26
nov
Seneste opdatering: 30/11-15 kl. 0145
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Channel 4 Dispatches: ISIS: The British Women Supporters Unveiled. Sendt 23 november.

Swedens teen sex ratio will be like China’s

Man ser her, hvordan statsfeminismen vil udrydde sig selv på en generation eller to da mændene i overskud ikke er bløde, skikkelige hvemsomhelst mænd. Morten Uhrskov forslår, at Sverige indfører polygami ved lov, men kun for kvinder. Hver svensk feminist- kvinde skal have cirka 1.5 stk. Muhammed. Thats life, tøser!

90% of child refugees 13-17years to Sweden are boys. 2015 they changed TeenSexRatio from 105 to 113 boys per 100 girls. With present flow of 90% male refugee children to Sweden, the Swedish Teen Sex Ratio will in 4 months be like in China: 120 boys/100 girls. Professor Hans Rosling, Karolinska Institutet

“Hatet efter granskningen av Julia Caesar”

Der er som alle ved, meget “had” i svensk politik og journalistik. “Følelsessovs“, som Johan Westerholm kalder det. Nu er det gået ud over Annika Hamrud, der modigt hængte Julia Caesar ud i Expressen. Det minder mig lidt om en del muslimers reaktion efter Paris terroren. Özlem Cekic twitterede straks efter at 130 mennesker var blevet dræbt: “Ingen tænker på hvor slemt vi nu får det i morgen.” (ikke ordret gengivet). “Granskning” er nok så flot et ord, det lugter af journalistik, hvor Hamrud i virkeligheden var bare Se og Hør: Nyfigen udhængning for AFA voldsmænd, Expressens speciale.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KSD

Posted: 26 november 2015 - 09:59 - Svar

OT:
Nye asyltal: Danmark står til at modtage 120.000 migranter om året

https://ksdha.wordpress.com/2015/11/26/nye-asyltal-danmark-star-til-at -modtage-120-000-migranter-om-aret/

  Lenn

  Posted: 26 november 2015 - 17:15 - Svar

  Jeg er målløs, men ikke overrasket. Støjberg er en skandale! Løkke er en formidabel ignoramus! Jeg tror ikke engang, at Mette F. ville opføre sig så hjernedødt som støjberg. Hvis ikke jeg havde familie her i landet, så ville jeg for længst være flyttet til Canada, hvor jeg rent faktisk ret nemt kan få job… Danmark er færdigt, hvis det er sandt, for vi tæller jo kun ca. 5 millioner oprindelige indbyggere. UD med regeringen!

   Iq

   Posted: 26 november 2015 - 17:43 - Svar

   Straf disse forræddere og stem NEJ den 3. dec. Det er en skandale, at de vil lure os yderligere ind i dette udemokratiske EU. Det er som at stå på et skib der er ved at synke, at stemme ja .

    Lenn

    Posted: 26 november 2015 - 18:33 -

    Du kan tro, at jeg stemmer NEJ! Og hvis der blev udskrevet valg i morgen, ville jeg måske endda stemme på Socialdemokratiet for første gang i mit liv. Mette F lader til at have forstået en del mere end Støjberg. DF har jeg mistet tiltroen til nu.

    Iq

    Posted: 26 november 2015 - 19:06 -

    Jeg har aldrig stemt på Socialdemokratiet. Jeg bifalder Pia Kærsgårds kamp for Danmark, men har aldrig stemt på DF. Tidligere stemte jeg Konservativt. Ikke for Gud, Konge og fædreland, mere af kulturelle årsager. Ved flere af de sidste folketingsvalg har jeg undladt at stemme, da jeg har følt mig politisk hjemløs. Hvis Mette F. vil samle Danmark, som måske noget tyder på, er det absolut en mulighed. Hun er en forbedring til HTS, en orpotunistisk gås, uden holdning til noget som helst. Lad os se, hvad der sker.
    Lige nu er det vigtigt med et NEJ d. 3 december.
    De ” besværlige” danskere har jo tidligere overrasket positivt.

    Lenn

    Posted: 26 november 2015 - 19:53 -

    Jeg forstår godt, at du ikke gider stemme, men jeg gør det for min families skyld. Ikke for andet, for jeg kunne udvandre i morgen, om så skulle være, for jeg kan få job i andre lande, men mange andre lande er også inficeret af islam… Ja-siden kører skræmmekampagne om forholdet til Europol, men hvem køber dén? Europol er selvsagt nødvendigt for terrorbekæmpelse, selvom det fx netop er kommet frem, at det var Israel, der advarede Tyskland om et forestående terrorangreb (er Europol effen nok, kan man så spørge sig selv?). Interessant artikel på Geller i dag: http://pamelageller.com/2015/11/report-israel-provided-key-intelligenc e-to-germany-on-imminent-jihad-terror-attack-at-soccer-stadium.html/
    Den anden dag kunne man læse, at Tyskland var 90 minutter fra et angreb.

T. Snorrason

Posted: 26 november 2015 - 11:07 - Svar

I filmen, som overalt hvor islams kommissærer forsøger at sprede det glade budskab on khalifatets vidunderlighed, drabstrusler, antivestlig holdning osv., er det meget betegnende, at det altid er andre, de mindre begavede proselytter, som skal emigrere, være jihadister, selvmordsbombere osv.
Underligt, at intet land konsekvent smider diverse dødsprædikanter ud på hoved og røv, blot ved en administrativ beslutning, ingen grund til appelmulighed og tåbelige retssager.

Landsmannen

Posted: 26 november 2015 - 12:54 - Svar

Jag klarar bara av att se två minuter på dessa jä*** muslimkvinnor innan jag får ett vredesutbrott över hur dessa lågt begåvade människor befinner sig i våra länder samtidigt som de hatar oss och längtar efter deras perverterade kalifat. Vad jag egentligen skulle vilja göra kan jag inte skriva, men jag nöjer mig med att säga att de ska ut från civiliserade västländer. Varenda jävel! EU, lyssna på Orban och stäng de yttre gränserna. Därefter måste städningen börja.

Niels Henriksen

Posted: 26 november 2015 - 15:25 - Svar

Hvor længe vil vore naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige politikere og “eliten”
i Danmark og resten af Europa egentlig blive ved med at sove i timen uden overhovedet at fatte,
hvad det er for en katastrofe for vore engang så fredelige, sikre, homogene og velfungerende
samfund, de bare helt hovedløst har importeret uden at overhovedet på noget tidspunkt at overveje
de meget alvorlige konsekvenser eller at spørge os – og uden den mindste lille skygge nogensinde
af et demokratisk mandat til deres sociale vanvidseksperiment i fuld skala?

  Lenn

  Posted: 26 november 2015 - 17:11 - Svar

  Det kan jeg godt sige dig: De er som hypnotiserede, og ikke engang en hændelse som i paris kan få dem til andet end at stå og holde hånd og lægge blomster! Den dag, det virkeligt går løs, så åbner de såmænd dørene endnu mere. De tømmer Syrien for folk, og så vil isis følge med. Ellers har de jo ikke noget at lave… Det er en dybt syg og degenereret verden, og jeg kan godt beklage, at Moses ikke adlød Gud dengang og udslettede en stamme, som Gud rent faktisk påbød ham at udslette. Gad vide, om ikke det var filistrene, som kan være ophav til visse ‘stammer’ fra Midtøsten. Det var ærligt talt en stor skam! Sikke megen plads og fred der ville have været i verden uden dem…

   River

   Posted: 26 november 2015 - 19:55 - Svar

   “Gad vide, om ikke det var filistrene, som kan være ophav til visse ‘stammer’ fra Midtøsten.”
   1 Mosebog 16.12 om Ismaels efterkommere: “og han skal blive et vildæsel, hvis hånd er mod alle, og alles hånd mod ham, og han skal ligge i strid med alle sine frænder.” Så det er forudsagt at det er problematiske folk vi har med at gøre.

    Lenn

    Posted: 26 november 2015 - 19:58 -

    Jeg tror, at du har helt ret i det, du der siger! Når man betænker, at arabere (=muslimer) konstant står for 95% af verdens ‘ongoing’ krige, og man dertil lægger tal fra thereligionofpeace.com, hvor tallet for terrorangreb vokser dagligt, så jo. Det er et voldeligt folk, og de skulle aldrig have haft lov til at tage udenfor deres grænser.

invandrare1957

Posted: 26 november 2015 - 16:00 - Svar

GUD vad dom är goda dom svenska journalisterna. Sen att dom är så objektiva och inte vinklar sanningen. Sen det bästa man kan lita på dom dom blandar inte in brottslingar som reaserchgtuppen o andra brottslingar för att skrämmas med att hacka vanligt folk och göra inkomst kontroller på dom och hembesök för att skrämmas. Svenska journalister dom sanngsenliga o hederliga. Men varför lever jag i det Sverige jag gör.

KjellHakansson

Posted: 26 november 2015 - 16:35 - Svar

Apropå “Swedens teen sex ratio” skrev jagom detta nyligen, om vi fortsätter ett par år kommer det att gå cirka 150 pojkar på 100 flickor.
http://snaphanen.dk/2015/11/11/sveriges-asylpolitik-ar-reaktionar-och- kvinnofientlig/

Lenn

Posted: 26 november 2015 - 17:06 - Svar

Re “Sweden’s teen sex ratio” – det er meget alvorligt dét der, og det er det, fordi de kommer med en voldtægts- og voldsmentalitet, der overgår vores vildeste fantasier. Drifter uden styring, og et intellekt der vel godt kan siges at være temmelig “challenged” ift. de hvides, dét er opskriften på en katastrofe for de svenske piger! At svenskerne ikke hver dag står foran den svenske regeringsbygning og skriger “Gå af! Gå AF!” er mig en stor gåde. Hvis man skiftes til at stå og råbe nogle timer hver dag, så vil man presse regeringen, og pressen kan ikke ignorere det.

Niels Henriksen

Posted: 26 november 2015 - 17:54 - Svar

Mikael Jalving: Siger vi ja til mere EU, siger vi nej til os selv

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE8248701/Siger-v i-ja-til-mere-EU-siger-vi-nej-til-os-selv/

Næste uges afstemning foregiver blot at være jura, men kan føre til en permanent afståelse af vor politiske frihed i rets- og asylpolitikken.

Forleden satte jeg mig for at læse de retsakter, vi skal stemme om på torsdag. Men blev ikke meget klogere. De var tydeligvis ikke skrevet for mig, en sølle dansk statsborger, men til et internationalt kleresi af jurister og højtbetalte eurokrater, hvilket naturligvis er helt efter hensigten. Som er, at det politiske indhold i den forcerede centralisering af magten fra folk til union, der er pågået i knap 60 år med et foreløbigt klimaks i Lissabon-traktaten af 2009, forsøges afpolitiseret. [!!!!!]

Der er blot den lille hage ved hensigten, at virkeligheden nu engang er politisk.

Politisk i betydningen rig på uenigheder, divergerende interesser, værdier, kulturer, religioner – og hensigter. Det er der ikke noget dubiøst ved. Sådan er livet, historien, nuet – fuld af forskelle. EU handler derimod om harmonisering. Det er derfor, at vi skal være på vagt.

Bonde lægger ud med at konstatere, at et ja betyder, at torsdag den 3. december 2015 bliver historisk, for så vidt som det i tilfælde af et ja sandsynligvis bliver den sidste folkeafstemning om rets- og asylpolitik i Danmark. Såfremt Folketinget sidenhen ønsker at »forpligte« Danmark yderligere, dvs. afstå selvstændighed udover, hvad de fem ja-partier allerede har besluttet, vil et simpelt flertal kunne gøre det. De behøver ikke at spørge om lov.

Som det er kommet frem nærmest ved et tilfælde, behøver regeringen efter et ja end ikke et flertal i Folketinget for at kunne underlægge sig nye overstatslige retsakter via Europaudvalget. I udvalget vil det være tilstrækkeligt, at regeringen ikke har et flertal imod sig.

Et ja er gave til ja-partierne: Gør, hvad I finder bedst og hold os andre udenfor! Men magten flyttes ikke alene fra folk til politikere. Den flyttes også fra grundlov til Union [!!!!!], idet sidstnævntes rets-, og asylpolitik gøres overstatslig i stedet for – som tidligere – mellemstatslig.

En af konsekvenserne vil være, at EU-Domstolen fremover vil kunne rejse sager ved de nationale domstole og dermed straffe folk for noget, der lovligt i Danmark, sådan som vi tidligere har været inde på.

ramonafransson

Posted: 30 november 2015 - 01:32 - Svar

Nu är filmen borta! Den här är privat som det står när man klickar.

  steen

  Posted: 30 november 2015 - 01:45 - Svar

  tak, man skulle bare logge ind, men jeg har nu lagt en anden version

Leave a Comment