1
dec
Seneste opdatering: 1/12-15 kl. 1915
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra minut 14:35. Han annoncerer demonstrationer over hele Europa fra lĂžrdag den 6 februar. The prepared text for Tommy’s speech.  Se ogsĂ„ Snaphanen i Dresden, 2015 og Farvel til “Firenze ved Elben”. Evt. min egen video + fotos med Tommy Robinson.

Henrik Gade Jensen: Derfor stemmer jeg nej den 3. december

Det EU, jeg stemte os ind i i 1972, er et helt andet end det der findes i dag. Dette EU ville jeg aldrig have stemt for, hvis jeg ikke var blevet bedraget ung og dum som jeg var. Havde jeg vidst, det fra starten var meningen, at det skulle blive en federal superstat, havde jeg aldrig accepteret det, men hÞr Jens Otto Krags lÞgne her, og siden er det fortsat lige sÄdan. De lÞj fra dag et, og det er en udmÊrket tommelfingerregel at gÄ ud fra:

I politik skal vi som en forholdsregel gÄ ud fra, at mennesket er en slubbert og bedrager.

 

Vi kunne se, at det ellers fornuftige Schengen-samarbejde krakelerede pÄ ét sekund, da forbundskansler Angela Merkel Äbnede de tyske grÊnser. EUŽs grÊnseaftale var intet vÊrd. Derfor skal vi ikke tro pÄ politikere. Den ene statsmands moral bliver det andet lands helvede.

NĂ„r EU’s udenrigschef Federica Mogherini efter terroren i Paris udtaler, at det »er faktisk frygten for mangfoldighed, der kan ĂždelĂŠgge vores samfund indefra«, vil jeg ikke integreres Ă©n millimeter mere i det EU, som hun reprĂŠsenterer. EUÂŽs ledelse aner ikke, hvad der foregĂ„r i Europas byer og lande.Derfor stemmer jeg nej.

NÄr Federica Mogherini vurderer »frygten for mangfoldighed« som en stÞrre trussel end terror, frygter jeg for, hvilke forbrydelser Europol ogsÄ skal bruges til at efterforske. NÄr vi taler om beskyttelse og tryghed, kan intet erstatte en velfungerende retsstat. Jeg vil endda mene, at det burde vÊre en menneskeret aldrig at kunne dÞmmes af dommere, som ikke taler ens eget modersmÄl.

Vi kan se, at Israel kan beskytte sine borgere bedre end nogen EU-stat, uden at de udveksler deres efterretninger med ret mange fremmede magter. Hvis de overhovedet gÞr det. Der er i dag mere fredeligt i Tel Aviv end i Paris, London, Madrid og KÞbenhavn. EuropÊiske jÞder og snart ogsÄ de danske flytter til Israel for at fÄ den tryghed, som EU-landene ikke vil give dem. Blandt andet fordi mangfoldighed prioriteres over sikkerhed. Politiken.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
haugianer
haugianer
8 years ago

T Robinson-alive and kicking-igjenn……. Tilholdet i Quilliann Foundation(pk) var heldigvis bare midlertidig.

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
8 years ago

Det er nemt at afslÞre, hvornÄr en politiker lyver!
Man kan se det pÄ lÊberne: De bevÊger sig!

Anna Svensson
8 years ago

Den tyske teologen som talade efter Tommy Robinson var vÀldigt direkt. TÀnk om nÄgon frÄn Svenska kyrkan uttryckte sig pÄ samma sÀtt! Vederbörande hade stenats, hÀngts och hudflÀngts.

SĂžren Petersen
SĂžren Petersen
8 years ago

NÄr vi nu taler Tyskland, her er fint Henryk Broder link: -han spÞrger: hvorfor opstÄr der ikke mytteri mod Merkel???

http://www.welt.de/debatte/henryk-m-broder/article149495495/Warum-gibt-es-auf-der-MS-Angela-keine-Meuterei.html

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x