24
sep
Seneste opdatering: 25/9-15 kl. 0931
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“EU-migranter” er svensk newspeak for dem vi i Danmark kalder zigøjnere. Jeg krydsede for nogle år siden grænsen fra Belgien og Tyskland ved Maastricht. Min meget erfarne rejsefælle udbrød: “Endelig i et land hvor alting fungerer.”

Enhver der kender det latinske Europa ved, at det skal man ikke lige regne med der. Sådan havde man det også i snart ældre tider, når man tog færgen til Malmø eller Helsingborg. Alt var skinnende rent, man kunne kysse lokummerne, folk lugtede af sæbe og de fleste var enige om at overholde lovene. Dette er ved en ihædig politisk indsats nu kun en fjern drøm.

Den uskyld og tabte sociale kapital er borte for altid. Dagens svenske engighed skal erstattes af et andet socialt klister, magt, og den er der bare ikke. “Politiet kommer ikke når man ringer,” har det heddet i Sverige et par årtier. Idag noterer man sig, hvis en forbryder bliver fanget og får en nogenlunde fornuftig dom. Når en skole faktisk lærer børnene noget og læreren ikke bliver overfaldet eller ryger på psykiatrisk afdeling.

I Janne Josephsons dokumentar ser man til hvilke yderligheder ansvarsforflygtigelsen er kommet i Sverige. Myndigheder der ikke vil være myndige, voksne vil ikke være voksne. 40 sigøjnere er flyttet ind i en lille by i Bergslagen og har vendt alt  på hovedet.

Nogle er endda flyttet ind i i et sommerhus, fra hvilket  hverken politiet eller Kronofogden har vist nogen vilje til at fjerne dem. De 80 årige ejere skal selv rejse hjem fra udlandet og konfrontere sigøjnerne. Kronofogden vil gerne vide, hvad de hedder, og det kan de ikke finde ud af at spørge om selv. De lokale henviser til deres deres jagtvåben som den sidste udvej, fordi der ikke er anden myndighed, end den de selv kan etablere. Hvad kan det ende med?

I adskillige år okkuperer 400 sigøjnere en privat grund i Malmø. Ingen myndighed ville rydde grunden for ejeren. Det hele flyder kort sagt, og problemet kommer selvfølgelig fra vege rigspolitikere, der kun vil have de behagelige sider af magten, men svigter folket.

Vi ser det i større skala i forbindelse med “flygtningekrisen”, men det er både tydeligere og værre i Sverige. Et viljesløst Vesteuropa, men et beslutsomt Østeuropa. De har ikke oplevet 68, kun “den virkeliggjorte socialisme.” Vesteuropæerne er lallende hippier af mangel på den oplevelse. De er modne til en Lord of the Flies oplevelse, ingen mere end svenskerne.

Det kan føres tilbage til 1968, der vandt mere knusende i Sverige end nogen andre steder, og til en almen feminisering af politikken. Der er alt for mange bløde, humane drøs i svensk politik, og de går rigtig dårligt med de nye okkupanter. Som altid når man ser magttomrum, kan det blive fyldt ved hjælp af blodsudgydelse. Amatørernes pseudogodhed, alle disse gode viljer, ender med ondskab.

Læs Marcus Birros En fruktansvärd, helvetisk och ordlös sorg. Den dækker mine følelser, ved det jeg ser. Dog ikke for dem, der er skyldige i disse tilstand. Hvad dem angår, er ordet “hajtsajt” om denne blog, nok det mest dækkende. (Men kan også se programmet på SVT her.)

I dag: Migranterna måste kunna vräkas


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Svend Andersen

Posted: 24 september 2015 - 07:59 - Svar

Når magtens afmagt bliver tydelig for folket, tager ‘vigilante’ over. Sammenbruddet kan så følges på Facebook.

http://www.breitbart.com/national-security/2015/09/22/peru-vigilantes- upload-viral-videos-street-justice/

  Armadillo

  Posted: 24 september 2015 - 08:34 - Svar

  Risken är sannolikt stor, det finns mellan 2-3 miljoner registrerade handeldvapen i Sverige!

   snaphanen

   Posted: 24 september 2015 - 08:51 - Svar

   Ja, over 2 mio så jeg på et tidspunkt. Svenskerne er et af de mest bevæbnede folk i verden

   Svenskerne er bevæbnet til tænderne

   http://snaphanen.dk/2012/12/28/svenskerne-er-bevaebnet-til-taenderne/

    Armadillo

    Posted: 24 september 2015 - 10:34 -

    Ja sådan er det og det er ikke cal.22 lr det drejer sig om, men kraftige jagtrifler med kikkerter og masser af haglgeværer, dertil kommer flere hundrede tusinde revolver og pistoler, ejet af sportskytter, ofte er disse våben af ganske stor kaliber.
    Så de ‘bander’ der i dag hærger i de såkaldte ‘nogo’ zoner, risikerer at blive outgunned direkte.
    Mange tager i dag jagttegn for at få våbentilladelse (riffel og haglgevær) og det kræver 2 års medlemskab i en sportskytteklub + prøve, for at få tilladelse til at ha en revolver eller pistol i hjemmet.
    Bare i min lille by med måske 3000 boende, vil jeg tro der findes flere hundrede våben og der er cirka to politimænd at holde orden på de 500 der findes indlogerede på Sanatoirebakken.
    Skal man se realistisk på det, har hverken politi eller hæren nogen mulighed at stoppe en folkelig oprejsning.

    Svend Andersen

    Posted: 24 september 2015 - 10:49 -

    snaphanen

    Posted: 24 september 2015 - 10:53 -

    nu har jeg ikke genlæst den, men jeg mener der er et overraskende antal pistoler og automatvåben

    Armadillo

    Posted: 24 september 2015 - 11:20 -

    Jeg kan ikke verificer antallet pistoler eller revolver, men jeg ved at mange skyder og jeg kender personligt flere der har flere våben, Magnums, Glocks og lignende, de laver egen ammunition og træner løbende.
    Det er våben der koster 15-20000.- kroner, ikke nogle stamped Zastavas fra juggeland.
    Så et par hundrede tusinde af disse våben anser jeg overhovedet ikke for udelukket, der findes skydeklubber over hele Sverige og det er ikke mangel på medlemmer de plages af, men mere klager fra naboer over støjen 🙂

    Nu er jeg personligt ikke så glad for kuglevåben; de larmer, lugter og er svære at bruge uden jævnlig træning, en 55-pund langbue (Take-Down) har mere tryk i gennemslag end en 9 millimeter Glock på 20 meter og en sådan kræver sgu ikke licens…

    Red Herring

    Posted: 25 september 2015 - 20:50 -

    No, the firearms do not smell much, inside the ear protection they are not very noisy. Any weapon needs requires a lot of training to be useful. Modern weapons are much faster and easier to use than the historical one, which are best considered as backups.

    Training is necessary for all weapons you have. Otherwise you will stand like a tourist in front of a camera when you should come out with force.

    Armadillo

    Posted: 1 oktober 2015 - 14:34 -

    It’s much more easy to hit something with an arrow, from 25 yards distance.
    I’ve shot pistols at that distance, and a deviation about half a centimetre, when pressing the trigger, gives 50 centimeter of goal!
    Pointing an arrow, let loose and see, it’s a very different precision overall.
    25 yards is where it happens 😉

    BTW, I can just say this; an arrow has a lot more penetration-force on 25 yards than a 9 mm full mantled Glock shot on a 20 litre paint can filled with sand and water.
    The Glock penetrate 5 inch, but the arrow (a 40 pounder bow) penetrated the whole can!

    Watch this guy:
    https://www.youtube.com/watch?v=BEG-ly9tQGk

    Red Herring

    Posted: 25 september 2015 - 20:43 -

    I have nothing against the use of older types of weapons. They may be the only ones you have. It is very good to practice archery, fencing, knife throwing, spike throwing, krav maga and such.

    Just look for info and videos on Youtube, join a few clubs and practice, practice.

    Armadillo

    Posted: 25 september 2015 - 20:56 -

    I have two take-down longbows, make my own arrows and can usually hit the most at 25 yards, got some fine Danish, Finnish and American knifes too.
    I never go naked 😉
    There is two ways to through knifes; the rotating style and the the the direct point style where the knife is travelling with the tip forwards all the time.
    BTW, don’t underestimate a good slingshot whit 1/2 inch steel bearing balls, there is a lot of power in that old toy 🙂

   achantus

   Posted: 25 september 2015 - 12:40 - Svar

   UN Weapons Treaty. Snart blir alle våpen konfiskert, også jaktvåpen! Dette fant jeg i et UN dokument. You really can’t make this shit up! – om jeg får uttrykke meg noe vulgært.

   UNODA –
   Disarmament Commision – Civilian Weapons Confiscation Study Group. New York – July 2013.

   “The issue of military grade weaponry in the hands of civilians looms ever larger in the
   face of the global implementation of 22/Agenda 21 by member nations…This is not
   just a static problem, it is a massive dynamic problem for the process of confiscation
   as there will be those who refuse to surrender their firearms.

   The conclusion of discussions by the CWCSG led to the adoption of a proposed agenda
   to begin the process of introducing to member nations a framework by which they
   can begin codification of national laws to disarm civilians within their borders through a graduated process.

   …Codification of laws to restrict the sale of, and possession of ammunition and components to
   make ammunition…

   …codification of laws to completely make any and all firearms illegal to own, process or use…
   …Creation of a United Nations Police Task Force with the specific mission of assisting
   member nations with the collection of weaponry from civilian hands…”
   Med andre ord: Den marxistisk-globalistiske verdensorden kommer nærmere.

    Armadillo

    Posted: 25 september 2015 - 13:13 -

    Jag har hørt om denne UN Treaty, men men, jag vill se det før jeg tror det.
    FN har under årene lavet masser af lignende, men kommer aldrig at udføre dette.
    Jeg vil gerne se den svenske politiker der stempler aktiveringsordren og overlever politisk, jægerforbundet er en mægtig fjende 😉

    achantus

    Posted: 25 september 2015 - 13:26 -

    Rent praktisk er det nok ikke mulig å konfiskere våpen her i Skandinavia. Men hvem vet hvordan fremtiden blir? Ting forandrer seg fort nå. Om f.eks Sverige kollapser fullstendig, kan det bli et påskudd for å innføre unntakstilstand med påfølgende våpenkonfiskasjoner. Noe av det første Hitler gjorde når han kom til makten, var å konfiskere private våpen. En avvæpnet befolkning er en hjelpeløs befolkning.

    Armadillo

    Posted: 25 september 2015 - 16:35 -

    Det var i en annan tid och under helt andre förhållanden.
    Att någon nutidig ‘farbror Adde’ kan återupprepa något sådant, verkar minst sagt inte sannolikt.
    Tänk USA-NRA och föreställ dig utfallet av en konfiskation.
    Flertalet av de där skal utföra jobbet (National Guard), är jo själva med i NRA eller har vapen..

    achantus

    Posted: 25 september 2015 - 13:29 -

    Nå er også Paven med på det hele. I en tale til kongressen nylig sa han: “Why are deadly weapons being sold to those who plan to inflict untold suffering on individuals and society?” he asked. “Sadly, the answer, as we all know, is simply for money – money that is drenched in blood, often innocent blood. In the face of this shameful and culpable silence, it is our duty to confront the problem and to stop the arms trade.”

    Armadillo

    Posted: 25 september 2015 - 13:38 -

    Paven har bare sin Schweizergarde og kører rundt i en Fiat 500!

    Red Herring

    Posted: 25 september 2015 - 21:14 -

    The Marxists will never stop trying to disarm you.

    A list of countermeasures

    1. Join a shooting club, join two. Take a friend with you.

    2. Practice a few types of arm and types of competitions, IPSC, IDPA, Olympic

    3.1 Get a hunting licence

    3.2 Start hunting, take some friends with you

    4. Join and support pro gun lobbies

    4.1 in your own country

    4.2 american ones (NRA, Gun Owners of America). America is our last hope

    5. keep your guns , especially your unregistered ones and a lot of ammunition in unlikely places like in the wall of your house, under a barn on the bottom of a lake

    6. get realoding tools and learn how to use them

   Red Herring

   Posted: 25 september 2015 - 20:39 - Svar

   The problem is that the weapons are registered. I really wonder what the best strategy is to have them hidden when the authorities come to confiscate them and ready for use when someone wants to culturally enrich your home.

   The unregistered weapons which are harder to get are may me the only ones that function when you need them.

   Also, if everyone only defends his home and not the whole city or village, the frontier will be messy indeed.

   Command and control will be missing, few people will have even 8 channel PMR telephones (too easy to jam), or CB with FM and SSB for longer reach.

   Also, the few ones brave enough to fight may have to fight against the invaders, their own police and miltary.

    Armadillo

    Posted: 25 september 2015 - 21:00 -

    I just wonder, who is going to collect these weapons and live to see the day after?

  Svend Andersen

  Posted: 24 september 2015 - 09:17 - Svar

  Hvis nogen skulle opfatte ovenstående som en opfordring, har jeg ingen kommentar til dette; jeg vil dog fraråde at offentliggøre eventuelle videoer på Facebook. 😉

   Red Herring

   Posted: 25 september 2015 - 21:29 - Svar

   If I remember correctly, it was John Derbyshire who said that violence is an underappreciated solution to problems.

   Some problems simply have no other solution.

Lawrence

Posted: 24 september 2015 - 09:42 - Svar

Du er så spot on Steen, og formulerer hvad der sker så præcist og velformuleret at det dag for dag bliver en mere og mere absurd oplevelse at følge mainstream mediers new-speak, feal-good omskrivelse af invasionen de europæiske folks hjemlande.

Utroligt at mainstream medierne stadig kan køre deres destruktive vinkling, når der findes så gode alternativer nu.

  sussebassa

  Posted: 25 september 2015 - 11:30 - Svar

  De som kontrollerer media “eier” fakta.

Peter Buch

Posted: 24 september 2015 - 09:55 - Svar

Yeah, right, as the Americans say. That is the way that history is made.

Faldt over Klyosov-ordene hos https://sites.google.com/site/levitedna/origins-of-r1a1a-ashkenazi-lev ites/2014-klyosov-article-on-jewish-dna-genealogy jeg så på i anden forbindelse. En udvekslen af synspunkter med en and, Eller retteligt Andersine på Uriasposten- fuglekikkernes andet rum- om iq, hun havde tilsyneladende overset den ikke ubetydelige forskel i iq-målinger hos askenasiske jøder og sefardiske, hvilket gjorde det hele lidt skævt fra starten…

  Svend Andersen

  Posted: 24 september 2015 - 10:46 - Svar

  Interessant artikel. Det er i øvrigt overraskende at se, hvor stor en andel af befolkningen Ashkenazi jøderne udgjorde i det meste af Østeuropa i slutningen af det 19. århundrede (1881), før pogromerne dér sendte dem vestpå; 10-20% i store områder fra de baltiske lande, over det meste af Polen, og næsten helt til Sortehavet. De fleste boede sandsynligvis i byerne, så koncentrationen der må have været noget (eller måske væsentlig) højere end i landområderne.

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Juden_1881.JPG

   Peter Buch

   Posted: 24 september 2015 - 12:38 - Svar

   I *Martin Gilberts Atlas of the Holocaust står der på side 245:
   i min oversættelse
   Tusinde af småbørn og babyer blev myrdet, af de nazistiske Einsatzgrupper fra efteråret 1941 og frem, før deres fødsel var registreret. Tusinde flere især fra fjerne liggende landsbyer i Polen blev sendt med deportationer, der udgik fra større bysamfund, ingen registrering af antal eller deres videre skæbne foretoges. Alt det den historiske forskning der har strakt sig over mere end 35 år, (bogen er fra 1989), viser er udsagn som: Det jødiske samfunds skæbne er uvist. Dog havde det samfund med måske 100, måske 1.000 jøder eksisteret i 1939 og var destrueret i 1945.
   Side 242 majoriteten af de overlevende polske jøder (opgivet til et antal af 225.000 på kortet) fandt ly i 1939 og 1940 i Sovjetisk Centralasien…
   Som det ses på side 31 er der et utal af mindre byer og landsbyer hvor der også boede jøder, kortet viser et udsnit af Polen i 1939, der er mange landsbyer hvor der fra få til mange jøder på landet også. Det samlede antal jøder var med de eksisterende belæg dog betydeligt større for storbyerne, som jeg kan se det.

TheReligiousCynic

Posted: 24 september 2015 - 13:30 - Svar

De europeiske myndigheter har for lenge siden vist at de kun tar notis av dem som er villige til å bruke vold – resten teller ikke. Retten til å være ikke-voldelig har blitt tatt fra oss.

  Red Herring

  Posted: 25 september 2015 - 21:25 - Svar

  Sure, it is a serious offence to mock the Religion of Peace, precisely because it is dangerous and violent and anyone can freely mock Christianity because it is not particularily violent.

Jesper

Posted: 24 september 2015 - 13:38 - Svar

Hvis der er nogen, der savner en opskrift på hvordan man ødelægger et frit, trygt, velstående og fredeligt land så kan de bare ringe til Reinfeldt, Løfven, Sahlin eller antisemitten Ilmer Reepalu. At de arme svenskere nu begynder at se sig nødsaget til at forsvare sig med våben, medfører næppe mere end at polisen begynder en indsamling af private forsvarsmidler, så man fra politisk hold kan sikre sig, at den nuværende udvikling kan forsætte. Sverige – landet, der stoppede med at give mening.

  Armadillo

  Posted: 24 september 2015 - 14:43 - Svar

  Indsamling af jagtvåben og hobbyskytters våben, kommer nok ikke at blive nogen enkel sag.
  Flertallet våbenejere, Svenska jägarförbundet vill sikkert med alle midler modsætte sig dette og med tanke på Svenska Polisens størrelse, vil jeg tror man kommer til at stå overfor store problemer.

Jean Valjean

Posted: 24 september 2015 - 13:42 - Svar

Vad vi nu i Sverige upplever är att vi har en svag politisk ledning. Vi har också en svag administration.
Svenska politiker har de senast åren bundit upp sig vad det gäller deras äventyr, “den humanitära stormakten” som har betytt att att de målat in sig i ett hörn och har svårt att övervinna prestigen.
Att vi som nu “berikas” med en immigration av 7000 personer/vecka innebär en katastrof för Sverige.
Som tur är fungerar det svenska civilsamfundet fortfarande, Men hur länge till ? Svenska politiker har inte förmågan att skapa något, de har inte ens förmågan att lösa problemen.
Att nu under Stefan Löfvéns administration (kalla visst regering normalt) har utökat antal departement från 18 till 24 inger inget ytterligare förtroende. det som krävs är inte kvantitet utan kvalitet.
Att som Stefan Löfvén den före detta fackpampen fara runt i hela världen som en slags “flygande holländare”
inger inget förtroende. När han inte har förmågan att lösa problemen på hemmaplan kan han heller inte göra det internationell.
Det svenska samhället befinner sig i en ond spiral. Vi har demokratiunderskott, uttrandefriheten är satt under press. Vi har personer som Arnstad som upphöjs till experter.
Sanna mina ord men det svenska så en gång framgångrika landet är nu endast ett skepp i kvav.
Den lilla röda stugan i det svenska landskapet är en symbol för det svenska folkets självständighet.
Ockuperas den skär det djupt i den svenska folksjälen.

Jean Valjean

Posted: 24 september 2015 - 14:21 - Svar

Den statliga censuren som bedrivs på svenska Public Serviceföretaget SVT/SR är något som svensk demokrati och yttrandefrihet kan vara utan.

Skrev tidigare något idag på Ring P1 som läggs ned den 28 september. det censurerades.
Det är endast ett tecken på det svenska samhällets förfall då gällande svenska medborgares yttrandefrihet som regleras av det statliga licensfinansierade SVT/SR.
Som Julia Caesar redogör i en artikel för något år sedan har det gamla DDR återuppstått i Sverige.

Ring P1 varför stänga ned sidan ?
Varför inte utveckla den och öka intresset och göra det möjligt att gå samtliga olika politiska inriktningar till viljes, att ge sin syn på samhällsutvecklingen.
SVT/SR har ett ansvar att gentemot svensk befolkning att ge det fria ordet en chans utan att snegla på var och ens politiska hemvist.
Ni gör nu era licensbetalare besvikna.
Licensen är inte frivillig, därför bör finns det också ett publikt ansvar.
Alternativen till Ring P1 är otaliga både nationellt och internationellt.
De alternativa medierna har utvecklats explosionsartat.
Därför bör det finnas alternativ.
Att skriva om sina funderingar vad det än gäller är inte fel.
Att skriva rätt enlig vissa mallar gynnar inte mångfalden.
Varken vad det gäller ny eller gammal media.
Huvudsaken är att den enskildes synpunkter når mottagaren, oavsett de rådande “reglerna” för forumet. Det är mottagaren som avgör om informationen är relevant, inte en mellanhand som bör vara neutral.
Att kunna få påverka samhället är var och ens medborgares både skyldighet och rättighet.

SamS

Posted: 24 september 2015 - 14:33 - Svar

Jag mådde illa av att se detta avsnitt av Uppdrag Granskning. Inte för att jag inte visste om läget utan för att åter bli påmind och att se allt med egna ögon i en timme. Plågsamt. Det som gör ännu mer ont är att polisen resolut och med makt avhyser svenska husockupanter inom ett dygn. Vi som bor i Skåne har sett detta ett flertal gånger de senaste åren. När det handlar om hitresta zigenare från Rumänien och Bulgarien, dock, visar sig alla myndigheter drabbas av total handlingsförlamning och beröringsskräck. Alla skyller ifrån sig och ingen tar ansvar. Ingen skyddar privat egendom och polisen har blivit en skamfläck.
Det värsta du kan vara i Sverige är att vara svensk och nu har vi fått nog. Vi flyttar snart.

  Niels Henriksen

  Posted: 25 september 2015 - 22:26 - Svar

  Samma här – och jag är inte ens svensk ;-(

  Det skär i hjärtat på en dansk att se, vad som går för sig Sverige numera –
  och vi i Danmark är ju faktisk bara så där 15 – 20 år efter er i denna katastrofala utvecklingen,

  Ni är altid välkomna i Danmark – men låt vänligen Fredrik, Anne, Stefan, Mona, Annie, Åsa, Gustav och alla dom andra okunniga och ansvarslösa naivisterna samt era PK-journalister och profstyckare få stanna hemma i “Sverige” och riktigt njuta ut av “kulturberikningen” på sina egna kroppar på alvar … för en gångs skuld, tack 😉

  Anna Svensson

  Posted: 26 september 2015 - 00:09 - Svar

  Ännu värre var programmet “Debatt” där det krävdes att vi skulle ta “ansvar” för denna situation. Jag vill inte ta ansvar för detta.

invernes

Posted: 24 september 2015 - 14:43 - Svar

Sverige er blitt en banan stat ! jeg synes oppriktig synd på de stakkars lokale innbyggerne ,som må holde ut i dette helvete, og myndighetene i Sverige gjør ingenting.

Iq

Posted: 24 september 2015 - 14:59 - Svar

Ja, det er ligefrem at man savner en tur tilbage i tiden. Turen frem og tilbage var nok morsom ” dejlige Øresunds natdunkle blå” , skål og bægerklang, toldfri tobak. Men en regnvejrsdag i november i Landskrona., var nok ikke det mest opløftende . Måske skulle man finde en mellemvej. Som Åkesson siger: Lagom er bra…. lidt liv i de skånske byer. Men dertil og dette eskalerende ragnarok.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 24 september 2015 - 18:46 - Svar

  Det var mer morsomt att rejse åt andra hållet. Komma till Tuborg. Gå upp till Svanemöllen. Åka vidare till Hovedbanegården, Klampenborg eller var man nu skulle nånstans. Spelade inte så stor roll om det regnade eller inte. En gång råkade vi ut för en sur pölsemand. Men annars har jag inget minne av att ha blivit annat än trevligt bemött. Those where the days. Ain’t never coming back either.

sussebassa

Posted: 25 september 2015 - 10:58 - Svar

Dette hadde aldri blitt akseptert i Norge, der fungerar polis og rettsystem enda..(Danmark også).
Så hva er det Igjen med svenske tenkande…
Om vi ikke gjør noe med problemet, skyver det under teppet, så forsvinner det…
Deres dobbelmoral/feghet ødelegger for alle oss nordiske land, som under WW2…
Lærer de aldrig…

Kjeld Hesselmann

Posted: 25 september 2015 - 13:39 - Svar

Artiklen rammer hovedet på sømmet: “feminisering af politikken,” “alt for mange bløde, humane drøs i svensk politik,” og det går, ganske rigtigt, dårligt i spænd med mennesker med et mere naturligt forhold til selvopholdelsesdriften.

Oxis

Posted: 26 september 2015 - 19:27 - Svar

Frågan är vad som är värst: den pågående islamiseringen eller alla EU-migranter? Den gamla, trygga Sverige angrips från flera håll, inte minst från egna folkvalda politiker, som genom sin slapphet bidrar till förstörelsen. EU-migranterna i inslaget verkar ha svar på allt i likhet med små barn och tonåringar som slingrar sig. Inte mitt fel. Inget ansvar. En annan obehaglig typ var hyresvärden i Högfors, samma skrot och korn. God natt, Sverige!

Leave a Comment