25
apr
Seneste opdatering: 12/8-14 kl. 1845
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Video forargede You Tube, den bliver genuploadet) Det er 50 år siden, Jørgen Nash påstod at have savet hovedet af Den Lille Havfrue. Der var mange turister til Uwe Max Jensens happening,, havnerundfarten var begejstret over Jensens hovedstand i en plastikspand, selv Knud Romer og Erik Brandt stødte til senere på Toldbod Bodega.  © Snaphanen.dk, click for full screen. Se også og Nash og Drakabygget og Jens Jørgen Thorsen Sølvpapirhytten.

1-havfruen 25 april 2014 003 1-havfruen 25 april 2014 0101-havfruen 25 april 2014 023

1-havfruen 25 april 2014 044 1-havfruen 25 april 2014 0481-uwe 2 0171-uwe 2 0231-uwe 2 0271-uwe 2 0421-uwe 2 0581-uwe 2 123
1-uwe 2 144


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 25 april 2014 - 20:07 - Svar

OT

Jeg ved ikke om Snaphanen har haft denne seneste historie fra det stadigt mere islamiserede UK, men nu ser det ud til, at i det mindste nogen i den Britske elite har fundet ud af, at den helt gal:

“Sharia Watch UK Launched in House of Lords

Today ICLA attended an event at the House of Lords at which a new and important organisation, Sharia Watch UK, was launched. The new organisation will campaign for recognition of the dangers posed by sharia law in the UK, particularly in relation to women’s rights. ICLA has been highlighting similar issues as part of its Victims of Sharia Action Network (VOSAN) initiative and welcomes the creation of the new organisation.

Sharia Watch UK was introduced by Anne-Marie Waters at the House of Lords event who emphasized several times that she was only interested in telling the truth. The event was hosted by Baroness Caroline Cox who has campaigned against the use of sharia law in tribunals and councils across the UK. Lady Cox has argued that sharia law “undermines the most fundamental principles of equality enshrined in British law” in respect of its treatment of women.”

http://noisyroom.net/blog/2014/04/24/sharia-watch-uk-launched-in-house -of-lords/

“Death threats issued as Sharia Watch launches in London”

http://voiceofrussia.com/uk/news/2014_04_24/Death-threats-issued-as-Sh aria-Watch-launches-in-London-6217/

Utflyttad svensk

Posted: 25 april 2014 - 22:14 - Svar

@Steen
Vad är detta för trams. Att visa foto på en naken sjuk idiot är inte upp till Snaphanens standard.

  PFEP

  Posted: 25 april 2014 - 22:20 - Svar

  Så så Utflyttad svensk, Snaphanens styrka är just att visa upp händelser likt detta; nydadaistisk performance i al sin makt, att sen fenomenet måste stå på huvudet i en spand för att få dingelingen peka mot naveln, ger jo bara det lilla extra dada vi så hårdt fattas i dagens tråkiga verklighet.

  steen

  Posted: 25 april 2014 - 22:23 - Svar

  Uwe er overhovedet ikke syg, han er det sundeste man har, han bor hos mig nu, og han er iøvrigt en god ven af Lars Vilks, og så er han forresten også journalist. Men jeg bøjer mig da for, at nogle har problemer med bare røve. 🙂 I må komme igen en anden dag.

  http://www.trykkefrihed.dk/gadekunstner-dan-park-skal-tre-maneder-i-fa ngsel.htm

  http://snaphanen.dk/2010/08/28/ladonia-og-drakabygget/

   PFEP

   Posted: 25 april 2014 - 22:42 - Svar

   #Steen, jag ser detta som en “performance” och min etikett Dadaism är jo betingad av de sammanhang där hör till hela rasket från halshuggningen, Jörgen Nash och allt det under åren har lagts i detta.
   Visst är detta ett konstverk, i sann Vilks-anda; vi är alla deltagare oavsett vi vill eller inte.
   Jag har levd med detta under många år och anser Uwe’s verk är helt i tråd med dåtiden.
   Bara så du vet 😉

    steen

    Posted: 25 april 2014 - 22:53 -

    ja, jeg er ikke forpligtet til at skrive om politik. Jeg blogger, hvad jeg har lyst til. Og hvem ved, hvad man har lyst til i morgen? 3.650 dage, og aldrig ved man, hvad der byder sig til næste dag. Men i dag var det altså dette.

   Utflyttad svensk

   Posted: 26 april 2014 - 01:01 - Svar

   Ok, om han är journalist det förklarar allt. Synd att ni inte har hajar där. Han skulle bli bra hajmat.

   Machiavelli

   Posted: 26 april 2014 - 04:29 - Svar

   Det er muligt at Uwe ikke er syg, men lill Uwe kan have taget skade af al den kulde.

    Bjovulf

    Posted: 26 april 2014 - 14:06 -

    Ja, vi må jo håbe, at fotografen har en makrolinse,
    hvis han skal udfylde hele billedet med lille-Uwe 😀

   Utflyttad svensk

   Posted: 26 april 2014 - 05:21 - Svar

   Ursäkta mig Steen. En man som springer omkring naken och låter sig bli fotograferad ute bland fok är en sjuk person. Konst är det inte.

    steen

    Posted: 26 april 2014 - 11:51 -

    jeg skal se om jeg kan finde det radioprogram, hvor han forklarede det i dag kl 10

   Ludvig

   Posted: 26 april 2014 - 11:28 - Svar

   UMJ:s tilltag utlöste ett befriande skratt – härlig humor; något vi lider en viss brist på härstädes.

   Ännu värre är förstås bristen på satir – fast betraktat på tillräckligt stort avstånd framstår nog hela Sverige som satir; kanske är vi rentav en satirisk stormakt? (smilie)

Uslehund

Posted: 26 april 2014 - 01:07 - Svar

Uwe er fuking sej.
Har han brug for et sted mere, eller bare en bodyguard, så er jeg klar.

Uslehund

Posted: 26 april 2014 - 01:12 - Svar

hey! Kender du Gillian Welch?

https://www.youtube.com/watch?v=ceDxO50GVes

  Machiavelli

  Posted: 27 april 2014 - 03:30 - Svar

  “Usle hund”! Glimrende navn for den beskedne dansker.

Peter Buch

Posted: 26 april 2014 - 06:28 - Svar

Nobel fandt glimrende materiale til at sprænge alt i stumper og stykker på fastlandet, Bergmann flygtede til en ø og Strindberg så Asien herfra. At en udflyttet svensker får ondt i røven er nok normen.
Set herfra er hævdelse af en person må være syg når der bliver gået rundt med en spand på hovedet i farligt terrain, uden sko hvor der er glasskår- stadig typisk svensk.
Tak for det.

Bergfast

Posted: 26 april 2014 - 07:07 - Svar

Och för övrigt…..

Angående låga eller höga IQ nivåer hos olika “folk” …

Hur “intelligenta” ska då befolkningarna i Skandinavien, inklusive Norge och norra Europa, kanske även Danmark, då själva egentligen kunna anses vara?..

Dummare “folk” får man kanske leta länge efter runt jordklotet!…

  Bergfast

  Posted: 26 april 2014 - 10:34 - Svar

  Skulle förstås vara – “dummare” -…, och inte… folk…

  Det är ju som sagt inte främst och först invandrade – folk – , som själva har röstat in den – invandringspolitik – , som förs av ansvariga – folk -, i t ex Sverige….

  Bjovulf

  Posted: 26 april 2014 - 14:35 - Svar

  Vi ligger lige omkring gennemsnittet på 100 – visse (!) grupper af asiater og jøder
  ligger noget højere 😉 ( 110 eller så )

  Så der røg din teori vist lige 😉

  “Det är ju som sagt inte främst och först invandrade – folk – , som själva har röstat in den – invandringspolitik – , som förs av ansvariga [?!?!]– folk -, i t ex Sverige….”

  Har de – den indfødte svenske befolking – nogensinde fået et egentligt valg? Har man nogensinde tilladt dem at debattere disse sager åbent og demokratisk? Eller er de måske bare blevet skræmt til tavshed ved at blive kaldt “racister”, “fascister”, “fremmedfjendske”, “lavtudannede” / “lågt utbildade” og “provinsielle” etc. af frelste og uvidende / okunniga PK-journalister, politikere och meningsdannere/ profstyckare og af truslen / hotet om at miste / förlora jobb, venner og familje ved bare den mindste lille kritik af “elitens” indvandringspolitik?

  “ansvariga” – hvornår / när F i H var det? – Det är ju totalt uansvarligt / ansvarslöst, men ingen i Sverige vover / vågar at sige noget for /på alvor for at få stoppet vanviddet / vansinnet, så politikerne og “eliten” kører bare uforstyrret videre med deres naive luftkasteller om det harmoniske multikulturelle samfund / samhälle. Ingen af dem stopper nogensinde op i bare fem minutter og begynder / börjar at tænke efter og vurdere de hidtige erfaringer af projektet og de mange yderst negative konsekvenser for svenskerne og de svenske samfunds / samhälle stabilitet og sammenhængskraft på længere sigt, fordi det naturligvis indebærer, at de ville komme til at indse, at de har taget katastrofalt fejl lige fra starten. Så derfor fortrænger de denne ubehagelige / otrevliga sandhed / sanning helt. De frygter helt enkelt det svenske folk opsparede vrede og drastiske reaktioner, hvis sandheden om deres uansvarlighed / ansvarslöshet bliver alment kendt for alvor – en situation vi nu begynder så småt at nærme os i disse år, og derfor ser vi alle deres stadigt mere desperate panikreaktioner.

  Men snebolden er altså allerede sat i bevægelse og lavinen er på vej, helt uanset
  hvad disse naive, uvidende og uanvarlige tåber / toker vælger at gøre 😉

   Bergfast

   Posted: 26 april 2014 - 16:13 - Svar

   Ok, – ansvariga – , var ett felaktigt ord. …

   Det som menades var de politiker, och de journalister, som suttit i en maktställning som medfört möjligheter, och just makt, att fatta kunna beslut i och utöva påtryckning, opinionsbildning, om och kring invandringspolitik.
   Menade med ansvarig egentligen de – skyldiga -, till dåraktiga, oansvariga, insiktslösa, kortsynta, pressade och stressade, förblindade, propagandahjärnspäckade, beslutm vad gäller just den överdimensionerade invandringspolitiken.
   Dessa beslut som föregåtts av en enveten propaganda från massmediealt håll, som har itutat alla och envar att – mångfald – , (och då menar de flesta människor egentligen begreppet – folkblandning – ), är ju så bra så bra, så roligt, så roligt, så snällt, så snällt, så spännande, så spännande, så berikande, så berikande, och, framför allt är det ju så klokt, så klokt, så förståndigt, så förståndigt, så tolerant, så tolerant, och allra främst av allt, så är det ju så ”intelligent”, så ”intelligent”, att vara för och absolut inte emot pådyvlad och påtvingad ”folkblandning”.

   Tala om Kejsarens nya kläder….!

   Det säger ju sig självt, att om någon ens har det minsta att invända mot invandringspolitiken, så måste ju den personen med en fullkomlig logisk logik absolut vara, så dum, så dum, så elak, så elak, så intolerant, så intolerant, så tråkigt, så tråkig, så ointelligent, så ointelligent, osv. osv.

   Det märkliga i sammanhanget vad gäller multikulturalism, invandringspolitik, mångfald och folkblandningar, det är då att det är främst i de skandinaviska nationerna, samt i de nordeuropeiska nationerna, som det är sådär fruktansvärt klokt, förståndigt, värdefullt, spännande, berikande, förnuftigt, tolerant och framför allt så ”vansinnigt intelligent”, med denna överdrivna invandringspolitik, med denna fanatiska – ism som kallas – multikulturalism – , men som många kallar för – mångfald – , och som de egentligen tolkar betyda och innebära – folkblandning – .

   Varför är denna – ism – , denna folkblandnings -ism, denna – multikulturalism -, OM den nu är så fruktansvärt förträfflig, så vansinnigt bra, så enbart berikande, så förnuftig och så klok osv., just inte lika – populär – även i andra nationalstater runt jordklotet?

   T ex i Asien, i Afrika, i Sydamerika och i Mellanöstern, osv.?….

   Det är det märkliga i sammanhanget.

   Som man kan fundera på ibland ….

ny kommentator

Posted: 26 april 2014 - 09:24 - Svar

Tak for en god “post”.. Uwe Max Jensen, har virkelig den sjældne kvalitet at kunne forarge. Jeg har fulgt ham siden jeg første gang læste om hans “midlertidige” gavl installationer i Brande http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2005/10/17/123033.htm.. Og har været fan af ham siden… Så stort tillykke med 50 års happeningen herfra…

Småborgerlige, venstrefløjsere, svenskere og muslimer, har alle det tilfælles, at de let bliver forargede og “støtte” over det vi andre finder morsomt eller interessant eller rigtigt. Dejligt at høre de tyske piger more sig bekosteligt i baggrunden under videoklippet…. 🙂

@utflyttet svensk, UMJ er en seriøs kapacitet der er velbevandret med viden om kunsthistorie og samfund..

  steen

  Posted: 26 april 2014 - 14:41 - Svar

  tak, jeg hørte ham første gang i radioen for ti år siden, og jeg lå flad af grin. Han var inviteret til en kunstudstilling i Stockholm, men han havde glemt sit kunstværk.

  Så pissede han i en el-koger og udstillede den under titlen “Du bringer mit pis i kog”.

  Hotellet smed ham ud 🙂

  Utflyttad svensk

  Posted: 26 april 2014 - 17:28 - Svar

  Säger till dig som jag sa till Steen. En person som springer omkring naken bland folk är en sjuk person. Han borde låsas in i en cell med mjuka väggar. Och folk som uppskattar detta är lika sjuka. .
  PS. Jag är inte emot sex eller naket men det hör inte hemma på allmänna platser.

  PFEP

  Posted: 26 april 2014 - 20:40 - Svar

  Det var tider, det fanns tider och jag var förbi Drakabygget för många år sen, det var inga hemma och stället påminde mest om urbilden på en “ødegård” i den svenska obygden.
  Jag var med om en “happening” med Thorsen, Nash och själsfränder i början av sjurtiotalet i förra seklet; bygning 101, koncertsalen, Danmarks Tekniske Højskole, et hus jeg forøvrigt var med at bygge.
  Jo jeg har mine minder, hønen blev et hovede kortere og mitt huvud lite rundare alltefter seansen avvecklades.

Nils

Posted: 26 april 2014 - 11:43 - Svar

…og havfruen havde lige en hilsen fra havbunden til hans fod. Det er hvad hun mener om den sag.

Gunnar Biering

Posted: 26 april 2014 - 14:32 - Svar

Det var vist meget koldt den dag…

Toldbod Bodega: Et virkelig autentisk sted. Kan stærkt anbefales til svenske og norske besøgende. Ligesom Petersborg, Nyhavnskroen og heldigvis mange andre gode gamle værtshuse/restauranter.

Polka Charlie

Posted: 26 april 2014 - 14:33 - Svar

Uwe Max Jensen, ingen over – ingen ved siden af.

HH

Posted: 26 april 2014 - 15:23 - Svar

Alltså – jag blir inte upprörd. Men ledsen. Jag har sett min egen kropp i spegeln i rummet och faktiskt har jag ingen övervikt alls. Men jag tillhör den sportiga typen, trots allt.

Jag blir ledsen för att det här är sårande gentemot min barndoms högtärade författare Hans Christian Andersen! Det var också sårande med den “happening” som bestod i att en viss konstnär sågade av huvudet på den lille havfrue. Hur kan man bara göra något sådant! Den konstnären var aldrig i paritet med H C Andersen!!

Låt för tusan bli med att såra mina barndomsminnen!

Peter Buch

Posted: 26 april 2014 - 20:52 - Svar

Log ind til Snaphanen nu!
For at undgå de typer der ikke kan klare at skue nøgne personer foreslås log ind før hjemmesiden ses.
Afstemning nu!

  Nielsen

  Posted: 27 april 2014 - 15:13 - Svar

  Nej tak HH har lige så megen ytringsfrihed som alle andre. At han ikke fatter meningen med Uwes kunsværk, skal ikke begrænse hans ret til at sige hvad han vil.

   Peter Buch

   Posted: 27 april 2014 - 16:01 - Svar

   Det var ment rettet mod udflyttet svensk, der tydeligvis har bibeholdt sine præferencer for hvad der er godt og skidt, velkomment eller uønsket for vedkommendes øjne siden vedkommende forlod Sverige. Jeg tvivler på det er noget vedkommende har lært i udlandet, jeg tror det er noget udbredt sygt svensk oprindende:
   …Att visa foto på en naken sjuk idiot är inte upp till Snaphanens standard…
   …En person som springer omkring naken bland folk är en sjuk person. Han borde låsas in i en cell med mjuka väggar. Och folk som uppskattar detta är lika sjuka. .
   PS. Jag är inte emot sex eller naket men det hör inte hemma på allmänna platser.
   Citatudsnit slut.

    Utflyttad svensk

    Posted: 27 april 2014 - 20:05 -

    Sorry Peter min danska/norska är så dålig att jag inte förstår om du berömmer eller kritiserar mitt inlägg. Skulle vara tacksam om du eller någon kunde översätta till svenska eller engelska.
    Mvh.

    Peter Buch

    Posted: 27 april 2014 - 23:24 -

    Det minder mig om en moden svensk tidligere pelshandler jeg mødte engang. Han kunne stort set kun sige yes, no, og thank you, på andet end svensk, og kørte gennem Europa fra Stockholm til Sydspanien i sin bil mindst to gange om året gennem flere år. Han klarede sig glimrende, det gør du nok også i udlændigheden og uden specifik oversættelse af mine ord skrevet her.

    Udflyttet svensk kan lettest lukkes ude, hvilket skulle være formålet, ved at lave log ind for alle. Så er det ikke en frit tilgængelig side, hvad man vel kan hævde det er uden adgangskode, men en hjemmeside man decideret opsøger og alle vi andre kan da leve i fred for dennes sygelige smagsdommeri. Forudsætningen her er naturligvis at udflyttet svensk ved en kodeadgang holder sig væk af angst for at se uønsket materiale eller befinde sig i selskab med typer som undertegnede, der intet har mod nøgne folk med spand på hovedet.

    Argumenter dog mod holdninger eller handlinger, uden nødvendigvis at kræve alle andre er enige med dig som udgangspunkt, det er jo en andens hjemmeside end din egen du befinder dig på.

    http://translate.google.com er ikke perfekt men førstehjælp for nødstedte.

    Bortset fra det er jeg ofte enig med dine synspunkter.

Leave a Comment