10
sep
Seneste opdatering: 10/2-15 kl. 0855
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sydøstenvind. Varmen kommer tilbage og møder kulden, som om der var noget, den havde glemt. Nogle gange er det ikke andet end lyset, der forfører en. Lyset var i morges, som i de ti minutter der går mellem man vågner og man er rigtig vågen, og det hele er der igen er alt for skarpt og tæt på. © Snaphanen (klik f. helskærm) genpostering fra oktober 2011.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 27 oktober 2011 - 16:12 - Svar

Fremragende stemningsbilleder, Steen – tak 😉

Nu havde du vel husket tågelygter og tågehorn? 😀

  steen

  Posted: 27 oktober 2011 - 18:23 - Svar

  Tågen lettede ved 12 tiden. Og jeg var for en gangs skyld på gå- ben, da en lavsindet forbryder har stjålet min cykel – men takker alligevel.

Hilmar

Posted: 27 oktober 2011 - 18:57 - Svar

Fine victoriansk-edwardianske associationer. Tågen giver et helt Conan Doyle’sk anstrøg. Dejligt med vestlige panoramaer uden for megen postkulturel “støj”.

Apropos victoriansk-edwardiansk, kan jeg stærkt anbefale det her interview med Theodore Dalrymple, også kendt under sit borgerlige navn Anthony Daniels.

Målt i empirisk begrundede og skarpt kultur-diagnosticerende guldkorn per tidsenhed er Dalrymple uovertruffen og obligatorisk.

I dette interview, med afsæt i nederlandske forhold, er Daniels ganske afdæmpet og mild i sin formidling.
Ikke desto mindre hudflettes Vestens postkulturelle absurditeter med vanlig præcision og en selvfølgelig lethed som kun forekommer hos det disciplinerede intellekt.

I modsætning til multikulti-pavernes teoretiserende luftkasteller er Dalrymple’s overvejelser solidt funderet i den praktiske virkelighed. Ligesom den danske pendant, Nicolai Sennels, bygger Daniels sine udsagn på konkret empirisk erfaring fra psykiatrisk arbejde indenfor retsvæsenet.

  Bjovulf

  Posted: 27 oktober 2011 - 20:05 - Svar

  Sjovt du siger det – det var også det, billederne fik mig til at tænke på.

  Jeg sad nærmest og ventede på at se Jack the Ripper på flugt gennem
  tågerne efter nattens “arbejde” 🙂

  Skåning

  Posted: 11 september 2014 - 01:18 - Svar

  Din länk till intervjun med Theodore Dalrymple funkar inte. Ska erkänna att jag tycker att han är en för feg konservativ debattör, men det kunde ändå ha varit intressant.

Johansen

Posted: 27 oktober 2011 - 22:25 - Svar

Disen, der ikke rigtig vil lette. Smukke billeder.
Jeg fik umiddelbart assosiationer til landskabsscenarier i én af mine yndlingsfilm med Johnny Depp, nemlig Sleepy Hollow:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Legend_of_Sleepy_Hollow

Leave a Comment