24
jan
Seneste opdatering: 24/1-15 kl. 1201
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av Julia Caesar

Intressanta avslöjanden om personerna bakom SVT:s serie “Fosterland” fortsätter att komma. Tv-serien görs av den mångkulturkramande vänsterreportern Fredrik Önnevall tillsammans med en extrem palestinsk asylrättsaktivist, Hanin Shakrah. Tillsammans smugglar Önnevall och Shakrah den 15-årige syriske pojken Abed från Grekland till Sverige. Serien produceras av den före detta ordförande i KPLM (r) i Malmö, Hans Karlsson. Läs tidigare artiklar här , här och här.

“Han försvarade Stalins gärningar till 100 %”

På Avpixlat publiceras den här kommentaren av signaturen Rebehl som ger ytterligare information om Hans Karlssons politiska förflutna:

“Hans Karlsson var ordförande för KPML(r) i Malmö och anställd som journalist på tidningen Proletären. Han ansvarade även för deras närradiosändningar, blev avsatt och avskedad efter att ifrågasatt kommunismen efter Berlinmurens fall, fick direkt ett nytt jobb på Sveriges Radio. Han hade en mycket hårdför antidemokratisk attityd innan muren föll, inledde alltid Radiosändningarna med en jingel:

“Välkommen till Radio R , det är vi som piskar borgarbrackor med röda rapp.”

Han försvarade Stalins gärningar till 100 %, hyllade Amaltheamannen, deltog i skadegörelse mot en filmstudio som sysslade med inspelning av lättklädda damer. Det var förbjudet för homosexuella att vara medlemmar i partiet. Jag läste deras partiprogram inför valet 1988. Där stod bland annat att man skulle ta makten med våld och kuva allt motstånd. Mer info finns i boken “Så arbetar kommunistpartierna” av Bertil Häggman och Jon Skard. Skandal att han kan ha anställning på Public service.”

Boken finns att köpa i internetbokhandeln.

Intelligent dialog på Facebook

I en Facebooktråd visar asylrättsaktivisten Hanin Shakrah prov på sin förmåga till intelligent dialog. I tråden deltar bland annat de kända författarna Athena Farrokzad, Henrik Arnstad, Johanna Langhorst och Mustafa Can, alla extremvänster.

Hanin Shakrah:

“I dagens DN Kultur täpper jag till truten på smutsmänniskan Magnus Norell som skrev om palestiniernas brist på fredsvilja strax innan under och efter massakrerna i Gaza. Men omnämnde att “palestinierna upplevt att de förlorat något” och “palestinierna upplever sig som offer”.

NÄR HANIN HADE SKRIVIT DETTA GJORDE X ETT KORT INLÄGG SOM HON PLOCKAT BORT. DET LÖD I SIN HELHET:

“Täppa till truten? Smutsmänniska?”

PÅ DETTA SVARADE HON:

“Du indigneras över mitt ordval om krigshetsare och medlöpare i en statustext efter att jag och vänner suttit och pratat om hur de ska rädda/offra delar av sin familj. Ursäkta mig, men då kan du dra åt helvete. Du ska nog inte predika människosyn för mig.”

DETTA ÄR VAD SOM FANNS KVAR NÄR KRITIK MOT HENNE PLOCKATS BORT. MAN LÄGGER MÄRKE TILL ETT PAR VÄLKÄNDA SKRIBENTER/FÖRFATTARE.

Hanin Shakrah:

“I dagens DN Kultur täpper jag till truten på smutsmänniskan Magnus Norell som skrev om palestiniernas brist på fredsvilja strax innan under och efter massakrerna i Gaza. Men omnämnde att “palestinierna upplevt att de förlorat något” och “palestinierna upplever sig som offer”. Länka gärna.

Tack till Mani Insanguinate Ylva Efternamn Athena Farrokhzad.”

Hanin Shakrah:

Vilka är med på att samla in pengar till resa för Magnus Norell och Ricki Neumann till Gaza? Terrorexperten kan få studera terror i närbild.

Johanna Langhorst:

Jättebra idé på riktigt ju!

Henrik Arnstad:

Din text är fantastisk! Vrede parad med iskall kyla och precision. Knivskarp!

Hossam Makboul:

Grym e du Hanin !

Sara Lindblom:

Tack Hanin, stark och precis så tydlig som gör att om någon inte fattar, då kanske problemen ligger hos dem.

Clara Lee Lundberg:

Sjukt bra text Hanin! Jag står här med tårar i ögonen på Malmös tågstation och läser!

Maria Österling:

Så bra skrivet Hanin, så vackert du avslutar med dikten!

Mustafa Can:

Utomordentligt svar och upplysande.

Hanin Shakrah:

Mustafa Can Synd att jag förlorade min trovärdighet genom att kalla Norell för smutsmänniska. Lika goda kålsupar-teorin samt Goodwins lag appliceras tydligen här.

Mustafa Can:

Hanin, såg det nu: ser inte bra ut. Men att tappa trovärdigheten pga nåt man säger i vrede och sorg i en FB-uppdatering… NEJ!

Mustafa Can:

Hanin, styrkekramar från Istanbul.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Falsterbo

Posted: 24 januar 2015 - 11:58 - Svar

Tack för informationen trots att man inte blir glad av den.
Sverige var ett härligt land att leva i
tills 1975.

Cavatus

Posted: 24 januar 2015 - 12:28 - Svar

Tack, för denna info! Det är viktigt att dessa människors människosyn och ovärdiga dialoger kommer upp i dagsljuset, särskilt som de har så framskjutna positioner i media. De är alltså inte ett dugg bättre än de så kallade högerextremister som de högljutt kallar för hatmånglare och andra invektiv. Deras intellektuella nivå lämnar mycket övrigt att önska. Detta särskilt som de har tillgång till medias alla arenor och behandlas med silkesvantar överallt; Arnstad som t o m citeras av en oerhört illa påläst och väldigt blåögd statsminister ….

När ska någon officiell journalist börja granska deras agendor?? Nej, jag vet – aldrig. Därför är det bra att Julia gör det och sparar utsagorna för eftervärlden. En dag kommer de också att stå inför sin skarprättare! Julia har börjat bana denna väg för dessa människor, som tack vare att de ständigt behandlas med silkesvantar vågar ta ut svängarna ännu mer och uttrycka sig så här illa. Det bådar inte gott med denna ständiga upptrappning.

Dessa människors omognad och oprofessionalism visar att de inte förtjänar den plats i strålglansen som de har. Denna oförtjänta plats är enbart ett resultat av att de som omger dem, mediala maktpersoner, har den politiska ståndpunkt de har och därmed okritiskt och sannolikt medvetet rullar ut röda mattan åt dem.

Vad gör dessa muslimska extremister här egentligen (när vi är så vidriga och hemska)? När de missunnar oss vår yttrandefrihet? (Ränderna går tydligen inte ur så lätt …)

Angela

Posted: 24 januar 2015 - 13:18 - Svar

Och hyckleriet flödar. På alla de plan. Löfven gör sin debut på hycklarnas och bedragarnas tummelplats i Davos och får omedelbart mottaga priser, hyllningar och uppdrag av FN:s generalsekreterare som ny fanbärare för jämställdheten. Utan att ha vunnit ett val, hållit sig undan valrörelsen under största möjliga tyssssstnad och utan att ha fått igenom en budget att kunna regera på.

http://www.expressen.se/nyheter/lofvens-debut-i-davos/

http://www.expressen.se/nyheter/presskonferensen-i-davos-abrupt-pausad  /

http://www.expressen.se/tv/nyheter/politik/lofven-jag-kanner-till-kraf ten-av-jamlikhet/

– Jämställdhet bidrar till bättre utveckling, inte bara moraliskt men också ekonomiskt, säger han i Davos. Efter att ha fått sitt eliminenta uppdrag. Minnet är kort i synnerhet när det passar medierna. Gulle-Bildt lyckades man hitta när det passade bra utan att det tidigare funnits i medierna. Den största strejk i Kommunals historia var 2003 “Vi tar fajten” där kvinnorna lurades av Kommunals Ylva Thörn, Wanja Lundby Wedin (Lo, SAP) och S. En dokumentär gjordes och sändes antingen i Uppdrag Granskning eller Dokument inifrån eller bara som en dokumentär. Men tyvärr går den inte att få fram eftersom servern på SVT alltid får problem när dokumentären nämns.

http://nyheter24.se/blogg/tokmoderaten/2012/03/08/nar-broderskap-satts -framfor-jamlikhet/

Utdrag:

“Tills alldeles nyss hade metallarbetaren Stefan Löfven som sin fackordförande. Idag är Stefan Löfven sosseriets oomstridde ledargestalt. Stefan Löfven var väldigt noga och extremt tydlig under sitt installationstal att han minsann var feminist han med, och det klargörandet var nog lika viktigt, välkommet som det var falsk varudeklaration när han skickade ut sin nya trosuppfattning till en rörd rörelse. För som metallordförande var Stefan Löfven allt annat än mannen som ville slåss för jämlika löner och jämställdhets- eller kvinnopotter. LO-kollektivet ville ta till dessa potter för att minska på löneklyftorna mellan en man i verkstadsindustrin och en kvinna i vården. Löfven vägrade, fräste och svor högt åt påhittet.”

    Robin Shadowes

    Posted: 24 januar 2015 - 22:28 - Svar

    Enligt vad jag såg på nyheterna igår så fick han även frottera sig med en ung filmstjärna. Verkar inte sämre än att Frankfurtskolan fick in foten även på Hogwarths dessvärre.

Jonas Bohman

Posted: 24 januar 2015 - 16:15 - Svar

Sprid, länka, printa ut, och se till att få spridning på denna typ av artiklar. Det är upp till oss andra nu. Tack, Julia, vårt lilla saltkorn i sötlimpan…….

Hans

Posted: 24 januar 2015 - 21:12 - Svar

Det er vira i invasive fæstinger, flåter, tæger och klæger, som kom til Sverige i Tage Erlanders tid, som feminiserer svenske pojkar och gør dem late. Flickorna påverkas motsats. Jag er i familie med prof. Hugh och Francis Zachariae, Helene och Poul Elsass-Beckett, bedste barndomskammerat Dessau. Min far læste Scientific American i 45 år. Jag vet. Det er genocide.

Sintram

Posted: 24 januar 2015 - 21:14 - Svar

Svensk media är numera inte bara vänstervriden utan infekterad av vänsterAKTIVISM.

Tack Julia Caesar.

Leave a Comment