19
mar
Seneste opdatering: 11/4-14 kl. 1704
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Italian naval vessels rescue over 2,000 migrants travelling in boats from North Africa over the past 48 hours.More than 2,000 migrants travelling in boats from North Africa were rescued by Italian naval and coastguard vessels over the past 48 hours.

The news comes a day after some 500 people forced their way into Spain’s North African enclave of Melilla, the largest number to storm the border in almost a decade. The Italian navy said 2,128 migrants had been rescued by ships operating in the Mare Nostrum taskforce

According to latest data from Frontex, the European Union’s border agency, more than 20,000 people entered Europe illegally through Lampedusa and other parts of Sicily in the third quarter of 2013 alone. They accounted for almost half of all illegal border crossings into the 28-nation EU.Italy rescues over 2,000 migrants in 48 hours, Group of 500 migrants crosses Melilla border in biggest fence jump to date

Verdens befolkning øges med 80 millioner om året svarende til Tysklands befolkning. Nu udgør Europa og Nordamerika kun 15 procent af verdens befolkning, og deres andel synker stærkt. Afrika er den store ‘vinder’ med snart 25 % af verdens befolkning: 2.5 milliarder. Europa hjælper millioner til at overleve, til et liv uden anden udsigt end til at emigrere til det smuldrende Europa.

Som det ser ud nu, mens vi samler dem op af vandet, som al søfartsskik byder, vil de skylle de oprindelige europæere i EU – knap 7 % af verdens befolkning – ned i historiens kloak i løbet af de næste 25 år. Endnu slipper der kun 400.000 illegale ind om året, men deres succes sender den besked til de kommende millioner: Det er værd at risikere livet for, i Europa regerer litteraturstudenten Cecilia Malmström, hun har let til tårer, hvad man kan have, når man er mangemillionær. I bliver ikke sendt direkte retur, som enhver fornuft tilsiger. Det er det dummeste signal Europa kan sende til Afrika med tanke på de næste årtiers demografi.   FAZ Weltbevölkerung Volles Haus. Se også »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«

Jeg har tidligere beskæftiget mig med Jean Raspails bog, De helliges lejr (på fransk Le Camp des Saints). Læs også hvad Monica Papazu skrev om den: En profetisk bog, alle skal læse

Hvem har hørt om Jean Raspail og hans bog Le Camp des Saints? Ikke ret mange, desværre. I Frankrig er der dog en del mennesker, der kender ”denne undergrunds-bog”, som den sommetider kaldes, og de skatter den, for den er et ubetinget mesterværk. Det er nemlig noget af det ypperste, den litterære kunst kan præstere: Sprudlende, vild, grusom, fortryllende, uafbrudt overraskende i sine billeder, skrækindgydende og hylemorsom.

En rystende appel til Europas selvbesindelse. Både Raspails og Tjudinovas romaner er båret af kærlighed til det kristne Europa. De to kæmper med ordets magt for, at dette Europa fortsat skal eksistere. Vi befinder os mellem Konstantinopels fald (og Kosovos fald) og den fremtidsvision med dybe rødder i vores nutid, som de to bøger fremmaner.Og i dette korte øjeblik mellem fortid og fremtid ligger vores ansvar.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Machiavelli

Posted: 19 marts 2014 - 13:55 - Svar

Ja og de radikale mener, vi skal tage vores del af bådflygtningene fra Italien. Og iøvrigt mener statsministeren fortsat,at Tyrkiet og 90 millioner muslimer skal ind i EU. Alt er ved det gamle.

JensH

Posted: 19 marts 2014 - 15:06 - Svar

Hvis ikke denne massive invasion fra Afrika og Mellemøsten bliver stoppet meget snart, så vil det helt sikkert være forbi med Europa som et vestligt og økonomisk rigt kontinent. Europa ender ganske enkelt som et spejlbillede af det dysfunktionelle områder disse illegale immigranter kommer fra.

Allerede med den indvandring ‘det gamle kontinent’ har taget indtil nu, så ser det ikke for godt ud mht. de demografiske fremskrivninger, og den dag Europæerne omsider “vågner op” og forlanger et fuldt stop for denne ‘trafik’, så kan det meget vel være for sent. De kommende års valg i Europa -startende med EU-valget til Maj- kan meget vel blive de afgørende for Euopa’s fremtid, og desværre ser det ikke ud til at tilstrækkeligt mange har indset dette. For ganske vist går de ‘indvandrings-kritiske’ partier frem overalt i Europa, men ingen steder opnår den afgørende sejr, der kunne afstedkomme et helt nødvendigt paradigme-skifte i den hidtil førte politik. Og da slet ikke i nogle af de store og afgørende lande i Europa. En enkelt sejr ved en folkeafstemning i et lille som Schweiz, kan den politiske og mediemæssige elite sagtens få “trynet”. Vi har behov for, at et land som f.eks. Frankrig gør op med denne vanvittige selvmords-kurs Europa er slået ind på. Og det helst meget snart!!!

  steen

  Posted: 19 marts 2014 - 15:29 - Svar

  Et enkelt lille hjørne af problemet:

  97 % af alle menneskehedens opdagelser de seneste 500 år, er gjort i Europa, denne lille plet af verden. 97 % ! Det er dokumenteret utallige steder, seneste kunne man høre det fra Lars Tvede i Cepos Det kreative samfund: ‘Hvorfor kom Vesten foran?’

  Afrikansk immigration er lav IQ immigration. Europas tid som verdens innovatør og videnskabelige centrum, vil blive historie. Nogle gennemsnits IQ fra Afrika, der er på eller under sinkegrænsen i Nordeuropa og østasiatiske lande som Singapore og Japan ses herunder.

  Pædagoger tror det, – de tror så meget- men man kan ikke uddanne folk ud over deres medfødte begavelse. Muslimsk indvandring er ivørigt også relativ lav IQ indvandring, hvilket også skyldes den store procentdel af ægteskaber med nært beslægtede (indavl) Den gennemsnitlige pakistaner har en IQ på 84, hvor den er 100 for den gennemsnitlige nordmand. 70 % af alle pakistanere er gift med en fætter eller en kusine.

  Dette er blot en af de måder europæiske politikere saver den gren over, vores børn skulle have siddet på

  National IQ Scores – Country Rankings

  35 Sudan 71
  36 Antigua and Barbuda 70
  36 Benin 70
  36 Botswana 70
  36 Rwanda 70
  36 Togo 70
  37 Burundi 69
  37 Cote d’Ivoire 69
  37 Ethiopia 69
  37 Malawi 69
  37 Niger 69
  38 Angola 68
  38 Burkina Faso 68
  38 Chad 68
  38 Djibouti 68
  38 Somalia 68
  38 Swaziland 68
  39 Dominica 67

   Prudentius

   Posted: 19 marts 2014 - 16:04 - Svar

   Tja, den godhedsbobbel flertallet af indfødte europæere stadig lever i står til en bitter og pludselig punktering.

   Det er historiens tilbagekomst til et Vesteuropa, der ellers havde sat sig for at afskaffe den en gang for alle.

   Vi er allerede nu i de tidlige stadier af kampen for at beholde vores lande, hvilket iøvrigt næppe kan lade sig gøre fuldstændigt. Serbien/Kosovo tegner for mig at se meget klart det mønster de fleste vestlige multikulturelle stater vil følge i årene fremover.

   Mellemøsten og de arabiserede-islamiserede nordafrikanske stater vil også lide voldsomt under den afrikanske invasion, ja gør det vist allerede.

   JensH

   Posted: 19 marts 2014 - 16:09 - Svar

   “Dette er blot en af de måder europæiske politikere saver den gren over, vores børn skulle sidde på”

   Ja, de skal jo nok sørge for deres egne ‘poder’ har et (givitgt) job og fremtid i lande som Canada, Australien eller New Zeeland. USA er jo også godt igang med at “importere sig til fattigdom” med denne massive invasion fra Mellem- og Sydamerika. Men selvfølgelig kan man ikke uddanne folk ud over deres medfødte begavelse, og denne vanvittige præmis for hele dette ‘projekt’, vil ende med at blive Europa’s synken ned i fattigdom og kaos. Det ser lige nu ud som om, at Asien bliver fremtidens vindere, og at Asitiske historikere i en ikke så fjern fremtid vil udgive vækrer om ‘The raise and fall of Western civilization”

   Appropos de katastrofale konsekvenser af denne ikke-vestlige invasion, har du læst nedestående artikel i dagens udgave af Den Korte Avis:

   http://denkorteavis.dk/2014/ikke-vestlige-indvandrere-udgor-nu-over-en -femtedel-af-samtlige-kontanthjaelpsmodtagere/

  Sune

  Posted: 19 marts 2014 - 19:30 - Svar

  Som supplement til Steen’s IQ liste, er her en fertilitetsliste fra CIA Factbook.

  http://kortlink.dk/cia/dyqw

  Korrelationen mellem IQ og fertilitet synes at være omvendt proportional.
  Det er stort set de samme lande der går igen på begge lister listerne. Hvis vi ikke skal
  løbes over ende i løbet af 2-3 generationer, skal der drastiske midler til
  snares muligt. Spørgsmålet er blot hvad der kan gøres..!

steen

Posted: 19 marts 2014 - 17:13 - Svar

nej, det var Satans, de udgør 7-8 procent af befolkningen. De dumme danskere – knapt så dumme som de dumme svenskere – betaler uden at reflektere. Så fik Christiansborg sit nye proletariat.

  JensH

  Posted: 19 marts 2014 - 19:11 - Svar

  Ja, al den snak om at EU borgeres adgang til de Danske velfærdsydelser udgør en stor fare for selve den Danske velfærds-model er en ren Pseudo-debat, da den dødbringende torpedo mod velfærdsstaten allerede blev affyret med vedtagelsen af udlændingeloven i 1983. Og lad os ikke glemme, at også de ‘borgerlige’ partier (pånær FRP) stemte for denne katastrofale udlændingelov, som de selv samme politikere stolt kaldte ‘verden mest liberale’. Vil disse politikere nogensinde blive stillet til ansvar for den ubodelige skade de har påført Danmark??? Jeg tror det desværre ikke. Når først skadens omfang står fuldstændigt klart for alle, så vil enhver være sig selv nærmest, og have alt for travlt med at sikre sig selv og deres familie mod alle de ulykker der vælter ned over det Danske samfund, og som sådan ikke have tanke for et rets-opgør med de ansvarlige politikere, (som sikkert også for længst er enten døde eller gået i eksil i mere ‘sikre’ lande).

   Peter Andersen

   Posted: 19 marts 2014 - 23:14 - Svar

   Sådan er det allerede nu JensH. Arabere og afrikanere går man bare en stor bue uden om og indenfor alle de brancher hvor østeuropæere idag vælter ind og overtager arbejdet, har man set skriften på væggen og er begyndt at arbejde sort og skide samfundet et stykke. Langt de fleste er komplet ligeglade med Christiansborg, Krim eller konkurrenceevne. Det foregår alt sammen i en parallel verden. Først den dag hvor det rammer de radikale eller LA’s vælgersegment, går det op for dem hvad for noget lort de har rodet os ind i.

    JensH

    Posted: 20 marts 2014 - 11:25 -

    “Først den dag hvor det rammer de radikale eller LA’s vælgersegment, går det op for dem hvad for noget lort de har rodet os ind i.”

    Ja, men den dag vil det stensikkert være for sent at rette op på noget som helst. Disse “Liljenhvide” Danskere bor i velbjergede bolig-områder på behagelig afstand af alle de (uløselige) problemer multikultuli-projektet skaber, og de kan derfor ikke forstå hvorfor de (knap så privilegerede) Danskere, som bor i de kulturberigede områder, ikke bare kan udvise lidt mere ‘åbenhed og tolerance overfor vores nye medborgere’. Disse privilegerede “Liljenhvide” kan stensikkert fortælle dig historier om, at der på deres arbejdsplads skam arbejder en Indisk ingenør, og ham har de da ingen problemer med at ‘inkludere’ i deres daglige arbejde, så hvorfor kan disse frikadelle-spisende kolonihave-Danskere i ‘de udsatte boligområder’ ikke bare gøre det samme???

    Disse Lijlenhvide Danskere, (som typisk stemmer på partier a la De Radikale og LA), har en så indsnævret horisont, som ikke rækker ud over deres eget kvarter (og deres nærmeste “liljenhvide” venner og kolleger), at de ganske enkelt ikke fatter, at der findes en anden virkelighed end den de bevæger sig i til daglig. Det kommer de til en dag, men indtil da må resten af samfundet lide under deres vrangforstillinger, da det desværre er denne ‘Liljenhvide’ klasse (“Kulturborgerskabet”) som sætter dagsordenen for den offentlige debat.

Leave a Comment