4
jan
Seneste opdatering: 5/1-15 kl. 1847
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det var min og mange andres tanke dagen efter, men svenske politikere og verdenspressen var omgående ude og hente hvad de troede var lette points. Sådan spiller amatører politisk poker. Man ser, at Expressen linder på låget med forsigtighed. Måske husker de også, hvad der skete da sandheden kom frem om den store moskebrand i Malmø i 2003. Sandheden har ingen egenværdi indenfor islam, den er ditten i dag og datten i morgen og hvilken passer lige nu?

Polisen gick tidigt ut med sina misstankar om att moskébranden i Eskilstuna varit anlagd.Men enligt källor inom polisen arbetar man också enligt teorin om att det varit en olycka, uppger TV4 Nyheterna.

När en moské i Eskilstuna brann ner till grunden på juldagen inledde polisen en förundersökning om grov mordbrand.I lokalen fanns ungefär 70 personer och fem av dem skadades när de försökte fly lågorna. Enligt personer på plats ska branden ha startats efter att någon slängt in ett föremål genom ett av moskéns fönster. Men det är inte den enda teorin som polisen arbetar utifrån. Moskébranden troligen en olycka

“Udfordring”: Danskere i mindretal

Når man tænker på, at dette er skabt af en klike af politikere og do-gooders henover hovedet på et demokratisk flertal, er det skandaløst. En ringe trøst er det, at svenske politikere er langt, langt værre. Man må formode, at etnisk-religøse konflikter er cementeret i Danmark for al fremtid af denne lille klike, hvilet burde være maksimalt alvorligt for dem, men endnu ikke er blevet det. Og at de desværre er døde, når deres gerning har nået fuld blomst, og nogle ønsker at straffe dem. De vil have bragt sig i sikkerhed, der hvor Svend Auken er. Jeg har gjort op med dem og begrundet det, jeg stemmer ikke på de nuværende politikere, og jeg kan begrunde det igen, når valget kommer.

I større bydele som Odense Nord Øst, Brøndby Strand og i Brabrand bor der snart flere beboere med indvandrerbaggrund end med dansk baggrund. Det er en udvikling, der er svær at vende, for danskerne vil ikke flytte ind.

Etniske danskere er godt på vej til at blive minoriteter i flere postnumre landet over. Ugebrevet A4 har analyseret, hvor mange personer med indvandrerbaggrund der bor i hvert postnummer i Danmark. Og i postnumrene 5240 Odense NØ, 2660 Brøndby Strand og 8220 Brabrand er de etniske danskere ved at være i mindretal. Analysen bygger på tal fra Danmarks Statistik. Den dækker indvandrere, flygtninge og børn af de to grupper.

Analysen viser også, at indvandrerne bor tættest i postnumre i København, Aarhus, Odense og Aalborg, men også i 6705 Esbjerg Ø og 9220 Aalborg Øst har mange valgt at slå sig ned. Omvendt er 99 procent af alle borgere etniske danskere på Anholt og Bagenkop på Langeland. Ugebrevet A 4: I disse postnumre bor der snart flere indvandrere end etniske danskere

Om de nævnte politikere sagde Enoch Powell i 1977 – antagelig profetisk

My prospect is that politicians of all parties will say: “Well, Enoch Powell is right. We don’t say that in public, but we know it in private, and it will no doubt develop as, he says. But it’s better for us, to do nothing now, and let it happen, perhaps after our time, than to seize the many poisinous nettles, which we would have to seize, if we were at this stage going to attempt to avert the outcome. So let it go on, until a third of central London, a third of Birmingham and Wolverhampton are coloured, until the civil war comes. Let it go on. We won’t be blamed. We will either have gone, or we will slip out from under somehow.”

Svenskar i minoritet år 2050?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


jdm

Posted: 5 januar 2015 - 02:15 - Svar

Ordet “overt” i citatet foroven (“to overt the outcome”), er faktisk “avert”.

steen

Posted: 5 januar 2015 - 02:29 - Svar

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)

Posted: 5 januar 2015 - 12:11 - Svar

Moskébränder: “svenske politikere og verdenspressen var omgående ude og hente ‘lette’ Points”

Löfvén var omgående ute och såg en motsvarighet till branden i Der Reichstag och var redo att använda den på samma sätt.

Nejtak

Posted: 5 januar 2015 - 19:20 - Svar

Fire brændende moskeer – een ulykke? Ingen kan være dum nok til at seriøst tro på det pjat I afsondrer gang på gang.

I er de åndelige brandstiftere til ildebrandene i Sverige. I er dem, som stiller til rådighed det moralske fundament til hvad vi ser nu. I er lige så skyldige i de sårede og ødelæggelsen, med jeres überdumme undskyldninger, jeres beskidte retfærdiggørelser, med jeres blinde had og jeres tomme hets. I er de gode borgere som sidder i den varme stue og gnider hændene, når folk kommer til skade, I er dem, som ser væk, når volden sprides og man skal være bange for at tilhøre en bestemt religion. For det skal man i dagens Skandinavien: Igen skal man være bange for, at tilhøre en bestemt religion.

Jeg væmmes ved den tanke, at enhver af jer kunne være min nabo. Fy fanden.

  PBrad

  Posted: 5 januar 2015 - 20:21 - Svar

  Når Multikulti samfundende bryder brændende samme vil de der advarede mod galskaben nok være de første til at blive anklaget for det der sker….

  Hans Und

  Posted: 5 januar 2015 - 20:33 - Svar

  Du er en af de medskyldige i anstiftelse af folkemord på de europæiske befolkninger. Det omfatter bl.a. 30.000 jihad voldtægter mod danske kvinder her i blandt anal voldtægten af en 10 årig pige i Gullestrup.

  Bjovulf

  Posted: 6 januar 2015 - 01:48 - Svar

  Der har faktisk været flere lignende fortilfælde af den slags adfærd – dyrkelse af
  offerrollen eller pga. interne konflikter, konflikter med andre muslimske grupperinger eller økonomiske problemer (forsikringssvindel ) bla. i Malmö for ca. 10 år siden ( en brand som “naturligvis” også først blev tilskrevet “den onde, fremmedfjendske højrefløj” ( som sædvanlig når de svenske PK-medier lige skal udnytte situationen ved enhver given lejlighed, som regel uden at have det mindste belæg for det – man vil – ligesom du selv – simpelthen bare så gerne tro på, at det hænger sådan sammen, som man selv har hjernevasket den svenske befolkning med årevis ), så brikkerne endelig kan falde på plads. Det har så “desværre” – for medierne og multikulti-politikerne – sidenhen vist sig gennem det svenske politis omfattende undersøgelser, at branden kun kan være startet indefra – bevidst eller ubevidst? – af en eller nogle personer med afgang til moskébygningen ( altså med nøgler ! ).

  Altså en sag der minder meget om den i Eskilstuna, hvor politiet i Sverige ( se links ovenfor ) nu også mener, at branden må være startet inde i bygningen – og IKKE via noget brændende materiale, der er blevet kastet ind gennem vinduerne, som ellers påstået af flere muslimske “øjenvidner”. Så det begynder altså nu mere og mere at ligne en hemmelig aftale blandt dem om at dække over den virkelige årsag til branden – og den / de eventuelle skyldige.

  Der har tidligere været lignende sager i bla. England og Tyskland, og for nyligt er en fransk
  imam blevet udvist for en ildspåsættelse i sin sin “egen” moské ( nævnt på Snaphanen i går vist? ) og for at have lavet grafiti, der skulle få det til at se ud for myndighederne og medierne som om, det var højreorinterede, “fremmedfjendske” grupper der stod bag udåden.

  Endelig er det jo heller ikke helt usandsynligt – med henblik på ISIS-myrderierne og forfølgelsen af kurderne og andre etniske grupper i Syrien & Irak , at visse ekstremister blandt dem kan have forsøgt at hævne sig gennem en eller flere af disse nylige moskébrande.
  Men den absolut sandsynlige vinkel vover de svenske PK-medier overhovedet ikke at overveje eller nævne, da den jo slet ikke harmonerer med deres løgne gennem mange årtier om det lyksalige multikult-projekt og alle indvandrere som stakkels forfulgte, helt uskyldige og undertrykte minoriteter.

  Men hvis du i din dybe uvidenhed og naivitet virkelig tror, at nogle personer her på bloggen jubler over disse moskébrande og sympatiserer med de eventuelle gerningsmænd, som du så henkastet forsøger at antyde her, så kan du altså¨godt begynde at tro om igen. Så måske skulle du bare begynde med at sætte dig ordentligt ind i tingene for én gangs skyld og så ellers vente til resultaterne af det svenske politis undersøgelser foreligger, ikke sandt? 😉

   Bjovulf

   Posted: 6 januar 2015 - 01:50 - Svar

   afgang –> adgang 😉

   Bjovulf

   Posted: 6 januar 2015 - 02:14 - Svar

   I Sverige bliver nu der efterhånden sat ild på en skole, børnehave, vuggestue, ungdomsklub eller lignende institutioner hver anden dag i gennemsnit (!) – nogle gange med katastrofale resultater til følge. Dette fænomen var så godt som ukendt for bare 3 årtier side.

   Og det er efterhånden en offentlig hemmelighed blandt almindelige svenskere, hvilke etniske grupper der står bag disse “mystiske” brande i langt de fleste tilfælde – præcis som i DK! – , men det mener de svenske PK-medier åbenbart ikke, det er værd at nævne noget om eller interessere sig for i noget nævneværdigt omfang. Hvorfor er dette så ikke racisme, svenskerhad og “hets emot folkgrupp” ( HMF – altså imod de etniske svenskere )?

   “Jeg væmmes ved den tanke, at enhver af jer kunne være min nabo. Fy fanden.”

   Det er da meget muligt, men i virkeligheden er den eneste, du bør væmmes ved, såmænd dig selv pga. dine grundløse anklager imod helt almindelige og fredelige folk, der såmænd bare tillader sig den åbenbart helt utrolige frækhed at være uenige i dine og dine venners frelste og uansvarlige holdninger på danskeres og svenskernes dyrekøbte bekostning – for slet ikke at tale om at væmmes over din lallende naivitet og din dybe uvidenhed ang. disse følsomme emner 😉

Leave a Comment