9
okt
Seneste opdatering: 9/10-15 kl. 2106
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Samtalen med Jeppe Juhl om bogen begynder min. 2:45

Stor alvor og lethed bærer på samme tid Lars Hedegaards nye bog, »Attentatet«, der begynder 5. februar 2013 – den dag, da Basil Hassan forsøgte at skyde ham, da han åbnede sin hoveddør på Pelargonievej i Valby.  Den milde kriger. Af Kathrine Lilleør, Fra skarp til for høj penisføring: Lars Hedegaard-bog deler vandene og Jeppe Juhl: En kronhjort taler ud

Sverige sætter hæren ind

Kl.17 idag forlod Kristdemokraterna DØ. Parlamentarisk kaos skulle dermed være sikret. Den nuværende regerings dage er talte. Ved et nyvalg skal der samarbejdes med SD, eller vælges yderligere kaos. Moderaterna har ikke forberedt sig. SD har forberedt sig ved at sidde i passiv venteposition. Det svenske syvparti har to skarpe knive for struben, men der kan sagtens komme flere. De er alle selvskabte. “Nu börjar hela skiten spricka på allvar. Härligt!” skriver en ven.

Så nærmer vi os vejs ende, som Bergmans Smultronstället hedder på dansk. Westerholms historie er utvivlsom, men svensk MSM fortier den. De taler om teltlejre idag, svensk presse vil forsvare de politiske ulykkesfugle ind i det sidste, men hvem vil forsvare dem derefter?

Betegnende for de svenske fantaster er, at ingen spørger sig om asylbølgen vil fortsætte, øge eller aftage. Alt tyder jo på, den vil fortsætte mange år endnu, hvilket logisk gør, at deres politik vil føre til Sveriges udslettelse som svensk land. Ingen nævner det, ingen har måske tænkt på det. Hvad vi ser er, at den 3. verden nu overtager Sverige med rekordhast.

Inden det kommer så vidt, vil de dog være løbet tør for penge og sovepladser. Når de gør det, står Danmark og Norge med potentielt 200 000 liebhavere til Sverige, som vil kaste deres kærlighed på os. Nogen der har tænkt så langt, Inger Støjberg?

Set udefra er det netop i disse måneders slutspurt, at de sidste søm slås i Sveriges ligkiste, selvom resultatet først vil være rigtig synligt for alle om tyve år.  Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses,” siger Niccolo Machiavelli, og det har været for sent i Sverige i mindst femten år. Hvad vi ser svenske politikere foretage sig nu, er komatøse krampetrækninger for at opretholde en facade.

En Anders Ygeman, der i går forsikrede (min. 17), at alle disse mennesker er en investering i Sveriges fremtid. Han så ikke overbevist ud, skal det siges til hans ros. De mere indsatte ved det i dag, men om tyve år ved alle, at Sverige slet ikke har nogen fremtid takket været bla. Anders Ygemans fejghed. Hans vaklende tro lyser ud af tv-indslaget.

Man kunne også se en nærmest nervenedbrudt Karin Petterson fra Aftonbladet i samtale med Anna Dahlberg forsvare en bastion, hun ved er tabt. (min. 14) Hvor vil hun og Aftonbladet flygte hen efter at have ødelagt landet? Hun har lidt tid at tænke over det endnu, men ingen ved, hvornår den sidste helikopter afgår fra 08 Stockholm til et sikkert land. Finalen kan – som man så med Murens fald – blive meget hurtig og hektisk. Hav kufferten pakket!

Det er svært ikke at se, at der er en psykolgisk komponent i den svenske regerings komplet irrationelle handlemåde, nemlig: Det må for alt i verden ikke vise sig, at Sverigedemokraterne havde ret. Avpixlat, Julia Caesar og jeg, må ikke få ret. Tino Sanandaji, Jan Milld og Gunnar Sandelin, må ikke få ret efter at vi har lukket munden på dem i fyrre år.

Den svenske elite har tabt ynkeligt, men den vil ikke indrømme det, den fører den brændte jords politik. Det er svært at se anden grund til, at landet skal trækkes til afgrundens rand. Den svenske elite er Baghdad Bob nu. Hver  gang de viser sig på TV, gør de deres sag værre.

Under tisdagen den 6 oktober påbörjades nästa fas i upptrappningen av flyktingkrisen. Vid ett samverkansmöte mellan Migrationsverket och beslutades om vilka kompetensprofiler som skulle råda när nu Försvarsmakten skall avdela personal ur insatsförbanden till att sköta Migrationsverkets handläggning.Denna omfördelning av personal vittnar tydligt om att Sverige, och svenska myndigheter, befinner sig på kollapsens rand.

Allt tyder på att regeringen bakvägen inför ett undantagstillstånd. Ett undantagstillstånd som kommer att vara normalläget för minst ett, sannolikt två, år framöver. Sverige mobiliserar. (Se også Stefan Löfven på presskonferens: Inget slut på krisen – nu bygger vi tältläger, Sverige kollapser på lokalt nivå)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?