28
nov
Seneste opdatering: 29/11-14 kl. 1819
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg ved ikke, hvorfor Hurriet  tilsyneladende bringer et falsk pas med to forskellige personer. Ham til højre ligner billeder, jeg har set fra B.H.’s idrætsklub AK 73 på Østerbro, som dog ikke er tilstrækkeligt verificeret endnu.

I sidste måned kunne Ekstra Bladet afsløre, at Lars Hedegaards formodede attentatmand fungerede som ‘recruiter’ for Islamisk Stat i to år (således før attentatforsøget i februar 2013), og havde en lejlighed i Antakya, tæt på grænsen til Syrien, der blev brugt som mellemstation for jihadister. Lars Hedegaard har nyt om attentatmanden på Dispatch International – se Første fotos af Lars Hedegaards formodede attentatmand , rekrutterede for Islamisk Stat

Mytomanen Martin Krasnik

Og sandelig om ikke Krasnik kan afsløre for den undrende læser, at det ikke mindst er i Trykkefrihedsselskabets og Snaphanens kommentatorspor, at antisemtismen florerer!

De første tegn på at antisemitismen i Danmark nok ikke bare er en filial af Mellemøstkonflikten finder han efter Hedegaard-interviewet i Snaphanens, Uriaspostens, Mikael Jalvings og Trykkefriheds kommentatorspor.”

Her er det, man må spørge sig selv, om Krasnik mon selv tror på det billede, han tegner. Ved den erklærede zionist ikke, at de sider, han forsøger at shame som vækststeder for antisemitisme hører til landet mest Israel-loyale? Jo, der har været et par smagløse kommentarer, også på denne side, da bølgerne gik højt efter Krasniks Hedegaard-interview, men havde Krasnik læst på lektien ville han vide, at Trykkefrihed’s redaktører, bl.a. undertegnede, gik klart i rette med dem. Krasnik og jødehadet – Anmeldelse af Katrine Winkel Holm

Nu agter jeg ikke at dokumentere mit samlede venskab med danske jøder siden 1958, heraf en del mere prominente end jeg vil blande ind i dette, endsige over 1000 jøde- og Iraelvenlige indlæg her, over for hvad der åbenbart skal opfattes som en politisk modstander. Måske skulle man bare trille tommelfingre og glæde sig over, at modstandere må gribe til lodret ren løgn for at føre en debat imod dem, de ikke kan lide. Det er  sørgeligt, at det er den offentlige debats vilkår, men der er ikke andet end at  “gilla läget”, hvis man stadig vil ytre sig.

Hvis Krasnik vil lyve på trods af alle fakta, falder det tilbage på ham selv, det er under min værdighed at tilbagevise det grundigere. Krasnik er ikke journalist, han er en kulturradikal debattør . Ved han selv, at han også er en løgnhals? Lystløgnere ved det ikke, men han kan også have kalkuleret, at han omkostningsfrit kan svine folk til, der ikke er i TV hver aften. Det kan han sikkert også men ikke uimodsagt. Se også Martin Krasnik sætter effekt over fakta


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


geoff cain

Posted: 28 november 2014 - 20:04 - Svar

Enig.

LarsS

Posted: 28 november 2014 - 20:11 - Svar

Well said, Sir Steen!

Santor

Posted: 28 november 2014 - 20:52 - Svar

Som en gennembanket kvinde løber han tilbage til sin krænker gang på gang. Som Kjøbenhavns bøsser kan han ikke få ordet islam over sine læber. Han er en skændsel for ærlig journalistik, men det er de fleste journalister, so who gives a sh*t.

Peter Andersen

Posted: 28 november 2014 - 21:01 - Svar

Han er sgu lidt mærkelig oven i hovedet ham Krasnik. Han mener selv han er en super god interviewer og journalist, men samtidig er det som om han enten ikke fatter en bjælde. Eller også tror han vi er så dumme, at vi ikke kan se hvor stor en bangebuks han er. Han risikerer jo intet med den bog, så hvorfor overhovedet skrive den.

Langt de fleste danskeres forhold til jøder er vel nærmest et ikke-forhold. Hvad fanden skulle vi ha’ imod dem? Ja, de er omskåret – og så? Ja, de kan forefindes med kalot (bare ikke på Nørrebro)- og så? Den jødiske historie er utrolig interessant som grundlaget for kristendommen. Men derudover kendetegnes den vel mest for alle mulige forfærdelige overgreb, begået imod den.

Sådan Krasnik. Der har du det sort på hvidt fra en gennemsnitsdansker. Mere resurge behøver du egentligt ikke.

Og lad os så komme til ondets rod – antisemitismen. For jeg antager det er den det handler om. Hvor ser du den Krasnik? Ja, jeg véd sgu godt hvor jeg ser den – men jeg er jo også bare en almindelig dum gennemsnitsdansker..!

Helt ærligt Krasnik – hvad var det du forsøgte på her..?

  Neuhammer

  Posted: 29 november 2014 - 13:30 - Svar

  Absolut Enig, Peter Andersen, men du glemte så lige at nævne (for de som ikke kan læse i mellem linierne) hvor antisemitismen ligger: På venstrefløjen. (konstant Israel bashing samt glorificeret palæstina/araber/muslim røvslikning)

   Peter Andersen

   Posted: 29 november 2014 - 19:54 - Svar

   Naturligvis Neuhammer. Men, som du selv antyder, syntes jeg næsten det virkede for banalt overhovedet at nævne det…

Vagn Henning

Posted: 28 november 2014 - 21:32 - Svar

Jeg har det på samme måde med islams jødehad som med deres middelalderlige sexualmoral: Det er ikke min kamp. Hvis jøderne og kvinderne helst er fri for min støtte, så skal jeg nok blande mig uden om.

Victor

Posted: 28 november 2014 - 21:51 - Svar

Okay – Krasnik har ret….et lille stykke af vejen. Jeg mindes en artikel, fra Tim Pallis (?), som lænede sig op ad den klassiske anti-semitisme. Det var en liste, hvor påfaldende mange jøder blev nævnt – hvis det er den, Krasnik refererer til, har han, delvis, en pointe.

Men det hører også med til billedet, at Pallis faktisk fik tærsk for den…

  steen

  Posted: 28 november 2014 - 22:34 - Svar

  såh? link?

   Victor

   Posted: 28 november 2014 - 23:32 - Svar

   Steen – det kan jeg sgu da ikke huske. Jeg linker ikke alt. Men jeg kan huske, at jeg undrede mig over, hvordan den var gået igennem. (Og at jeg ikke har gidet læse ham siden).

    Machiavelli

    Posted: 29 november 2014 - 10:47 -

    Fik Pallis tæsk for den fine artikel. Jeg har læst mange af de bøger som Pallis nævner, hvorfor fik han tæsk??

    Machiavelli

    Posted: 29 november 2014 - 13:35 -

    Hvad er problemet????????

   Peter Buch

   Posted: 29 november 2014 - 00:00 - Svar

    Victor

    Posted: 29 november 2014 - 11:57 -

    Yup. Den er heller ikke blevet bedre ved en genlæsning.

    T. Snorrason

    Posted: 29 november 2014 - 14:55 -

    Jeg kan ikke se det anti-jødiske i Pallis tekst.
    At uforholdsmæssigt mange jøder varledere i kommunismens første tid er ikke forkert, men fakta.
    Så vidt jeg husker var 80% eller mere af den første sovjet, eller hvad det øverste råd nu hed, alle jøder.
    De agitatorer der sendtes til Vest-Europa var også gerne jøder.
    Zionismen var ikke ønsket af kommunisterne, i stedet fik russiske jøder et stykke land i Langbortistan, ovre ved Mongoliet eller deromkring, hvor de kunne prøve at skabe en jødestat.
    Nogen anså endog den røde stjerne som symbol på Bethlehemstjernen 🙂

    I øvrigt er antisemitisme et dumt udtryk, idet ikke alle jøder er semitter.

  Tim Pallis

  Posted: 29 november 2014 - 14:26 - Svar

  Det er rigtigt Victor, at der var et par læsere af mit essays, som fremhævede, at de fleste af de gamle kommunister og Frankfurterskole-folk, som jeg nævner faktisk er jøder. Det er sandt, men det nævnede jeg slet ikke i mit essay.

  Jeg vidste godt, at nogle af dem var jøder, men det er ikke noget jeg lægger vægt på. Jeg tænker ligesom Peter Andersen. Men der var især een, som beskyldte mig for antisemitisme, fordi Frankfurterskolens folk som flest er jøder. Det er jo interessant i sig selv og vel et studie værd, men hvad så? Der var en anden, som er kendt i blogverden som antisemit. Han greb da også chancen og pustede til ilden, for det ville jo være vand på hans mølle, hvis jeg var antisemit.

  Jeg kommenterede ikke noget af alt det vrøvl. Men jeg vil selvfølgelig hellere beskyldes for at være islamofob eller anti-islamist. Men jeg kan godt forstå, at mange kulturradikale, kulturmarxister og kulturradikalister ikke bryder sig om, at nogen kritiserer Frankfurterskolens kritiske teori, som de selv er opflasket med.

  Det er rigtigt hvad Torben skriver:

  “Frankfurterskolen fremhævede kritik. Aldrig selvkritik! Resultat: Nihilisme.”

  Jeg var specielt interesseret i Frankfurterskolens jacobinske propaganda og forsøg på at nedbryde den vestlige kulturkreds samfundsmoral, for at erstatte den med det nye kommunistiske menneskes totalitære moralkodex. At der er jøder indblandet i dette projekt er vel ikke overraskende. Der er mange jøder også i den journalistiske, musiske og kunstneriske verden og erhvervslivet og hvad så? Mine bedste venner er forøvrigt også jøder og hvad så?

  Men det interessante er jo at de kræfter i den intellektuelle og politiske verden, som kalder islamkritikerne for racister og antisemitter er de samme folk, støtter den multikulturelle værdirelativisme og masseindvandringen af muslimer fra OIC landene. De er samtidig Israel-hadere og beskylder Israel for at være årsagen til alt ondt i det område af verden. Men det er de såkaldte palæstinensere, som allerede har slettet Israel fra Mellemøstens landkort. Og det står altsammen i Koranen – jøderne skal udryddes – det er islamisk antisemitisme og frankfurterfolk er enige.

   Victor

   Posted: 29 november 2014 - 19:06 - Svar

   “Mine bedste venner er forøvrigt også jøder og hvad så?”

   God weekend.

Angela

Posted: 28 november 2014 - 22:28 - Svar

Heedegaard. Det är mycket obehagligt att läsa hur det går till stater i mellan. Hur människor utväxlas mot varandra i politiska syften. De som tror att världen är god borde läsa detta. Och på allvar tror på en globaliserad värld med “allas lika värde”, “lika rättigheter för alla människor” och allas vilja att bli globaliserade enligt västvärldens värderingar och normer borde se sig bedragen. Inte bara av makteliten utan av sitt eget omdöme, naivism och den egna bristen på kunskap om mänskligt beteende och hur samhällen fungerar.

“Det turkiska utrikesdepartementet är också övertygat om att Köpenhamns tingsrätts frikännande av tio kurdiska män som stod åtalade för terrorstöd åt PKK var ett straff för Basil Hassans frisläppande.”

Huruvida kurderna var skyldiga eller ej hade ingen betydelse. Man använde männen som brickor i det politiska spelet. Och vilka är offren? Det är människan längst ned.

Alla som förespråkar en globaliserad värld borde få rysningar längs hela ryggraden.

  Angela

  Posted: 29 november 2014 - 09:19 - Svar

  Intressant att veta för svenskar är Sveriges idoga arbete för att göra Turkiet till medlemsstat i EU. Enligt Bildt skulle Turkiet bli en “motor” i EU. Erdogan har tagits emot med öppna armar i Sverige av Reinfeldt och Bildt liksom de har besökt Erdogan. Noterbart är att Regeringen tagit bort aktuella sidor om detta. I vilket fall som helst skulle det muslimska Turkiet bli en av de största medlemsländerna.

  Löfven skickar sin turkiske bostadsminister Mehmet Kaplan på “inspirationsresor” till Turkiet. Han var där senast i denna månaden. Medan Sverige lider brist på bostäder.

   Angela

   Posted: 29 november 2014 - 09:40 - Svar

   Mehmet Kaplan har tidigare anklagats av b l a Nalin Pekgul (s) för att han har en “dold agenda” och stöttar islamister.

   Erdogan orsakade för några dagar sedan rabalder genom att uttala sig nedsättande om kvinnor på en konferens i Turkiet för kvinnors rättigheter.

Skåning

Posted: 28 november 2014 - 23:52 - Svar

Jag delar i princip Peter Andersens uppfattning, fast jag kan tilllägga att koscherslakt inte är acceptabelt i min värld. Jag hade verkligen inte haft en aning om att Krasnik var jude om han inte själv hade sagt det.

Grundproblemet ligger i den här konstanta offerrollen som alla “minoriteter” kan klä sig i utan motkritik. Jag inser att det finns historiska skäl till det, men om det är något man kan kritisera många judar för, så är det att maniskt och konstant vara livrädd för antisemitism och att överspela det till den grad att det åtminstone delvis kan sägas vara roten till den minoritetsdiktatur vi lever under.

Det är ju t ex fullständigt klart att det genomsyrar Peter Wolodarskis hela tankevärld iaf, och han har själv erkänt det helt öppet och sagt att det ligger till grund för hans agenda (och han är chefredaktör för Sveriges största tidning!). Vem annars hade betraktats som mentalt tillförlitlig om han uttryckt att det ligger i hans roll som [välj etnisk identitet], att ständigt vara på vakt, ha väskan packad och beredd att fly landet? Har inte länken till hands just nu, men så har han uttryckt sig. Jag hade inte vetat att han var jude heller om han inte själv hade påpekat det. Och vem hade vetat att Fredrik Reinfeldt var till en 32:e-del ättling till en svart cirkusartist om han inte själv var totalt upptagen av det och tjatat om det.

Och det här med att man har vänner som är det ena eller det andra, biter inte som argument med någon med sådan mental låsning. Det är bara att sluta spela med i det spelet. Jag har slutat att använda som argument att jag känner muslimer/judar/svarta/gula eller vad det kan vara. Det spelar liksom ingen roll. Alternativet är väl att släktforska och se om man kan fiska upp något minoritetsblod att identifiera sig med och gnälla över in a brave new world.

  Skåning

  Posted: 28 november 2014 - 23:57 - Svar

  Ber på förhand om ursäkt om jag med detta inlägg spär på Krasniks paranoida föreställningar om antisemitism på denna blogg och andra nämnda. Det är inte min avsikt. Feel free to delete, Steen.

   steen

   Posted: 29 november 2014 - 00:27 - Svar

   det er helt i orden. Både kosher og omskæring er diskutabelt, og bliver rigeligt diskuteret og jeg er uenige med Peter Wolodarski i ét og alt.

Torben Snarup Hansen

Posted: 29 november 2014 - 00:38 - Svar

Citat:

” … men havde Krasnik læst på lektien…”

Men det har Krasnik ikke. Det gør han aldrig. Han siger selv, at det gælder om at arrangere en “boksekamp”, når han møder folk i tv-studiet. Streitgespäch og ALDRIG dialog. Aldrig analyse. Aldrig empiri. Aldrig dokumentation. Aldrig argumentation.

Staklen er en luddoven medieklovn.

“Life’s but a walking shadow, a poor player. That struts and frets his hour upon the stage. And then is heard no more: it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing…. “

(Macbeth).

Jakob

Posted: 29 november 2014 - 00:48 - Svar

Den kære Krasnik er desværre miljøskadet, som så mange journalister. Jeg er flittig læser af både denne blog, og Informations kommentarspor. Hvor antisemitismen er ganske massiv er ihvertfald ikke her, men det er jo en af de mange ubekvemme sandheder, som ej må nævnes. Fuld støtte herfra.

  Peter Andersen

  Posted: 29 november 2014 - 20:15 - Svar

  Præcis.

  Og manden ved det jo ganske udmærket. For går man ind på Informations eller Politikens eller et hvilket som helst venstreorienteret organs kommentarspor, flyder det med decideret jøde og Israelhad, som kun bliver modsagt når en højreblogger, fra tid til anden, dukker op.

  Men man skider jo ikke i egen rede…

Torben Snarup Hansen

Posted: 29 november 2014 - 01:08 - Svar

Det gælder ikke kun Krasnik. Det gælder hele segmentet, der holder sig oppe ved “shaming” og “blaming”. Uden dette redningsbælte overlever de ikke. Deres identitet og profession – medier og undervisning – og er at distancere og fordømme. De holder sig oppe ved hjælp af kortvarige blålys – Attac, derpå Piketty – og ved at hakke på andre med forkerte meninger. Endnu værre: de rakker ned på folk, der grundløst tilskrives bestemte fordømmelsesværdige synspunkter. Derfor maler de såkaldt “røde” aktivister Hitler-moustache på valgplakater med portrætter af borgerlige kandidater. Gymnasieelever bliver af deres undervisere belært om at, at Lars Løkke og Pia Kærsgaard er nazister.

Er de venstreorienterede? Nej. Tidligere påtog venstrefløjen sig et ansvar. Og de er slet IKKE orienterede. Empiri ignorerer de. De karikerer kristne ritualer: Forsager du djævelen?

Og hvad er der bag moraliseringen? Talent, engagement, viden, konsekvens, ansvar? NJET!

Frankfurterskolen fremhævede kritik. Aldrig selvkritik! Resultat: Nihilisme.

Angela

Posted: 29 november 2014 - 10:07 - Svar

Är inte bekant med Krasnik och hans idéer men just nu diskuteras olika sätt att förhålla sig till judar, till Israel och antisemitism inom den globala judiska gemenskapen i SR, P1, Konflikt.

Debattörerna är Ingrid Lomfors som är generalsekreterare i Judiska församlingen i Stockholm och författaren och journalisten Göran Rosenberg. Kanske något som Krasnik borde lyssna till om jag förstått saken rätt. Rosenberg har mycket relevanta åsikter och drar upp usla rapporter som mest liknar propaganda bl a Lasse Denciks rapport som påstår att 80 % av judar i Sverige upplever antisemitism. Vad gör man inte för att få en plats i strålkastarljuset. Rosenberg framhåller helt riktigt okunskapen om judarnas historia i Europa. Han drar jämförelser med Polen under 1960-talet. Han menar att Denciks rapport och oseriöst svammel i sociala medier medverkar till att blåsa upp en osann bild av antisemitism som inte alls existerar.

Konflikt går i repris i kväll.

  Angela

  Posted: 29 november 2014 - 11:39 - Svar

  Läste just på nätet att Koranen orsakat stopp i avloppssystemet i Saudiarabien. Världen skulle bli mycket bättre om fler kunde slänga sitt religiösa skit där.

  Spanarna (SR, P1) trodde att Årets julklapp skulle bli en korkskruv. Det måste nog mer än korskruv, en mindre bomb, för att få loss korken i etablissemangets flaskhals. Kanske “spanarna” behövde några som spanade på “Spanarna”! Det är anmärkningsvärt att etablissemanget i Spanarna inte vet vad demokrati går ut på. Demokrati skall just det “sprida grus i maskineriet” och “kritisera” och “ansvarsutkräva” i den offentliga debatten. Situationen i RD just nu är ett alldeles exempel på hur folket lyckats bryta sig in i den demokratiska processen för att ansvarsutkräva och få sin röst hörd.

  Att inte godkänna en budget är just det – DEMOKRATI. DET är sann demokrati när folk kan ge politikerna bakläxa och sätta stopp för dumheterna.

  I Aftonbladet löd stridsrubriken 850 000 pensionärer reser sig mot SD. Vilket struntprat. Pensionärerna har redan röstat i val. Och det är knappast 850 000 pensionärer som tar någon strid mot SD utan en liten klubb för inbördes beundran med höga löner som aldrig behövt vända på slantarna. De flesta vettiga och kunniga pensionärer har redan röstat på SD.

  Skäms Aftonbladet, Spanarna och övriga etablissemanget som med sina lögner och manipulationer håller etablissemanget under armarna och sina egna gräddfiler och gräddiga positioner. Det är inga intresseorganisationer som skall lägga sig i riksdagsarbetet. Det är lobbying sådant som undergräver demokratin. De flesta pensionär vet att PRO är fan-club till Socialdemokraterna. Och vet att PRO aldrig lyft ett finger för pensionärerna.

  Läs på http://varjager.wordpress.com/ om pensionärspamparna.

Peter Buch

Posted: 29 november 2014 - 10:43 - Svar

Venstrefløjen påtog sig ansvar, gjorde højrefløjen ikke?

Højrefløjen er aktuelt nominelt til stede, men de facto marginær, som jeg tolker faktorerne.
Tidliger ytret, citat fra kommentar 2009 http://www.information.dk/196401#kommentarer

…Det nye højre, og hævdede neoliberale og neokonservative projekter og handlemuligheder synes mig ganske overvurderet.

Neoliberale ville som jeg forstår det gå ind for stor satsen på privat kapital og mindre offentlig finansiering. Dette forekommer ikke af nævneværdigt omfang i forslag stillet af valgte politikere. Næppe heller for DFs vedkommende. Men ret mig endelig såfremt jeg tager fejl!

At privat kapital overtager en stor del af de tre store offentligt finansierede udgiftsposter som er sundhedsområdet, uddannelsesområdet og det sociale område kunne som jeg opfatter scenariet være en betingelse for at højrefløjen var en politisk faktor, der er omtale værd…

Ole Burde

Posted: 29 november 2014 - 13:37 - Svar

Om Krasnik som person : De dårlige nyheder er at han i sin nuværende udgave stort set er en politisk korrekt præmieidiot som hver dag bliver endnu værre …. men heldig vis er der også GODE nyheder : Han er blevet delvist scizofren efter at han fik et kraftigt elektrochok under sidste Gaza-krig , og det er muligt at et chok mere af samme slags vil få den alternative personlighed til at bryde igennem .
Hvad angår hans beskyldninger mod Snaphanen , er de selvfølgelig kun et udtryk for hans totale mangel på forståelse for hvad DEBAT betyder , SELVFØLGELIG er der hist og pist antisemitiske indlæg på Snaphanen , ellers var der ingen ægte debat !

Noam

Posted: 1 december 2014 - 10:46 - Svar

Til dem der ikke forstår Krasniks angreb:
Hans modstand mod nationalisme skal ses i lyset af holocaust og hans farfars skæbne. Historisk har Europæere været dem der mest effektivt har forfulgt jøder og udryddet dem, kulminerende i holocaust. En rundspørge blandt jøder i New York viste at adspurgt om de troede et holocaust kunne ske igen, var svaret at det kun er et spørgsmål om tid. Så længe der er en majoritet som klart kan definere sig kan de også definere “den fremmede”, og det har altid været jøders største udfordring, når ting af den ene eller anden grund spidsede til. Så man kan ikke bebrejde Krasnik en naturlig modstand overfor europæisk nationalisme, som denne blog repræsenterer, selvom den ikke retter sig direkte mod jøder. Selv jøder der forstår hvad islamisk indvandring på sigt vil betyde af farer for deres børn, forstår også hvad vedvarende homogenitet vil betyde af farer for deres efterkommere. Det er ikke så sort hvidt for en minoritet som dem som det er det for majoriteten. Hvor venligtsindet majoriteten så end stiller sig for tiden. Historien har vist at stemningen overfor jøderne kan vende på en tallerken, og enhver favorisering af majoriteten kan dermed få anti-semitiske resultater.

Mvh Noam

Leave a Comment