12
jan
Seneste opdatering: 13/1-15 kl. 0207
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

PEGIDA 2014 1 073PEGIDA 2014 1 026pegida dresen 2014 ,2 732pegida dresen 2014 ,2 945

Iflg medier deltog 30 000 og 40 000.Jeg skal ikke kunne sige det, men når man står i mængden ved man én ting: Der er virkelig mange. Medierne gør en del ud af en moddemonstration. Det var næppe i Dresden. Den bestod i, hver gang Die Spaziergang rundede et hjørne,  stod der 20 unge og råbte. De gjorde, hvad poltiet sagde, så det var en rolig aften.”Antifascisme” er ikke noget stort nummer her i det gamle DDR. Deltagerne virker som et bredt udsnit af befolkningen i alle aldre, med en mindre overvægt af mænd. Børn bliver ikke slæbt med. Fotografierne er den første råsortering, der er tusinder, men nu har det været en lang nok dag.  Jeg polerer  på det i Berlin i morgen. Kort: Pegida-grupper i Europa.

PEGIDA 2014 1 069PEGIDA 2014 1 080 PEGIDA 2014 1 082pegida dresen 2014 ,2 951

pegida dresen 2014 ,2 786pegida dresen 2014 ,2 873pegida dresen 2014 ,2 887pegida dresen 2014 ,2 962


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


torstein

Posted: 12 januar 2015 - 23:30 - Svar

Pegida demonstrasjon i Oslo kl 1830 i kveld ble kommentert av rikskanalen NRK: Ca 50 oppmøtte av “de fra Pegida”, også kommentert ca en time i forveien på dagsnytt 1800 i samme kanal av Sten Inge Jørgensen: Pegida i Dresden møter stadig større motstand i Tyskland for sitt innvandrer-fiendtlige budskap, tilslutningen til Pegidademonstrasjonene faller nå merkbart i Dresden fra en topp på 18 000 og heretter ventes en utflatning og en nedgang om oppslutningen: særlig pga Pegidas fordreining av de faktiske forhold og “usanne fakta. “Hvor har løgnkanalen NRK dette fra? Pegida gir jo ikke intervjuer til media! Warum? Die Lügenpresse…!

PK-juntaen i norsk media og presse har allerede kommet seg til hektene etter onsdag 7. januar, og tilkaller nye intervjuobjekter som sannhetsvitner, da slipper man unna stempelet “ukritisk journalistikk” som dommen ble i pressens faglige utvalg (Norge)

  Falsterbo

  Posted: 12 januar 2015 - 23:45 - Svar

  Även svensk media ger stort utrymme åt anti PEGIDA

Falsterbo

Posted: 12 januar 2015 - 23:42 - Svar

Vem är killen med svensk flagga?

  steen

  Posted: 13 januar 2015 - 01:11 - Svar

  jeg ved det ikke men jeg hørte svensk flere steder

skræp

Posted: 13 januar 2015 - 04:58 - Svar

Ingen tvivl, noget nyt og stort er ved at ske i Europa.

Svend Andersen

Posted: 13 januar 2015 - 07:40 - Svar

Der findes en udmærket oversigt over de forskellige Pegida-demoer her (deltagerantal, forløb, politiets evaluering, etc.): http://www.zukunftskinder.org/?p=49421

  Svend Andersen

  Posted: 13 januar 2015 - 07:50 - Svar

  Dresden: 40.000
  Oslo: 200
  Leipzig: 5.700
  Berlin: 600
  Stralsund: 500
  Schwerin: 1.000
  Hannover: 500
  Kassel: 350
  Saarbrüchen: 400
  München: 2.000
  Würzburg: ikke oplyst, se fotos.
  Suhl/Südthüringen: 800 – 1.000
  Villingen: 100?

Svend Andersen

Posted: 13 januar 2015 - 08:00 - Svar

Jeg mener i øvrigt at kunne genkende de to dannebrogsflag på det nederste foto (med den røde farve som løber lidt ind i kanten af det hvide), de lå indtil for et par dage siden i en dragkiste hos mig (flagene fra Mosbjerg Folkefest) – men personerne indeni kan jeg kun gætte på – lykkedes det virkelig for dig, Steen, at finde vennerne i en så gigantisk menneskemængde? 🙂

steen

Posted: 13 januar 2015 - 09:56 - Svar

nej, de blev væk, Svend men foto er taget af en jeg lånte et kamera ud til

Peter Andersen

Posted: 13 januar 2015 - 10:50 - Svar

Det er interessant at studerer Europakortet over de forskellige Pegida-fraktioner. Jeg lægger især mærke til Tyskland og Østrig, hvorfra store europæiske samfundsomvæltninger før har taget deres begyndelse. Ingen sammenligning i øvrigt men, man plejer jo at bruge vendingen “Når først tyskerne marcherer”. Det kan godt gå stærkt det her.

I en historisk kontekst kan man måske godt forstå, hvorfor vi ikke sagde fra noget før. Ja, mange har sikkert følt den islamiske indvandring var en fejl, men vi skulle jo også lige komme os over et stort mørkt kapitel, et fremgangsrigt kapitel og til sidst et naivt og forfejlet kapitel, byggende på ansvarsløs optimisme.

Vores gamle verden er stille og roligt blevet revet væk under fødderne på os og den mindste smule modstand mod den udvikling gjorde os straks til fasister. Så klapper flertallet naturligvis i. Men alt har jo en ende – og de ting der kommer på dagsordenen nu, er bare en helt naturlig og ustoppelig reaktion på det.

Hvis man kigger sig omkring i Europa i dag, ser på ghettoerne og det generelle gadebillede i de store byer, er det jo let at se noget er gået rivende galt. Det kan politikerne ikke løbe fra, uanset hvilke kampagner de sætter i søen. Derfor bliver deres lalleglade modsvar jo til de rene vittigheder over night.

“Det har ikke noget med islam at gøre”
“De har misforstået en smuk religion”
“Det handler om sociale problemer”
“Det er bare nogle ensomme galninge”

Og sådan kan de blive véd. Vi ved jo godt det ikke passer overhovedet og sådan vil de sidste ignoranter jo også resonerer til sidst.

Falsterbo

Posted: 13 januar 2015 - 11:11 - Svar

Att det blev många anti-PEGIDA i Frankfurt är väntat eftersom den staden är Kosmopolitisk dvs. en mycket hög andel icke-tyskar.

  Peter Andersen

  Posted: 13 januar 2015 - 11:31 - Svar

  Det er ikke mod-demonstranter – det er system-bevarere. Husk på – det er gratis at være holdningsløs…

  Hvis to mennesker ryger i totterne på hinanden, vil flertallet altid prøve at stoppe det. Det er det fænomen vi ser her. Men da den ene part er helt uden for pædagogisk rækkevidde, er det nemt at se hvilken vej flertallet til sidst vil svinge.

Nils

Posted: 13 januar 2015 - 11:11 - Svar

Jeg synes ikke, det er at vise respekt for flaget at pakke sig ind i det på roliganvis. Den slags kan man overlade til fodboldtosserne.

Kim Rasmussen

Posted: 13 januar 2015 - 13:24 - Svar

Unwort des Jahres : “Lügenpresse” .Det blev,i sig selv ganske betegnende,udbredt via n-tv for kort tid siden.Nyheden blev i samme aandedrag kaedet sammen med PEGIDA’s brug af begrebet.
Jeg tror ikke ,Orwell havde fantasi til at forestille sig, hvor meget af”1984″skulle gaa hen og blive virkelighed.

Allan Gorm Larsen

Posted: 14 januar 2015 - 23:39 - Svar

Jeg har hidtil opfattet tysk presse som nogenlunde lødig, men i den sidste tid har jeg fået et noget andet indtryk af den måde hvorpå de behandler bl. a. mandagsdemonstrationerne på. Jeg tænker her på Pegida, som man udelukkende betegner som fremmedfjendtlige populister. Det gør pressen for det meste om folk, som står bare lidt til højre for SPD, CDU og CSU. Jeg spørger tit mig selv om, hvornår medierne og politikerne indser at det ikke drejer sig hverken nazisme eller fremmedfjendskhed, men derimod om almindelige menneskers bekymring for, hvordan det hele skal ende. Det gælder ikke bare i Tyskland, men hele Europa. Jeg er bange for, at hvis den udvikling ikke snart stoppes kan det hele nemt ende i ragnarok.

Carl

Posted: 26 januar 2015 - 05:54 - Svar

…hier weitere PEGIDA-Fotos http://foto.bildermann.de/

LG, Carl

Leave a Comment