27
jul
Seneste opdatering: 28/7-14 kl. 1651
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-Indspilning i fuld skærm 28-07-2014 024408

The sign in Turkish and French suggested that ‘dogs are allowed’ but ‘Jews not under any circumstances.’ The Belgian League Against Anti-Semitism reported the sign to police and is demanding a criminal investigation. Belgian cafe in posts sign banning Jews from entering store

Middelhavet: 71.000 fattigdomsflygtninge hidtil

Europæiske medier kalder dem nu ‘bådflygtninge’ efter de Vietnamesiske i 1977, det lidt mere uspecifikt af, hvad detegentlig drejer sig om: Afrikas eksploderende befolkningsoverskud. EU mener åbenbart nu, at fattigdom er asylgrund i EU. Frontex samler dem op og sætter dem i land….i Europa. Det er en ‘løsning’ , der ikke er langtidsholdbar, men det er åbenbart det eneste EU kan hitte på.

An estimated 71,000 people have made the dangerous 350-mile voyage to Italy this year from the Libyan coast. The number already exceeds the total for all of the previous record year, 2011, at the height of the “Arab Spring” uprisings. Chaos in Libya, traditionally a staging point for would-be emigres trying to reach the European Union, has turned the operation into something of a free-for-all.

Italian government officials say as many as 18 vessels a day depart for Italy and that as many as 600,000 more migrants might be waiting in Libya to cross.

The exodus has overwhelmed front-line communities and contributed to a hardening of anti-immigration attitudes across Western Europe. Immigration by land, sea and air helped propel hard-right parties to strong showings in European parliamentary elections in May. Even in Sweden, which long has drawn asylum seekers with its generous social programs, attitudes have gotten tougher. Many of the immigrants are fleeing the continued fallout from the Arab Spring revolts in Libya, Egypt, Syria and other Middle Eastern countries. Others journey from as far away as Bangladesh to seek better economic prospects.Italy tries to cope with crush of migrants seeking refuge in Europe. Se også »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«.

Uhrskov: Hvornår kommer svenskerne i mindretal?

Der er tre scenarier, men nr.3 forudsætter at SD’s politik bliver hele Riksdagens fra næste år, og det er næppe tænkeligt. Tommelfingerregelen er, at uden de helt store ændringer i svensk politik, kommer svenskerne i mindretal engang mellem 2040 og 2060.

Sverige kan få æren af at blive det første europæiske land med et flertal af ikke-europæere. De arbejder hårdt for det, må man lade dem. Vil det lykkes? Sverige må være så langt det bedste bud på det land, der først vil gå op i limningen. Jeg har været i tvivl om den helt rigtige kandidat. Frankrigs ghettoer kan ingen slå. Storbritanniens eftergivenhed er legendarisk. Belgien kan prale af massive ghettoer få hundrede meter væk fra bykernen i Bruxelles. Men tiden er inde til at løfte sløret for, hvem vinderen bliver: Det nordiske paradis, også Sverige kaldet, landet, som er verdensmestre i næsten alting, inklusive selvdestruktion.

I Sverige rykker det, ingen tvivl om det. Fra og med 1980 og til og med 2013 er der blevet givet1.757.565 permanente opholdstilladelser. Det er i gennemsnit 51.693 om året, men det er ikke hele historien. Siden 2006 har tallet ligget på over 86.000 årligt, og det toppede foreløbig i år 2013 med 116.587 udstedte opholdstilladelser. På nær en enkelt afvigelse går tendensen kun én vej: Flere opholdstilladelser for hvert år. Det ligger fint i tråd med den seneste prognose fra Migrationsverket, der tager hånd om de nytilkomne. 80.000 asylsøgere er det seneste bud for 2014, formentlig i underkanten, men vi får se…Tre scenarier. Morten Uhrskov, JP

Politi undsætter ikke en kollega i nød – frygter optøjer

För att efter prejningsattacken undkomma polisen kör bilföraren in på ett grönområde på Koppargården. Den ene polismannen lämnar polisbilen för att till fots följa efter bilföraren in på området. Polismannen blir genast omringad av en snabbt växande folksamling på mellan 50 och 70 personer som uppträder hotfullt. Polismannen, som larmar efter förstärkning, får ta emot verbala dödshot, glåpord och spottloskor rätt i ansiktet. Kriminella får fritt spelrum i Koppargården, Landskrona


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 28 juli 2014 - 00:05 - Svar

V vil skærpe kravene til indvandrere fra muslimske lande

http://www.b.dk/politiko/v-vil-skaerpe-kravene-til-indvandrere-fra-mus limske-lande

Af Kasper Kildegaard Sørensen og Jesper Hvass
27. juli 2014, 22:30

Ikke-vestlige indvandrere fra muslimske lande udgør det største integrationsproblem i Danmark, og derfor skal de for fremtiden mødes med skrappere krav, siger Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg. Dansk Folkeparti er begejstret, mens Socialdemokraterne er dybt uenige.

[ !!! Og det endda til trods for, at det ofte er deres S’es vælgere, der især har fået følgerne af den muslimske “kulturberigelse” at følge og må leve med de alvorlige konsekvenser, ødelagte skoler og utrygge gader – mageløst! ]

»Vi trænger til at få sat ord på de problemer, vi har. Det er ikke-vestlige indvandrere med muslimsk baggrund, der udgør den største integrationsudfordring i Danmark. Alt for mange deler ikke vores værdier, og nogle modarbejder dem direkte,« siger Inger Støjberg.

  steen

  Posted: 28 juli 2014 - 00:11 - Svar

  Vi kan vælge mellem ondt (V) og værre (S) ingen af dem adresserer de problemer, vi allerede har.
  Begge er de håbløst bag efter. Geniet Støjberg er igen ude og lege islamolog

  http://www.b.dk/kronikker/glaedelig-eid-til-alle-muslimer

  KRONIK:Glædelig Eid til alle muslimer!

  Af Inger Støjberg MF (V)
  27. juli 2014, 21:00

  Vi har senest set det omkring moskeen på Grimhøjvej i Aarhus, hvorfra der bliver hvervet hellige krigere til Syrien, og senest har stedets imam, Abu Bilal, i en fredagsbøn i Berlin bedt om Allahs hjælp til at dræbe jøder. Det er uhyrligt, og det kaster skam over islam, når en imam på den måde skubber sin tro foran sig i en forkvaklet kamp mod vestlige værdier. Men det viser desværre også i sin tydelige enkelhed, hvilke problemer vi står over for, når det handler om visse muslimske miljøer. For mange ikke-vestlige indvandrere med muslimsk baggrund ønsker ikke vores frihedsorienterede samfundsmodel. Problemet forstørres af, at der – af angst for at træde nogen over tæerne – ikke bliver gået håndfast til værks for at løse problemerne.

  Jeg er helt bevidst om, at hylekoret af politisk korrekte, venstreorienterede og få debatstærke muslimer vil stille sig kritisk an over for det, jeg skriver i denne kronik. De vil hævde, at jeg generaliserer, og at det er helt forkert at sige tingene ligeud, da det vil polarisere debatten og dermed skabe en »dem og os«-kløft. Mit synspunkt er omvendt, at det er yderst sjældent, at man hører f.eks. kristne – eller ateister for den sags skyld – hævde, at frihedsrettigheder og demokrati er et forkert fundament at bygge samfundet på. Derfor mener jeg, at det er på sin plads at sige ligeud, at alt for mange muslimer i Danmark praktiserer en middel­alderlig tolkning af Koranen, og at det forhindrer dem i at tage del i den almindelige danske hverdag.

  JensH

  Posted: 28 juli 2014 - 10:04 - Svar

  @Bjovulf

  Jeg ¨å indrømme jeg har meget svært ved at tage Inger Støjberg og Venstre seriøst, når det kommer til kampen mod islamisering af vort land. Sålænge Venstre ikke vil tage et opgør med disse nationalt selvmorderiske internationale konventioner, så betragter den slags udmeldinger som Fru Støjberg kommer med der som ren symbol-politik, (læs: Varm luft). Men når det er sagt, så er Inger Støjbergs nye udmelding trods alt ikke helt uden værdi, da det endnu engang giver Socialdemokratiets Integrations-ordfører Mette Reissmann lejlighed til at demonstrere, at hun Dansk Folkeparti’s bedste ‘campaigner’:

  “Det har ingen gang på jord.

  Sådan siger Socialdemokraternes integrationsordfører Mette Reissmann om Venstres forslag om at stille krav til indvandrere alt efter, hvilket land de kommer fra.

  – Man kan ikke diskriminere folk på baggrund af oprindelsesland eller religion. Det står direkte i vores grundlov, så den er ikke så meget længere, siger hun

  Vi synes ikke, at man skal begynde at diskriminere efter, hvor folk kommer fra. Der findes også folk, der ikke kommer fra ikke-vestlige muslimske lande, der bidrager til fællesskabet, som arbejder hårdt og betaler deres skat, og som har børn i danske skoler, siger hun.”

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article4940388.ece

   Bjovulf

   Posted: 28 juli 2014 - 13:34 - Svar

   Ja, det er jo lige det – mener de virkelig dette seriøst, eller er det bare et spil for galleriet for at få lidt medvind i de sløje meningsmålinger?
   Har de mon tænkt sig at påvirke EU og de tåbelige totalt forældede konventioner i den beskrevne retning? Nej, næppe, vel?

   Eller skal vi så igen-igen, når EUs & FNs virkelighed banker på, høre på, at der ALTID er en eller anden håbløst naiv konvention om, at det pr. definition er meget mere synd for den uintegrerbare, krævende og endog kriminelle indvandrer / asylsøger end for den ufrivillige
   og aldrig adspurgte værtsbefolkning og det samfund, der nu vakler under byrderne og har svært ved at håndtere sine “gæsters” vanvittige særkrav i endeløse baner, religiøst vanvid og fanatisme og den deraf følgende mangel på respekt for dets grundværdier og sociale normer mv.?

   Ja, med den skabsradigale Mette Reissmann som Socialdemokratiets Integrations-ordfører, så behøver Venstre vist alligevel ikke at være så bekymret for de noget sløje meningsmålinger pt. Det problem løser MR & co. nemlig helt af sig selv for Venstre, qua deres ikke-eksisterende virkelighedsforankring – herunder kontakten med store grupper blandt deres egne (potentielle) vælgere. 😀

   Og mon ikke DF snart bliver signifikant – og permanent? – større end S med denne totalt blåøjede og virkelighedsfjerne indstilling hos MR og resten af S – samt R – ? Det er jo netop forslag som dette fra Venstre, som S SELV burde være fremkommet for 20-30 år siden for at begrænse de allerværste ulykker og de meget ubehagelige sider af den masseindvandring fra de pågældende lande, der allerede da var ved at komme helt ud af kontrol, og som i vid udstrækning er gået mest ud over deres egne – og i mange tilfælde nu forhenværende – vælgere.

   Bjovulf

   Posted: 28 juli 2014 - 13:59 - Svar

   DF om Vs skrappe muslim-krav: Nu nærmer vi os hinanden 😀

   http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/07/28/0728054300.htm

   DF glæder sig over, at Venstres politiske ordfører vil skelne mellem forskellige typer af indvandrere.

   Døren er åben, hvis Venstre ønsker at stille særlige krav til ikke-vestlige udlændinge med muslimsk baggrund, lyder det fra Dansk Folkeparti.

   – Hvis Venstre nu langt om længe har forstået, at der er brug for at skelne mellem indvandrere og begrænse den ikke-vestlige indvandring, så nærmer vi os hinanden, siger Dansk Folkepartis integrationsordfører, Martin Henriksen, i en pressemeddelelse.

   – De har været tid om det, og de mangler fortsat at levere resultater, men nu ser vi, om ikke de er til noget, fortsætter han.

   Martin Henriksen peger på, at Dansk Folkeparti allerede i 2010 var klar med et udspil, der havde til hensigt at begrænse den ikke-vestlige indvandring. Dengang lød det fra de øvrige partier inklusive Venstre, at det ikke var muligt.

   [ !!! – Jamen, så gør det dog muligt for H., I naive og uansvarlige vatnisser! Aftal med de andre civiliserede lande, der også er indvandrer- og asylmagneter for folk fra disse kulturer uden evne, lyst eller vilje til integration, tilpasning og accept af vore love, værdier, normer og kultur, at nu ændrer vi de utidsvarende konventioner markant i den ønskede retning – eller at vi fratræder dem kollektivt (!) og lave nogle nye, som er mere tidsvarende og rodfæstede i de reelle problemstillinger og folkevandringer af folk med stærkt fremmedartede kulturer, endeløse særkrav og helt uden det mest grundlæggende integrationspotentiale – med mulighed for at stille seriøse, men rimelige krav og sætte skarpe grænser for værtsbefolkningernes tolerance ]

   – Nu forstår jeg det sådan, at Venstre vil gå videre end det. I så fald sparker de en åben dør ind, faktisk har den været åben i lang tid, og nu er de så på vej ind, siger Martin Henriksen, der dog afventer et endeligt udspil, før Dansk Folkeparti glæder sig for alvor.

  Bjovulf

  Posted: 28 juli 2014 - 13:08 - Svar

  Den virkelighedsudfordrede radigale Liv Holm Andersen:
  [ kan I huske hende? 🙂 ]

  R: Støjberg-udspil er national-konservativ populisme

  http://www.b.dk/politiko/r-stoejberg-udspil-er-national-konservativ-po pulisme

  Af Maja Hagedorn Hansen, Berlingske Nyhedsbureau
  28. juli 2014, 12:28

  »Man kan ikke sammenligne en kristen amerikaner, der kommer til Danmark, og en somalier eller palæstinenser, som kommer fra en flygtningelejer,« siger Det Radikale Venstres integrationsordfører, Liv Holm Andersen, i en kommentar til Venstres forslag særkrav til muslimske indvandrere.

  [ Nej, netop, Liv – godt set! Nogle ankommer nemlig med gode forudsætninger og en velvillig, respektfuld og åben indstilling – andre med ingen af delene! ]

  Venstre har taget et markant, populistisk [ ?!?! – nej, såmænd bare sund fornuft, Liv ;o) ] skridt i retning af Dansk Folkeparti med udmeldingen om, at muslimske indvandrere skal underlægges særligt skrappe krav, hvis de ønsker at komme til Danmark.

  Ifølge Liv Holm Andersen er der allerede i dag strenge krav til de indvandrere, som kommer til landet.

  »Inger Støjberg er helt ude i hampen her, for hun får det til at lyde som om, at der i dag overhovedet ikke bliver stillet krav til nydanskere. Det gør der.
  [ Men slet ikke nok, Liv – langt fra! Ingen seriøse krav om ubetinget accept af og respekt for vore værdier, normer, love, sociale omgangsformer, om aflæggelse af vanvittige særkrav ( halal, bederum på skoler og arbejdspladser, særlige baderum, medbringning af hjemlige konflikter og krige … ) og barbariske normer ( tvangsægteskaber, omskæring, “æresdrab”..) ]
  Jeg tror endda, der er mange mennesker, som vil sige, at de her krav er ret skrappe.
  [ Overhovedet ikke! ] Der er sprogkrav
  [ Ja, hvor man enten ikke møder op, ikke må for manden eller ikke gider at deltage aktivt i kurserne – uden at det får seriøse konsekvenser! ],
  tilknytningskrav og så videre. Derfor er præmissen om, at der ikke bliver stillet krav, ret mærkelig,« siger hun.
  [ Næ, vi har tværtimod alt for travlt med at lægge os på maven for vore uinviterede, krævende, respektløse og uintegrerbare “gæster”, deres endeløse krav og deres generelle utilfredshed med så godt som alt ved det danske samfund. ]

  »Forslaget er en underlig måde at lære folk, der kommer fra svage demokratier, om demokrati og lighed for loven.«

  [ Ha, de er sgu da overhovedet ikke interesseret i demokrati og vore love, Liv – de foragter dem dybt ligesom deres “urene vantro” og dybt naive værter ].

   Bjovulf

   Posted: 28 juli 2014 - 14:38 - Svar

   Det er spor ikke underligt, at de “konservative” ligger så dårligt i meningsmålingerne. Der er nemlig ikke meget ægte værdikonservativt tankegods tilbage hos dem. Så måske burde de bare ændre partiets navn til “Det Skabsradigale Folkeparti” med det samme i stedet for at blive ved med forsøge at stikke blår i øjnene på deres få tilbageværende vælgere? 😉

   Konservative afviser Venstres skrappe krav til muslimer

   http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/07/28/112214.htm

   Man skal stille samme – strenge – krav til alle indvandrere, der vil til Danmark, lyder det fra De Konservative. [ VÅS! – For en del er det jo overhovedet ikke nødvendigt, men visse grupper mangler til gengæld totalt viljen og evnen til at tilpasse sig og acceptere og respektere vore værdier, normer, sociale omgangsformer og love samt demokratiet – altså mangler de helt de nødvendige kvalifikationer ]

   Der er ikke enighed i blå blok om, hvorvidt man skal stille forskellige krav til indvandrere fra vestlige og ikke-vestlige lande.

   Venstres politiske ordfører Inger Støjberg lægger mandag op til, at partiet vil stille strengere krav til indvandrere fra muslimske lande, men sådan en forskelsbehandling afviser man i Det Konservative Folkeparti.

   – For mig som konservativ er det vigtigt at stille krav, men det er også vigtigt, at kravene er ens, uanset hvilket land man kommer fra, siger partiets integrationsordfører, Tom Behnke.

   Bjovulf

   Posted: 28 juli 2014 - 16:04 - Svar

   Og så kom Pia K. ellers på banen med en klar udmelding 😉

   Nye toner fra Venstre i udlændingedebatten vækker håb

   http://puls.b.dk/nye-toner-fra-venstre-i-udlaendingedebatten-vaekker-h aab/

   Af Pia Kjærsgaard 28. juli 2014

   Jeg husker udmærket, da Dansk Folkeparti i forbindelse med vores sommergruppemøde i Vejle i 2010 foreslog et indvandringsstop for ikke-vestlig indvandring. Der lød et ramaskrig. Forargelsen ville ingen ende tage – og den kom også fra Konservative og Venstre. Dengang udgjorde vi VK-regeringens parlamentariske grundlag, men det hjalp ikke meget.

   Selv om sommerferien stadig præger det politiske landskab, er Venstre i færd at profilere sig og ruste op til den kommende valgkamp, og der blæser nye vinde fra det parti, som langt hen ad vejen især har været interesseret i den økonomiske politik. Men nu taler Venstre også om værdier og indvandring.

   Jeg vælger at være optimistisk. Jeg vælger at tro, at Venstre virkelig mener det. [!!!] Udviklingen i Europa har vist, at indvandrere fra visse ikke-vestlige kulturer har voldsomme problemer med at blive ordentligt integreret. Senest har Norge stået på den anden ende på grund af en terrortrussel fra hjemvendende Syrienskrigere, hvortil kommer en lang række andre problemer som manglende respekt for demokrati og ytringsfrihed, undertrykkelse af kvinder og kulturel dominans i ghettoernes parallelsamfund.

    steen

    Posted: 28 juli 2014 - 17:03 -

    Støjberg og Jens Rohde adresserer gårdsdagens problemer. De er ikke på omgangshøjde med befolkningen og problemerne, og spørgmålet er om de overhovedet kommer det. Kjærsgaard har ret i , at de er bagud.De ankommmer vel engang, men da har udviklingen flyttet sig yderligere til orientering for dem der tror, at ‘eliten’ også er avantgarden.

    Når man hæver ca 60.000 om måneden skal man selvfølgelig foregive kontrol. Vi andre ser et Danmark der er stadig mindre kontrol over takket være netop typer som Støjberg og Jens Rohde.

    Et lille eksempel fra i dag – Khaders datter. Det er altså en istitution for kriminelle, der ikke må forhindre de kriminelle i at forlade den og fortsætte deres kriminalitet

    De to 14-årige piger, der torsdag aften angiveligt overfaldt Naser Khaders datter, koster hver eneste dag de danske skatteydere 19.224 kr.

    Det er ifølge Socialstyrelsen dagsprisen for to døgnpladser på institutionen MultifunC i København, hvor 33 personer er ansat til at behandle op til otte unge med voldelig, kriminel eller på anden måde stærkt udfarende adfærd.
    På et år resulterer det i en samlet regning på lige under syv millioner kroner. For det beløb får myndighederne en behandling, der skal få de unge tilbage på rette spor ved at belønne positiv adfærd. Ved at stå op til tiden, møde til undervisning, overholde aftaler og lignende kan de unge optjene point, som kan veksles til privilegier såsom tid med en Playstation.

    Kvaliteten på danske politikere? Se her

    Tidligere SF-toppolitiker bliver clairvoyant

    Moran ya Simba

    Posted: 28 juli 2014 - 20:43 -

    Ikke-vestlig dit og ikke-vestlig dat. Hun måtte faktisk godt have taget ulden helt ud af munden (eller tastaturet) og sagt at det er MUSLIMER der forårsager problemerne. Jeg ved fra privat korrespondance hvor uretfærdigt Sikher, Hinduer og Vietnamesere finder det når man in UK taler om problemer med “Asians.” Hvem har nogensinde kastet et mistroisk andet blik på en flok kinesere der går ned af gaden?? Det er uretfærdigt IKKE at sige at det er Islam der skal fjernes…

    steen

    Posted: 28 juli 2014 - 21:55 -

    @Moran ya Simba: Hvad referatet bliver til i Sverige, er morsomt og typisk. Som bekendt findes “udlændinge” og “fremmede” ikke i det svenske sprog. Det næste tabu ord bliver vel “Europæer”.

    http://www.sydsvenskan.se/danmark/chicken-race-i-dansk-invandringspoli tik/

    8 augusti ska Venstre presentera ett helt paket om “utlänningsområdet”, som man säger i Danmark.Det handlar om signalpolitik.

    Om det blir en borgerlig valseger i nästa val, kommer Venstre att vara helt beroende av stöd från Dansk folkeparti.

    Ledande politiker i Dansk folkeparti krävde i vintras att flyktingar och asylsökande ska stoppas vid danska gränsen, om de är muslimer.
    I Danmark är det politiskt okontroversiellt att vara för tiggeriförbud och oroa sig över att det kommer fler asylsökande bland annat från krigets Syrien (2013 kom 7 540 asylsökande till Danmark, till Sverige över 54 000)

    Senast i september 2015 ska Danmark hålla folketingsval. Men statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) kan när som helst utlysa valet, som då ska hållas inom tre veckor.

    Venstres utspel kan vara början på ett chicken race om vilket parti som har den “stramaste utlänningspolitiken”.

    Peter Buch

    Posted: 28 juli 2014 - 21:39 -

    Moran ya Simba

    Jeg finder adgang, given ophold og statsborgerskabstildelen til udefrakommende uanset særlige kendetegn om hvordan de er eller hvor de er fra til Danmark for let. Det er i mine øjne navnlig menneskers antal,nationalt og globalt der medfører belastninger der om noget skaber konfliketer og idioti. Hermed ikke ment at få eller en enkelt ikke kan være ganske belastende og idiot af højeste grad. Men antal- uanset hvem- betyder meget.

norje

Posted: 28 juli 2014 - 04:02 - Svar

Pamela Geller i Pro-Israel rally i NY for noen dager siden, en litt annen stemning der enn i Europa hvor mobben eier gatene.

https://www.youtube.com/watch?v=YiEEUbK6eYs

Machiavelli

Posted: 28 juli 2014 - 05:22 - Svar

Der er ikke noget at gøre, de kulturel kriminelle politikere vil ikke høre efter, uanset hvad der foregår på gader og stræder. Det sidste gode eksempel er Israel, hvor politiet end ikke kan beskytte folk, der vil forsvare Israel. Muslimerne vil blive et kæmpeproblem indtil hele lortet bryder sammen og danskerne begynder at forsvare sig med udemokratiske midler.

Samfundet er ved at falde fra hinanden, danskerne bliver mere og mere fremmedgjorte overfor systemet, idet de har mistet de historiske værdier, der skulle få dem til at føle sig som et folk. Det sidste nye tiltag i galskaben er, at borgerne kun kan skrive til myndighederne digitalt og disse behøver ikke at svare. Jeg har klaget til Den sociale Ankestyrelse for 9 md. siden og har aldrig hørt noget. Alt går i en forkerte retning. Man ser heller ikke en kritisk kronik om udviklingen. Jeg har skrevet 3, men de kommer ikke i. Samfundet er sygt.

Moralen er, at demokratiet ikke fungerer længere og den sociale orden er stærkt faldende, medens Danmarks to mest læste aviser mere interesserer sig for røv og patter frem for at analysere den katastrofale udvikling. Derfor er der selvfølgelig en årsag til, at ca. kun 20-30 procent af befolkningen er i stand til at tænke selvstændigt.

  Peter Buch

  Posted: 28 juli 2014 - 18:37 - Svar

  …Israel, hvor politiet end ikke kan beskytte folk, der vil forsvare Israel.

  Forklar venligst nærmere.

   Machiavelli

   Posted: 29 juli 2014 - 19:59 - Svar

   Danmark, hvor politiet end ikke kan beskytte folk, der vil forsvare Israel.

   Machiavelli

   Posted: 29 juli 2014 - 20:01 - Svar

   Jeg mente i Danmark.

    Peter Buch

    Posted: 29 juli 2014 - 20:59 -

    Ja, det var det jo.

    Troen på noget større end en selv,der vil beskytte een – det være fra noget svært definerbart,en bedste ven/veninde, til staten, nationen og folket tager forskellige former som tiderne skifter, men synes stadig ganske udbredt.

    Den er ikke som virkeligheden er, dette set i min vurdering, eksempelvis kan politiet ikke beskytte andet og mere end ganske få steder. Det der tæller fra krigshandlinger til kriminel adfærd er problemers omfang, og hvilke midler der benyttes af de deltagende.

    Det sikreste når man lokalt vil demonstrere for Israel må være en mindre ø, eksempelvis Slotsholmen hvortil adgangen er kontrolleret og øen konstant kan forlades uden man kan konstatere hvorhen.

Britta Due Andersen

Posted: 28 juli 2014 - 09:29 - Svar

Læserbrev jeg lige har skrevet til Bornholms Tidende om flygtninge fra Syrien

“Hvorfor skal vi tage imod flygtninge fra Syrien?

Det ligger i luften, at vi i Danmark/Europa skal tage imod flygtninge fra Den Syrisk Arabiske Republik uden at stille spørgsmål om det rimelige i dette. Og så henvises der til, at nærområderne har taget langt de fleste flygtninge, og at disse lande ikke kan bære flere.

Ser man på tallene fra FN (UMHCR), er det da også rigtigt, at de omgrænsende lande tager langt de fleste flygtninge. Men tallene ser godt nok helt anderledes ud, når man ser på Mellemøsten som helhed. Ud over Egypten, der hidtil har taget imod 138,405 personer, så har det, der i rapporten betegnes som “Nordafrika”, der angives at dækker over Marokko, Algeriet og Libyen, kun taget imod sølle 23.367 flygtninge! Begge tal er opdateret juli 2014 og kan nemt kontrolleres på nettet.

Men hvad med alle de andre lande i området, ikke mindst det store rige Saud Aurabien, de andre mindre men også rige Golfstater og Iran? Herfra er ikke registreret flygtninge!

At ikke mindst Libanon og Jordan er hårdt ramt af flygtningestrømmen er rigtigt, men det må være regionens forpligtigelse at omfordele flygtningene.

Vi vil godt være med til at betale for flygtninges ophold i nærområderne, men længere rækker vores forpligtigelse ikke!”

Machiavelli

Posted: 28 juli 2014 - 10:11 - Svar

Fint læserbrev Britta Due Andersen, selvom de venstreorienterede antifascister sikkert ikke vil kalde dig for fredsduen.

Charles Nielsen

Posted: 28 juli 2014 - 10:58 - Svar

Det står i Glædelig EID fra Inger Støjberg.

“Mandag afsluttes ramadanmåneden, og det er derfor en vigtig helligdag for mange muslimer i Danmark. Det fejres overalt her i landet – og godt for det. For Danmark er bygget på et fundament af frihedsrettigheder, herunder religionsfrihed og dermed retten til at dyrke den Gud, som man tror på. Jeg glædes ved, at det er sådan.

For mig er afslutningen af ramadanmåneden en oplagt anledning til at gøre status over de udfordringer, vi som danskere står over for, når det handler om integrationen af det næststørste religiøse samfund i Danmark. For det ønskelige er, at alle danske muslimer bliver en reel del af samfundet.”

——————————
Religionsfrihed ?. En hver kan kalde sin tro for sin religion, uanset hvor ondsindet den er.
Så det er korrekt, at der er religionsfrihed og dyrke den Gud, (Satan), som man tror på.
Allah vil jeg under ingen omstændigheder kalde for GUD, for der findes kun EEN GUD.

Javel Ja Frk Støjberg. Hun har ikke tænkt sig om, for hun har glemt det væsentlige:
eks i §67.
DOG AT INTET LÆRES ELLER FORETAGES, SOM STRIDE MOD SÆDELIGHEDEN ELLER DEN OFFENTLIGE ORDEN.

Havde det været et spil kort, havde det været en oplægger. For mig at se, og jeg er nok det eneste, er Inger Støjberg bare Inger Støjsender, som konstant er på stemmerfiskeri.
Og dette kvindemenneske taler om intergration, man skal ikke regne med at hun bliver klogere. 🙂

Hvad ville der egentlig ske, hvis man politianmelder Islam ??. Hvad tror I her inde på blogen.

For som vi alle kan se hvis vi lukke øjnene op er: at Islam ifl denne sætning kan forbydes.
Håber på responce.

  Machiavelli

  Posted: 28 juli 2014 - 12:38 - Svar

  En anmeldelse af Islam vil blive taget dybt alvorligt.

HH

Posted: 28 juli 2014 - 11:19 - Svar

Afrika är en kontinent med stora rikedomar – men där man saknar helt förmågan att fördela dem rättvist. Hur kan det vara så? Varför måste det komma kulturer utifrån för att visa vad som finns under jorden?
Ett besök nyligen av en trevlig dam av afrikanskt ursprung gav i varje fall mig en massa tankar. Och särskiltr det som sagts på denna sajt – vår kultur som rymmer människors likhet och jämlikhet är inte exporterbar. Kan det verkligen vara så?

Alltnog. Den trevliga damen frågade vad vi hade för typ av klaner och tillhörigheter och vilka vi röstade för. När vi förklarade att vi, oavsett om vi var västgötar eller sörmlänningar så var det vårt LAND i stort som gällde. Detta kunde hon inte förstå. När hon fick veta mer om de olika landskap vi har i Sverige så såg hon dem som olika tillhörigheter, klaner eller stammar.

Samtalen gav en viss insikt i de afrikanska ländernas verkliga problem. Det är inte landet i sig som gäller med alla dess invånare, utan tillhörigheten till en viss stam och en viss klan. Det vi lämnade för längesen…

Tilläggas bör att denna kvinna arbetade för Unesco.

Victor

Posted: 28 juli 2014 - 13:54 - Svar

Goe gamle Inger S…..i sommervarmen kan hun ALTID få ideer. Det kniver bare med at føre dem ud i livet.

Sidste år skulle henner østen gavl å ha æ skvæt måling:

http://www.bt.dk/politik/kunstner-jeg-maler-muhammed-paa-dit-hus-stoej berg

Charles Nielsen

Posted: 28 juli 2014 - 18:36 - Svar

Levende skjolde i Gaza under bank og trusler af HamasEn nyligt oploaded video afslører sandheden om Hamas’ levende missilskjold

http://www.youtube.com/watch?v=QBvhHE8ePxg&feature=player_embedded
Man skal være over 18 år.

Denne video viser palæstinensere, der er blevet advaret af IDF om, at deres hus snart vil blive bombet. De rømmer selvfølgelig huset i en vis fart, men bliver banket tilbage af Hamas-tropper for at være levende skjolde for Hamas’ raketaffyringsramper som de skjuler i private ejendomme, skoler, hospitaler, moskeer, legepladser etc.

Når folkene der bor der bliver advaret af IDF om et snarligt bombardement, rømmer de stakkels mennesker selvfølgelig deres huse, hospitaler, moskeer osv., men flere patruljerende grupper af Hamas-køretøjer kører rundt i gaderne og får også besked om IDF’s advarsler og skynder sig til området og banker de evakuerende mennesker tilbage til husene, for at fungere som levende skjolde.
Så forstår man bedre der er levende skjolde i Gaza.
Mon DR (Danmarks Ramadan Radio) vil fortælle at børnene måske dør fordi de bliver tvunget til det!?
——————–
I videoen her: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K_33C7ud0IA

(som er filmet fra et bombefly) ser man beboerne i huset bliver advaret og at de løber ud. Kort tid efter er der igen en masse mennesker på ejendommen, hvorefter piloten ikke bomber. Prøv at lægge mærke til at menneskene løber rundt, nogle endda i cirkler som om de bliver jaget, og forhold det med den første video.
—————————————————————————-

Jo, Machiavelli
Men hvad tror du det vil ske hvis det bliver taget dybt alvorlig. ???

Bjovulf

Posted: 29 juli 2014 - 01:56 - Svar

Interessant at dette har fået lov at foregå i programserien Sommer på SR,
der normalt er legeplads for alle Sveriges værste PK-tosser. Den var ikke
gået for bare et par år siden.

Er der mon ved at komme dybe ridser i den blankpolerede overflade? 😉
Begynder luftkastellet så småt at vakle under den svenske “åsikts-elite”?

Prinsessa till attack mot PK-Sverige

http://www.friatider.se/prinsessa-gick-till-attack-mot-pk-sverige

Publicerad 28 juli 2014 kl 18.51

Kulturnyheter.Prinsessan Anna av Bayern, som är politisk korrespondent för Tysklands största tidning Bild am Sonntag, ägnade idag en stor del av sitt Sommarprogram i P1 åt att kritisera den förkvävande politiska korrekthet som hon menar håller Sverige i sitt grepp.

– Svenskarna verkar föredra konsensus framför debatt. Det finns en mainstream som alla ska vara med på. Den kallas för politisk korrekthet men är i själva verket en självcensur.

Den självcensur som svenskarna ägnar sig åt kan i längden få förödande konsekvenser, underströk hon.

– Censur är början till diktatur, även om det bara är självcensur. Kalla det den politiska korrekthetens diktatur, men diktatur är det. [!!!]

De politiskt korrekta grindvakterna tror sig stå för godhet, men i själva verket har de en minst sagt problematisk människosyn, enligt Anna av Bayern. [!!!]

Leave a Comment