25
aug
Seneste opdatering: 25/8-14 kl. 1839
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hun er vel 5 år. Her er noget for en frisk udviklingspsykolog….Der er endda to eksempler på dekapiteringsleg for småbørn i dag: Islamic State Toddler Simulates Beheading of American Hostage.

Det gäller att radikalisera ungen tidigt

Slaget på Limhamns torv: Venstreradikale konfronterede politiet med sten, flasker, køller og ammoniak – stor postering om balladen i Limhamn, som danske og svenske journalister kun kan drømme om at lave. På mobilfotoet ser man ved siden af den adfærdsvanskelige kunstner Dror Feiler nogle andre produkter af den svenske folkeskole. De hyler og klager sig i svensk presse, men de glemmer at tænke på hvor galt det går, hvis politiet mister kontrollen over en tusindtallig skare. De skal bare tænke på Gøteborg i 2001 eller Fælledvej i København i 1993: 113 skarpe skud, 31 ramte, 20 sårede betjente, flere med varige mén. (Limhamnshändelsen‏ – Jag var på plats!)

1-Indspilning i fuld skærm 25-08-2014 071307
3.500 illegale flygtninge kom over Middelhavet i weekenden

Europa står ved begyndelsen af massive demografiske ændringer i Afrika. Venstre beskylder med rette socialdemokraterne for altid at være bagud, men når deres middel til at dæmme op for den kommende mennesketsunami er en lavere starthjælp, hvem er så mest overmatchet af virkeligheden, S eller V? Venstre bør få EU og ikke mindst den empatiske, inkompetente Cecilia Malmström til at indse alvoren inden det alligevel kan være ligemeget. De Radikale vil naturligvis afskaffe vores forbehold, så hun kommer til at bestemme fremmedpolitikken i Danmark. Alt hvad der er slemt, kan blive værre.

Around 3,500 migrants and found 19 corpses have been discovered since Friday during a spate of attempted journeys by traffickers trying to take advantage of calmer summer seas. The Italian ship Sirio recovered 18 corpses and 73 survivors from a raft, after a frigate picked up one corpse along with 1372 survivors on Friday night. The Mare Nostrum search and rescue mission began after a shipwreck near Italy’s coast killed 366 people last October.

A breakdown of order in Libya since the toppling of Colonel Gaddafi has been exploited by human traffickers, pushing the number of arrivals into Italy since January past 100,000. At the frontier between Europe and Africa, Italy has long attracted seaborne migrants, but the number of arrivals this year is already above a previous record of just over 60,000 for all of 2011, when the Arab Spring uprisings fuelled migration. Two hundred feared drowned after boat packed with migrants sinks less than a mile from Libyan coast as thousands try to cross to Europe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Machiavelli

Posted: 25 august 2014 - 08:32 - Svar

Døm selv.

Multikulturens fornemmeste repræsentant Zenia Stampe elsker ikke kun verden, hun vil også retfærdigheden.

»Den eneste fornuftige løsning er at få nogle fælles europæiske regler, så det er ikke er EU-landenes geografiske beliggenhed, der afgør antallet af flygtninge. Det vil skabe en langt mere retfærdig fordeling, og derfor arbejder de radikale både for fælles regler og for at få ophævet Danmarks EU-forbehold på asylområdet«.

  JensH

  Posted: 25 august 2014 - 15:49 - Svar

  Nu er Zenia Stampe jo ikke rigtig politiker. Politik er bare noget hun og ligesindede ‘leger’, hvor det man siger og vedtager ikke har nogen rigtige konsekvenser for nogen i det virkelige liv. Ja, politik er vel nærmest sådan en slags forlængelse af studenter-rådet på gymnasiet, hvor rektor bare lod som han/hun var interesseret i alle de forslag Zenia og hendes klassekammerater vedtog på deres møder i kantinen lige før fredags-baren.

   Prudentius

   Posted: 25 august 2014 - 18:11 - Svar

   Men er nogen af vores folkevalgte “rigtige” politikere??

   Næ, vel egentlig ikke. De har jo afleveret al reel magt til ikke-valgte euro-teknokrater, der via deres egen korps-konsensus og diverse rettigheds-domstole suverænt kører godhedens imperium, den universelle republik, det fjerde rige.

   Stampe behøver bestemt ikke at frygte rektors ligegyldighed, for rektoren er helt enig med sine radikale elever. De radikales, vitterlig RADIKALE, liberalisme er simpelthen statsideologi i det fjerde rige og hele deres politiske vision kommer således uafbrudt i ryk gennem euro-dekreter.

   Kig på de radikale og du skuer lige ind i den vesteuropæiske magtelite, dens drømme, dens ambitioner og ikke mindst dens gale forblindede selvopfattelse, som menneskehedens beskyttere og velgørere.

   Og husk de andre eurokrat-partier kun adskiller sig i deres løgnagtige uldenhed og spasmodiske udbrændte forsøg på ligne nogen der tager folkestyret alvorligt.

Bergfast

Posted: 25 august 2014 - 09:30 - Svar

Inte någon trevlig film alls.

Men, en sådan filmatisering – kan – , i värsta fall, också vara en – konstruerad film – och just – skapad – , som just en – propagandafilm – mot – t ex islam. Alltså för att just kunna väcka avsky och hat mot t ex islam som det direkta och endaste syftet.

Man kan inte veta fullkomligt säkert vilka som tillverkar – filmer – av olika slag.

Även om – aktörerna – kan te sig vara äkta, med ett korrekt språk,klädsel och allt annat.

Det är ändå inte helt säkert att man kan lita på att sådana filmer av olika slag och i olika sammanhang verkligen är – äkta – .

  Prudentius

  Posted: 25 august 2014 - 10:04 - Svar

  Lad nu være med at skyde din egen kultur og dine egne normer ned i snabelskoene på andre folkeslag.

  Der findes helt andre måder at se verden an på end den vestlige, lad ikke multikulturalisterne forføre dig til at tro vi alle er ens nedenunder kasketten, turbanen og sløret.

  Troende muslimer er dedikerede udøvere af den hellige krig Allah proklamere i Koranen, get used to it!

  De er ikke som os og bliver det aldrig.

   Peter Andersen

   Posted: 25 august 2014 - 15:08 - Svar

   Jeg siger præcis det samme Prudentius..!

   I dag kørte der, på DR’s P3, et tema om dårlige nyheder. De to unge radio-humaniorer mente der var alt for mange dårlige nyheder i medierne og bla bla bla…( de havde lyst til at sætte sig ned og græde..? )

   Nu skulle man så ringe ind og fortælle hvad man kunne gøre ved det..?

   En ekspert kunne fortælle at vores krybdyrhjerne – desværre – ikke havde forandret sig og at vi derfor stadig opførte os som – ja – krybdyr..!

   Men det kan to unge radioværter naturligvis ikke forstå. De tror nemlig at alle kan nøjes med facebook, gøjl og fredagsbar.

   For sådan er de jo..!

    Prudentius

    Posted: 25 august 2014 - 15:20 -

    Ja, vi lider virkelig i Vesten af “alle ER som os, fordi vi er så NICE”-pesten.

    Og misforstå mig ret jeg er vesterlænding med hud og hår og på godt og ondt, men lidt mindre messiansk storhedsvanvid og lidt mere nysgerrighed ville klæde vores kultur-civilisation.

    Især fordi nysgerrighed hurtigt ville bibringe os, at islam sætter højere pris på et afskåret hoved end på en fladskærm.

    Det ville booste vores overlevelses-chance betydeligt, at indse dette.

steen

Posted: 25 august 2014 - 09:38 - Svar

  Bergfast

  Posted: 25 august 2014 - 10:04 - Svar

  Jaha. Ok.

  Hemsk film.

steen

Posted: 25 august 2014 - 10:24 - Svar

Jo, altså nogen bliver (“De er ikke som os”) – de er det måske i forvejen. Det vil jeg gerne tilføje for Politiken segmentet, der leder efter hår i min suppe. Jeg har vret så heldig at møde et par håndfulde af de muslimer, der virkelig imponerer mig.

En af dem, var Kareem Amer. Hvad han ikke har udstået for sin frihedstrang og for sine principper. Jeg tænkte: Hvordan er det muligt ud af de elendige forudstæninger, at blive sådan. Det samme med f.eks. Hamed abdel Samad. Begge egyptere.

http://snaphanen.dk/2012/09/12/kareem-amers-en-bloggers-ukuelighed/

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 25 august 2014 - 12:41 - Svar

“The rules of warfare will have to change.”:

“When terrorists stockpile their entire rocket arsenal inside kindergartens, schools, clinics and mosques, when they fire from populated areas, when they turn private residences into war rooms, when they send children to play on the rooftops of a residential building when terror leaders converge inside, it makes them practically invulnerable.”

http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2014/08/james-foley-is-hamas -radical-islam-israel-us-europe.html#

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 25 august 2014 - 13:14 - Svar

Limhamn:

Seriösa undersökningar av SvP lyser fortfarande med sin frånvaro. Det verkar som om “partiet” har uppstått enbart för att ge vänstern en anledning att demonstrera och bilda en enhetsfront från Moderaterna till V och FI “mot rasismen” och för att kunna naziststämpla alla som har invändningar mot AQs och IS’ fria etableringsrätt.

Det liknar väldigt mycket NDL i Norge – eller kanske Putins nyetablering i Ukraina, Ukrainska Nationalkongressen:

http://anton-shekhovtsov.blogspot.se/2014/02/pro-russian-network-behin d-anti.html

HH

Posted: 25 august 2014 - 16:49 - Svar

Naturligtvis hittar jag sanningen i Gustaf Frödings “Räggler å Paschaser. På vårat mål tå en bonne”. Jag skär ut litet ur dikten “Elackt fôlk”:

Boen satt å pt,
käringa satt å gråt,
barna rände
sôm möss ikring,
dä va ett stort illände
för ingenting-

Fortsättningen uppvisar en familjescen där bonden ryter till över allt ståhej. Han tycker inte han får äta i lugn och ro. Sen kommer det som alla vet och som vi alla borde veta efter ståhejet med poliser och demonstanter i Limhamn. Och de elaka vet vi ju vilka de är, de där som aldrig kan hålla lugn och kallar stenkastning demonstrationer. Slutet på dikten säger allt:

men hele sockna vet,
att dä va illackhet,
för når allt kommer kring
di illacke trätter för ingenting.

HH

Posted: 25 august 2014 - 16:51 - Svar

Äsch vad jag slarvar med korrekturläsningen: Boen satt å åt ska det naturligtvis vara på första raden. Ursäkta!

norje

Posted: 25 august 2014 - 17:25 - Svar

Ok, hvordan kan de fortsatt la 3500 i weekenden strømme inn til Europa? Hvem i EU er ansvarlige for dette? Hvorfor reagerer ikke Tyskland og Frankrike? De finansierer hele EU-prosjektet nærmest alene, og småkongene i EU-parlamentet har ingenting de skulle ha sagt om de setter foten ned. Hvorfor reagerer ikke statsministeren i UK? Hva f**** skjer? Lol. Denne kloniseringen har foregått i månedsvis, INGENTING skjer, det er ufattelig.

BE

Posted: 26 august 2014 - 01:19 - Svar

“A masked child has apparently “re-enacted” the murder of U.S. journalist James Foley in images which show the youngster about to behead a doll in front of the black flag of the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS).

Posted on the “Time for the Caliphate” Twitter account, the photo came with a message: “‘Teach your children to cut necks, tomorrow there will be a lot of rotten heads.””

Masked child ‘re-enacts’ Foley killing on Twitter
http://english.alarabiya.net/en/perspective/features/2014/08/25/Masked -child-re-enacts-Foley-killing-on-Twitter-.html

Robert R

Posted: 27 august 2014 - 09:21 - Svar

Her behøves ingen kommentarer

Leave a Comment