17
okt
Seneste opdatering: 17/10-16 kl. 1850
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pegida holdt i går 2 års fødselsdag i Dresden. Se også Snaphanen PEGIDA Dresden, fotos og ”Farvel til “Firenze ved Elben”

Ole Hasselbalchs tale til studenterne i Århus

Demografien i Mellemøsten og Afrika er dagens helt centrale problem, og næsten ingen levner det nogen opmærksomhed. Ole Hasselbalch om befolkningseksplosion og folkevandring, der truer Danmarks eksistens. Om truslen fra islam. Om politikere, der svigter og om medier, der ikke vil rapportere om de kolde kendsgerninger.  Så fik Århusstudenterne hørt om Uriasposten og Snaphanen. Professor dr. jur. Ole Hasselbalch. Om demografien har jeg blandt andet lavet »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« og An african planet – is this the way our world ends?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?