske voldtægtsforbryder:

http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/ECE5678922/rigsadvokaten-hoeje steret-boer-se-pa-voldtaegtssag/

En god nyhed til weekenden.

Crass Børsting

Posted: 30 juni 2013 - 09:42 - Svar

Et storslået fremtidsmål kunne være: En national netavis, der ligner en avis og bringer såvel nyheder og debatindlæg som ucensurerede kommentarer. 180grader har noget af dette, DenKorteAvis har noget andet, men ingen af dem har det hele, og derfor er de stadig ikke alternativer til de store, etablerede netaviser.

Den kræver ikke nødvendigvis store økonomiske investeringer, men et antal kvalificerede mennesker skal forpligte sig til at levere stof og få det indrykket i en præsentabel, forståelig, verificeret form.

Politisk: Centrum/højreorienteret, indvandringskritisk, islamkritisk, men ikke knyttet til noget parti eller nogen navngiven ideologisk retning. Nationalkonservative og nationalliberale skal (ligesom en hel del traditionelle socialdemokrater) føle, at dette er deres avis.

De gode og indarbejdede blogs (først og fremmest: Snaphanen, Uriasposten og Hodja) kan have hver sit vindue på avisens forside, hvor dagens indlæg præsenteres.

Leave a Comment